فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی استاد عالی
🎬موضوع: خودت قسمتت رو تغییر بده!
*شرح مختصر واقعه مباهله* 🌻
مباهله پیامبر با مسیحیان نجران، در روز بیست وچهارم ذی الحجّه سال دهم هجری اتفاق افتاد. پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم طی نامه ای ساکنان مسیحی نجران را به آیین اسلام دعوت کرد. مردم نجران که حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند نمایندگان خود را به مدینه فرستادند و پیامبر آنان را به امر خدا به مباهله دعوت کرد. وقتی هیئت نمایندگان نجران، وارستگی پیامبر را مشاهده کردند از مباهله خودداری کردند. ایشان خواستند تا پیامبر اجازه دهد تحت حکومت اسلامی در آیین خود باقی بمانند.
*مباهله سند عظمت اهل بیت*
مفسران و محدثان شیعه و اهل تسنّن تصریح کرده اند که آیه مباهله درحق اهل بیت پیامبر نازل شده است و پیامبر تنها کسانی را که همراه خود به میعادگاه برد فرزندانش حسن و حسین و دخترش فاطمه و دامادش علی علیهم السلام بودند. بنابراین منظور از «اَبْنائَنا» در آیه منحصرا حسن و حسین علیهماالسلام هستند، همان طور که منظور از «نِساءَنا» فاطمه علیهاالسلام و منظور از «اَنْفُسَنا» تنها علی علیه السلام بوده است. این آیه هم چنین به این نکته لطیف اشاره دارد که علی علیه السلام در منزلت جان و نفس پیامبر است.
4_5972008598950120829.mp3
5.55M
ماجرای مباهله- حجةالاسلام صادق فائق
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✅✅✅ یک پیشنهاد مهمّ:
تشکیل مجالس دعای مباهله برای روز مباهله( یکشنبه، 2مرداد ماه، ۲۴ ذی الحجه)
1) نظر به اهمّیّت روز مباهله و نقشی که این واقعه در اعتقادات مبناییِ مسلمانان و شیعیان دارد، پیشنهاد می شود که با تشکیل مجالس دعای مباهله در سرتاسر ایران، فرهنگ مباهله را در این روز احیا نماییم. بدیهی است که سخنرانی و مدّاحی در کنار قرائت ادعیه مباهله به شور و آگاهی شیعیان خواهد افزود.
2) از آنجا که روزه روز مباهله بسیار مستحب می باشد، مؤسّسین مجالس دعای مباهله می توانند مجلس دعا را 2 ساعت قبل از مغرب آغاز نمایند و با افطار از شرکت کنندگان پذیرایی نمایند.
3) آن عزیزانی که توسعه اعتقادات شیعی و استوارسازی آن میان مردم، دغدغه فکری آنهاست، آگاه باشند که هرکس در بنیان و توسعه این کار فرهنگی دخیل باشد، از پاداشی بی حساب تا روز قیامت بهره مند خواهد شد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
کانال دعا و زیارات و اعمال و آداب
💎💎💎 عظمت و شرافت دعای مباهله برای قرائت در روز مباهله
1) عَنِ الْحُسَيْنِ بْنِ خَالِدٍ عَنْ أبِي عَبْدِ اللهِ علیه السلام قَالَ: قَالَ أبُو جَعْفَرٍ علیه السلام: لَوْ قُلْتُ إنَّ فِي هَذَا الدُّعاءِ الإسْمَ الأكْبَرَ لَصَدَقْتُ، وَ لَوْ عَلِمَ النَّاسُ مَا فِيهِ مِنَ الإجَابَةِ لَاضْطَرَبُوا عَلَى تَعْلِيمِهِ بِالأَيْدِي، وَ أنَا لَاُقَدِّمُهُ بَیْنَ يَدَيْ حَوَائِجِي فَيَنْجَحَ، وَ هُوَ دُعاءُ المُبَاهَلَةِ. إنَّ جَبْرَئيلَ علیه السلام نَزَلَ عَلَى رَسُولِ اللهِ صلّی الله علیه و آله فَأخْبَرَهُ بِهَذَا الدُّعاءِ قَالَ: تَخْرُجُ أنْتَ وَ وَصِيُّكَ وَ سِبْطاكَ وَ ابْنَتُكَ، وَ بَاهِلِ الْقَوْمَ، وَ ادْعُوا بِهِ. قَالً أبُو عَبْدِ اللهِ علیه السلام: فَإذَا دَعَوْتُمْ فَاجْتَهِدُوا فِي الدُّعاءِ، فَإنَّ مَا عِنْدَ اللهِ خَيْرٌ وَ أبْقَى، مِنْ كُنُوزِ الْعِلْمِ فَاشْفَعُوا بِهِ، وَ اكْتُمُوهُ مِنْ غَيْرِ أهْلِهِ السُّفَهاءِ وَ الْمُنافِقِينَ. (اقبال الاعمال، ص845-846)
