May 11
✍🏼یادداشت ١اُم
۴ خرداد ١۴٠٠
ویرایش شده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱
❔دولت چطور شادی رو در زندگی مردم بالا ببرد؟
⚪️برخی معمولا برای اینکه شادتر زندگی کنیم به ازای هر نفر، بهمون توی شهرها فضای سبز اختصاص میدن یا شهربازی و پارکهای تفریحی تأسیس میکنند یا شبکه نسیم و برنامه خندوانه میسازند.
برخی دیگر مثل #دولت_سایه (آقای جلیلی) برای بالا رفتن شادی در زندگی خانوادهها استفاده از هتلها و اماکن دولتی و اختصاص سفرهای سیاحتی و زیارتی رایگان به تمام مردم ایران را پیشنهاد دادهاند.
ولی تمام این راهکارها کوتاه مدّت و کوتاه اثر بوده. علاوه بر این، عوارض و هزینههای جانبی هم دارند و در کل اشکال اصلی آنها نگاه جزیرهای و حداقلی به حل مسئله شادی افراد است.
#زاویه_دید_دیگر اینکه برای ایجاد تفریح بلند مدت در خانواده باید مجموعه اقداماتی را تدبیر کرد که یکی از مهمترین اقدامات، تغییر #مدل_ضد_تفریح_آپارتمان به مدل دارواسعه است.
دولت اسلامی مؤظف است برای بهبود فضای حاکم بر خانواده در بلند مدت به هر خانواده #دارِواسعه تحویل دهد.
از باب نمونه، جالب است بدانید شهرک امیرکبیر اراک تا حدودی به این ایده نزدیک است.
@zavieh_did
✍🏼یادداشت ۲
۹ خرداد ۱۴۰۰
ویرایش شده در ۲۰ آذر ۱۴۰۱
❔خانه؛ محلی برای زندگی یا خوابگاه؟
⚪️همه میدانیم که احتیاج به محلی برای زندگی، نه فقط خوابیدن، از بدیهیات است.
اغلب کاندیدهای انتخابات ریاست جهموری١۴٠٠ از #لزوم_ساخت_مسکن صحبت میکردند، لکن نگفتند چطور میخواهند این مسئله را حل کنند؟
آیا میخواهند دوباره برای مردم #خوابگاه بسازند و اسم آن را مسکن مهر یا مسکن ملی بگذارند؟ یا میخواهند آپارتمانهای ۲۵متری بسازند؟!
آقای جلیلی که در همان ایام انتخابات تحت عنوان #روایت_مسکن برنامههایشان را در این باره مطرح میکردند و البته قدری متفاوتتر به مسئله مسکن نگاه میکردند سخن از #لزوم_ارتباط_هویت_مسکن_با_فرهنگ_ایرانی_اسلامی و از قدرت #آمایش_سرزمینی زدند. اما دیگر چه؟! هیچ.
فقط همین! کفایت میکند؟! تا وقتی تفصیلی صحبت نکنیم و بدنهی کارشناسی کشور نسبت به مسئله قانع نشود، راه چارهای برای رهایی از #تفکر_پوسیده_غربی نیست و تحوّلی هم در کار نیست و تغییر اسلامی رخ نخواهد داد.
مثلا حیاط داشتن یکی از ویژگیهای دارِواسعه است که خود همین یک فقره چندین فایده دارد؛
۱- گسترش #تفریح_خانگی و تقویت صلهرحم(همین یک فایده عاملی زیر ساختی برای سلامت، طول عمر، نشاط، تقویت نهاد خانواده و بسیاری از امور دیگر است.)
