🔴 هیجان و عصبیت، دو قطعه از پازلِ برنامه ریزی شده دشمن
🔻 چند روزی هست که ویدئوی درگیری یک خانم جوان با یک روحانی در یکی از درمانگاه های قم بصورت وسیعی در پلتفرم های مختلفِ فضای مجازی وایرال میشود و هر فردی بر اساس نوع تفکر و سلیقه خود به آن واکنش نشان میدهد.
🔻 فارغ از اینکه در این حادثه کدام یک از دو طرف مقصر است، آنچه در لایه های پنهان این موج رسانه ای حساسیت برانگیز است موّاجی هیجانات دو سوی ماجرا و عصبانیتِ قلم ها و نگاه های طرفداران و مخالفان هر یک از شخصیت های اصلی فیلم منتشره است.
🔻 انگار دستی پنهان در حال دمیدن بر آتشِ خشم و ایجاد کینه در دلهای مردم نسبت به یکدیگر است که نهایتا بتواند ماهی خود را از گل آلود شدن این بستر در مراسماتِ چهارشنبه سوری آخر سال بگیرد و آغازی برای شروع اغتشاش و آشوب در سطح جامعه با محوریتِ تهاجم به روحانیت باشد.
🔻 آنچه مهم است این نکات است که همه فعالان رسانه ای و کنشگران سیاسیِ طالب حفظ امنیت کشور و عدم ورود به آشوب های خیابانی و فعال کردن گسل های اجتماعی باید رعایت کنند:
1️⃣ پرهیز از استفاده از هرگونه اقدامات و کلمات توهین آمیز و تحریک کننده بخشی از جامعه
2️⃣ هدایت افکارعمومی به سمت نگاهی عقلانی و آسیب شناسی حادثه و عبور از واکنش های هیجانی و احساسی
3️⃣ ارائه تحلیل های مبتنی بر انصاف و جامع نگر با محوریت اقناع سازی افکارعمومی
4️⃣ ارائه تصویری واقعی از روحانیت و خدمات آنان در عرصه های مختلف جهادی، فرهنگی و اجتماعی در جامعه فارغ از نگاههای سیاست زده
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
24.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ۵ مرحله اصلی شکلگیری ازدواج
🔻 ما ۵ مرحله داریم برای اینکه یک ازدواج شکل بگیرد. مرحله اول میتواند آشنایی باشد. وقتی آشنایی اتفاق میافتد بلافاصله باید برویم برای خواستگاری. خواستگاری وقتی اتفاق میافتد، یک خواستگاری چندین جلسه است. یک جلسه هم نیست.
🔹️ در مرحله سوم مرحله ازدواج است که حالا بعضیها با نامزدی شروع میکنند، بعضیها عقد میکنند.
مرحله بعدی بعد از ازدواج، اصطلاحا به آن میگویند عقد یا عروسی قطعی که سر خانه زندگیشان میروند.
🔸️ ما یک مرحله داریم، مرحله پنجم مرحلهای به نام انصراف. این مرحله، مرحله پنجم فقط نیست، این متغیر در آن چهار مرحله قبلی است باید به شناخت قطعی برسید.
✴️ شناختی که شما را حداقل بالای ۷۰ درصد به فردیت، به مشرب، به مزاج، به شخصیت، هویت اجتماعی و دورنمای ۵ سال اول زندگیتان برساند.
همین بس است. بقیهاش را چه کار کنیم؟ خب بقیهاش رو تشریف ببرید زندگی کنید. نمیشود که همه چی را قبلش بفهمید.
"استاد برمایی"
#ویژه_مجردها
29.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 لازمه ی شروع ارتباط در دانشگاه
🔻 هیچ اشکالی نداره که منِ دختر یا پسر در دانشگاه از یکی از همکلاسیهایم خوشم بیاید. یا بخواهم با او آشنایی بیشتری داشته باشم.
🔴 ولی در قدم اول حتماً باید خانوادهها بیایند وسط. خانوادهها که وسط بیایند نگاه از فضای دوستی به فضای ازدواجی گستردهتر میشود.
