#خانم_ها_بدانند
💓مردان بسیار نیاز دارند تا از سوی همسر خود درک شوند.چه در مسائل مادی و چه عاطفی ...
💓خانم باهوش خانمی است که در هر شرایطی پشتیبان شوهرش باشد.اگر این نکته را رعایت کردید مرد همه وجودش را برای این زندگی می گذارد چون میبیند که همسرش او را می فهمد اما اگر در هر شرایطی به دنبال زندگی خودتان بودید خودتان با دست خودتان زندگیتان را نابود می کنید.
❤️ @zanvakhanevade
هدایت شده از معارف وحیانی
❤️بهترین ذکر چیست؟
آیت الله بهجت : 👇👇
https://www.instagram.com/p/B6jKou3grBT/?igshid=ctqxxwpvt8wr
@kqenum
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 رمز تربیت فرزندان
👤 استاد عالی
❤️ @zanvakhanevade
#تربیت_فرزند
🌀در تربیت کودک پدر موثر تر هست یا مادر⁉️
«مهارت دانستن و به رسمیت شناختن #تفاوت میان فرزندان»
🔻 در تربیت کودک پدر موثرتر هست یا مادر؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت که بچه ها اگرچه از لحاظ نسبی به پدر منتسب ترند و فامیلی پدر داخل شناسنامه ثبت می شود چون از نظر حقوقی و تامین مسائل مالی، مسئولیت فرزندان بر عهده پدر هست اما از نظر تربیتی بچه ها واقعا به مادران خودشان شبیه ترند. مادرها چه از حیث وراثتی چه از حیث تربیتی به شدت در شکل دهی شخصیت فرزندانشان اثر گذارترند.
✅. تاثیرپذیری وارثتی فرزند از ناحیه مادر
🔻آنقدر این تاثیر وراثتی از ناحیه مادری زیاد هست که حضرت فرمود خواستگاری می روی ببین چه کسی را به عنوان مادر فرزندانت انتخاب می کنی چرا که فرزند شما به دایی خودش شباهت زیادی دارد. نفرمود عمو فرمود دایی. این عجیب نیست. بله پدر هم تاثیر دارد اما خیلی نیست. اصل مسئولیت تربیتی بر عهده مادر هست.
🔻برخی از فرزندان ائمه، با اینکه از لحاظ پدری یک پدر معصوم داشتند ولی به دلیل اینکه مادران متفاوتی داشتند. روحیات متفاوتی پیدا کردند. در یکی از جنگ های امیرالمومنین یکی از فرزندان حضرت در جنگ سستی کرد؟ حضرت فرمود این به خاطر این هست که شما به مادرت رفته ایی.« في ذِكرِ مُحَمَّدِ بنِ الحَنَفِيَّةِ في أزمَةِ حَربِ الجَمَلِ لَمّا وَقَفَ حينَ واجَهَتهُ الرِّماحُ وَالنُّشّابُ-: فَأَتاهُ عَلِيٌّ عليه السلام: فَضَرَبَهُ بِقائِمِ سَيفِهِ وقالَ: أَدرَكَكَ عِرقٌ مِن امِّكَ.»(مروج الذهب: ج 2 ص 375) فرق تربیتی و وراثتی فرزندان را بیشتر از فرق مادرها می توان تشخیص داد.
❤️ @zanvakhanevade
هدایت شده از حاج محمود کریمی
💢رهبرانقلاب: یک نفر معتقد به مسئلهی مهدویّت، در سختترین شرایط، دل را خالی از #امید نمیداند و میداند که این دوران تاریکی، این دوران ظلم، قطعاً سپری خواهد شد.
✅ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
#نکته
💠 آیت الله جوادی آملی: خط مشی #مادر است که کودک را بهشتی میکند! تمام آنچه در دوران بارداری در رحم، به کودک میرسد از راه نفس مادر به کودک میرسد این غیر از وصل کردن سرم به بیمار است که موادی را وارد جسم او میکند، در #رحم_مادر بحث از انتقال از نفس مادر به نفس کودک است. بعد هم که به مدت دو سال، دوران شیرخوارگی نوزاد است، این مدت تقریباً ۳۰ ماهه، دوره بهشتی پروردن کودک توسط مادر است لذا فرمودند «الجنة تحت اقدام الأمّهات» بهشت زیر پای مادران است. کار مادر #انسان_پروری است، رشد روحی به وساطت روح مادر به فرزند منتقل میشود.
۹۸/۱۰/۴
#انسان_سازی
#نسل_سازی
❤️ @zanvakhanevade
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شگردهای_خانومانه
💕 راههای قدردانی!!!
