•🖤🥺•
در شرح
فراقت چه نویسم که نگنجد....
_۳روزتادومین سالگرد شهادت حاج قاسم
#حـاجقـاسـم
#حاج_قاسم
@zendegi_mahdavi☘
💯 #سنت_الهی
👓 اگر این عکس مال هرکس جز رئیس جمهور ایران بود الان صدر اخبار براندازها و غربپرستا و اصلاحاتیها و...بود.
🔹 حضور در بین مردم
🔹 شروع بازدید از مناطق محروم
🔹 اقتدا به یک طلبه ساده
و...
🔹 آقای #رئیسی خدا عمر با عزت بهت بده ، ما به وعده الهی اعتماد داریم، همان #سنت_الهی که می گوید هرکس نیت خیر و الهی داشته باشد و در مسیر خدا حرکت کند، خدا قطعا او را کمک می کند
@zendegi_mahdavi☘
هدایت شده از خبرگزاری فارس
21.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با راننده حاجقاسم سلیمانی
@Farsna
#سلام_امام_زمانم
تـا نشــد قسمتـــ مــا تاریڪے قبــــر بیـــا
اے بہ عـالـم بعـد زینبــــ،جبـل الصبــر بـیـا
💫السلام علیڪ یا بقیة الله فے ارضہ(عج)💫
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@zendegi_mahdavi☘
🔴 #روح_مادربوردی
💠 اگر با یک #سوزن به تختهی مداری الکتریکی در کامپیوتر یعنی مادِربورد و یا به بورد گوشی، ضربه بزنیم ممکن است #تخریب آن زیاد باشد و حتی کامپیوتر یا گوشی را با اختلال مواجه کند. #پیچیدگی سیستم ظریفِ مادربورد یا بورد گوشی اقتضا میکند که حتی از ضرباتِ به ظاهر کوچک، محافظت شود.
💠 گاه زن و مرد میگویند اتفاق خاصی در زندگی ما نیفتاده اما گویا همسرم روحیهی خوبی ندارد. روح انسان سیستم ظریف و #پیچیدهای دارد و با ضربههایی از جنس بیاحترامی، بددهنی، بیتوجّهی، قضاوت زود، طعنه و نیش زبان، تهمت، تمسخر و ... ضربات سختی میخورد.
💠 این توقع که همسرم بعد از این ضربهها، نباید #ناراحت شود توقع بیجاست و هر دو باهم برای ترمیم آن باید اقدام سریع کنند.
💠 رفتارها و گفتارهای ما باید دقیق، متفکّرانه و سنجیده باشد چرا که حتی رفتار و گفتارهای کوچک و #سوزنی ما ممکن است #روحِ_مادربوردی همسرمان را بشدّت تخریب کند. بیدلیل نیست که قرآن میفرماید: "هرکس #ذرهای خوبی یا بدی انجام دهد نتیجه آن را میبیند."
(سوره زلزال/آیه ۷ و۸)
@zendegi_mahdavi☘
❤️🌿❤️
نگذارید کار به جایی برسد که هیچ حرفی با همسرتان نداشته باشید
صحبت نکردن
از اولین جرقه های سردی در زندگی زناشوییست
👈درباره فرزندان
کار
آب وهوا
باهم صحبت کنید
@zendegi_mahdavi☘
💜🌿💜
#آقایان_بخوانند
ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ خانم شما ﻟﺒﺎﺱ ﻧﻮ ﻭ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﭘﻮﺷﯿﺪﻩ
ﺣﺘﻤﺎً ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻟﺒﺎﺳﺶ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻧﻈﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﻨﯿﺪ
ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺣﺎﺋﺰ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺍﺳﺖ
@zendegi_mahdavi☘