eitaa logo
ایتا بدون دلیل کانال را بسته کانال اصلی که در پرو آمده
137 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
احتمالا این داستان را شنیده‌اید! در دادگاه وقتی به هویدا گفتند در 13 سال نخست وزیری چه کرده‌ای، پاسخ داد: من در این 13 سال قیمت‌ها را ثابت نگه داشتم! با یک سرچ ساده بین مطبوعات زمان نخست وزیری هویدا به راحتی میتوان پی برد این داستان چیزی جز دروغ نیست.
✅ ییلاق زندانه ، ارتفاعات تالش ، گیلان قطعه‌ای از بهشت👌 😍 🌸
▪️مارتیا قهاری پسر 7 ساله مازندرانی، آرزوش این بوده که پلیس بشه بچه های راهور مازندران هم به آرزوش میرسوننش هم موهاشونو به احتارم این پسر بچه میتراشن. دنیا به این عشق ورزیدن ها زیادی نیاز داره.🌱
🔰 لمس بدن نامحرم به بهانه واکسیناسیون 🔸 واکسن زدن مردان توسّط زنان و واکسن زدن زنان توسّط مردان 🔺این لمس به خاطر عدم وجود اضطرار و نپوشیدن دستکش اشکال شرعی دارد و حرام است . نمایش این فعل حرام نیز در رسانه ها ، جای تأمّل دارد .
▪️اقامه ی نماز سید محمدحسین حسینی، ملی پوش والیبال نشسته در فرودگاه توکیو قبل از عزیمت به تهران
▪️‏محمود کریمی به تنهایی بیشتر از یک سازمان عریض و طویل فرهنگی ج.ا کارکرد و اثر دارد. این سال‌ها در خلاقیت و نوآوری شگفت‌انگیز است. در حوزه اجتماعی تحسین‌برانگیز است و حالا هم از هیئت به دیپلماسی فرهنگی رسیده نماد بلوغ در هیئت و عزاداری جمهوری اسلامی
به مغزهای وطن مون اعتماد کنیم. تحقیرشان نکنیم. و جان مون رو گزینه روی میز بقیه کشورا نگذاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نقش بی‌بی‌سی در ترور فهیم دشتی 🔹پس از روایت متفاوت و متضادی که از چگونگی کشته شدن «فهیم دشتی» سخنگوی مخالفان طالبان در دره پنجشیر بیان شد، اما گمانه زنی‌ها انگشت اتهام را به سمت شبکه بی بی سی فارسی نشانه رفته است 🔺شماره تلفن همراه ماهواره‌ای فهیم دشتی با شماره 7060504014 که در حین مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی به صورت ناگهانی منتشر شده بود قابل پیگیری موقعیت دقیق دارنده آن بوده است! 🔸پ.ن: این هم از عاقبت اعتماد به رسانه‌های بیگانه‼️اینا همونایی نبودن که از پنجشیر حمایت میکردن⁉️ مثل این که شبکه های معاند جدیدا خودشون دست به ترور میشن‼️😏 (انگلیسی) (اسرائیلی) (عربستان) (امریکا)
✅ جاده فیلبند ، مازندران انگار خدا همه قشنگیشو‌ برده گذاشته اینجا☺️👌 🌸
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😱شهوت رانی‌ به اسم عرفان 📍اوشو می‌‍گوید: «سکس باید بخشی از زندگی مذهبی شما باشد، باید چیزی مقدس باشد؛ سکس نباید چیزی قبیح باشد، نباید به صورت چیزی زشت دیده شود،نباید سرزنش و محکوم شود؛ از شما در خواست می کنم فقط وقتی به سکس روی بیاورید که احساس سرور دارید،احساس عشق دارید،وقتی نیایشگر هستید؛ در پشت اشتیاق برای سکس، یک تجربه مذهبی، یک تجربه روحانی وجود دارد.»[ اوشو،از سکس تا فراآگاهی، ص، 3-4و14] به راستی عرفانی که قرار است انسان را تا بی‌نهایت کمال انسانیت برساند، از مسیر شهوت‌رانی و هوس‌بازی می‌گذرد؟؟؟ اوشو و دیگر مروجان عرفانِ مبتنی بر سکس چیزی جز چند دقیقه لذت و شهوت جنسی، درک و فهم دیگری از جایگاه رفیع و والای یک انسان عاشق به معنای حقیقی{عشق حقیقی به خدا} پیدا نکرده‌اند. به دلیل این‌که از نظر این افراد همه عشق در قالب عمل سکس و شهوت پرستی تفسیر و معنا می شود ؛ و این خود نشان دهنده باطن شهوت ران و حیوانی این قبیل افراد است. اینجاست که جایگاه بی‌بدیل عرفان اسلامی باید برای جوامع انسانی معرفی و تبیین شود.