🎤 دکتر شهرام_اسلامی
❤️ @zanvakhanevade
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️👇نهم دی ماه 88 ؛حضور ملیونها انسان مومن در دفاع از اسلام و انقلاب « ضربَهْ علیٍّ یَومَ الخَنْدَقِ أفضلُ مِن عِبادَهْ الثَّقَلَیْن » بود
[سوره الأحزاب (33): آيه 25]
وَ رَدَّ اللَّهُ الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنالُوا خَيْراً وَ كَفَى اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ الْقِتالَ وَ كانَ اللَّهُ قَوِيًّا عَزِيزاً (25)
و خداوند كسانى را كه كفر ورزيدند با دلى پر از خشم برگرداند، بدون آن كه هيچ خيرى (پيروزى و غنيمتى) به دست آورند، و خداوند مؤمنان را از جنگ بى نياز ساخت (و آنان را پيروز كرد)، و خداوند، تواناى شكستناپذير است.
🌻👇نكته ها:
در جنگ احزاب، همين كه حضرت على عليه السلام «عَمرو بن عَبد ودّ»، پهلوان نامى عرب را كه از خندق گذشت به قتل رساند، آنها حساب كار خود را كرده، باز گشتند.
👇✅پيام:
مومنین از تهدیدهای خطرناک ؛ فرصت میسازند. خداوند در قرآن کریم و درباره شجاعت و ضربت بهنگامی که حیدر کرار (علیه السلام) به پهلوان عربدهجوی جبهه احزاب در جنگ خندق زد، تصریح میکند که مومنان از جنگ بینیاز شدند: «وَ رَدَّ الله الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنَالُوا خَيْرًا وَكَفَى الله الْمُؤْمِنِينَ الْقِتَالَ وَكَانَ اللَه قَوِيًّا عَزِيزا. و خداوند آنان را که کفر ورزیدند، با غیظ و خشم و بیآنکه به عایدی و خیری برسند، برگرداند و مؤمنان را از جنگ بینیاز کرد و خدا همواره نیرومند شکستناپذیر است». (آیه 25 سوره احزاب).
حکمت داشت که پیامبر اعظم (صلی الله و علیه و آله) پس از آن ضربت بهنگام و فیصلهبخش فرمود «ضربَهْ علیٍّ یَومَ الخَنْدَقِ أفضلُ مِن عِبادَهْ الثَّقَلَیْن. ضربت علی در جنگ خندق، از عبادت جنّ و انس برتر است».
❤️ @zanvakhanevade
#فرزندآوری
✅ نوبت بچه داری من است...
🔹رسول اکرم صلیاللهعلیهوآله نماز می خواند در حالیکه در بغل او فرزند دخترش امامه بود. وقتی می ایستاد، بچه را بغل می گرفت و وقتی به سجده می رفت بچه را زمین می گذاشت و نماز جماعتش را با بچه داری تمام می کرد. این معنایش این است که مسائل و وظایف، گاهی با هم تداخل می کند. انسان بایستی وظائفی که به عهده اش هست را انجام بدهد.
🔹ما اگر بخواهیم بچه ها را حذف کنیم باید ازدواج نکنیم و اگر بخواهید ازداواج نکنید باید بپذیرید که نسلی که رفت نسل دیگری نباشد که جای آنها را بگیرد، جای سوخته ها را چیزی نباشد سبز کند. اگر آن را نمی پذیری باید همسر بگزینی؛ اگر همسر را می گزینی باید قسمتی از بچه داری را تحمل کنی. یعنی سهم داری.
🔹من حتی با بچه اولم که از این کوچکتر بود، یک بازجویی مفصل در ساواک رشت پس دادم و هرچه کردند که بچه را از من دور کنند [نتوانستند]. من گفتم: الان نوبت بچه داری من است. اگر می خواهید بازجویی کنید، من با این بچه هستم.
👤آیت الله حائری شیرازی
❤️ @zanvakhanevade
💠 انتخاب نام حضرت زینب(سلام الله علیها) توسط خدای عزوجل
🔸وقتی حضرت زینب (سلام الله عليها) به دنیا آمد مادرشان حضرت زهرا(سلام الله عليها) او را خدمت پدر آورد و فرمودند: این مولود را نام گذاری کنید.
