eitaa logo
ایتا کانالهای کوچک را میبنده بیایید کانال اصلی که در پرو آمده
138 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
▪️تيمچه ملک التجار یکی از تيمچه های بسيار نفيس و زيبای شهر كاشان 💚
🔺‏گزارش این هفته اندیشکده آمریکایی بروکینگز: حدود ۱۴ میلیون کودک در ‎ به غذای کافی دسترسی ندارند. منبع :👇 https://www.brookings.edu/blog/up-front/2020/07/09/about-14-million-children-in-the-us-are-not-getting-enough-to-eat/
▪️اردوگاه کار اجباری ایران اینترنشنال!
📢 جایگاه زن در آئین زرتشت ☝️☝️ قضاوت با عقل سلیم شما 💐 ┅┅❅❈❅┅┅ 🌸🍃
▪️ماجرای کارگری که یک‌تنه به مسئولان درس امانتداری داد! 🔹۱۷ سال پیش یکی از لودر فروخته شده توسط هپکو نیاز به تعمیر پیدا می‌کند و گروهی از واحد خدمات پس از فروش این شرکت برای تعمیر اعزام می‌شود. 🔹در حین تعمیر آچار تعمیرکار به درون لودر می‌افتد و چون خارج کردن آن نیاز به بازکردن موتور و شاسی داشته، تعمیرکار از آن صرف‌نظر می‌کند. 🔹آچار در داخل لودر باقی می‌ماند تا اینکه بعد از چند سال لودر نیاز به تعمیر اساسی پیدا می‌کند، علی زنگویی که برای باز کردن و تعمیر مأمور می‌شود، حین باز کردن شاسی متوجه آچار می‌شود. 🔹آن را برمی‌دارد و پس از اتمام کار برای تحویل آن به محل خدمت پس از فروش شرکت هپکو واقع در جاده کرج راهی می‌شود، اما با درب بسته دفتر مواجه می‌شود. 🔹وی می‎گوید در این ۱۲ سال بارها به محل دفتر مراجعه کردم تا آچار را به صاحبش بازگردانم، اما همواره درب بسته بود تا اینکه هفته گذشته به ذهنم رسید مستقیم آن را به خود کارخانه پست کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینجا آمریکاست...‌ ‏تازه نه هر جای آمریکا. اینجا کالیفرنیاست ایالتی که به تنهایی 5 مین اقتصاد بزرگ دنیاست.
یک شهروند آمریکایی در واکنش به آتش‌سوزی‌های آمریکا توئیت زده: ژنرال سلیمانی برای ما از ژنرال قاآنی بهتر بود. چراکه با سلیمانی درخاورمیانه میجنگیدیم نه داخل ایالت متحده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچی پشت صحنه دیدید فراموش کنید😔 پشت صحنه مصاحبه با همسر شهید حسینی و واکنش فرزندانشون را از دست ندید...
▪️دردا که گشت با من، بیگانه یار جانی ▪️با دست خود مرا کشت، لب تشنه در جوانی ▪️من از نفس فتادم، بر خاک رخ نهادم ▪️او می‌زند به مرگم، لبخند شادمانی 🌴شهادت امام محمد تقی ، جوادالائمه علیه السلام تسلیت باد.⁨
دنبال کننده شما همیشه طرفدار شما نیست!
حجاب استایل‌ها نگاه تجاری به دین دارند 4⃣ فرشته روح‌افزا، عضو شورای عالی فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده میگه حجاب استایل‌ها نگاه تجاری به دین دارند. حد و حدود پوشش رو رعایت می‌کنند، ولی محتواش رو نه و به دنبال خریداری نگاه دیگران‌اند. 🔸در واقع از ضعف شخصیتی همه ما (که میل به زیبایی‌ست) پول در میارن. چادر‌های گل کاری شده و مانتو‌های میلیونی ر‌و تبلیغ و جیب خودشون رو پر می‌کنند. 🔸 بعضی از خانواده‌ها در تهیه مایهتاج زندگیشون دچار مشکل‌ هستند، ولی پول زیادی صرف پوشش ظاهریشون می‌کنند تا نگاه تاییدی جامعه رو بگیرند. 🔸ما الگوی جایگزین کم نداریم، ولی معرفی نشدند، مثلا خانم دکتر محجبه‌ای که یک چهارم پول عمل‌هاش رو مجانی انجام میده، شاعره محجبه‌ای که به عمق مطالب مهم میره و امثال این‌ها. ولی کسی کاریشون نداره! به جاش سلبریتی‌هایی هستند که خودشون از نظر اخلاقی و ظاهری الگوی مناسبی نیستند. 🔸متاسفانه برنامه‌های تلویزیونی هم به دنبال آدم‌هایی که در ذهن مردم تاثیر می‌گذارن نمیرن و ارزان‌ترین افراد رو الگو می‌کنند. 🔸نهاد‌های متولی حجاب هم کم کاری که هیچ، صفر کاری دارند!