#حدیث_روز
امام صادق( ع ):
موسیقی حرام عامل فقر و بدبختی است
@zeinabion98☘
#دوشنبه_های_امام_حسنی
🍃من به تنهای ازاین باده نخواهم نوشید
همه اهل جهان را حسنی خواهم کرد🍃
@zeinabion98☘
📚شکستن نماز برای خواندن اذان و اقامه
❓سوال: شکستن نماز برای اذان و اقامه چه حکمی دارد؟
✅جواب:
🔹 مقام معظم رهبری: اگر پیش از آن که به اندازه رکوع خم شود یادش بیاید که اذان یا اقامه را فراموش کرده، چنانچه وقت نماز وسعت دارد، مستحب است برای گفتن آنها نماز را بشکند .
🔸آیت الله مکارم: اگر پیش از رکوع متوجّه شود اذان و اقامه را فراموش کرده چنانچه وقت وسعت داشته باشد، بهتر است نماز را بشکند و اذان و اقامه را بگوید و دوباره شروع کند.
🔹آیت الله سیستانی: اگر قبل از قرائت یا پیش از آنكه به اندازه ركوع خم شود، یادش بیاید كه اذان و اقامه یا تنها اقامه را فراموش كرده، چنانچه وقت نماز وسعت دارد، مستحب است برای گفتن آنها نماز را بشكند، بلكه اگر پیش از تمام شدن نماز یادش بیاید كه آنها را فراموش كرده، مستحب است برای گفتن آنها نماز را بشكند. البتّه این حکم بنابر احتیاط واجب، در نماز جماعت و نیز جایی که آنها را عمداً ترک کرده و همینطور جایی که فراموش کرده ولی بین نماز یادش آمده و آن را نخوانده و پس از گذشتن مدّت قابل توجهّی تصمیم به خواندن آن میگیرد، جاری نمیباشد.
#احکام
#احکام_اذان_و_اقامه
#شکستن_نماز_برای_ادای_اذان_و_اقامه
🌸مرکز پاسخـ۱۸۰۲ـگویی
@zeinabion98
📚حکم استفاده غیر مجاز از آب و برق
❓سوال: بنده گاهی به جایی میرفتیم و در آنجا آنها اب و برق را غیر مجاز استفاده میکردن حکم استفاده بنده که از آن آب و برق چیست؟ به چه کسی باید پرداخت کنم؟
✅جواب:
اینگونه امور تابع قوانین و مقررات مربوطه است، و اگر استفاده بدون کنتور با اجازه مسئول مربوط که صاحب اختیار و اجازه دادن است باشد، اشکالی ندارد. و الا بطور کلی استفاده از آب و برق شرکت برق و آب بدون اجازه حکم غصب را دارد که حرام است و وضو و غسل با چنين آبى صحيح نيست وباید از سازمان مربوطه کسب تکلیف کنید.
#احکام
#احکام_بیت_المال
🌸مرکز پاسخـ۱۸۰۲ـگویی
@zeinabion98