♨️ متأسفانه چیزی که بنده در تجربیاتم دیدم، توی دانشگاه خیلی از اوقات دختر خانم یا آقا پسر اول کلامی با عنوان اینکه ما میخواهیم با همدیگر به هوای ازدواج آشنا بشویم، پیش میآیند.
مدتها وقت طرف مقابل را هم میگیرد، ممکن است یک سری آسیبهای عاطفی و جنسی هم به طرفین زده بشود و بعد در نهایت مشخص شود که اصلا این آقا پسر یا دختر خانم قصد ازدواج نداشته و این فقط لقلقه زبانش بوده است.
✴️ اما زمانی که خانوادهها وسط بیایند، سطح تعهد فرد بالاتر میرود. اگر واقعاً فرد بیتعهدی باشد خانواده همراهیاش نمیکند.
حالا شما فکر کنید که این آشنایی از طریق دانشگاه اتفاق بیفتد، منِ دختر، ۳ سال یا ۴ سال در این فضا باشم و بعد تازه متوجه بشوم که این آقا اصلاً خانوادهاش ملاکهای دیگری برای ازدواج دارند، من الکی در این فضا مانده بودم.
✳️ پس عنصر خانواده در آشنایی داخل دانشگاه بسیار اهمیت دارد و مهم است.
" استاد رضایی"
#ویژه_مجردها
★᭄°ْ❁~🕯🌙🕯~❁°᭄ْ★
🌕 رسول اکرم میفرمایند:
" اگر بندگان میدانستند که چقدر در این ماه برکت وجود دارد، آرزو میکردند که همهی ماههای سال ماه رمضان بود."
🌱 تربیت نفس والدین یکی از عوامل مهم تربیت فرزندان است، و بهار تربیت نفس، ماه رمضان است که خداوند تمام زمینه ها را برایمان فراهم کرده.
🌸 در این ماه با مباحث تربیت نفس از اساتید اخلاق و مباحث تربیت فرزندان بر اساس مفاهیم قرآن در کنارتون هستیم.
★᭄°ْ❁~🕯🌙🕯~❁°᭄ْ★
#ماه_رمضان
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تفاوت سنی چقدر در ازدواج مهمه؟
🔻 همونطور که شما سن بلوغ دخترها و پسرها را متفاوت میبینید، در یک رده سنی ۳۰ تا ۴۰ سال، رشد شناختی، هیجانی و رفتاری دخترها، معمولا سریعتر از پسرهاست.
🔸️ لذا ما میگوییم اگر در شرایط مساوی رشد کرده باشند، به طور معمول یک دختر ۲۰ ساله در مقابل یک پسر ۲۰ ساله گاهی شبیه یک مادر جوانیست، در برابر یک کودک یا نوجوان مثلاً راهنمایی.
♨️ ما میبینیم وقتی مثلا یک دختر و پسر ۲۴ و ۲۳ ساله با همدیگر ازدواج میکنند، دختر تکلیفش با زندگی و آیندهاش بیشتر روشن است تا پسر. و اینجا باعث میشود نوسانات پسر به چشم دختر به عنوان ناپایداری میآید.
واقعا هم ناپایداری است چون ممکن است تصمیمش نسبت به شغلی که در ۲۰ سالگی، ۲۲ سالگی، ۲۴ سالگی، گرفته با تصمیمش نسبت به ۳۰ سالگی، تغییرات جدی کند.
❇️ ما میگوییم مسئله سن، مسئله هوش هیجانی، مسئله رشد یافتگی در واقع آن رسشهای فکری که باید رسیده باشند، باید همسطح و هم شرایط شده باشد.
" استاد عبدالمحمدی "
کارگاه خویشتن داری_9.mp3
15.37M
#کارگاه_خویشتن_داری
#قسمت9
- بندگی امری جانبی و موازی با زندگی روزمره نیست ...
✦ بلکه به عنوان مهمترین و تنها هدف خلقت ما، امری تخصصی، ریاضی، نیازمند یادگیری و مهارتآموزی است که مطالعه، شنیدن، تمرکز و تمرینِ بسیار میخواهد.
@ostad_shojae