هدایت شده از شهیدان حیدری فر
خوشا آنان ڪہ با عزت ز گیتے
بساط خویش برچیدندورفتنــد
ز ڪالاهاے این آشفـــتہ بازار
شهادت را پسندیدند و رفتند.
یاد و خاطره شهدای مظلوم تیپ نبی اکرم ص کرمانشاه در عملیات عاشورا منطقه عملیاتی میمک مهران و خصوصا خلبان شهید احمد کشوری که قدم به قدم و لحظه به لحظه از رزمندگان در عملیات حمایت هوایی کرد تا جایی که خودش مورد هدف گلوله های دشمن بعثی قرار گرفت و بشهادت رسید گرامی باد.
سالروز عملیات افتخار امیز عاشورا (میمک)
🌹🌹🌹🌹🌹
#کانال_شهیدان_حیدری_فر
https://t.me/shahidanhaidaryfar
▪️دنیای سیاست یعنی این که آمریکا از مرگ یک دختر جوان ایرانی در ایران بیش از کشته شدن 3 هزار آمریکایی توسط 15 سعودی در خاک آمریکا «خشمگین» می شود.
💬 امیرعلی ابوالفتح
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراضات اقتصادی تقریبا در تمامی شهرهای اروپایی
🔸 در روزهای اخیر مردم در فرانسه، صربستان، آلمان، ایتالیا، بلژیک، اتریش، اسپانیا و ... بصورت گسترده علیه دولتهای اروپایی تظاهرات کردند و شعار دادند که سیاستهای اتحادیه اروپا برای ما فقر، گرسنگی و سرما ارمغان آورده است!
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
❌ #برای خستگی از جعل های تکراری 😒
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
✅ نمردید از اینهمه تناقض ؟
🔹 تا چند وقت پیش " عرب " دشمن نژاد آریاییشون حساب میشد و ما نیز عرب پرست !!! ولی الان از شاشزادشون بگیر تا خواننده و خبرگزاری و غیره و ذالک ، همه و همه به جیره خواری از سعودیها افتخار میکنن .
🔹 تا چند ماه پیش موقع امضای قرارداد با چین و روسیه ، مارو متهم به کومونیسم میکردن ولی الان خودشون دنبال روی کومونیستهایی به اسم کومله شدن .
🔺 کوروش نخواب که بندگان دیروزت به دشمنان امروز این خاک تبدیل شدند .
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
🔴خبرگزاری قوه قضاییه: آقای دایی لطفا مستندات خود در رابطه با کشته شدن دانشآموز دختر اردبیلی را منتشر کنید
🔹میزان رسانه قوه قضاییه نوشت: علی دایی، چند روز قبل همسو با موج غیرواقعی رسانههای ضد انقلاب، خبر دروغ کشته شدن یک دانش آموز در اردبیل را بازنشر کرد. آقای دایی لطفا مستندات خود در رابطه با کشته شدن دانشآموز دختر اردبیلی را منتشر کنید.
🔹شما حتی اظهارات خانواده دختر فوت شده را انکار میکنید و مشخص نیست چرا مدرکی دال بر ادعای خود ارائه نمیکنید. انتظار میرود اگر مستنداتی در خصوص ادعای مطرح شده دارید، هرچه سریعتر آن را به مراجع ذیربط ارائه کرده تا موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
🔴اوج بیشرفی سردار آزمون بازیکن تیم ملی
🔻اعلام رضایت سردار آزمون زیر پست حامد اسماعیلیون برای اخراج سفرای ایران و تحریمهای بیشتر علیه ایران!
🔹کجای دنیا یه فوتبالیست میتونه از این غلطا کنه؟ تا کی جمهوری اسلامی با این بیشرفا میخواد مدارا کنه؟
🔸حامد اسماعیلیون همون کسی هست طرح تحریمهای بیشتر علیه ایران رو دنبال میکنه!
ـــــــــــــــــــــــ
یکی نیست بگه مرتیکه بیشرف تو برو خرج زن بچت بده که تو روسیه چشمت به چهارتا هرزه افتاد ولشون کردی
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
وقتی دست رو هر کشتهای میذاری زنده از آب در میاد😂
معلومه خودشونم ناامید شدن....
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
💢 #هشدار_جدی
...احتمالا علی دایی ، یا علی کریمی را برای شعله ورکردنِ اغتشاشات ، مخصوصا آذری ها حذف فیزیکی کنند...
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
🌏سردار پاکپور: از فردا شاهد اوج عملیاتی رزمایش «ایران مقتدر» خواهیم بود
🔷🔹فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه در دو روز آینده شاهد اوج عملیاتی رزمایش «ایران مقتدر» خواهیم بود، گفت: فردا یگانهای زرهی، نیروی مخصوص، بالگردها و پهپادها رزمی وارد عمل خواهند شد.
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
کشته شدن یک ورزشکار رشته پرتاب قمه در حمله موشکی به زندان اوین.
این فرد مدال طلای جهانی را نیز داشته.
#تیتر_فعلا_این_باشه
✍️ زلزله
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝
ای بابااااااا
مکرون میگه این رسم مردونگی نیست. این رسم رفاقت نیست که قیمت گاز رو چهار برابر پرداخت کنیم...
عزیزم
این رسم "بازار آزاد" ه :)
بخور حالا نوش جونت!
#یارانه_جعلی_پنهان
╔═"═••⊰💥⊱••═''═╗
@zelzelleh ; زلزله 💫
╚═-═••⊰💥⊱••═-═╝