♦️ چرا رأی نمی دهم و چرا رأی می دهم؟
🔺 چرا رأی نمی دهم:
1- رأی من به معنای هم صدایی با سیاست های اشتباه کشور و مسئولین ناکارآمد است و فردای انتخابات بخشی از افراد آن را به معنای تأیید خود می دانند.
2-انتخابات با رد صلاحیت های صورت گرفته ممیزی شده و به معنای واقعی آزاد نیست و انتخاب ما منوط و محدود به چینش چند نفر با دیدگاه های خاص شده است.
3- امیدی به بهبود شرایط ندارم. رأیدادن تغییرِ مطلوبی ایجاد نمیکند.
🔺چرا رأی می دهم:
1-اگر عده ای انتخابات و مشارکت در آن را به معنای مشروعیت خود می دانند نباید مانعی باشد بر تشخیصِ صحیحِ منافعمان. معارضه یا مخالفت با دستگاهِ پروپاگاندا همواره این خطر را در پی دارد که بیتأمل در جهتِ عکسِ منویاتِ آنها حرکت کنیم، یعنی بدون تأملِ کافی این رابطه نادرست را برقرار کنیم .
واگذاریِ زمینِ بازیِ انتخابات به این بهانه که عده ای در حکومت منافعی دارد و سود میبرد، عاقلانه نیست. آنچه که بایسته است در محاسباتمان انجام دهیم میزانِ سود و زیان خودمان در رأیدادن/ندادن است، نه اینکه چشممان تنها به منفعت و مضرتِ حکومت باشد.
2-همیشه این طور نیست که نتیجه یک انتخاباتِ غیر آزاد به نفعِ حکومت است. لااقل سابقه تجاربی متعدد نشان داده است که در همین انتخابهای غیر آزاد چگونه دولتها با پشتوانه مردمی میتوانند برای هسته سختِ قدرت چالشِ اساسی ایجاد کنند.
3-انتخابات کماکان به روالهای قبل و با مشارکتِ حتی به مراتب پایینتر برگزار میشود و باور نداریم که رأیندادنِ حتی بیش از نیمی از مردم بر رفتارِ اقتدارگرایان تأثیرِ خاصی می گذارد؛ ولی باور داریم که رأیندادنْ منفعتِ بخشی از بدنه حاکم را که هیچ علاقهای به جمهوریت ندارند، تضمین میکند.
4-میزانِ نابسامانی را، خصوصاً نابسامانیِ اقتصادی را، فقط در همین دو سه سالِ اخیر بررسی کنیم که با حضور افرادِ نالایق در صدرِ امور کشور چه رشدِ شتابانی گرفته است. حال به چنین وضعیتی افرادی بهمراتب نالایقتر، یا بنیادگراتر و متوهمتر اضافه کنیم؛ از سرمایه ها دیگر چیزِ قابلِ ذکری باقی میماند؟
5-هر چند شاید بتوان شواهدی نیز در تأییدِ این اعتقاد یافت، که رأیدادن تغییرِ مطلوبی ایجاد نمیکند اما اساساً نمیشود این موضوعِ مهم را نادیده گرفت که با انتخابِ گزینهای که بدیِ کمتر دارد میتوان امید بست به کاهش رشدِ شتابانِ نابسامانیها و تباهیها و جلوی خسارتهای بیشتر گرفته میشود
6-اگرچه عدهای تأکید میکنند که آینده سیاسیِ ایران حتی کمتر از قبل قابلِ پیشبینی شده است اما آنچه که در حالِ حاضر از ما شهروندانِ عادی برمیآید سنجشگری بر مبنای انتخابی است که ضرر و زیانِ کمتری به زندگیمان تحمیل کند. از همین رو مشارکت در انتخاباتِ پیشِ رو کاملاً عاقلانه است، تا جایی که بتوان تفاوتی قابلِ اعتنا از نامزدی را نسبت به بقیه تشخیص داد، که این تفاوت از جمله میتواند بدیِ کمترش باشد.
