❌ آینده کودکانی که والدین بداخلاق دارند
#بخش_اول
این بچه ها وقتی بزرگ بشن اصلا اعتماد به نفس ندارن چون بارها و بارها توی خونه سرزنش شدن که اه چقدر تو خرابکاری یه بار نشد کاریو درست انجام بدی دست نزن خراب ترش میکنی اونا احساس میکنن که هیچ توانایی ندارن و به درد هیچ کاری نمیخورن و اعتماد به نفسشون رو از دست میدن
بچه هایی خجالتی و گوشه گیری میشن که هیچ دوستی ندارن و اصلا بلد نیستن با کسی دوست بشن آخه توی خونه مدام اینو شنیدن که ولم کن حوصله تو یکی رو ندارم برو خودت با اسباب بازی هات بازی کن .
🦋 با کانال تربیت فرزند همراه باشید👇
🍄https://eitaa.com/zendegiamooz
🔰 مهارتهای های زندگی:
🍀 مهارت خودآگاهی:
توانایی شناخت نقاط ضعف و قوت و یافتن تصویری واقعبینانه از خود. شناخت نیازها و تمایلات فردی برای آشنایی با حقوق و مسئولیت های فردی و اجتماعی
🍀 مهارت همدلی:
درک کردن دیگران و مشکلاتشان در هر شرایطی. این مهارت به دوست داشتن و دوست داشته شدن و در نتیجه روابط اجتماعی بهترِ افراد با یکدیگر میانجامد.
🍀 مهارت روابط بین فردی:
مشارکت و همکاری با دیگران، همراه با اعتماد واقع بینانه، که در کنار تقویت دوستیها، دوستیهای ناسالم را خاتمه میدهد تا کسی از چنین روابطی آسیب نبیند.
🍀 مهارت ارتباط موثر:
درک بهتر نیازها و احساسات دیگران، به شیوهای که فرد بتواند نیازها و احساسات خودش را نیز در میان بگذارد. تا ارتباطی رضایت بخش شکل گیرد.
🍀 مهارت مدیریت استرس:
با آموختن این مهارت افراد هیجانهای مثبت و منفی را در خود و دیگران میشناسند و سعی میکنند واکنشی نشان دهند که این عوامل مشکلی برای آنها ایجاد نکنند.
🍀 مهارت مدیریت هیجان:
هر انسانی که در زندگی خود با هیجانات گوناگونی از جمله غم، خشم، ترس، خوشحالی، لذت و موارد دیگر مواجه است که همه این هیجانات بر زندگی او تاثیر میگذارد. شناخت و مهار این هیجانات، همان مدیریت هیجان است. برای کسب این مهارت فرد به طور کامل باید بتواند احساسات و هیجانات دیگران را نیز درک و به نوعی این هیجانات را مهار کند.
🍀مهارت حل مسئله:
زندگی سرشار از مسائل ساده و پیچیده است. با کسب این مهارت بهتر میتوانیم مشکلات و مسائلی را که هر روز در زندگی برایمان رخ میدهند، از سر راه زندگیمان برداریم.
🍀مهارت تصمیمگیری:
برای برداشتن هر قدمی در زندگی باید تصمیمگیری کنیم، مسیر زندگی انسان را تصمیمگیریهای او مشخص میکند. با آموختن این مهارت اهداف خود را واقع بینانه تعیین و از میان راهحلهای موجود بهترین را انتخاب میکنیم و مسئولیت عواقب آن را نیز به عهده میگیریم.
🍀 مهارت تفکر خلاق:
تفکر یکی از مهمترین مهارتهای زندگی است. مهارت تفکر خلاق، همان قدرت کشف، نوآوری و خلق ایدهای جدید است تا در موارد گوناگون بتوانیم راهی جدید و موثر بیابیم. با آموختن تفکر خلاق، هنگام مواجهه با مشکلات و دشواریها احساسات منفی را به احساسات مثبت تبدیل میکنیم. هنگامی که تفکر خلاق را میآموزیم دیگر مشکلات زندگی مزاحم ما نیستند، بلکه هر کدام فرصتی هستند تا راهحلهای جدید بیابیم و مشکلات را به گونهای حل کنیم که کسی تاکنون این کار را نکرده باشد.
🍀 مهارت تفکر نقادانه:
این مهارت موجب میشود هر چیزی را به سادگی قبول یا رد نکنیم و پیش از آن، موضوع مورد نظر را به خوبی مورد بررسی قرار دهیم و پس از آن، در مورد رد یا پذیرش آن تصمیم گیری کنیم.
