eitaa logo
ایتا کانالهای کوچک را میبنده بیایید کانال اصلی که در پرو آمده
138 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‏تقریبا هیچ پارکی در تهران، ممنوعیت ورود ‎ رو رعایت نمیکنه. ، پارک‌ها و پیاده‌روهای شهر رو پر کرده و قانونی برای ‎ سگ‌بازان وجود نداره. حملات و سر و صدای سگ‌ها هم که هیچ... سگ‌بازان محترم هم که از سگ‌شون بدتر پاچه می‌گیرن. فضای عمومی بدون ، کمترین حق یه مسلمانه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از جمله كمكهاى خداوند بر ضد دروغگويان فراموشى است. كافى(ط-الاسلامیه) ج۲ ، ص ۳۴۱، ح ۱۵ 🌹🌹 دروغ، روزى را كم مى كند. نهج الفصاحه ص ۳۷۳ ، ح ۱۰۸۷
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸 🍃 علامه طباطبایی 🍃 🔆 دختر علامه: یک روز نمی‌دانم چه حرفی پیش آمد، ایشان گفتند: اگر کسی اهل قرآن است، نباید بت‌پرست باشد. گفتم: یعنی کسی که مسلمان است، بت‌پرست هم می‌تواند باشد؟ 🔆 گفتند: دخترم فرقی نمی‌کند. اگر پول را زیاد دوست داشته باشی، به مقام زیاد دلبسته باشی، بچه‌ات را بیش از حد دوست بداری، بت‌پرستی؛ مگر حتماً باید بت سنگ و چوب باشد. هر چه در دلت جای خدا و پیامبر [صلی الله علیه و آله] و قرآن را گرفت، بت است و بت‌پرستی.
لطفاً ورق بزنید چند پست در نقد نظارت بر بازار دولت آقای رییسی 🔴 آقای رئیسی از دولت شما انتظار این همه افزایش قیمت نیست نان باگت فرانسوی ۵۰۰۰ تومانی داره میشه ۱۵۰۰۰ تومان نان تست از ۸ هزار و ۱۲ هزار داره میشه ۲۲ و ۲۹ هزارتومان این چه نحوه قیمت گذاری است؟! بر اساس کدام منطق و درک شرایط جامعه؟! ✅مگه قرار نبود با حذف یارانه‌های پنهان و ارز ترجیحی، یارانه مستقیم به حساب مردم واریز بشه؟! که فشاری به مردم و معیشت و سفرشون وارد نشه؟! اما قیمت ماکارونی و نان صنعتی درحال پرواز هستند و چیزی از پرداخت به مردم شنیده نمی‌شود. دولت سیزدهم وظيفه‌ش حفظ اندازه سفره مردم است. متاسفانه دولت آقای رئیسی در نظارت بر بازار بسیار ضعیف عمل کرده تا الان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روی پرچم خط ترمز بندازی به ۵ سال زندان و ۱۲ هزار دلار جریمه محکوم میشی ولی آتیش بزنی مشکلی نداره و آزادی بیانه! شما غرب‌زده‌ها واسه این مدل دموکراسی سر و دست میشکونید؟
💢برنامه مانع از خانم ۲۴ ساله شد 🔹استوری دکتر از مراجعه خانمی به بیمارستان که قصد خودکشی داشته و با دیدن برنامه زندگی پس از زندگی از اقدام خود منصرف شده و به دنبال درمان این موضوع رفته است
🇫🇷🔴 پاداشِ فرانسوی: هر دقیقه دو کشته 🔺در طول ، ده‌ها هزار الجزایری در صف نیروهای برای آزادسازی و شکست و جنگیدند و در برخی از سنگین‌ترین نبردهای جنگ جهانی دوم حضور داشتند. 🔺در سال ۱۹۴۵ و در روز جشن پیروزی متفقین، گروهی از الجزایری‌ها با بلندکردن پرچم خواستار استقلال شدند. ❗️پاداش الجزایری‌ها از سوی فرانسه با اعلام حکومت نظامی و دو هفته قتل‌عام مرد و زن و کودک به ویژه در مناطق سطیف و قالمه داده شد. ❗️تخمین زده می‌شود که ۴۵۰۰۰ شهروند غیرمسلح الجزایری در این دو هفته کشته شدند. ❗️همزمان با جشن پیروزی «جهان آزاد» بر نازی‌ها، به مدت دو هفته هر دقیقه ۲ نفر به جرم استقلال‌طلبی به دست سربازان «مهد آزادی» کشته شدند. ❗️با پایان ، ژنرال دووال مسئول مستقیم قتل عام در نامه‌ای به سران مستعمره نوشت: «امنیت شما را برای ده سال تضمین کردم!» 💠French authorities imposed martial law and indiscriminately massacred women, children and the elderly. 💢روایت فرانس۲۴ 🌐https://www.france24.com/en/live-news/20210508-algeria-remembers-mass-killings-under-french-rule 🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
تخلیه اطلاعاتی ماموران موساد توسط کارشناسان اطلاعاتی ایران از طریق یک اکانت جعلی فیس‌بوک 🔺 رژیم صهیونیستی اعلام کرد ایرانی‌ها با اکانت جعلی یک مدل به نام «سارا پاپی» با بسیاری از افسران موساد و مسئولان رژیم صهیونیستی ارتباط گرفته و آن‌ها را مجبور به ارائه اطلاعات و همکاری در جهت ضربه‌زدن به اهداف خود در اسرائیل کرده‌اند. 🔸رژیم صهیونیستی در پایان به افسران و‌ مقامات خود توصیه کرد: «در حین تلاش برای عیاشی، بیشتر دقت کنید! دارید ما رو به فنا می‌دید!» 🔸این دومین بار است که کارشناسان اطلاعاتی ایران با استفاده از یک اکانت جعلی فیس‌بوک، افسران موساد را تخلیه اطلاعاتی و وادار به همکاری می‌کنند.