🔸حضرت امیرالمومنین علي(علیهالسلام) فرمودند: من بر رسول خدا(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) سبقت نمی گیریم وحضرت رسول(صلیاللهعلیهوآلهوسلم)به مسافرت رفته بودند،پس از سه روز ازسفر بازگشتند،
🔸حضرت فرمودند: من از خدا پیشی نمی گیرم، جبرئیل(علیه السلام)نازل شد و سلام خداوند را به پیامبر رسانید و فرمودند:
خداوند نام این کودک را زینب اختیار کرده است.
🔸سپس پیامبر اکرم(صلوات الله علیه و آله) حضرت زینب(سلام الله علیها) را طلب کرده و بوسیدند و فرمودند:
وصیت می کنم به حاضران و غایبان که این دختر را به خاطر من پاس بدارید که همانا وی به خدیجه کبری(سلام الله علیها)مانند است.
🔸سکینه و وقار آن حضرت را به خدیجه کبری و عصمت و حیاء اش را به فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و فصاحت و بلاغتتش را به علی مرتضی و حلم و بردباریش را به حسن مجتبی و شجاعت و قوت قلبش را به حضرت سیدالشهدا (سلام الله علیهم اجمعین)همانند نموده اند.
📚 محلاتی، ریاحین الشریعه، ج3، ص28
#ویژه_ولادت_حضرت_زینب_سلام الله علیها
❤️ @zanvakhanevade
#نکته
👩🏫 نیاز جامعه به زنان متخصص انکار نشدنی است
🗂 پرونده ویژهی #خانه_داری
🔬 «امروز تکلیف برای زنها، بیشتر از مردهاست؛ اگر چه درجامعهی ما، آموزش رشتههای مختلف علوم که برای ساختن این جامعه لازم میباشد، برای همه فریضه است. #کسب_علم فقط یک امتیاز نیست که کسی بخواهد به جایی برسد و شغل پُردرآمدی داشته باشد؛ مسأله این است که کسانی که میتوانند درس بخوانند، واجب است که درس بخوانند و #تخصصها را پیدا کنند.» رهبر انقلاب ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
💡 جامعه به زنان متخصص نیاز دارد
بنشینید و یک بار برای همیشه با این موضوع کنار بیایید که جامعه به #زنان_متخصص و متبحر در زمینههای مختلف احتیاج دارد. مدرسه به معلمهای زن باانگیزه محتاج است، مطبوعات به نویسنده و خبرنگار زن محقق نیازمند است، به #پزشک و مربی و مشاور و #روانشناس معتقد زن و... مهم این است که گوشه ذهنتان برنامه و انگیزهای برای این زمینهها داشته باشید.
⁉️ اولویت اول یا دوم؟
برای یک زن الویت #خانواده بالاتر از کارهای دیگر است. اما میتوان در کنار حفظ خانواده برای فعالیتهای دیگر هم برنامهریزی کرد. قطعا شرایط پیچیدهتر خواهد شد، اما همیشه خانمها راه حلی برای این شرایط در آستین دارند.
👶 با بچه کوچک چه کنیم؟!
بهتر است عجله نکنید و بازههای زمانی مشخصی را برای خود تعریف کنید تا طی آن به همه امور زندگی مسلط باشید. مثلا میتوانید اینطور برنامه ریزی کنید که در بازه ۲۲ تا ۳۰ سالگی فرزندان خود را به دنیا بیاورید و پرورش دهید و زمانی که آنها به مدرسه و پیشدبستانی رفتند خود را برای حضور در #حوزه و #دانشگاه و جامعه آماده کنید. با این روش نه نگران جداییهای اضطراب ساز سالهای اول هستید و نه نگران عقب افتادن خودتان از هدفها و آرمانها.
🌱 پویایی در خانه را فراموش نکنید
احتمال دارد بگویید بعد از سالها خانه نشینی دیگر انگیزه و روحیه پژوهش را ندارید. میتوانید در این سالها با استفاده از کلاسهای آنلاین، اپلیکیشنهای آموزشی و... خود را به روز نگه دارید و حتی برای همایشهای مرتبط با حوزه تحصیلیتان مقاله تدوین نمایید.
💟 مطابق با شرایط شما
میتوانید شرایط کاری خود را به شکلی تعریف کنید تا فقط صبحها تا ظهر یعنی تا قبل از بازگشت بچهها از مدرسه در خانه باشید. اگر شرایط کار کردن به صورت ساعتی و پارهوقت را قبول کنید و با آن کنار بیایید میتوانید هم حضور فعال در اجتماع را داشته باشید و هم مدیریت خانه را به درستی انجام بدهید.
📝 شما هم اگر تجربه و نظری دارید به @reyhanehcontact ارسال کنید.
❤️ @zanvakhanevade