حسین بن خالد از حضرت صادق علیه السلام نقل می کند که پدر بزرگوار ایشان حضرت باقر علیه السلام فرمود: اگر بگویم که اسم اکبر خدا در این دعا نهفته است، راست گفته ام. اگر مردم می دانستند که این دعا به سرعت به اجابت می رسد، برای آموختن آن می شتافتند. من این دعا را می خوانم و سپس حوائجم را از خداوند درخواست می کنم و آنها برآورده می گردد. این دعا همان دعای مباهله است که جناب جبرئیل بر رسول خدا صلّی الله علیه و آله نازل شد و آن را به ایشان آموخت و سپس عرض کرد: تو و جانشین و دو نوه و دخترت از منزل بیرون بیایید و با قوم نصاری مباهله کنید و این دعا را بخوانید.
سپس حضرت صادق علیه السلام فرمود: هروقت مهیّای راز و نیاز با خداوند شدید، این دعا را حتماً بخوانید، که آنچه نزد خداست ، بهتر و پایدارتر است، این دعا از گنج های دانش است، پس به آن توسّل جسته و آن را از نااهل؛ یعنی از نابخرادان و منافقین کتمان نمایید.
2) عَنْ أَيُّوبَ بْنِ يَقْطِينٍ أَنَّهُ كَتَبَ إِلَى أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا علیه السلام يَسْأَلُهُ أَنْ يُصَحِّحَ لَهُ هَذَا الدُّعَاءَ، فَكَتَبَ إِلَيْهِ: نَعَمْ، وَ هُوَ دُعَاءُ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام بِالْأَسْحَارِ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ. قَالَ أَبِي: قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ علیه السلام: لَوْ يَعْلَمُ النَّاسُ مِنْ عِظَمِ هَذِهِ الْمَسَائِلِ عِنْدَ اللَّهِ، وَ سُرْعَةِ إِجَابَتِهِ لِصَاحِبِهَا، لَاقْتَتَلُوا عَلَيْهِ وَ لَوْ بِالسُّيُوفِ، وَ اللَّهُ يَخْتَصُّ بِرَحْمَتِهِ مَنْ يَشاءُ. وَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ علیه السلام: لَوْ حَلَفْتُ لَبَرَرْتُ أَنَّ اسْمَ اللَّهِ الْأَعْظَمَ قَدْ دَخَلَ فِيهَا، فَإِذَا دَعَوْتُهُمْ فَاجْتَهِدُوا فِي الدُّعَاءِ، فَإِنَّهُ مِنْ مَكْنُونِ الْعِلْمِ وَ اكْتُمُوهُ إِلَّا مِنْ أَهْلِهِ، وَ لَيْسَ مِنْ أَهْلِهِ الْمُنَافِقُونَ وَ الْمُكَذِّبُونَ وَ الْجَاحِدُونَ. (بحارالأنوار، ج98، ص94 به نقل از اقبال الاعمال)
ایّوب بن یقطین نامه ای به حضرت رضا علیه السلام نوشته و نظر ایشان در در مورد دعای مباهله می پرسد. حضرت می فرمایند: این دعایی است که ابوجعفر محمّد بن علیّ الباقر علیه السلام در سحرهای ماه رمضان می خواندند. پدرم از ابوجعفر علیهماالسلام نقل می کند که می فرمود: اگر مردم، بزرگیِ این دعا نزد خداوند و سرعت اجابت آن را می دانستند، یکدیگر را (برای دست یافتن به این دعا) حتّی با شمشیر می کشتند، و خداوند هرکس را که بخواهد به رحمتش اختصاص می دهد. حضرت باقر علیه السلام می فرمود: اسم اعظم در این دعاست، پس هروقت مهیّای راز و نیاز با خداوند شدید، این دعا را حتماً بخوانید، زیرا این دعا از علم مکنون الهی است و باید آن را جز از اهلش پنهان سازید؛ و منافقین، تکذیب کنندگان و منکرین، اهل این دعا نیستند.
