🌹 #شبی_فراموش_نشدنی....✨
دیشب شبی بود خاطره انگیز و فراموش نشدنی زیرا مهمانِ دخترکانی بودیم از جنس آیینه و نور و مهربانی، میزبان هایی که تو را از غربت لحظه هایشان لبریز می کنند و کاسه ی چشمانت را در دریایی از اشک فرو می برند.
آری خانواده ی دوست داشتنیِ #موسسهی روحالامین، موسسه ای که در سال ۱۳۷۸ توسط تعدادی از خیرین بزرگوار به سرپرستی مرحومه #حاجیهفاطمهخانمخاتمی بنیان نهاده شد که ابتدا، هدفش شناسایی دانش آموزان بی بضاعت شهرستان و گذاشتن دست آنها در دست خیرین بزرگوار بود تا قدمی در جهت فقر زدایی و رفع محرومیت در جامعه برداشته شود؛
در آن سال علاوه بر شناسایی ۱۴۰ دانش آموز بی بضاعت و کمک به آنها، تعداد ۳۵ نفر از دختران بی سرپرست و یا بدسرپرست نیز تحت پوشش موسسه ی #روحالامین قرار گرفتند که به قول #آقایندایی، مسئول امروز موسسه، نسل اولی های موسسه همه ازدواج کرده و تشکیل خانواده داده اند. و در حال حاضر این #خیریه تعداد ۸ دختربچه بین سنین ۷ تا ۱۱ سال را تحت پوشش خود دارد.
و قابل توجه اینکه #آقای_حسن_ندایی با توجه به تجربیات ارزنده شان در کمیته ی امداد امام خمینی(ره)اردکان، در سال ۱۳۸۹ بنابر پیشنهاد #سرکارخانمخاتمی در این موسسه قبول مسئولیت کرده و امروز مانند پدری مهربان و صبور تا آنجا که در توانشان است برای بچه ها کم نمی گذارند.
آقای ندایی در مراسم دیشب فرمودند: الحمدالله ما تا کنون مشکل مالی نداشته ایم و نیازمند سفیرانی هستیم تا این موسسه را بیشتر به مردم معرفی نمایند، ایشان همچنین خاطرنشان کردند که همیشه مشکلات و کمبودها، مالی نیست و گاهی #کمبودمحبت در بین این قشر از جامعه بیشتر احساس می شود و به چشم می آید.
جالب است بدانید آقای ندایی گفتند: وقتی که زنگ موسسه به صدا در می آید همه ی بچه ها منتظر هستند تا کسی از در وارد شود و حالی از احوال آنها بپرسد.
در این مراسم که با حضور #مردم در مجموعه ی #سیتینار برگزار گردید کمک هایی نیز از طرف کسانی که شاید مال و مِنالی نداشتند اما دلهای بزرگ و آسمانی داشته و دارند و آرامش و خوشحالی آخرِ سالِ خود را در آسایش و شادی آغازِ سالِ بچه های موسسه جستجو می کنند، #هدیه داده شد.
و در این میان برای #فرهنگ_سازی در جامعه نباید نام شرکت تعاونی دهیاری های اردکان از قلم بیفتد که مبلغ یک میلیون تومان به موسسه روح الامین کمک نمود.
و بعد از ذکر نام شرکت تعاونی دهیاری های اردکان، اولین تلنگری که ذهن مرا به عنوان شرکت کننده در آن مراسم به خود مشغول نمود "ماده ی ۱۷" بود و اینکه #شهرداری و #شورایشهر می تواند به موسسات مجوز دار، کمک مالی نماید و ای کاش در مراسم دیشب با توجه به #اعلامعمومی ما سفیرانی از نهادهای مختلف نیز داشتیم تا مرهمی بودند بر دلهای شکسته ای که امروز با توجه به شرایط اقتصادی، سخت نیازمند یاریِ سبزِ ما هستند.
و در پایان دوست عزیز و مخاطب گرامی گاهی داشته های ما،آرزوی دیگران است پس اگر خواستید و صلاح دانستید به شکرانه ی داشته هایت، دستی را به گرمی بفشاری و دلی را با مِهر، شاد کنید شماره ی کارت و شماره ی حساب موسسه ی #روحالامین را داشته باش
شماره کارت موسسه ی #روحالامین
6037707000143002
و شماره حساب موسسه ی #روحالامین در بانک کشاورزی
847421426
#و_من_الله_التوفیق
✍ سمیّه خیرزاده اردکان
@zarrhbin
روز مرد. روز پدر. شايد برادري كه جاي پدر را گرفته. شايد مادري كه پدري ميكند. يا زني كه مردانه در كارزار زندگي است. و شايد پسري كه قرار است مرد شود.
بايد سختيهاي كار بيرون از خانه را چشيد. بايد اضطراب قسط و وام و بدهي رو درك كرد. بايد خروس خوان رفت و دوندگي كرد تا مرد را بتوان فهميد.
بايد نگراني مرد را از عمق نگاهش خواند. مردان گله نمي كنند. گريه هم نمي كنند. اما دلشان مي گيرد گاهي. ولي دم نمي زنند. چون مردند.