۲- تسهیل مدیریت #بازی_کودکان
۳- پیشگیری از بیماری
۴- مطبوع سازی هوا
۵- هدایت نزولات آسمانی به حفرههای زمین از طریق حفر چاه خانگی
۶- تسهیل معیشت مردم(اقتصاد مقاومتی)
۷- کاهش #سفرهای_تفریحی مثلا سفر آخر هفته تا به شمال کشور
۸- کاهش تولید زباله و کمک حداکثری و زیر ساختی به محیط زیست محل زندگی
۹- تحقق ایده مترقی پخت نان در خانه
۱۰- زمینه سازی برای تمرکز زدایی جمعیتی و مهاجرت معکوس از مناطق پرجمعیت دارد.
تبیین فواید دارواسعه با توجه به مقتضیات کشور برای کارشناسان و مدیران، مصداق بارز جهاد تبیین و امر به معروف و نهی از منکر است.
@zavieh_did
شماره یادداشت: ۳
۱۱ خرداد ۱۴۰۰
چرا با نگاه حداقلی به مسکن این فرصت را مانند گذشته از دست بدهیم؟!
اگر از #زاویه_دید_دیگر به مسکن نگاه کنیم میتوانیم با ساخت مسکن به شکل #دار_واسعه (بهجای آپارتمان) پیشران در تحقق دولت اسلامی ایجاد کنیم. امروز طرح مسکن آیتالله رئیسی منتشر شد.
برخی از مزیتهای طرح:
۱. اعطای آپارتمان ارزانقیمت به افراد در مدت ۴ سال
۲. ساخت آپارتمان در مناطق کمتر توسعهیافته مثل مکران
#پیشنهادها جهت تکمیل این طرح:
۱. ساخت مسکن در قالب دار واسعه جهت تقویت نهاد خانواده بهجای آپارتمان
۲. هزینه کمتر ساخت مسکن به شکل دار واسعه در مقایسه با آپارتمان
برای تحول در سبک زندگی مردم با جهت تمدن اسلامی ساختن #دار_واسعه بهجای آپارتمان از اولویتهای تمدنی ماست.
#مطالبه_ما از آیتالله رئیسی تأمین نظر حوزه علمیه قبل از اجرای طرح مسکن است.
لطفاً با ساخت آپارتمان فرصت نزدیک شدن به تمدن نوین اسلامی را از دست ندهیم.
@zavieh_did
شماره یادداشت: ۴
۱۴ خرداد ۱۴۰۰
سند پیشرفت یا سند توسعه؟
یکی از اقدامهای پسندیده و دقیق دکتر جلیلی استفاده از اصطلاحهای صحیح و متناسب با فرهنگ انقلاب اسلامی است.
بهعنوانمثال اصطلاح #پیشرفت را بهجای #توسعه به کار میبرند. چرا؟ توسعه به مفهوم رایج غربی هیچ تناسبی با آرمانهای انقلاب ندارد و نظام اسلامی برای رسیدن به دولت اسلامی الگوی پیشرفت را پیشنهاد داده است. به همین جهت برنامههایی که میتوانند موجب تحقق آرمانهای انقلاب در جامعه شود مبتنی بر الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی تهیه میشوند.
مضاف بر این، برای تدوین #سند_پیشرفت مردم را دخالت دادهاند که به نوبه خود اقدامی جدید است. پیشازاین #سند_توسعه با نگاه توسعه به مفهوم رایج غربی و بهصورت غیر مردمی تدوین میشد.
ولی بهتر نیست بعد از گذشت بیش از یک دهه از تأسیس اصطلاح پیشرفت در مقایسه با توسعه آن را از اجمال خارج کرده و تفاوت آن را با توسعه به مفهوم رایج غربی در مسائل مختلف مشخص کنیم؟
اگر با نگاه رایج و مبتنی بر #توسعه به مسئله مسکن نگاه کنیم خروجی آن #مسکن_مهر خواهد شد.
اما اگر با زاویه دید دیگر مانند #الگوی_پیشرفت_اسلامی_ایرانی به مسئله مسکن نگاه کنیم مدل آپارتمان به جز در مواردی خاص و اضطراری مردود است و مثلاً طرحی جایگزین مثل #دار_واسعه مطرح خواهد شد.