✅🔔✅ توصیه: نظر به اهمّیت دعای مباهله، در روز مباهله، این دعا را به نیابت از مولایمان حضرت صاحب الزّمان علیه السلام و به قصد فرج آن حضرت، قرائت می کنیم.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🗓 #تقویم_روز
🔻شنبه
٢ مرداد ١۴۰١
۲۴ ذی الحجه ١۴۴۳
۲۴ ژوئیه ٢٠٢٢
🕌 اوقات شرعی
🔹️اذان صبح ۰۴:٢۶
🔹️طلوع آفتاب ۰۶:٠۶
🔹️اذان ظهر ۱۳:۱۱
🔹️غروب آفتاب ۲۰:١۵
🔹️اذان مغرب ۲۰:٣۶
🔹️نیمه شب ۰۰:۲۰
🇮🇷🕌🕌🕌🕌🇮🇷
AUD-20220724-WA0084.
4.1M
🌹🍃 *الحمدلله رب العالمین*🍃🌹
┄┉•🌸<❈📗❈>🌸•┉┄
🎧 #تفسیر_صوتی
استاد:محسن قرائتي 🎤
✨ *«بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ»*✨
*الأنعام*
*قُل لَّا أَجِدُ فِي مَا أُوحِيَ إِلَيَّ مُحَرَّمًا عَلَىٰ طَاعِمٍ يَطْعَمُهُ إِلَّا أَن يَكُونَ مَيْتَةً أَوْ دَمًا مَّسْفُوحًا أَوْ لَحْمَ خِنزِيرٍ فَإِنَّهُ رِجْسٌ أَوْ فِسْقًا أُهِلَّ لِغَيْرِ اللَّهِ بِهِ فَمَنِ اضْطُرَّ غَيْرَ بَاغٍ وَلَا عَادٍ فَإِنَّ رَبَّكَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ*
*┄┉┉❈۩(الانعام/۱۴۵)۩❈┉┉┄*
ﺑﮕﻮ: «ﺩﺭ ﺑﻴﻦ ﺁﻳﺎﺕ ﻭ ﺍﺣﻜﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻭﺣﻲ ﺷﺪﻩ، ﭼﻴﺰی ﻧﻤﻲﺑﻴﻨﻢ ﻛﻪ ﺧﻮﺭﺩﻧﺶ ﺑﺮﺍی ﻣﺼﺮﻑﻛﻨﻨﺪﻩﻫﺎ ﺣﺮﺍم ﺑﺎﺷﺪ؛ ﻣﮕﺮ ﻣﺜﻞ ﺣﻴﻮﺍﻥِ ﻣﺮﺩﻩ ﻳﺎ ﺧﻮﻧﻲ ﻛﻪ ﻭﻗﺖِ ﺳﺮﺑﺮﻳﺪﻥ ﺣﻴﻮﺍﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻣﻲﺭﻳﺰﺩ ﻳﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﺧﻮﮎ ﻛﻪ ﺍﻳﻦﻫﺎ ﻫﻤﻪ ﭘﻠﻴﺪﻧﺪ، ﻳﺎ ﺣﻴﻮﺍﻧﻲ ﻛﻪ ﻭﻗﺖ ﺳﺮﺑﺮﻳﺪﻥ، ﺍﺯ ﺳﺮِ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﻲ، ﻧﺎم ﻏﻴﺮﺧﺪﺍ ﺑﺮ ﺁﻥ ﺑﺮﺩﻩﺍﻧﺪ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﺑﺮﺍی ﺣﻔﻆ ﺟﺎﻧﺶ، ﺁﻥﻫﻢ ﺑﺎ ﺑﻲﻣﻴﻠﻲ ﻭ ﺑﻪﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﺿﺮﻭﺭﺕ، ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻧﺸﺎﻥ ﺷﻮﺩ، ﮔﻨﺎﻫﻲ ﺑﻪ ﮔﺮﺩﻧﺶ ﻧﻴﺴﺖ؛ ﺯﻳﺮﺍ ﺧﺪﺍ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﮤ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.» (١٤٥)
⚜️🌹⚜️🌹⚜️🌹⚜️🌹⚜️
🌷🍃 *أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ*
ڪـانال ذڪـر روزانہ
💠@zekrroozane
┄┉•🌸<❈🌸❈>🌸•┉┄
.
