ذره
⚠️⛔️ توجه: شبکهی ضد انقلاب "ایراناینترنشنال" از صبح امروز تا به الآن بیش از ۸۰ پست علیه انتخابات و
تیر آخر.pdf
2.13M
⚠️این آخرین فرصته !
🎯 آخرین تیر در کمان (نسخه پیوست نجات)
💡24 ایده فردی و جمعی برای شب و روز انتخابات
⏳#یک_ثانیه_را_هم_نباید_از_دست_داد
🔹 پیوست نهایی #بسته_نجات را مطالعه کنید و تا جای ممکن نشر دهید! #برای_نجات
#انتخابات #مشارکت_قوی
#دعوت_به_مشارکت #خواص
🌌 @zarreeh | ذره
📲 #استوری | قدم آخر
🌱 هر یک قدم ما در حمایت از مسلم زمان در محضر سیدالشهداء سلام الله علیه ثبت میشه...
#انتخابات #مشارکت_قوی
#دعوت_به_مشارکت #خواص
🌌 @zarreeh | ذره
May 11
🗳 از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ همه چیز تغییر کرده است؛
الا یک عدد!
تمام اتفاقات ۱۳۹۸
تمام اتفاقات ۱۳۹۹
تمام اتفاقات ۱۴۰۰
تمام اتفاقات ۱۴۰۱
بر ملت گذشت؛
👈 اما مشارکت ۱۴۰۲ مشابه ۹۸ است.
🔻از این "اتفاقات" نباید ساده عبور کرد.
همه آن اتفاقات، یعنی مجموعهای از انواع و اقسام پروژههای امنیتی، شبهنظامی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و زیستمحیطی که برای زمینزدن هر کشوری کفایت میکرد؛
➕ پروژه گسترده تحریم انتخابات
✔️ اما "ایران" فرق میکند!
🌱 شکست پروژه تحریم انتخابات با مشارکت بیش از ۲۵ میلیون نفر و پیروزی ملت امام حسینی ایران عزیز را محضر حضرت ولیعصر عجل الله و رهبر معظم انقلاب تبریک میگوییم.🌹🌹🌹
#انتخابات
🌌 @zarreeh | ذره
🗳 طبق آمارهای غیر رسمی از شمارش آرا، مردم هدفمند رای داده اند:
🗳عنابستانی که سیلی زدنش به یک سرباز حاشیه ساز شد، دیگر به مجلس راه پیدا نکرده است.
🗳در قم جوانی که در هیچ لیست و ائتلافی نبوده و البته منتقد خانه های آپارتمانی است بعنوان نفر دوم وارد مجلس شده است. از او بعنوان پدیده انتخاباتی یاد شده است.
🗳مردم به یار روحانی یعنی نوبخت، نه گفتند.
🗳باهنر هم که امسال می خواست از کرمان به مجلس ورود کند با نه محکم مردم کرمان روبرو شد.
🗳 ابراهیم رئیسی حالا غیر از صندلی ریاست جمهوری، یه صندلی هم تو مجلس خبرگان رهبری داره.
🗳 مردم مازندران به آیت الله صادق آملی لاریجانی برای خبرگان، نه گفتند
🗳در تهران نه قالیباف اول شد نه رسایی، نبویان بعنوان نفر اول با اختلاف در حال ورود به مجلس است.
و کلی اتفاق های جالب.
این بلوغ سیاسی مردم جشن داره. نداره؟
#انتخابات
🌌 @zarreeh | ذره
قدیری ابیانه:🗳درصد شرکت کنندگان در انتخابات بیشتر از درصد اعلامی هست.
میلیونها ایرانی خارج از کشور دارای حق رای هستند اما نمیتوانند در خارج در انتخابات مجلس که انتخاباتی منطقهای هست شرکت کنند.
این در حالی است که آنها میتوانند در انتخابات سراسری ریاست جمهوری شرکت نمایند.
درصد مشارکت اعلام شده در انتخابات مجلس شامل ایرانیان خارج از کشور هم هست.
حال آنکه درصد واقعی را باید با احتساب ایرانیانی در نظر گرفت که داخل کشور هستند و عملا میتوانند در انتخابات شرکت کنند.