اگر انتظاری بیش از این داریم و تا حدی مقایسه مجاز باشد، بد نیست شرایط امروزِ اروپا را ببینیم- که حتی در کشوری با پیشینههای قوی از دمکراسی- جماعتی از مردم مجبورند به کسی که اصلاً دوست ندارند رأی دهند، مبادا گروههای راستِ افراطی پا بگیرند.
7-شرکت در انتخابات به معنای دست کشیدن از نقد های ساختاری ،هنجازی و رویکردی نیست،این مشارکت ادامه کوشش های تحول خواهانه است؛ کوشش هایی که در قامت یک رییس جمهور تحول خواه می تواند به ثمر نشستن خود را امتحان کند.
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️خطری که جمهوری اسلامی را تهدید می کند، چیست؟
🔻شهید بهشتی جواب می دهد.
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
📌 پاسخ قالیباف به احتمال کنارهگیری از کاندیداتوری انتخابات ریاستجمهوری
🔻نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در میزگرد سیاسی:
حتما جبهه انقلاب باید قبل از ۸ تیر به یک نفر برسد.
حتما این ظرفیت در جبهه انقلاب وجود دارد.
🔹پی نوشت ذره بین:
چندی پیش خبری از برخی کانال ها منتشر شد که ادعا می کرد جلیلی نهایتا به نفع قالیباف کناره گیری خواهد کرد. ستاد جلیلی این خبر را تکذیب کرد اما عملکرد جلیلی در دوره های قبل نشان می دهد که کناره گیری جلیلی دور از انتظار نیست.
اکنون این سخنان قالیباف قرینه ای محکم بر این است که تفکر کناره گیری از ادامه رقابت انتخاباتی به نفع شخص همسو وجود دارد، اما اینکه کدام یک به نفع دیگری کنار برود، گویا بستگی به این دارد که در ساعات پایانی فرصت تبلیغات، کفه اقبال عمومی مردم برای کدام یک از جلیلی یا قالیباف سنگین تر باشد. جالب این است که هواداران هر دو بزرگوار مخصوصا حامیان جلیلی، خود را اصلح از دیگری می دانند و رای به طرف مقابل را خسارت عظیم و وظیفه الهی تغییرناپذیر خود می دانند ولی تمام بافته های مربوط به اصلح و صالح و مقبول که حامیان دو طرف برای خود رشته اند، هنگام کناره گیری یکی از این دو پنبه می شود و تبدیل به مصلحت و غیره می گردد.
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ دقیق جلیلی به دانش جعفری درباره علت تعطیلی هپکو
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
♦️ دفاع مرحوم طالب زاده از طب اسلامی و سنتی و انتقاد به سانسور سخنان پزشکان مخالف واکسن
🔻استاد شهید نادر طالب زاده در نهم اردیبهشت 1401 در روز قدس به قافله شهدا پیوست.
این زمانِ شهادت هم نشانه است برای آنان که اهل فکرند.
وی در تمام عمر، روشنگر برنامه های یهود و جریان صهیونیزم بین الملل بود و #سردار_تبیین، و عاقبت بدست همان جریان جنایتکار، ترور بیولوژیک شد.
🔴از آخرین صحبتهای او در وبینار دانشجویان عدالتخواه کاشان مورخ آبان 1400در افشای ماهیت شیطانی سازمان بهداشت جهانی بود.👇
https://b2n.ir/Nader1
او نسبت به خفقان دیکته شده از سمت وزرات بهداشت در مورد تزریق واکسن و دستورالعمل های درمانهای معلوم الحال آن و سانسور و حذف طب اسلامی و بومی و دستاوردهایش بخصوص در درمان ویروس منحوس و محدود کردن مخالفین واکسن برای استخدام و سفر و خدمات مختلف اجتماعی معترض بود
و در این مورد، دانشجویان و عدالتخواهان را به #مطالبه_مقدس
از وزارت بهداشت فرامیخواند.
او میگفت:
"این چیزی است که من بعنوان حجت دارم میگویم.