AUD-20220724-WA0088.aac
1.96M
*#انسان_شناسی ۱۰۵*
#آیتالله_حسنزاده_آملی
#استاد_شجاعی
× تمام مشقاتی که در تأمین معیشت خانواده متحمل میشوید،
× تمام زحماتی که در تربیت فرزند میکشید،
× تمام سختیهایی که در روابط اجتماعی دارید،
⚠️ تباه ـ حبط شده ـ بیفایده و بازیچه است و جز خسارت هیچ ثمرهای برای شما ندارد ❗️
بله بی فایده و خسارتبار است ...
❌ مگر در یک حالت ❌
⚜️🌺⚜️🌺⚜️🌺⚜️🌺⚜️
ذڪـر رۅزانـہ
@zekrroozane
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
📚 #تدبردرقرآن
#آیه_61_آل_عمران
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
#متن_آیه👇
✨ فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ ﴿۶۱﴾
#ترجمه پس هر كه در اين [باره] پس از دانشى كه تو را [حاصل] آمده با تو محاجه كند بگو بياييد پسرانمان و پسرانتان و زنانمان و زنانتان و ما خويشان نزديك و شما خويشان نزديك خود را فرا خوانيم سپس مباهله كنيم و لعنت خدا را بر دروغگويان قرار دهيم (۶۱)
#آیه_مباهله_پیامبرص👆👆👆
🍃🌸🍃🌸
🌺 پیامهای آیه مباهله (۱):
1. اگر انسان ایمان به هدف داشته باشد، حاضر است خود و نزدیک ترین بستگانش را در معرض خطر قرار دهد.
2. در مجالس دعا،
کودکان را نیز با خود ببریم.
3. استمداد از غیب،
پس از به کارگیری توانایی های عادی است.
4. در دعا، حالات اهل دعا مهم است،
نه تعداد آنها؛ گروه مباهله کننده پنج نفر بیشتر نبودند.
5. زن و مرد در صحنه های
مختلف دینی، در کنار همدیگر مطرح اند.
6. علی بن ابی طالب(علیهماالسلام)، جان رسول الله(صلی الله علیه وآله) است.
7. اهل بیت پیامبر(علیهم السلام)، مستجاب الدعوة هستند.
8. فرزند دختری، همچون فرزند پسری، فرزند خود انسان است. بنابراین، امام حسن و امام حسین(علیهماالسلام) فرزندان پیامبرند.
👤محسن قرائتی،تفسیر نور، ج 2،ص 78
🌸🍃🌸🍃
🌺 پیامهای آیه مباهله (۲)
۱. از آن جا که مباهله، به عنوان آخرین حربه پیامبر، پس از اثر نکردن منطق و استدلال مورد استفاده قرار گرفته، بنابراین منظور آن ظاهر شدن اثر خارجی نفرین است؛ نه یک نفرین ساده بی اثر.
۲. پیشنهاد مباهله را کسی می دهد که بر حقانیت خود پافشاری داشته باشد و در این واقعه، پیامبر بود که مباهله را طرح کرد.
