#زندگینامه
#شهید_سید_محمد_نقیبپور
شهید قهرمان ، از همان کودکی الفبای تقوا را در خانوادة خدا جویش آموخت و در سن هفت 7 سالگی قدم در راه مدرسه و تحصیل گذاشت و با بهره مندی از هوش و استعداد خوب ، دوره ابتدایی را با نمره های عالی و رتبه ممتاز در زادگاه خود به پایان رساند .
و بعد از گذراندن دوره ابتدایی ، سال اول و دوم راهنمایی را در همان زادگاه خود «کشکوئیه رفسنجان» به پایان رساند .
امّا به علت این که پدر بزرگوار این شهید از روحانیون مبارز در رژیم شاهنشاهی و تحت تعقیب ساواک بود ، همراه پدر به شمال «عباس آباد تنکابن» منتقل شد و سال سوم راهنمایی را در آنجا گذراند .
ایشان دوران دبیرستان خود را در شمال ادامه نداد ، چرا که در زمان طاغوت ، معلمان زن با پوششی بدی در کلاس حاضر می شدند و ایشان می گفتند که ممکن است دینم به خطر بیفتد و به همین علت برای ادامه تحصیل وارد مدرسه کرمانیها در قم شدند و به آموزش دروس دینی و معارف اسلامی مشغول تحصیل شدند .
سید محمد ، هنگام شروع انقلاب ، با شور و اشتیاق زاید الوصفی وارد صحنه های انقلاب شد و به طور جدی با درون مایه غنی اعتقادی در صفوف انقلابیون در عرصه ای گوناگون انقلاب حضور پیدا کرد و به عنوان عنصری پر تلاش ، نوجوانان و جوانان محل را به مبارزه برضد رژیم ترغیب می کرد و در پخش اعلامیه های حضرت امام(ره) تلاش مستمر و بی وقفه داشت و در تظاهرات و راهپیمایی ها کار ساماندهی را انجام می داد ، به طوری که در این دوران ، دو مرتبه توسط مامورین ساواک دستگیر و مورد شکنجه واقع شد . دفعه اول در روستای کشکوئیه و دفعه دوم در قم) و بعد از پیروزی انقلاب در قسمت فرهنگی جهاد سازندگی کرمان ، همزمان با شروع جنگ ، مشغول به خدمت شد و ایشان مرتب در جبهه های جنگ حق برضد باطل حاضر می شد و با این وجود ، به تخصیل نیز ادامه می داد . در سال 1360 نیز زندگی مشترک خود را آغاز کرده و به پیشنهاد خود صیغه عقدشان نیز توسط امام خوانده شد . بعد از ازدواج دوباره به شهر مقدس قم برگشت و هم ادامه تحصیل می داد و هم در جبهه حضور داشت ، تا این که با پیام حضرت امام ، این بزرگوار با این تعبیر که زن و زندگی و هیچ عذری پذیرفته و مورد قبول نیست ، تمام وقت خود را در جبهه ها به سر می برد ، به طوری که زندگی خود را به اهواز منتقل کرد و در جبهه در قسمت تبلیغات در تیپ امام رضا«ع» در جمع بچه های تخریب و همچنین در تیپ 38 ذولفقارمستقر گردید و در عملیاتهای مختلفی من جمله والفجر 8 و کربلای 5 و4 ایفای نقش کرد و سرانجام در کربلای 5 بر اثر شلیک گلوله تانک همانند جد بزرگوارش حسین ابن علی «ع» به فیض عظیم شهادت نائل آمد و سرو جان در گرو محبوب و معشوق نهاد و به جمع خیل عشاق ره یافت .
عروج :
سرانجام این مرغ بلند پرواز آسمان عشق و ولایت در کربلای 5 از عالم خاک به افلاک پرکشید و به شهادت رسید .