یک روز قیامتی پیش میآید و آن روز میگویند فلانی گفت ولی کسی عمل نکرد!
باسند! من بدون سند، هیچ جرئت نمیکنم صحبت کنم اگر بدون سند صحبت کنم بقیه حرفهایم بی اعتبار میشود."
رحمت خدا بر او و تمامی حقگویان و روشنگران تاریخ که سد سیل ویرانگر کفر و تزویر و جهل و نفاقند.
🚩نثار روح پاکش فاتحه و صلوات هدیه کنیم.
راهش پر رهرو باد!
#نادر_طالبزاده
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
♦️ اقدام درست مخبر معاون اول رییس جمهور فقید
🔻با اینکه مخبر مورد نقد بسیاری از دغدغه مندان بوده است، اما اقدام مخبر برای عدم ثبت نام در ریاست جمهوری، اقدامی درست بود و قابل تقدیر است.
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
ذره بین🔍
🟡 آگاهی اقتصادی نامزدهای ریاست جمهوری را با همین یک تکه از مصاحبه آقای احمدی نژاد با صادق الحسینی مق
♦️ فراخوان برای مشارکت حداکثری
🔻 به نظر ما عدم تایید احمدی نژاد موجب کاهش مشارکت در انتخابات خواهد شد و بسیاری از علاقه مندان به ایشان را به سمت عدم مشارکت سوق خواهد داد. ما نیز اگر احمدی نژاد تایید می شد، ایشان را بسیار بهتر از افراد تایید شده توسط شورای نگهبان می دانستیم و می دانیم. اما به هیچ وجه قائل به تحریم انتخابات نیستیم. بنابراین در کنار انتقاداتی که به شورای نگهبان و همه شش نامزد تایید شده داریم، شرکت در انتخابات را لازم و تکلیفی مهم می دانیم، چنان که مقام معظم رهبری مدظله تاکید فرموده اند. توصیه اکید ما بر دوستانی که نامزد مورد نظرشان تایید نشده و به این علت به شورای نگهبان انتقاداتی دارند، این است که یکی از شش نامزد تایید شده را که به معیارهای خود نزدیک تر می دانند، به عنوان نامزد منتخب خود برگزینند و با تحریم انتخابات، خود را از نقش آفرینی در این صحنه مهم محروم نسازند.
#مشارکت_حداکثری
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
♦️ دعا کنید
🔻 طبق خبر واصله آیت الله العظمی مکارمشیرازی مدظله به علت مسمومیت گوارشی در بیمارستان بستری شده اند. لطفا برای شفای همه بیماران بویژه سلامت و شفا و طول عمر این مرجع تقلید بابرکت دعا کنیدو سوره حمدی برای شفا بخوانید.
امام جواد عليه السلام میفرمایند:
در روز عید قربان کاری با فضیلت تر از پنج چیز نیست:
قربانی کردن، یا راه رفتن در جهت نیکی به پدر و مادر یا خویشاوندی که قطع رحم کرده تا به او چیزی ببخشد و آغاز سلام کند، یا مردی که از بهترین جای قربانیش به دیگران اطعام کند و آن را به همسایگان از یتیمان و بیچارگان و بردگان بدهد و از اسیران دلجویی کردن.
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
♦️ کدام یک از این شش تن
🔻 جناب سعید جلیلی به لحاظ سطح آگاهی در مباحث اقتصادی و سیاسی، متفکر تر و آگاه تر از رییس جمهور فقید و از سایر نامزدهاست.
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیسجمهور در برنامهریزی ملی، باید توجه کند که ادبیات توسعه غربی در ایران شکست خورده است.
⚡️ رئیسجمهوری که اتوپیای غربی را فهم میکند، ولی قدرت درک آرمانهای تاریخی ملت ایران بهعنوان آرمانهایی جذّاب و شورانگیز را ندارد، او در تَراز جمهوری اسلامی نیست. ۱۴۰۳/۳/۲۳
#استاد_میرباقری
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