فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح وقتی وارد مترو #نیویورک می شوی😔😔
کشوری که ۲۵۰ سال فقط و فقط دو حزب در آن حکومت کردند معلوم است که میلیاردها دلار #مالیات_مردم و درآمد نفتی صرف چه چیزی می شود و قطعا آن فرهنگ اجتماعی و خدمات عمومی نیست...
💥💥 درآمد نفتی آمریکا بیش از درآمد نفتی ایران (بدون تحریم) است.
#شرمساری #آمریکا #نظر_مردم #فقر_فرهنگی
منبع:
http://bit.ly/2JxqgRE
🔷 #خارج_بدون_فیلتر
#فرهنگ_وحشی_غرب
⭕️انواع عملکردهای رسانه ای در راه اندازی جنگ روانی
1⃣در كشورهايي كه حكومت آنها صبغهاي نژادي و قومي دارد، رسانهها تحت كنترل شديد دولت، تبديل به بلندگو و انعكاسدهنده گرايشهاي نژادي ـ قومي -نظامي حاكم ميشوند و به عنوان يكي از ابزارهاي «دگرسازي» یا به اصطلاح قرار دادن «ما در برابر آنها» Us Versus Them، بستر مناسبي براي ايجاد تنش، خشونت و حتي جنگ داخلي فراهم ميكنند، نوع و شيوه رفتاري رسانهها در بحران رواندا و صربستان نمونههاي خوبي در اين زمينه به شمار ميروند.
2⃣در برخي موارد، رسانههاي داخلي يا خود زمينهساز بحران و جنگ هستند و يا به دليل آن كه نميتوانند به بيان حقايق بپردازند به ترويج خشونت كمك ميكنند. در اين شرايط، اين رسانههاي بينالمللي هستند كه بايد انجام اين وظيفه را عهدهدار شوند. غفلت عمدي يا سهوي رسانههاي بينالمللي در پرداختن به موضوع، منجر به بروز و يا ادامه جنگ و خشونت ميشود. سكوت عمدي رسانههاي غربي در برابر نسلكشي صربها و جنايات صدام عليه اكراد، از مصاديق بارز در اين زمينه هستند.
💢در اين باره مارك دافيلد (Mark Duffield) ضمن بررسي گزارشهاي تايمز و نيويورك تايمز كه منجر به عدم مداخله جامعه بينالمللي در جريان نسلكشي در كشور رواندا شده است، چنين رسانههايي را در خدمت آنچه بربريتگرايي جديد (New Barbarism) غرب ناميده ميشود، قلمداد ميكند.
3⃣ تلاش رسانههاي كشور ثالث براي ايجاد اختلاف بين دو كشور و يا تحريك به اقدام براي جداييطلبي، شيوه ديگري است كه ميتوان به آن اشاره كرد.
4⃣ترغيب سياستمداران به آغاز جنگ با مطرح كردن اين ايده كه ساير روشهاي تغيير رفتار كشور هدف نتيجهبخش نخواهد بود، از ديگر شيوههايي است كه رسانهها به آن متوسل ميشوند.
5⃣اگر در زمان جنگ، رسانهها تلاشي براي خاتمه آن انجام ندهند، در حقيقت تداوم خونريزي و خشونت را موجب شدهاند.
در عصري كه بيش از 17000 ماهواره، امكانات فوقالعادهاي را به وجود آوردهاند، تا حدي كه ميتوان از ديپلماسي مجازي (Virtual diplomacy) بحث كرد، رسانهها ميتوانند تلاش فراواني براي ترغيب طرفهاي درگير به گفتوگو و حتي مذاكرات بينالمللي چند جانبه به عمل آورند.
#جنگ_روانی
#سواد_رسانه_ای
🔭 علم و دین
people of many different faiths and levels of scientific expertise see no contradiction at all between science and religion. Science investigates the natural world , while religion deals with the spiritual and supernatural — hence, the two can be complementary.
افراد با باور و سطوح علمی مختلف تائید میکنند که هیچ اختلافی بین علم و دین وجود ندارد.
علم دنیای مادی را بررسی میکند در حالیکه دین با معنویت و معرفت سر و کار دارد.
به همین دلیل این دو میتوانند در کنار هم، و مکمل یکدیگر باشند.
📘 دانشگاه برکلی
🌐 https://undsci.berkeley.edu/article/science_religion
✨💐🌟🌼⭐️🌸
Conflict between science, religion lies in our brains
تضاد بین دین و علم تنها یک دروغ در مغز ماست.
