eitaa logo
ایتا بدون دلیل کانال را بسته کانال اصلی که در پرو آمده
137 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
۲۰ سال حبس برای پیرمرد معترض 🔺 دادگاه «ریچارد بارنت» که در جریان اعتراضات مدنی ۶ ژانویه با نشستن روی صندلی «نانسی پلوسی» در ساختمان کنگره مشهور شده بود، برگزار شد. 🔸دادگاه‌های رژیم ایالات متحده وی را در هشت مورد محکوم کردند. 🔸این معترض مدنی به مجازات سختگیرانه ۲۰ سال حبس محکوم شده است.
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باز هم بانویی ایرانی برنده جایزه زنان تاثیرگذار سوده غفوری فرد؛ بانوی نخبه ایرانی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکترای ژنتیک پزشکی است که در پی برگزاری کنگره بانوان تاثیرگذار جهان با اهدای جایزه از ایشان قدردانی شد. لینک خبر 📆۱۴۰۱/۱۱/۴ ‌ خوش‌خبر
📸۶۵ درصد خانه‌های خالی دست بانک‌هاست
حرام رشد نمی کند، اگر هم رشد کند،برکت ندارد. امام هادی علیه السلام
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پشت پرده نقش مستقیم آلمان در ترور شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و نقش آفرینی در حوادث اخیر کشور.
‏دوست عمانی که از تهران به کلاردشت رفته و برگشته بود، از من پرسید که اتوبان تهران شمال را خود ایرانی‌ها ساختند؟به او گفتم بله ایرانی‌ها ساختند. برای اطمینان بیشتر باز هم پرسید یعنی خارجی‌ها کمک نکردند؟ به او گفتم فکر کنم زمانی چینی‌ها بودند ولی کاری پیش نبردند، و شرکت‌های ایرانی وارد کار شدند. او که از روشنفکران عمانی بود گفت به نظرت اگر تحریم‌ نبودید سراغ چنین کارهایی می‌رفتید؟به او گفتم اگر تحریم نبودیم و جنگ ۸ ساله بر ما تحمیل نمی‌شد الان در جهان اسلام پیشتاز توسعه بودیم. او مخالف من بود و گفت اگر تحریم نبودید سراغ این کارهای بزرگ‌ نمی‌رفتید.
▪️گزارش گاردین از افرادی که پس از سال‌ها موفق شدند الکل را از زندگی خود حذف کنند و اکنون بسیار راضی و خشنود از زندگی تازه خود هستند
‏وزیر خارجه سوئد گفته طبق قانون، آتش زدن کتاب‌های مقدس مثل قرآن کاملا قانونی است! شعار آزادی بیان و احترام به عقاید رو اروپایی‌ها میدن اما بدونید که آتش زدن هر کتاب مقدس ادیان در ایران جرم هست.
‏از سوده غفوری فرد در کنگره بانوان تاثیرگذار جهان قدردانی شد چون - دکترای ژنتیک پزشکی و مدیر گروه ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی - جزو پنج پرکارترین محققان ایرانی در تعداد مقاله و مستند در 2022 - حافظ کل قرآن کریم و رتبه ششم کنکور سال 1375 - جزو یک درصد دانشمندان پراستنادترین در دنیا
‏دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه پزشکی 🧑‍⚕️🧑‍🔬 ‎
📌جمع آوری رای برای رضا پهلوی و فراخوان جهت دادن وکالت به این دلقک 3 تا درس تاریخی برای مردم به همراه داره: ۱. فریب و گول فالور و لایک در فضای مجازی نباید خورد، فقط بخشی از مبلغین رضا پهلوی که تمام زور خود را زدند که طرفدارانشون وکالت به رضا پهلوی بدهند، 64 میلیون فالور داشتند، اما نهایتا با احتساتب افراد خارج نشین و ربات ها و فیک ها و غیره زیر 400 هزار نفر به رضا پهلوی رای دادند. ۲. بخشی از مردم با حرف سلبریتی ها و شخصیت ها تحریک می شن ، بعضا حرف آنها را تکرار می کنند و تکنیکی اقدامی می کنند ، اما سرنوشتشون رو به این افراد نمیسپارن. ۳. رضا پهلوی به واسطه خیانت های پدر و پدر بزرگش و به خاطر ضعیف بودن کاریزماتیک و شخصیتیش، علی رغم اجماع اپوزوسیون و تلویزیون ها و شبکه ها و تبلیغات با هزینه های میلیون دلاری، جز اندک افراد داخل کشور و بازماندگان ساواک و افراد خائن خارج کشور طرفدار ندارد و علی رغم تلاش برای فراموشی خیانت این خاندان و تحریف تاریخ مردم نفرتشان به این ها کمتر نشده است.
🏳‍🌈 🇺🇸🗽بنام شیطان رنگین کمان ❗️ ‼️زوج همجسنگرا دو فرزند خوانده خود را مورد آزار جنسی قرار داده و به این هم اکتفا نکرده و دو بچه بی گناه را به نوعی در دسترس دوستان پدوفیل خود هم قرار داده و از آنها فیلم مستهجن ساختن ! 🔺این زوج همجنسگرا مشکل مالی هم نداشتن و هر دو کارمند دولتی هستن 🔺آنها از رسانه های اجتماعی برای تن فروشی این دو کودک استفاده کرده اند https://www.google.com/amp/s/nypost.com/2023/01/20/couple-pimped-their-adopted-sons-out-to-pedophile-ring-report/amp/