📆۱۲ اسفند ۱۴۰۲
#انتخابات
🌌 @zarreeh | ذره
🌱 برشی از بیانات حضرت آقا در جمع کارگزاران نظام در سال ۱۳۷۰:
🔻 این نظام، حرکت و موفقیتش فقط به برکت #تقوا امکانپذیر است. خاصیت نظام الهی این است. نظام حق، بی تقوا پیش نمیرود. نظام باطل که در مقابل حق است، طور دیگری است. البته آنجا هم تقیدات و پایبندیهایی به یک سری اصول لازم است تا پیش بروند؛ اما تقوا به معنای طهارت و پاکی و پرهیزگاری و رعایت حال همهی ارزشها - که در یک جامعهی ارزشی و مکتبی و اسلامی لازم است - در جبههی باطل لازم نیست. آنها چون پایبندی ندارند، از روشهای باطل پرهیز نمیکنند، از پیامدهای زشت اجتنابی ندارند؛ میزنند و پیش میروند، چیزی از دست می دهند و چیزی هم گیر میآورند. اما جبههی حق اینطور نیست. #جبههی_حق، فقط در صورتی که #باخدا و #باتقوا و باطهارت باشد، خواهد توانست در مقابل جبههی باطل بایستد و پیش برود، و لاغیر.
🔻 شما چگونه میخواهید محبت و اطمینان مردم را جلب کنید؟ مردم باید به من و شما اعتماد داشته باشند. اگر ما دنبال مسایل خودمان رفتیم، به فکر زندگی شخصی خودمان افتادیم، دنبال تجملات و تشریفاتمان رفتیم، در خرج کردن بیتالمال هیچ حدی برای خودمان قایل نشدیم - مگر حدی که دردسر قضایی درست بکند! - و هرچه توانستیم خرج کردیم، مگر اعتماد مردم باقی میماند؟ مگر مردم کورند؟ ایرانیان همیشه جزو هوشیارترین ملتها بودهاند؛ امروز هم به برکت انقلاب از هوشیارترینهایند؛ از هوشیارها هم هوشیارترند. آقایان! مگر مردم نمیبینند که ما چگونه زندگی میکنیم؟
🔻 آن وقتی که جوان حزباللهی ما به جهاد یا به سپاه یا به فلان وزارتخانه میرفت و به او میگفتند که چهقدر حقوق میخواهی، میگفت این حرفها چیست، مگر من برای حقوق آمدهام؟ اصرار میکردند که بالاخره زندگی خودت و زن و بچهات باید بگردد؛ یک چیزی بگیر. به نظر شما اینها افسانه است؟ به نظرم اگر شما بروید در دنیا این را نقل کنید، چنانچه کسی وضع چند سال قبل ما را ندیده باشد، خواهد گفت که افسانه است؛ ولی این واقعیت است. این رویداد، در همین ایران و در همین تهران و در همین وزارتخانههای ما اتفاق افتاد؛ یکی، دو مورد هم نبود. نمایندهی مجلس وقتی اول بار به او حقوق دادند، خجالت کشید حقوق را بگیرد! بعضی از دوستان ما در دورهی اول نمایندگی مجلس، شرمشان آمد و ننگشان کرد که حقوق بگیرند! گفتند ما حقوق بگیریم!؟
🔻 برادران! من و شما داریم از آن ذخیره میخوریم؛ فراموش نکنید، آن را مردم دیدند. نمیشود ما در زندگی مادّی مثل حیوان بچریم و بغلتیم و بخواهیم مردم به ما به شکل یک اسوه نگاه کنند؛ مردمی که خیلیشان از اولیات زندگی محرومند.
🔻 در این راه، از خیلی چیزها باید گذشت. نه فقط از شهوات حرام، از شهوات حلال نیز باید گذشت.