📘 دانشگاه کیس وسترن رزرو _ ساینس دیلی
🌐 https://www.sciencedaily.com/releases/2016/03/160323151838.htm
🌟⭐️🌹✨🌷
☢️آتلانتیک: توجیه یک جنگ جدید برای ترامپ دشوار است
💠نشریه آتلانتیک (https://www.theatlantic.com/politics/archive/2019/05/whats-going-trump-and-iran-and-why-it-matters/589531/): ترامپ شاید دارای یک جهانبینی قوی نباشد. اما او به طور مکرر در طول مبارزات انتخاباتی تأکید کرده بود که به دنبال خارج کردن آمریکا از مناقشات خاورمیانه است. بسیاری از هوادارانش نیز همین دیدگاه را دارند. به همین خاطر توجیه یک جنگ جدید برای او دشوار خواهد بود. مقامات آمریکا در روزهای اخیر تکرار کردهاند که به دنبال یک مناقشه نظامی جدید در منطقه نیستند. در واقع، با توجه به روابط بین ایران و آمریکا در دوره ریاست جمهوری ترامپ میتوان تصور کرد که تنشهای کنونی عادی هستند و کاهش پیدا خواهند کرد
☘️ #اندیشکده_های_غربی
⭕️ رسانه چیست؟
🔻رسانه با ابزار رسانهای چه تفاوتی دارد؟
💢معمولاً در گفتگوها و نوشتهها، دو اصطلاح رسانه و ابزار رسانهای به صورت مترادف بهکار میروند. این کار، نادرست نیست و حتی در متنهای تخصصی هم رواج دارد. اما حتی اگر این دو کلمه را به جای هم بهکار میبریم، مهم است که در ذهن خود، به تفاوت میان آن دو توجه داشته باشیم:
💢روزنامه، میکروفن، شبکه های اجتماعی، رادیو و تلویزیون، همگی ابزارهای رسانهای هستند و میتوانند نقش بستر ارتباطی را ایفا کنند. اما رسانه زمانی شکل میگیرد که پیام (محتوا) نیز وجود داشته باشد و ضمناً مخاطبانی هم در انتظار دریافت آن پیام باشند.
💢از آنجا که در دنیای امروز، ابزارهای رسانهای بسیار سادهتر، سریعتر و ارزانتر از گذشته در اختیار ما قرار میگیرند، افراد بسیاری به اشتباه فکر میکنند دسترسی به رسانه نیز به همان سادگی مهیا است.در حالی که ساختن رسانه بر پایهی ابزارهای رسانهای، کاری دشوار است و به تلاش و تجربه و تخصص نیاز دارد. داشتن یک وبسایت، یک پیج در شبکههای اجتماعی، انتشار پادکست، مجله یا کتاب، به خودی خود به معنای شکلگیری یک رسانه نیست.
❓منظور از رسانه های جمعی یا رسانه های گروهی چیست؟
🔺مثال زدن برای رسانه جمعی سادهتر از تعریف کردن آن است. مثلاً همه میدانیم که کتاب، روزنامه، رادیو و تلویزیون، نمونههای رسانه جمعی محسوب میشوند. اما این رسانهها چه ویژگیهایی داشتهاند که به عنوان رسانه جمعی یا رسانه گروهی شناخته میشوند؟
⭕️سادهترین تعریف رسانه جمعی چیزی شبیه این است
🔻رسانه انبوه یا رسانه گروهی یا رسانه جمعی (معادل Mass Media) به رسانههایی گفته میشوند که فرستنده به وسیلهی آنها میتواند پیام خود را به حجم وسیعی از مخاطبان برساند.
💢رسانه انبوه دو ویژگی کلیدی دارد:
🔺 ارتباط One-to-Many یا OMC (یک فرستنده با تعداد زیادی مخاطب)
🔻 ارتباط یک سویه یا Uni-directional Communication (فقط از سمت فرستنده به گیرنده)
💢البته این تعریف هم، ابهامهایی دارد که باید آنها را بپذیریم و بهخاطر داشته باشیم. مثلاً در مورد اینکه حجم وسیع یا Many چیست و چقدر است، پیشنهاد و اتفاقنظری وجود ندارد.
💢تقریباً همه قبول دارند که یک ایستگاه رادیویی با چندصدهزار نفر مخاطب، مصداق رسانه جمعی است؛ اما کسی نگفته که آیا یک پادکست با دویست نفر مخاطب را هم میتوانیم رسانه جمعی حساب کنیم یا نه.