@zeinabiha2
#سید_محمد_نقیبپور
بخشی از #وصیتنامه شهید :
بسم الله الرحمن الرحیم
پروردگارا ، خود می دانی که این بنده ات اگر گناهکار و روسیاه است ، ولی همیشه آرزو داشته از بندگان شایسته تو باشد و طبق خواسته و رضایت تو زندگی کند و همیشه سعی داشت در قنوت نمازش بخواند :«الهم وققنا لما تحب و ترضی» تا این توفیق را به او عنایت کنی . خدایا ؛ از آن زمانی که معنی شهادت را یافتم ، آرزویم این بود که مرگم شهادت در راه تو باشد ، چرا که «اکرم الموت القتل» و دعایم در نماز این بود «الهم ارزقنا توفیق الشهادة فی سبیلک» حال از تو می خواهم ای عزیز مهربان ، من را به این آرزویم برسانی و لیاقتی به من بدهی تا انتخاب شوم تو را در حالتی چون حسین ابن علی (ع) یعنی با بدنی خون آلود و جسم تکه تکه شده در راه احیای دین تو ملاقات کنم تا فردای قیامت مشمول شفاعت ائمه اطهار باشم انشا الله.
الهم انی اسالک التوبة قبل الموت و الراحة عند الموت و المغفرة بعد الموت و العفو عند الحساب .
@zeinabiha2
#سیره_شهدا
#شهید_سید_محمد_نقیبپور
دوستان شهید می گویند : شهید بزرگوار در تبلیغ همانند پیامبر «ص» عمل می کرد و می گفت امام «ره» بارها گفته بود که خوب است که آدم حرفهایش را خودمونی بزند . اینجوری نباشد که حالت خطابه و سخنرانی داشته باشد و به حالت معمولی با مردم حرف بزنیم و عقیده اش بر این بود که این طور حرف زدن اثر بیشتری دارد تا اینکه به صورت سخنرانی و خطابه باشد و این سادگی او باعث می شد که مردم او را بسیار دوست داشته باشند و به خاطر همین سادگی که در بیان داشت ، حرفهایش را از ته دل می زد و بر دل هم می نشست و هدفش در تبلیغ فقط برای خدا بود و به خاطر خدا تبلیغ می کرد و همیشه هم موفق بود .
حجه الاسلام و مسلمین اسماعیل سعادت نژاد نمایندگی ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه پاسداران می گوید: زمانی که انقلاب درشهر مقدس قم فراگیر شده بود ، در یکی از راهپیمایی هایی که طلاب به صورت جمعی و گروهی داشتند ، این شهید بزرگوار بعنوان پرچمدار و جلودار بود شعارهایی بر ضد شاه می داد که باعث خشم و عصبانیت گارد شاهنشاهی شد و ماموران تعداد اندکی از آنها از جمله شهید بزرگوار را دستگیر کردند و این بزرگوار بسیار نترس و شجاع و دلیر بود و ما دیدیم هنگامی که نیروهای گارد رژیم ، این بزرگوار را می بردند ، فریادش را بلند کرد و پیامی را برای ما فرستاد که حاکی از این بود که ما را دارند می برند ، و این از نشانه های شجاعت و غیرت او بود .
فخرالدین صابری می گوید : ایشان در رابطه با ولایت فقیه می گفت : ما باید آنقدر به ولایت فقیه اعتقاد داشته باشیم که اگر چشم ما را بستند و به ما دستور دادند که این چاه است باید وارد چاه شوید ، ما با رضایت و طیب نفس ، باید این کار را انجام بدهیم و بدانیم که مصلحت و اندیشه های رهبری و ولایت فقیه مافوق آن مصلحتها و اندیشه هایی است که خودمان داریم . انها جز حق و خیر و صلاح برای ما چیز دیگری نمی طلبند و عقیده اش بر این بود که ما هر چه التزام عملی بیشتری به ولایت فقیه داشته باشیم ، هم در سعادتمندی فردی ما موثر است و هم در سلامت و پیشرفت جامعه .