۳. آیه مباهله، مقام نبوت و رسالت پیامبر را هم به روشنی اثبات می کند؛ زیرا کسانی که حاضر نشدند با او مباهله کنند، یقین کردند که او فرستاده خداست.
۴. مباهله، روشنگر این است که حضرت عیسی علیه السلام، رسول و پیامبر خداست؛ نه فرزند خدا؛ عابد است و نه معبود؛ مخلوق است و نه خالق.
۵. زن و مرد، در مسئله دین و دیانت دوشادوش همدیگر هستند (ابناءنا، نساءنا و انفسنا در آیه مباهله اشاره به این مسئله دارد).
۶. در دعا کردن آنچه مهم است، انگیزه ها و شخصیت هاست؛ نه تعداد (گروه مباهله کننده پنج نفر بیش تر نبودند).
۷. علی بن ابی طالب، جانِ رسول خداست. (انفسنا)
۸. استدلال منطقی آوردن، اولین راه برای بحث با دیگران است.
۹. آخرین برگ برنده مؤمن واقعی، دعاست.
۱۰. استدلال را باید پاسخ داد؛ ولی مجادله و لجاجت را باید سرکوب کرد.
۱۱. اگر شما محکم بایستید، دشمن به دلیل باطل بودنش، عقب نشینی می کند.
۱۲. قوام و اساس دین اسلام به خاطر همین پنج نفر است؛ وگرنه پیامبر می توانست شخصاً نفرین کند و اهل بیتش را با خودش نیاورد. ولی این قضیه نشان داد که اهل بیت پیامبر، هم گام و همراه او برای رسیدن به حق هستند و همواره آماده استقبال از مرگ اند.
💖 روز عید مباهله بر شما مومنان دین خدامبارک باد .
🌹 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸
🌸
🌸زیارت جامعه ائمه علیهم السلام
از راه دور :
که خواندنش درروز مباهله
سفارش شده
🌷السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللَّهِ، السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا نَبِيَّ اللَّهِ، السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا خِيَرَةَ اللَّهِ مِنْ خَلْقِهِ وَ أَمِينَهُ عَلَى وَحْيِهِ،
🌷السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ، السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ، أَنْتَ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ وَ بَابُ عِلْمِهِ وَ وَصِيُّ نَبِيِّهِ، وَ الْخَلِيفَةُ مِنْ بَعْدِهِ فِي أُمَّتِهِ، لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً غَصَبَتْكَ حَقَّكَ، وَ قَعَدَتْ مَقْعَدَكَ، أَنَا بَرِيءٌ مِنْهُمْ وَ مِنْ شِيعَتِهِمْ إِلَيْكَ،
🌷السَّلَامُ عَلَيْكِ يَا فَاطِمَةُ الْبَتُولُ، السَّلَامُ عَلَيْكِ يَا زَيْنَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ، السَّلَامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ [اللَّهِ رَبِّ] الْعَالَمِينَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكِ وَ عَلَيْهِ، السَّلَامُ عَلَيْكِ يَا أُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ،لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً غَصَبَتْكِ حَقَّكِ وَ مَنَعَتْكِ مَا جَعَلَ اللَّهُ لَكِ، أَنَا بَرِيءٌ إِلَيْكِ مِنْهُمْ وَ مِنْ شِيعَتِهِمْ،
🌷السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ الزَّكِيَّ، السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً قَتَلَتْكَ، وَ بَايَعَتْ فِي أَمْرِكَ وَ شَايَعَتْ، أَنَا بَرِيءٌ إِلَيْكَ مِنْهُمْ وَ مِنْ شِيعَتِهِمْ،
🌷السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ الْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَبِيكَ وَ جَدِّكَ مُحَمَّدٍ صلّی الله علیه و آله , لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً اسْتَحَلَّتْ دَمَكَ، وَ لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً قَتَلَتْكَ وَ اسْتَبَاحَتْ حَرِيمَكَ، وَ لَعَنَ أَشْيَاعَهُمْ، وَ لَعَنَ اللَّهُ الْمُمَهِّدِينَ بِالتَّمْكِينِ مِنْ قِتَالِكُمْ، أَنَا بَرِيءٌ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَيْكَ مِنْهُمْ،