💢در مورد ارتباط یکسویه هم میتواند ابهامهایی وجود داشته باشد. به عنوان مثال، میتوان گفت که ارتباط یکسویه در دنیای فعلی تقریباً وجود ندارد و حتی رادیو و تلویزیون هم با نامه و پیامک و ایمیل، از مخاطبان خود بازخورد میگیرند.
💢اما در اینجا هم، باید به برداشت عُرفی از ارتباط دو سویه رضایت دهیم: بینندگان هنوز معتقدند که به «تماشای» تلویزیون مینشینند و کسی نمیگوید که میخواهد به «گفتگو» یا «تعامل» با تلویزیون بنشیند.
#رسانه_شناسی
#سواد_رسانه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر جالب و بانمک یکی از شاعران در شب شعر بیت رهبری درباره آفتهای فضای مجازی و سواد رسانه 😁 :
بله آن کاجها نه تنها دوست
بلکه یک زوج باوفا بودند
کاج و کاجه کنار هم با عشق
غرق خوشبختی و صفا بودند...
#سواد_رسانه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فیلمی از اروپاییهای متمدن و با فرهنگ❗️
فیلم برادران لومییر از زن فرانسوی که به کودکان هند و چین (احتمالا ویتنام یا تایلند) مثل حیوون غذا میدن❗️
اون موقع هم استعمارگر وحشی بودن، الان هم هستن، منتها الان با ظاهرسازی بهتر، مردم دنیا رو فریب میدن...
#فرهنگ_وحشی_غرب
#خارج_بدون_فیلتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️هادی رضوی به روایت تصویر
رهبری در دیدار با مسئولان نظام: صاحبنظران آمریکایی هشدار می دهند که این فشار به یک جهش اقتصادی در ایران منجر می شود.
مشاورخزانه داری ریگان:کشورها می توانند در نهایت از تحریم های آمریکا بهره مند شوند؛زیرا تحریم ها کشورها را بیدار میکند و میفهمند چقدر احمق هستند که اسیر مکانیسم پرداختی واشنگتن بوده اند.
زنان عربستان در مسیر وداع با حجاب!
🔸 گزارش نشریه اشپیگل حاکی از آن است که زنان پایتخت عربستان سعودی عباهای سیاه و بلند را کنار گذاشته و با مانتوهای رنگی در خیابانها دیده میشوند. سخنان ولیعهد این کشور راهگشای تحولی اجتماعی برای زنان سعودی بوده است.
چند زن سعودی که به مناسبت روز جهانی زن، ۸ مارس ۲۰۱۸، در مسابقه دو در شهر جده شرکت کردند.
🔸 به گزارش خبرنگار نشریه آلمانی “اشپیگل” برخی از زنان در جده و ریاض با مانتوهای رنگارنگ به جای “عبایه” و پوشش سیاهرنگ در خیابانها و فروشگاهها ظاهر میشوند.
🔸 به گفته “اشپیگل” این تحول مرهون گفتارهای ملک محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی است. او هفته گذشته در مصاحبه با فرستنده سیانان گفت که خواستار پوششی “متین و محترم” برای زنان کشورش است. او توضیح داد که چنین پوششی “نباید عبایه [عبای زنانه] یا چادر سیاه باشد”.
🔸 تا حدود یک سال پیش فروشندگان چادر و عبا در ریاض هر روز با مزاحمت مأموران پلیس عربستان روبرو بودند که به دنبال عباهای زنانه رنگی و تزئینی بودند.
🔸 یک هفته پیش از اعلام نظرات ولیعهد عربستان مدارس “جشن عبایه” گرفته بودند. در این جشن از جمله زنانی سراپا پوشیده در میدان جنگ به عنوان سرمشق زنان معرفی شده بودند.
اما عربستان سعودی کشوری پادشاهی است و کلام پادشاه در آن عین قانون است. برای همین است که به گفته خبرنگار “اشپیگل”، بخشی از مردم به “قانون جدید عبایه” عمل میکنند.
🔸 بنا به گزارش خبرنگار “اشپیگل” اکنون زنان سعودی در خیابان معروف “تحلیه” در ریاض موهای بلند خود را به نمایش میگذارند و برخی از آنها با دوستان و همکاران مرد بر سر یک میز مینشینند. آنها عبایی را که به طور معمول به زمین میرسد باز میگذارند و در نتیجه میشود شلوار جینی را که زیر آن پوشیدهاند، مشاهده کرد.
🔸 یک زن سعودی که در مسابقه دوی ۸ مارس در جده شرکت کرد: «ما آیندهای درخشان خواهیم داشت.»