@zeinabiha2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلامعلیكیااباعبداللـہالحسین(ع)
🔰🌿 نماهنگ؛ نسیم ِ ڪربلاء...🌱
◾#حاجعلیبرادران🎙
شب زیارتی امام حســـ❤ـین؏
👌فوق العاده💯
🕌باماهیئترادرخانههایتانبهپاکنید
@zeinabiha2
۲۳ دی ماه #سالروز_شهادت #مدافعان_حرم
#شهید_محمد_کامران
#شهید_سعید_سیاحطاهری
#شهید_سعید_انصاری
#شهید_جابر_حسینپور
#شهید_علی_آقاعبدالهی
گرامی باد . 🥀
💐شادی ارواح طیبه شهدا #صلوات
@zeinabiha2
#زندگینامه
#شهید_محمد_کامران
شهید محمد کامران در 9 اردیبهشت ماه 1367 در خانواده ای مذهبی و ولایتمدار در روستای دستجرد جرقویه از توابع استان اصفهان چشم به جهان گشود. مادر شهید علت انتخاب نام زیبای او را چنین بیان می کند: هنگام تولد محمد، پدرم گفت نام او را خداوند دو سال قبل از تولدش انتخاب کرده است؛ چرا که دو سال قبل از تولد محمد یعنی در سال 65 دایی اش (شهید محمد خدامی) در جبهه دفاع مقدس در منطقه عملیاتی مریوان به فیض شهادت رسیده بود. به همین خاطر بنا به سفارش پدر بزرگش نام زیبای محمد را بر وی نهادیم. محمد در دوران کودکی پسری شجاع، پر انرژی، و دوست داشتنی بود و از همان کودکی تلاش می کرد تا راه دایی شهیدش را ادامه دهد. محمد تحصیلات دوره ابتدایی و راهنمایی (تا دوم) را در همان روستا گذراند. و از سال 1378 به همراه خانواده برای ادامه زندگی به استان تهران آمد و تحصیلاتش را در این استان ادامه داد. در بدو ورود به استان تهران جذب پایگاه مقاومت بسیج محله شد و با شور و شوق فراوانی در برنامه های بسیج شرکت می کرد و کم کم خودش مسئولیت هایی را در بسیج برعهده گرفت.
محمد در ایام فتنه 88 نیز ادای دین به انقلاب و رهبری عزیز کرد و تلاش شبانه روزی در دفع آن فتنه شوم داشت. محمد تحصیلات خود را در دوره متوسطه در رشته علوم تجربی ادامه داد و بعد از اخذ مدرک پیش دانشگاهی وارد شغل مقدس سپاه پاسداران شد. او علی رغم برخی مخالفت ها مصر بر ورود به این شغل مقدس شد و در سال 1386 موفق به ورود به دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) گردید و در آن دانشگاه که مهد پرورش جوانان انقلابی و ولایی است به تحصیل انواع فنون نظامی پرداخت و در سال 1389 دانش آموخته آن دانشگاه شد و بعد از آن به تربیت و آموزش جوانان انقلابی پرداخت.
محمد آن چنان عاشق این شغل مقدس بود که بنا به گفته برخی همکارانش هنگام خواب نیز با همان لباس مقدس به خواب می رفت و علت این کار خود را نیز چنین بیان می داشت: من با نذر و نیازهای فراوانی توانسته ام به این شغل مقدس وارد شوم، از آن می ترسم که هنگام خواب عزرائیل جانم را بستاند و این لباس مقدس بر تنم نباشد.
محمد بر سر مسائل فقهی و حلال و حرام به ویژه مسئله خمس حساس بود تا آنجا که غذای هر مجلسی را استفاده نمی کرد تا آن که مطمئن شود که خمس آن داده شده است.
محمد از آنجایی که علاقه زیادی به مادر سادات حضرت زهرای مرضیه (س) و خانواده سادات داشت از خانواده خود درخواست داشت تا از خانواده سادات همسری برای او انتخاب کنند. او در مهرماه 1392 با همسری فاضله از خانواده سادات ازدواج کرد.
همزمان با ظهور داعش و نا امنی اطراف حرم عمه سادات (س) از آنجایی که عشق وصف ناشدنی به حضرت زینب (س) داشت، عاشق دفاع از حریم عمه سادات (س) شد. و مکرراً عازم آن مکان مقدس جهت دفاع از حرم گردید.
محمد آن چنان عاشق شهادت بود که مکرراً از پدر و مادر و همسرش درخواست می کرد که برای شهادتش دعا کنند و می گفت دعا کنید تا من نیز شهید شوم تا اینکه از رفیقانم جا نمانم.
محمد با دفاع از حرم عمه سادات (س) و همچنین سامرا (حرم امامین عسکریین) عشق خود را به اهل بیت (ع) نشان داد. آخرین اعزام او در دفاع از حرم حضرت زینب (س) در آذر ماه 1394 بود، سرانجام در روز چهارشنبه 23 دی ماه 1394 قبل از اذان ظهر در منطقه خان طومان حلب بر اثر اصابت ترکش خمپاره از ناحیه شاهرگ و پهلو به آرزوی دیرینه اش رسید و به دایی شهیدش ملحق شد و در روز جمعه 25 دی ماه 1394 در بهشت زهرا قطعه 50 (مدافعان حرم) ردیف 115 شماره 18 به خاک سپرده شد.
