فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگی زیبا
به یاد سردار دلها و یاران دلداده اش
🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊
#سردار_دلها
@zeinabion98
🚨احترام ویژه به #فرزند_شهید
سردار پاسدار علی فضلی میگوید:
💠 من برادری داشتم به نام «رحمان» که در سال ۱۳۶۱ در جبهه شهید شد. وی پسری به نام #مصطفی دارد که در زمان شهادت پدر چهارماهه بود. یک روز که در محضر مقام معظم رهبری بودیم، مصطفی را نیز با خود بردم. او در داخل حیاط نشسته و ما وارد جلسه شدیم، جلسهی ما حدود دو ساعت طول کشید. بعد از جلسه که بیرون آمدیم، حضرت آیتالله خامنهای چشمشان به مصطفی افتاد من او را به #حضرت_آقا معرفی کردم. معظم له وقتی فهمیدند که وی فرزند شهید است چهرهشان #دگرگون شد و مصطفی را در آغوش کشیدند و بوسیدند. سپس به صورت گلایه به من فرمودند: «چرا زودتر به من نگفتی؟» بعد، معظمله به داخل اتاق خود رفتند و یک #ساعت و #خودکار برای مصطفی هدیه آوردند و به وی دادند.
📘 خورشید در جبهه، ص ۱۹۴
@zeinabion98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤﷽🖤
#قرار_روزانه
🕯 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🕯 السلام علیڪ یابقیة الله یااباصالح المهدی
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🕯السلام علیک یافاطمه المعصومه
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
@zeinabion98
#حدیث_روز
حضرت #امام_علی علیه السلام :
مَن تَسَلّى بِالكُتُبِ لَم تَفُتهُ سَلوَةٌ .
▫️«هر كس با #كتاب ها آرام گيرد ، هيچ #آرامشى را از دست نداده است .»
📚 غرر الحكم : ج 5 ص 233 ح 8126 .
@zeinabion98
تربیت مهدوی.mp3
12.59M
موضوع:چه کنیم تا دست تربیت امام زمان علیه السلام را روی سرمون حس کنیم؟
تربیت نیرو،از شئون امام زمان علیه السلام است
#استاد_محمودی
@zeinabion98
✅ مرحوم فشندي تهراني مي گويد:
«در مسجد جمکران اعمال را به جا آورده، به همراه همسرم برميگشتم .در راه، آقايي نوراني را ديدم که داخل صحن شده، قصد دارند به طرف مسجد بروند. با خود گفتم: اين سيد در اين هواي گرم تابستان تازه از راه رسيده و [حتماً] تشنه است. به طرف سيد رفتم و ظرف آبي را به ايشان تعارف کردم. [سيد ظرف آب را گرفت و نوشيد] و ظرف آن را برگرداند در اين حال عرضه داشتم: آقا شما دعا کنيد و فرج امام زمان را از خدا بخواهيد تا امر فرج ايشان نزديک شود!
🔅ايشان فرمودند:
«شيعيان ما به اندازهي آب خوردني، ما را نميخواهند، اگر بخواهند، دعا ميکنند و فرج ما ميرسد».
🔸 اين سخن را فرمود و تا نگاه کردم کسي را نديدم. فهميدم که وجود اقدس امام زمان (عجل الله تعالي فرجه) را زيارت کردهام و حضرتش، امر به دعا کرده است»
📒منبع:احمد قاضي زاهدي/جلد 1/ صفحه 155
@zeinabion98
4_5823408889491622110.mp3
6.85M
منتظر باید انتظارش رو در عمل ثابت کنه✔️
باید زندگیمون رو به امام زمان پیوند بزنیم 💯
👈👈تا فرصت داری جاتو ، تو لشکر امام زمان مشخص کن ✅
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@zeinabion98