🌷السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ عَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ، السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ،السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ،السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا الْحَسَنِ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ،
🌷السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُوسَى،السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ،السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ،السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ،
🌷السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَاحُجَّةَ بْنَ الْحَسَنِ صَاحِبَ الزَّمَانِ،صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَى عِتْرَتِكَ الطَّاهِرَةِ الطَّيِّبَةِ،
🌷يَا مَوَالِيَّ، كُونُوا شُفَعَائِي فِي حَطِّ وِزْرِي وَ خَطَايَايَ، آمَنْتُ بِاللَّهِ وَ بِمَا أَنْزَلَ إِلَيْكُمْ، وَ أَتَوَالَى آخِرَكُمْ بِمَا أَتَوَالَى أَوَّلَكُمْ، وَ بَرِئْتُ مِنَ الْجِبْتِ وَ الطَّاغُوتِ وَ اللَّاتِ وَ الْعُزَّى،
🌷يَا مَوَالِيَّ، أَنَا سِلْمٌ لِمَنْ سَأَلَكُمْ، وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ، وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاكُمْ، وَ وَلِيٌّ لِمَنْ وَالَاكُمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ، وَ لَعَنَ اللَّهُ ظَالِمِيكُمْ وَ غَاصِبِيكُمْ، وَ لَعَنَ اللَّهُ أَشْيَاعَهُمْ وَ أَتْبَاعَهُمْ وَ أَهْلَ مَذْهَبِهِمْ، وَ أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَيْكُمْ مِنْهُمْ.» زیارت قبول
📚بحارالأنوار، ج101،ص374- 375
🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مباهله،
داستان فضیلت
اهل بیت رسول خداست؛
آنجا كه خدا
فرمان داد تنها زنان و فرزندان و جانهایتان
را به میدان بیاورید؛
با رسول خدا(ص)💚
تنها فاطمه(س) وحسن(ع) 💚
وحسین(ع) و علی(ع) ماندند💚
بسم الله الرحمن الرحیم
#حدیث_روز
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
المَوتُ يَأتيكُم بَغتَةً، فَمَن يَزرَع خَيرا يَحصِد غِبطَةً، ومَن يَزرَع شَرّا يَحصِد نَدامَةً
مرگ، ناگهان به سراغ شما مى آيد. پس هر كه نيكى بكارد، سعادت دِرو مى كند و هر كه بدى بكارد، ندامت دِرو مى نمايد
در جریان #مباهله مسیحیان نجران حاضر شدند جزيه بدهند ولى اسلام نياورند. با اينكه حجت برايشان تمام بود،استنكاف كردند. پيغمبر فرمود چون اينها علاقه داشتند به گوشت خوك و مشروبات.گفتند جزيه مىدهيم، ذلت را مىپذيريم،اما دينى كه ما را از عادتها و لذتهامان باز دارد نمی پذیریم
میگفت وقتی صبح چشمات رو باز کردی، بلافاصله به سجده بیفت و بگو خدایا شکرت که روحم را به من برگرداندی و باز فرصتی به من دادی که اهل سپاسگزاری و عبادت تو باشم. #دستور_معنوی
این لشکر پنج نفره هنوز با دنیا در مباهله است
این لشکر در قلب ماست و جوری ازش قدرت میگیریم ک همه لشکر کفر منسجم شدند و نمیتونن نابودمون کنن
ما هر روز در #مباهله هستیم ✌🏼🇮🇷
🌹روزگار امتحان و آزمایش است صدر اسلام دارد تداعی می شود اسلام دارد ظهور می کند اسلامی که تا دیروز در زیر خاکسترآتش هواهای نفسانی یزیدیان زمان پنهان بود اسلامی که داشت فراموش می شد ولی خوب اراده خداوند بر این تعلق گرفت که اسلام فراموش شده در همین عصر سیاه به فعلیت برسد تا حق یک سری انسانهای مظلوم او ستمدیده گرفته شود .
"محمد رضا قلی وند"
#با_شهدا_گم_نمی_شویم