مردانگي را بايد زندگي كرد تا فهميد.
بايد پدر باشي تا بفهمي مسئوليت پدري را. شايد با گريه نوزادت بيدار نشوي، اما خواب بزرگ شدنش را مي بيني و در تكاپوي برآوردن آرزوهايش هستي. حتي در خواب.
نميدانم، سفيدي موهايت را با كدامين مهرباني جبران كنم. چگونه چروكهاي پيشانيت را از هم باز كنم. آخر، كي اين همه اخم كردي كه خط اخمت يا بهتر بگويم خط دردت به اندازه يك چاه، عميق است. من كه هميشه تو را خندان ديده ام.
مردانگي را بايد زندگي كرد تا فهميد.
مهم نيست مرد باشي يا زن. پدر باشي يا مادر. برادر باشي يا خواهر. اگر بامرام بودي. بامعرفت بودي. اگر صادق بودي در اين زمانه نامرد. اگر مرد بودي، مردي.
روز پدر مي آيد. اما به يقين ميتوانم بگويم ، اگر همه ما فراموش كنيم اين روز را و تبريك نگوييم به مردان زندگيمان؛ هيچ كدامشان حتي به روي خودشان هم نمي آورند. چون مردند. شايد دلشان بگيرد، اما بازهم نگاهشان مي خندد. چون مردند.
مردانگي را بايد زندگي كرد تا فهميد......
از دلنوشته هاي؛ح. پايدار اردكاني🌸
@zarrhbin
#آنچه_شما_فرستادهاید
سلام وخداقوت به مسئولین برای زیباسازی شهر🙏
اما یک کمبودی که بشدت به چشم می خوره بنرهای تبلیغاتی برای دعوت مهمانان برای بازدید ازاماکن تاریخی ورستورانها ومعرفی شهرودیارمان هست 🤔🤔🤔
با یه نگاه گذرا به شهر مجاور خوب می بینیم که هرچند برای زیباسازی کار چشمگیری را انجام ندادند ولی برای معرفی شهرشان از تبلیغات گسترده ای استفاده کرده اند ؛
باشدکه دراین فرصت باقیمانده همتی مضاعف دراین مورد انجام شود.
🌺🌺🌺شهروند نگران برای شهرم اردکان 🌺🌺🌺
@zarrhbin
🔻روحانیون در دوچرخهسواری پیشقدم شوند🔻
#محمددرویش
صفحه آخر #روزنامه_شرق
۲۷ اسفند ۱۳۹۷
🔴 ده استان کشور که در اولویت ترویج دوچرخهسواری قرار دارند! 🔴
1⃣ اخیراً شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سیاههای از هموطنانی را منتشر کرد که بیشتر از بقیه از عوارض کمتحرکی دچار آسیب شدهاند. این هموطنان به ترتیب در استانهای بوشهر، یزد، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، کرمانشاه، البرز، سمنان و کرمان سکونت دارند.
2⃣ آشکار است که کمتحرکی، بیشترین اثر در تشدید بیماریهای غیرواگیر چون دیابت، کبدچرب، سکتههای قلبی و فشار خون را دارد؛ مجموعه بیماریهایی که به قیمت سال ۱۳۹۶، حدود ۳۵هزارمیلیاردتومان برای درمانش از کیسه دولت و ملت میرود. رقمی بیش از بودجه سالانه بزرگترین وزارتخانه ایران؛ آموزش و پرورش.
3⃣ اینک با نگاهی دوباره به استانها و شهرهایی که بیشترین کمتحرکی در آنها گزارش شده، میتوان دریافت که شهرداری این شهرها و استانها تا چه اندازه بیشتر از بقیه باید به فکر تغییر سبک زندگی و ترویج استفاده از وسایل حمل و نقل پرتحرکتری مثل دوچرخه و پیادهروی باشند.
4⃣ نکته تاملبرانگیز دیگر، وضعیت تشدید کمتحرکی در استانهایی است که در نزد اغلب ایرانیان به سختکوشی، تحرک و قدرت بدنی بیشتر مشهور هستند. واقعاً چه اتفاقی رخ داده که هموطنان عزیز ما در یزد، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه و اردبیل باید اینک دچار کمتحرکی مزمن و خطرناک شوند؟ از همه حیرتانگیزتر آنکه رتبه یزد از پنجم در سال قبل به دوم رسیده! چرا؟ چگونه است مردمی که مشهورند به قنات، قنوت و قناعت، اینک چنین کمتحرک شدهاند؟!
5⃣ راست آن است که سرنوشت مردم یزد، یک هشدار بزرگ برای همه ما، به ویژه مسئولین آموزش و پرورش، محیطزیست و شهرداریهاست. امیدوارم سال ۱۳۹۸، سال اعتنای عملی به ترویج دوچرخهسواری در همه مناطق کشور، با اولویت ۱۰ استان یادشده باشد. و امیدوارم روحانیون ساکن در این ده استان، خود در صف مقدم ترویج دوچرخهسواری و پیادهروی قرار گیرند تا کشور را از یک مصیبت بزرگ به کمک هم برهانیم.