@zeinabiha2
🌹 قسمتی از #وصیتنامه
#شهید_محمد_کامران
🔸از تمامی همکاران و برادران و خواهران دینی خود درخواست دارم که نکند مانند مردم کوفه پشت رهبری را خالی بگذارید و او را تنها بگذارید که گرگهای درنده آماده این چنین موقعیتهایی هستند.
🔸 از خواهرانم میخواهم که با حیای خود سرخی خونم را هدر ندهند و از برادرانم نیز خواهانم که غیرت علوی خود را حفظ کنند و به دنیا نفروشند.
@zeinabiha2
#خاطرات_شهدا
#شهید_سعید_سیاح_طاحری
همسر شهید :
حاج سعید دست حضرت آقا را بوسید و در گوش ایشان چیزی گفتند که من متوجه آن نشدم. پرسیدم مگر چه چیزی از حضرت آقا خواستند، شهید طاهری به آقا گفته بود دعا کنید شهید بشوم.
@Zeinabiha2
#زندگینامه
#شهید_سیاح_طاحری
سیاح طاهری در سال ۱۳۳۶ در شهرستان آبادان به دنیا آمد. دوران نوجوانی او مصادف با اوجگیری مبارزات مردم ایران علیه حکومت پهلوی بود. وی پس از انقلاب نیز در عرصههای مختلف دفاع از کشور، از جمله غائله ضدانقلاب در کردستان، خط التقاط و فتنه منافقین و بنیصدر مشارکتی فعال داشت.
سیاح طاهری بعد از تشکیل بسیج به فرمان امام خمینی (ره)، در زمان فرماندهی «حمید قبادینیا» به عضویت بسیج آبادان درآمد و در آغاز جنگ تحمیلی، از آبادان دفاع کرد. وی در سال ۶۰ به عضویت سپاه آبادان درآمد و پس از قبادینیا، فرماندهی سپاه آبادان را عهدهدار شد، در آذر ماه سال ۶۰ نیز طی یک عملیاتی مجروح شد و یکی از انگشتان دستش را از دست داد، چندی بعد دوباره به جبهه آبادان بازگشت و همواره پرتلاش و در اغلب عملیاتها حضور مستمر داشت. وی در پنجم آذرماه سال ۶۵ در خلال عملیات کربلای ۵، دچار مجروحیت شدیدی شد که منجر به از دست دادن چشم راست و شنوایی گوش چپ شد، همچنین عصب دست چپ وی نیز در این عملیات منقطع شد.
پیش از آن نیز وی در عملیاتهای فتح المبین و آزادسازی خرمشهر حضور داشت.
با شروع جنگ سوریه، سعید به طور داوطلبانه برای حضور در این نبرد و آموزش نیروهای جوان سوری و لبنانی اعلام آمادگی کرد و موفق به اخذ اجازه جهت حضور در سوریه شد. وی در آنجا وارد تیپ سیدالشهدا شده و کار خود را با آموزش تخصصی موشکهای هدایت شونده تاو، کورنت و مالیوتکا در رزم زمینی آغاز کرد.
وی همچنین در مقطعی آموزش موشکی نیروهای زینبیون پاکستان و فاطمیون افغانستان واقع در منطقه حلب را برعهده داشت که در نهایت ظهر روز ۲۳ دی ماه ۱۳۹۴ در حالیکه جهت بازدید منطقه خان طومان به همراه شهید شیخ جابر زهیری عازم شده بود با گلوله خمپاره معارضین سوری مورد هدف قرار گرفت و هردو کشته شدند.
شهادت
وی در ۲۳ دی ماه ۱۳۹۴ حین شناسایی جنوب غرب استان حلب و در منطقه خان طومان مورد اصابت خمپاره قرار میگیرد و به درجه رفیع شهادت نائل میآید .
@zeinabiha2
۲۳ دیماه #سالروز_شهادت روحانی شهید مدافع حرم، حجتالاسلام والمسلمین #شهید_جابر_حسینپور (زهیری) گرامی باد.🥀
حجتالاسلام والمسلمین جابر حسینپور (زهیری) نخستین روحانی شهید مدافع حرم اهواز است که در روز ۲۳دیماه ۱۳۹۴ در نبرد با تروریستهای تکفیری در سوریه به شهادت رسید.
@zeinabiha2