سوار اتوبوس شدم و دیدم یک دختر خانم خوش صورت و خوشگل نشسته و شالش روی شونه هاشه، آروم رفتم کنارش نشستم بعد از چند دقیقه گفتم دختر خشگلم شالت افتاده پایین ها!!!
دختر خیلی سرد گفت میدونم
گفتم خب نمیخوای درستش کنی؟ فورا گفت نه
گفتم خب موهاتو گردنتو داره نامحرم میبینه، نگاه کن اون پسرای جوون چشماشونو ازتو برنمیدارن دارن از نگاه کردن به تو لذت میبرن، هم تو هم اونا دارین گناه میکنین فدات شم!
هنوز نزدیک حرم امام رضاییم ها!!!
دختر برگشت به من نگاه کرد منتظر بودم هرلحظه شروع کنه به فحاشی و دعوا، اما یهو زد زیر گریه سرشو گذاشت رو شونم و با گریه گفت آخه شما
چی میدونید از زندگی من؟!
صبح تاشب دوشیفت مثل سگ کار میکنم نمیتونم زندگی کنم پدرو مادرم هر دوتا مریضن، پدرم نمیتونه کار کنه و خرج خونه و درمان اونا افتاده گردن منه بدبخت! نه خواهر دارم نه برادر، دیگه نمیتونم بریدم.
۲۱ سالمه ولی مثل ۵۰ ساله ها شدم!
به دختر گفتم عزیزم تو سختی های زندگی به خدا توکل کن برو پیش امام رضا ع بگو به خاطر تو حجابمو درست میکنم، تو هم این خواسته ی منو برآورده کن.
دختر گفت به خدا روم نمیشه چند ساله حرم نرفتم.
همون لحظه یک خانم مانتویی متشخص و موجه سوار اتوبوس شد و روبروی ما نشست.
دختر گفت همون اطراف حرم دو جا فروشندگی میکنم ولی آخرماه کلا پنج شش میلیون بیشتر دستمو نمیگیره واقعاً خسته شدم.
گفتم با امام رضا معامله میکنی یانه؟ با چشمای پر از اشک گفت آره. همینجا جلوی شما به امام رضا ع قول میدم حجابمو درست کنم ایشونم به زندگی سامان بده، الانم میشه شما شالمو برام ببندین؟
منم مشغول بستن شال شدم که یک دختر خانم محجبه همسن خودش اومد جلو و یک گیره ی خوشگل بهش داد و گفت اینم هدیه ی من به شما به خاطر محجبه شدنت.
شالو که بستم، گفت میشه یک عکس ازم بگیری ببینم چطور شدم؟
ازش عکس گرفتم همونطور که نگاه میکرد اون خانم مانتویی گفت دختر گلم اسمت چیه؟ دختر گفت عاطفه
گفت عاطفه جان من پزشکم و منشی مطبم حامله است و دیگه نمیخواد بیاد سرکار. دنبال یک منشی خوبی مثل خودت میگردم بامن کار میکنی؟
دختر همونطور که چشماش پر از ذوق و خوشحالی بود گفت ولی منکه بلد نیستم
خانم گفت اشکال نداره یاد میگیری حقوقتم از ۸ تومان شروع میشه کار که یاد گرفتی تا ۱۰ تومان هم زیاد میشه قبول؟
دختر همونطور که بی اختیار میخندید گفت قبول
برگشت سمت من و محکم بغلم کرد و گفت خدایا شکرت امام رضا ع دمت گرم.
همه خانم های داخل اتوبوس درحال تماشای اون بودن و خوشحال.
من یک کیسه پلاستیکی دستم بود دادم بهش گفت این چیه؟ گفتم این غذای امام رضاست.
من خادمم و این ناهار امروزم بود هرهفته میبرم با پسرم و آقامون میخوریم این هفته روزی شما بود.
دوباره زد زیر گریه ولی از خوشحالی بود نمیدونست چی بگه فقط تشکر میکرد
منکه رسیدم به مقصد و باید پیاده میشدم به سرعت گوشیش رو بیرون آورد و گفت میشه یک سلفی باهم بگیریم؟
عکس گرفتیم و شماره منو گرفت و پیاده شدم...