با آموختن تفکر نقادانه فریب دیگران را نمیخوریم و به عاقبت امور به خوبی فکر میکنیم و دقیق و درست تصمیم میگیریم و ارتباطات درستی برقرار می کنیم .
#مهارتهای_زندگی
🪧 سایکوطب|عضو شوید👇
🚏https://eitaa.com/psychoteb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 آیا نوجوانِ شما چموشی میکند و نااهلی میکند؟
برگرفته از پاسخ استاد: وظیفهی شما این است:
فعلاً صبر کن،
الآن را نبین؛ کار دست خداست،
جهات مثبتش را ببین (و از او به خاطر جهات
مثبتش تعریف کن و به او افتخار کن)،
جهات منفیاش را به رُخش نکش، بلکه جهات
منفیاش را اصلاً نبین.
🦋 با کانال تربیت فرزند همراه باشید👇
🍄https://eitaa.com/zendegiamooz
اشعاری از بزرگان ایران و جهان
اشعاری که از قلب های عاشق جوشیده است
👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/28705415C573cc322f2
هزار مرتبه شکرت، خدای عاشق ها
که در میان خلائق به ما حسین دادی
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌙 #شب_جمعه
♨️ @Maddahionlin 👈
🔰 در هفته چند بار با بچههاتون جلسه دارید؟
🔻 در قدیم ساختار خانوادهها به خصوص در ایام سرد سال مبتنی بر کرسی بود. یعنی به صورت حلقوی دورهم مینشستند. اما به تدریج این ساختار به صورت یو شکل و مبتنی بر تلویزیون شد.
❌ الان خانواده ها بیشکل هستند. هر کسی در جایی مشغول کار خود است.
✅ جلسه خانوادگی یعنی دو سه بار در هفته موبایلها خاموش، تلویزیون خاموش، حدود ۳۰_۴۰ دقیقه اعضای خانواده گفتگو کنند. راجع به همه چیزهایی که مربوط به خانواده است. مثلاً اگر میخواهیم سفر برویم پدر و مادر و بچهها یک ماه قبل از سفر راجع به اینکه کجا برویم و طول سفر چه کارهایی انجام دهیم گفت و گو کنند. در سفر به بچهها نقشهای پررنگ بدهیم. مثلا فرزند در سن نوجوانی را مسئول مالی سفر کنیم، نتیجه این کار احساس شخصیت و خرج کردن بهینه است.
🔹بچهها در دوران نوجوانی دوست دارند دیده شوند و باید در موقعیتهای سالم این را فراهم کرد. البته دادن مسئولیت ها باید متناسب با سن باشد. مثلاً فرزند کوچکتر را در سفر مسئول دوربین کنیم.
🎤استاد نعیمی
🦋 با کانال تربیت فرزند همراه باشید👇
🍄https://eitaa.com/zendegiamooz
.
😍اســـتـیـــکرهــای مـاه مُـــبــارک رمـــضـــان و
عــــــیــــــد نـــــــوروز ۱۴۰۳
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2388066954C4f0902d977
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد محمد شجاعی:
از فرزندآوری به خاطر مخارج آن نترسید زیرا که در روایت آمده فرزندان خرج و مخارج پدر و مادر را میرسانند نه اینکه پدر و مادر خرج فرزندان را.
بالاترین کمک به امام زمان در این زمان افزایش فرزندان است .
🍂
🔴🟡 دوره آمـوزش مجـازۍ امـر به معـروف و نهـی از منڪر
#آفلاین😍
📖 با تدریـس استاد توانمنـد ڪشوری#دکتر_علی_تقوی
🇮🇷 در تمام پیـام رسانهـاۍ ایرانـی
📅 شروع هر دوره: پانزدهم هر ماه
🟢 ثبت نام در دوره آموزش #مجازی👇
amrn.ir/c
amrn.ir/c
amrn.ir/c
💎 بـه جمـع آمـرین بپیـوندیـد
🆔️ @aamerin_ir
🔴میزان مرخصی زایمان برای بانوان در شرکت های بزرگ جهان
به زبان ساده یعنی یک زن کارگر در شرکت #کوکاکولا در آمریکا ۶ هفته مرخصی زایمان داره ولی یک زن کارگر در شرکت #زم_زم در ایران ۳۶ هفته مرخصی زایمان داره.
واقعا تو ایران داره به زنها ظلم میشه و غرب مهد حمایت از زنانه؟!😁
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat