eitaa logo
ایتا بدون دلیل کانال را بسته کانال اصلی که در پرو آمده
137 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ برنی سندرز: ۱.۵ میلیون کودک دانش آموز بی خانمان هستند. ۳ نفر به تنهایی بیش از نصف جمعیت امریکا ثروت دارند. این آن جامعه و آن اقتصادی هستند میخواهیم در آن زندگی کنیم؟
⭕️رأی‌ِ ما، سرنوشتِ ماست 🔹رأی به لیبرالیسم یعنی پولدار پولدارتر ؛ فقیر فقیر‌تر! 👈 نکند که دوباره تحت تاثیر جوّ سیاسی و از روی شکم‌سیری به لیبرال‌ها رای بدیم، ما بايد روی تکِ تکِ کاندیدا هاي انتخاباتی شهر خود، تحقیق کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودکار استادو کسی ندیده؟ 😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔶 در روزهایی که مدعیان اصلاح‌طلبی و «خط امام(!)» برای شرکت در انتخابات شرط و شروط می‌گذارند، اما افرای هم هستند که با وجود مخالفت اساسی با اسلام و انقلاب، آنقدر فهم و درک دارند که را فدای خواسته‌های شخصی خود نکنند. 🔹 سلطنت‌طلب مقیم کانادا از مخاطبین خود خواسته تا برای دفاع از منافع ملی و حفظ کیان کشور و حمایت از امام ، در انتخابات شرکت کنند و سبب خوشحالی دشمنان ایران نشوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجیب اما متاسفانه واقعی... حسنوند نماینده فعلی و رئیس کمیسیون انرژی در جلسه تبلیغاتیش داره اموزش میده چجوری تو راهپیمایی ۲۲ بهمن براش تبلیغ کنن! هر کس با پنج نفر، ده نفر صحبت کنه، هر کس امروز رفت خونش بگه همه تو راهپیمایی میگفتن حسنوند 😐
▪️‏یک سرباز سابق امریکا که کارش کنترل پهپاد بود . می گوید که فرمانده اش گفته وقتی یک بچه را در افغانستان می کشی مثل این است که یک سگ کشته ای. او می گوید ارتش امریکا از ارتش نازی ها بدتر است.
▪️‏کل مبتلایان به ‎ در خارج از چین ۲۸۴نفر است (طبق آمارهای ۲۱کشور مختلف) که همگی یا به ‎ سفر داشته یا با ساکنین آن در تماس بودند. از ۳۶۵۵۶مبتلا داخل چین هم ۲۷۱۰۰نفر مربوط به استان هوبِی است که تمام ۶۰میلیون شهروندش در قرنطینه‌اند. با سخن غیرمستند، هراس ایجاد نکنیم.
🔴این هم افاضات ضداندیشه اسلامی یک نماینده مجلس که شما مردم بهش رای دادید 👇 🔻سخنگوی کمیسیون قضایی: مردان فاقد توانایی مالی ازدواج نکنند تا برای دستگاه قضا بحران ایجاد نشود ▫️نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس: 🔹مردانی که از توانایی مالی لازم برای اداره زندگی برخوردار نیستند، ازدواج نکنند تا برای دستگاه قضایی بحران ایجاد نکنند. 🔹مردانی باید ازدواج کنند که درآمد کافی برای اداره یک زندگی را داشته باشند و خانواده آنها نیز شرایط حمایتشان را داشته باشند. پ.ن: این سخنان دقیقا مقابل تفکر اسلامی است و ترویج لیبرالیسم است. عملا داره میگه مشکل خود مردمه و خودشون برن حلش کنند؟؟ در اندیشه اسلامی دولت حاکم مسئول است و باید‌ شرايط رو برای ازدواج جوانان آماده کنه نه اینکه ایجوری عملا گفته بشه بسوزید و بمیرید. 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیرمرد خرمشهری دلداده حاج قاسم 25 روز است با پای پیاده در آستانه چهلم شهادت سردار دلها، خود را به مزار حاجی در کرمان رسانده و بی اختیار اشک می ریزد و ناله می کند... با دلهای مردم چه کرده ای که چنین محبوب دل ها شده ای... عزتمندترین عزتمندان شفاعتمون کن در دنیا و آخرت روسفید باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️سوال عجیب آیت الله بهجت در مورد ۲۲ بهمن! 🔺فکر میکنید این همه مردم انقلاب و آقای خمینی را قبول دارند؟ ▪️خیر.. 🔺پس چرا می آیند؟