آمین.
#کمتحرکی
#روحانیون_دوچرخهسوار
#دوچرخهسواریایمن_درشهر_حق_ماست
#ده_استان_کمتحرک
@zarrhbin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥غبارروبی و گل آرایی حرم امام رضا(ع) در آستانه عید نوروز
#التماسدعا
@zarrhbin
روزهای پایانی سال
❌❌❌
صف طولانی شهروندان جهت دریافت دارو
اونم یزد داروخانه هلال احمر❗️
نسخه ای که حداقل ۴ ساعت باید منتظر بمانی تا دارو را تحویل بگیرید ❗️❗️
نکته ای که باید برای رعایت حال شهروندان در این شلوغی مدنظر داروخانه باشد ،که متاسفانه نیست نداشتن دستگاه کارت خوان که پس از معطلی جهت نوبت دارو وقتی برای پرداخت وجه مقابل صندوق میروی صندوق دار با یک جمله شرمنده بروید پول بگیرید و بیاورید
دیگر تکمیل میشود !!!!
ضعف مدیریت داروخانه و مردمی که در لحظات پایانی سال جملاتی را نثار مسئولان میکنند و بس ...
#نارضایتیبیشازحد
@zarrhbin
یا حبیب و یا طبیب
ام البنین کُملاغ!!
روبروی مسجد ماندگار کوشکنو، محله ای وجود دارد که روز به روز در باتلاق فراموشی فرو می رود و حال آنکه روزی برای خودش آوازه ای داشته است. «کملاغ»؛ بخش کوچکی از بزرگترین شهر سیاسی ایران! مدادم را بسوی خود کشید.! مسافر کملاغ شدم! از کنار تکیه آن که دیوارهایش مزین به تصاویر شهدا و گذشتگان محله بود، گذشتم. آدرس خانه حاجی معصومه؛ مادر پنج پسر!، یکی از ام البنین های کملاغ! و شخص اول این یادداشت را جویا شدم. وارد خانه پر از خاطره این مادربزرگ شدم. از معدود افرادی بود که با دیدن یک طلبه، آنهم در این روزها، خوشحال شد.!! در ادامه بیش از هزار ثانیه! هم صحبت شدیم. بر خلاف خیلی از قدیمی ها، در گذشته، مایه دار بوده است.! با شیطنت خاصی پرسیدم؛ با گرانی ها چه می کنی؟ گفت: خدا رو شکر! یخچالم پر است و هر روز آبگوشت می خورم. بعد به استخوان دستش اشاره کرد و گفت: هر روز به استخوانم می گویم: اگر غذا می خواهی کار کن!! بعد شروع می کنم به بافتن حوله! روزی 7 الی 8 عدد! بعد خودم می روم و آنها را می فروشم. پسرانم می گویند: مادر! چرا این کارها را می کنی؟ ما هستیم، سپرده بانکی هم که داری!! در جواب به آنها می گویم: خدا پینه دست بنده اش را دوست دارد در ضمنی که نمی خواهم محتاج شما و بانک باشم!! حاجی معصومه که نه قند داشت و نه چربی! نمی خواست قبول کند، بیش از 80 سال سن دارد و مرتب می گفت؛ جوانتر هستم!!! از معدود عروسانی هم بود که از مادرشوهرش تعریف می کرد.!!! از طلاهای عاریه ای هم که در عروسی های قدیم به عروس می دادند، خاطره داشت.!
می گفت: در زمان قدیم خوراکمان نان و رب انار بود، نان جوین و روغن گوسفند! ماجرای کشف حجاب هم یادش بود! در بغل مادرش بوده که آژان، چادر مادرش را می کشیده و آنها جیغ می زدنند و چادرشان را رها نمی کردند، گفت؛ «ان شاالله سگ تو گور شاه در بیاد که اینجوری مردم رو اذیت می کرد.»
صبح ها بعد از اذان، بیدار بیدار است و تمام منبرهای رسانه ملی را می بیند، می گفت؛ خدا رو شکر، اسلام زنده شده است!!
در پایان، بایستی این نکته را برجسته کنم که از مجموع صحبت هایش فهمیدم؛ ملاک زندگی یا به عبارت امروزی؛ سبک زندگی این جنس زن ها بر پایه محبت اهل بیت (ع) شکل گرفته است، از این رو؛ نگاهشان به مشکلات زندگی یک نگاه سطحی است.! نه فکر خود کشی به سرشان می زند و نه فرار!! می ایستند و مبارزه می کنند. می توانم ادعا کنم که حاجی معصومه؛ از خیلی از مدعیان تشریح اقتصاد مقاومتی جلوتر است.! زندگی این ام البنین کملاغی! نمونه اِم پی تری شده جامعه مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است.
سلام و درود خدا بر همت و جَوَلان فکری حاجی معصومه! امیدواریم که در پناه ایزد منان همیشه خوشحال و جیب هایش پر از پول!! باشد.
جواد حاحی اکبری
دو روز مانده به آخرین روزهای سال 97
@zarrhbin