eitaa logo
ایتا بدون دلیل کانال را بسته کانال اصلی که در پرو آمده
137 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❌🔴❌🔴❌🔴❌🔴❌🔴❌🔴 📌از غرب و فرهنگ و انسانیتش چه خبر ؟! 🚨«طبق تحقیقات ۸۰ الی ۱۰۰ درصد مردم در و مورد تجاوز و آزار جنسی قرار گرفته‌اند» 🚨«در و ۶۰ تا ۷۹ درصد مردم مورد تجاوز قرار گرفته اند.» 🔹 آمار قریب به ۱۰۰ درصد از فواحش و فلاکت‌های جوامع غربی اعلام می‌شود!! ⚡️ اینو ما نمی‌گیم بلکه روزنامه انگلیسی ایندیپندنت چاپ لندن اعلام می‌کنه 💥 یعنی تقریباً تمام مردمشان شرافت و انسانیت شان لکه‌دار شده است... ✍پ.ن: کافی‌ست دین از زندگی حذف شود تا زندگی تبدیل به یک خوک دانی شود که در لجن انواع فسادهای اخلاقی دست و پا بزنند... فلاکت‌های ابدی‌شان هم در پیش است... ✅ دین‌دار چون یک انسان زندگی می‌کند 🌹 منبع :👇 🗞independent http://www.independent.co.uk/news/world/europe/sweden-and-denmark-have-highest-number-of-sexual-assaults-in-europe-a6800901.html
🔴 خبرگزاری‌های سوئد: نیمی از دانش‌آموزان دختر مدارس سوئد مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند! 📛 نوجوانان سوئد برای دریافت وقت روان‌شناس و روان‌پزشک باید ماه‌ها منتظر نوبت بمانند. 🔻 سوئد با ۲۰ هزار آزار جنسی و ۶۷۱۵ مورد تجاوز جنسی در سال رتبه اول تجاوز جهان (۶۸ نفر درهر ۱۰۰ هزار نفر) را دارد. منبع👇 اداره پیشگیری جرائم سوئد: 🔗 bit.ly/1O62Tdw 📌 جوامع غربی که در چنین لجن‌زارهایی دست و پا می‌زنند در تلاشند به کمک یه مشت لیبرال اصلاح‌طلب و غرب‌زده، آمار تجاوز را در ایران پررنگ کنند!
🔶 مسکن و لذت 🔸 مگر نه اینکه حضرت رسول (ص) فرمودند بخشی از شبانه‌روز خود را برای لذت بردن کنار بگذارید؟ 🔸 آیا در مسکن های امروزی مکانی برای لذت بردن از خدا و نشانه های خدا وجود دارد؟ 🔸 مکانی برای تدبر در نفس و رسیدن از خود به خدا وجود دارد؟ ☀️ رسول اکرم (ص) فرمود: سزاوار است که خردمند ساعات شبانه روز خویش را به چهار بخش تقسیم کند: 1- ساعتی (بخشی) را با خدای خود راز و نیاز کند. 2ـ ساعتی (بخشی) را به محاسبه نفس اختصاص دهد. 3- ساعتی (بخشی) را به آموختن علم و نشستن در محضر عالمان دینی برای استفاده از نصیحت های دلسوزانه آنان اختصاص دهد. 4- ساعتی (بخشی) را به استفاده از لذتها و کامرانیهای مشروع و ممدوح بگذراند. 📚 بحار الانوار جلد 1صفحه390.
🔅 علیه السلام: ✍️ مَن حاوَلَ اَمراً بِمَعصِیَةِ اللهِ کانَ اَفوَتُ لِما یَرجو و اَسرَعُ لِما یَحذَرُ 💠کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد، دیرتر به آرزویش می‌رسد و زودتر به آنچه می‌ترسد گرفتار می‌شود. 📚 تحف العقول، صفحه ۲۴۸
▪️چهره ای تامل برانگیز از کادر درمان
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حقه‌های جالب یک مرغابی برای فرار دست یک سگ! شاید این همان کلک مرغابی معروف باشد! ‌
▪️تجاوز در روز روشن به دختر ۲۵ ساله ساعت ۱۱ صبح شنبه در مرکز منهتن وقتی از ترس کرونا ماسک می زنی ولی موضوعی رو که برای مصونیت خودت از اشرار یعنی حجاب رو اجباری می دونی میشه این وضعیت هم امنیت هم شعور هم آزادی رو می بری زیر سوال. تازه این جماعت چشم و دل سیرن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صف چند کیلومتری عزاداران حسینی در بالاترین رکورد شیوع کرونا یعنی کالیفرنیای آمریکاست با تمام دسیسه‌ها و تبلیغات منفی علیه شیعه می‌خواستند محرم امسال را کم فروغ کنند ولی غافل از اینکه نور حسین(ع) هرگز خاموش شدنی نیست