📎 بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگزاران نظام
۱۳۷۰/۰۵/۲۳
#انتخابات
🌌 @zarreeh | ذره
🔰دوران نقاهت اجتماعی‼️
✳️ علیرغم انبوه تبلیغاتی که برای کاستن از میزان مشارکت صورت میگرفت، آمار رسمی حکایت از حضور معنادار مردم در پای صندوقهای رأی دارد؛ اگرچه همین میزان از مشارکت در دیگر کشورها آماری بالا و قابلقبول محسوب شده و سقف آرزوی برخی از نظامهای سیاسی دنیا میباشد ولی در جمهوری اسلامی که عمدتا مشارکت بالایی را تجربه کرده است، کف کار به شمار میآید؛ اما چه عامل یا عواملی منجر به فاصلهگیری وضعیت موجود از نقطه آرمانیِ جمهوری اسلامی شده است؟ برای پاسخ به این سوال قدری به عقبتر بازمیگردیم و روایت مختصری از دو انتخابات پیشین را بازگو میکنیم؛
✳️ سرمایه اجتماعی دولت در دهه ۹۰ در سراشیبی وحشتناکی قرار داشت و اگرچه تنفس مصنوعی سلبریتیها و رسانههای خارجی در انتخابات ۹۶، مجال بروز آن را نداد ولی زنگ خطر آن به صورت علنی در انتخابات ۹۸ به صدا درآمد؛ دولت و مجلس وقت، بیتدبیری و ناکارآمدی را به حدی رسانده بودند که همان سلبریتیها نیز تبديل به مهره سوخته نزد افکارعمومی گشته و مطرود و منفور ملت واقع شدند؛ حس ناامیدی و سرخوردگی در میان بخشی از مردم بیداد میکرد؛ موارد نادری نظیر تشییع باشکوه حاج قاسم سلیمانی نیز نه به دلیل سرمایه اجتماعی دولت که به دلیل واضحتر شدن مرز بین دولت و نظام اتفاق میافتاد؛ با این وجود از آنجایی که نزد توده مردم کارنامه و عملکرد همه دولتهای پس از انقلاب -حتی آنانی که مخالف قطعی سیاستهای کلی نظام بودهاند- به پای انقلاب نوشته شده است، در انتخابات۹۸ نیز شاهد کاهش مشارکت بودیم.
✳️ دو سال گذشت تا به انتخابات ۱۴۰۰ رسیدیم؛ در این انتخابات نیز فضای کشور دستکمی از سال ۹۸ نداشت (مشارکت سال ۹۸= ۴۲.۵۷٪). ولی در عین حال رئیس جمهور منتخب توانسته بود یکتنه بار افزایش مشارکت را به دوش بکشد و حضور وی در عرصه انتخابات منجر به افزایش مشارکت نسبت به انتخابات ۹۸ شده بود (مشارکت سال ۱۴۰۰= ۴۸.۸٪)؛ روشنترین پیامی که از درون صندوقهای رأی شنیده میشد، فریاد تغییر بود؛ دولت نیز آنچنان که از شواهد و قرائن پیدا بود، این پیام را به خوبی دریافت کرد و با تشکیل یک دولت جوان، کاردان و پرکار آستین همت را برای بهبود وضعیت کشور بالا زد؛ دولت به نیکی میدانست که در "برهه دشواری" مسئولیت اداره کشور را بر عهده گرفته و با یک بنای کلنگی در اغلب حوزهها از جمله در زمینه سرمایه اجتماعی مواجه است لذا از همان ابتدا ابرپروژه خود را بازگرداندن امید و اعتماد به جامعه تعریف کرد؛
✳️ سفرهای استانی و ارتباط بیواسطه با مردم، تلاش گسترده برای مهار تورم و رشد تولید، کاهش بیسابقه اندازه بیکاری، ارتباطات گسترده بینالمللی، راهاندازی کریدور شمال-جنوب، آزادسازی پولهای بلوکه شده، مقابله هدفمند با تنشهای آبی در سراسر کشور، مبارزه واقعی -و نه شعاری- با فساد، تکمیل پروژههای نیمهتمام و... همگی در راستای ترمیم اعتماد و امیدی بود که در طول حدود یک دهه آسیب جدی دیده و به تاراج رفته بود؛ پر واضح بود که اگر روند دهه۹۰ متوقف نمیشد، چه بسا پیشبینی رسانههای خارجی مبنی بر مشارکت ۱۵تا۲۰ درصدی به وقوع میپیوست لکن تلاشهای بیمنت و شبانهروزی دولت، آرزوی بیگانگان و بدخواهان کشور را نقش بر آب کرد.
✅ با همه این اوصاف، باید اعتراف کرد مینهایی که در دهه۹۰ و در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... کاشته شده بود، به طور کلی خنثی نشده و ترکِشهای آن همچنان تلفات میگیرد؛ ولی آنچه که مایه امیدواری است، توقف روند نزولی سرمایه اجتماعی است به گونهای که دوران کنونی را میتوان دوران نقاهت سرمایه اجتماعی قلمداد کرد؛ با احتساب جمیع نکات ذکر شده، مشارکت ۴۰درصدی در این شرایط نه تنها مایه ننگ نیست بلکه حکایت از بازسازی تدریجی سرمایهای دارد که توسط افراد بیاعتقاد به مبانی انقلاب، لطمه دیده است؛ کاری که البته بسیار دشوار و زمانبر است.
📎منبع: عقال
#انتخابات
🌌 @zarreeh | ذره