#مطالبه_ما از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ آن است که برنامههای پیرامون مسئلۀ مسکن را مبتنی بر نگاه #الگوی_پیشرفت_اسلامی_ایرانی طراحی کرده و بهصورت تفصیلی بیان کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر از طرح #دار_واسعه به لینک زیر مراجعه بفرمایید.
http://nro-di.blog.ir/1399/12/24
@zavieh_did
شماره یادداشت : ۵
٢ تیر ١۴٠٠
از کدام #واکسن استفاده کنیم؟
استفاده از واکسن امری عقلی است و در این ایام بسیار درباره تولید واکسن یا واردات آن سخن به میان می آید و اما بسیاری از واکسن ها نه تنها کارآمدی نداشته و موجب پیشگیری نمی شود بلکه عارضه دارند و از همه مهم تر در خوش بینانه ترین حالت هیچ موافقتی با مبانی اسلام ندارند.
اگر از #زاویه_دید_دیگر به واکسن نگاه کنیم خواهیم دید در مفاهیم اسلام نیز واکسن وجود دارد.
با این وجود از واکسن با تعریف معیوب WHO (سازمان بهداشت جهانی) استفاده کنیم یا از #واکسن با تعریف اسلامی؟!
جهت کسب اطلاعات بیشتر
http://nro-di.blog.ir/1399/10/20
@zavieh_did
یادداشت شماره: ۶
۱۱ تیر ۱۴۰۰
❓واکسن زدن رهبری؛ اقدام تهدید آمیز یا افتخار آمیز؟!
❓چه عواملی سبب شد که مقام معظم رهبری با وجود خطرات احتمالی عوارض واکسن،مورد سوء قصد قرار گرفتن با ترور بیولوژیکی و... مسائل مهم تری را در اولویت قرار دهد؟ آن مسائل مهم چیست؟
بطور خلاصه جمهوری اسلامی در طول سال های اخیر با تجربه پر عبرت خود در بعضی موارد با تبعیت بی چون و چرا از سازمان ها، اسناد بین المللی وکارشناسان غربی در موضوعات مختلف به دلیل نداشتن راهکارهای #جایگزین در اداره کشور، باب ورود جاسوسان با لباس و ظاهر کارشناس و مشاور را در نظام تصمیم گیر و تصمیم ساز کشور باز کرده است.
نمونه های متعددی نظیر قضیه برجام در سیاست خارجی،ورود کارشناسان WHO به کشور با هدف مشاوره در مدیریت و کنترل کرونا همچنین اعتماد به کارشناسان فرانسه در ارسال خون های آلوده به کشور و شیوع بیماری ایدز در کشور، بازدید کارشناسان(جاسوسان) آژانس بین المللی انرژی اتمی از مراکز هسته ای کشور که ترور دانشمندان ما همچون شهید فخری زاده یکی از نتایج آن است و...
بطور واضح باید گفت که در هر جا که کشور تابع سازمان ها و اسناد بین المللی شد، از طریق اسناد بین المللی #نفوذ_نرم_افزاری و از طریق سازمان های بین المللی #نفوذ_سخت_افزاری در بدنه فکری و اجرایی کشور ایجاد شد.
مقام معظم رهبری با تدبیر حکیمانه خود و تجربه گرانبهای چندین ساله کشور در غیرقابل اعتماد بودن غرب، با ممنوعیت دانستن واردات واکسن خارجی (آمریکایی -انگلیسی) دست سلطه و نفوذ غرب را از کشور قطع کرد و با حمایت از تولید #واکسن_داخلی و جوانان کشور، از بروز فجایع بزرگتری درکشور جلوگیری کردند.
✅راه مقابله با هجوم سازمان های بین المللی نظیر WHO و نفوذ جاسوسان در لباس کارشناس، ارائه تعریف نوین و کارآمد از نظام سلامت است.
@zavieh_did