🔸 به نوشته “اشپیگل”، مسلمانان متعصب و افراطی مات و مبهوت ماندهاند و فریاد “موهایت را بپوشان” دیگر کارگر نیست. دستور پلیس مذهبی یا ناظران شرعی دیگر کارساز نیست و این در حالیست که تا همین چند وقت پیش مأموران پلیس زنانی که حجاب اجباری را رعایت نمیکردند، دستگیر میکردند و به پاسگاه میبردند یا تحویل “قیم” آنها میدادند که پدر یا همسر آنهاست.
حال اما به گفته خبرنگار “اشپیگل” کسی جرأت نمیکند خلاف خواست ولیعهد سعودی عمل کند.
🔸 محمد بن سلمان را “موتور اصلاحات عربستان” میخوانند و آنچه امروز در خیابان تحلیه در ریاض دیده میشود میتواند نمونهای از آینده شهرهای عربستان باشد. برخی از مردم میگویند: «یک سال بگذرد، و بعد خلاص! دیگر قال عبایه کنده شده است.»
🔸 خبرنگار “اشپیگل” این سؤال را مطرح میکند که این دگرگونی برای کشوری که زنان و مردانش تاکنون در مکانهای عمومی مثل کافه و دفتر کار با دیوار از هم جدا میشدند چه معنایی خواهد داشت؟ او مینویسد که میتوان غرور و رضایت عدهای از زنان را حس کرد. اما میتوان حس عدم امنیت را هم در برخی از آنان مشاهده کرد.
🔸 چون همه زنان از تغییر ناگهانی و سریع در جامعه خشنود نیستند. آنها سرتاسر عمر خود را پشت عبا و دیوار به سر بردهاند. بسیاری از آنها تصور میکنند که وقتی همسرشان چهره زن همسایه یا همکارش را ببیند، مجبور میشوند وارد رقابت بشوند و دائم از خود بپرسند آیا به قدر کافی زیبا هستم؟
🔸 گزارشگر “اشپیگل” معتقد است که مدتها طول خواهد کشید تا عربستان سعودی، همانگونه که دولت آن اعلام کرده، به کشوری میانهرو تبدیل شود، اما تحول شروع شده و بازگشتناپذیر است.
📄 دویچهوله فارسی
#اسلام_آمریکایی
#جاهلیت_سازمان_یافته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 این #علی (ع) کیست که #مسیحی ها را نیز اینچنین واله و شیدای خود میکند..
صدها #ادیب و #شاعر و اندیشمند مسیحی در دنیا در وصف عظمت #امیرمومنان #حضرت_علی (ع) شعر گفته اند، کتاب نوشته اند و به اعتراف افتاده اند..
این قسمت: #جرجی_زیدان
#نویسنده #لبنان #مسیحیت #رمان #روزنامه_نگار #عرب #امام_علی (ع) #شیعه #اهلسنت #مسیحیان
🌀اپيدمى تنهايى در ژاپن
🔸یک نفر از هر ٤ ژاپنى ٥٠ ساله هرگز تشكيل خانواده نداده است.
🔸در این کشور هر روز بر تعداد افرادی که برای زندگی، تنهايى را انتخاب میکنند افزوده میشود.
🔸بسيارى معتقدند تنهايى نوعى اعتراض خاموش به فشار اجتماع براى موفق بودن است.
🔸صدها هزار جوان كارشان را ترک و چند سال خود را در اتاقشان پنهان مىكنند.
🔸برخی كسب و كارهاى تجارى هم از اين اوضاع استفاده بهينه مىكنند و براى افرادى كه نيازمند همدم هستند ولى از رابطه با ساير انسانها اجتناب مىكنند، جايگزينهايى براى خانواده و دوستان ساختهاند؛
🔸جایگزينهايى مثل:
▪️رباتى كوچك با چشمانى درشت و هوشى به اندازه بچه كلاس پنجمى براى كسانى كه دلشان بچه مىخواهد.
▪️يا كافهاى براى كسانى كه به دنبال رابطه عاشقانه هستند به كمك موبايلهاى هوشمند با قهرمانان كارتونى قرار ملاقات مجازى ترتيب مىدهد تا بتوانند دل بدهند و قلوه بگيرند.
🔸افراد پولدار هم عروسکهاى انساننماى مخصوص سكس را به قيمت ٣ هزار دلار خريدارى مىكنند و اين روزها ديدن مردانى كه عروسکهایشان را بر روى ويلچر براى گردش در سطح شهر مىبرند، در حال تبديل شدن به روندى عادى است!
t.co/ygYnNjB4Md
منبع: غربال
#تنهایی_مقوم_حرام_زادگی
#خارج_بدون_فیلتر
#فرهنگ_وحشی_غرب