دیدم همه جا بر در و دیوار حریمت
جایی ننوشته است گنهکار نیاید💔
خاطره زیبایِ یکی از خادمان حرم امام رضا ع در تاریخ ۹ آذر ۱۴۰۱
🔴آمریکا بااحداث 750پایگاه نظامی و آغاز 230 جنگ در عمر 246 ساله خود در جهان بعنوان جنگ طلب ترین کشور جهان معرفی شد
اعتماد کن ...
به کسی که یونس رو زیر آب،
نوح رو توی آب ...
یوسف رو در قعر چاه کنار آب حفظ کرد !
اعتماد کن ...
به کسی که میتونه از یک ضربه عصا
که به رود نیل نواخته میشه خشکی ایجاد کنه ...
و همین عصا در جای دیگه به سنگ بخوره و از اون دوازده تا چشمه جاری بشه ...!
اعتماد کن ...
به کسی که فرعون رو در آب
و قارون رو در خاک غرق کنه
اما ابراهیم رو در میان آتش سالم نگه داره ...!
بهش اعتماد کن تا
به بهترین ها برسی...🌺🍃
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش رهبر به اعتراض های
همتی علیه آقای رئیسی❗️
https://eitaa.com/joinchat/4069785614C1befcb7f87
این کلیپ فوق العاده هست.
#دولت #رئیس_جمهور #رهبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدوارم در چهارمین روز زمستان ❄️
قطار زندگیتون 🚂
از روی ریل خوشبختی عبور کنه❄️
سلام صبح زیبا تون بخیروخوشی
https://eitaa.com/joinchat/4069785614C1befcb7f87
🔸تلاش عربستان بر این بود که نظم منطقه ای ایده آل خود را بر حوزه کشورهای غرب آسیا و فراتر از آن حاکم کند
اشتباه محاسباتی سعودی ها این بود که گمان کردند می توانند نظمی که تنها با محوریت و آقایی خود و بدون حضور بازیگران مهم، نظیر ترکیه، ایران و مصر شکل بگیرد راه اندازی کنند و بتوانند ائتلاف بزرگِ بدون رقیب را در منطقه خلق کنند.
دیری نپایید که ایران وارد منازعات منطقه ای شد و محور جدیدی را برای کنش گری ایجاد کرد تا تصورات و خیالات سعودی ها برای ائتلاف بزرگ را از بین ببرند.
در سال 2015 وقتی برجام شکل گرفت سعودی ها از آن پیام دیگری برداشت کردند، تلقی آن ها از برجام، سیاست آمریکا برای متعادل سازی روابط با ایران بود(این یعنی متعادل سازی روابط ایران وعربستان) این تلقی آن ها را بر این داشت که مخالف سرسخت برجام باشند و آن را به عبور آمریکا از شریک راهبردی خود یعنی عربستان تعبیر کنند.
سعودی ها از سیاست حیله گرایانه آمریکایی ها مشخصا فقط سیاست متوازن را آموختند و این آموزه مسیر جدیدی برای سعودی ها باز کرد، ترسیم تبادلات تجاری و اقتصادی گسترده با چین و روسیه و آغاز گفت وگو ها با ایران برای عادي سازی روابط. یاشاید آماده سازی خود برای منطقه بدون آمریکا.
بهترین درس سعودی ها از برجام این بود که آمریکایی ها برای آن ها قابل اعتماد نیستند.
سعودی ها برجام را بر خلاف مسیر یکه تازی خود در منطقه تفسیر کردند چراکه به تعبیر آن ها، برجام میلیارد ها دلار ارز به دست ایران رساند وبرنامه های منطقه ای و هسته ای ایران را بیش از پیش فعال کرد.
نکته مهمی که خواستم بر آن مانور دهم این بود که مصر هرگز وارد نظم منطقه ای ایده آل سعودی ها نشد،
در نوشته های بعدی چرایی علل آن را توضیح خواهم داد
ابوقاسمhttps://eitaa.com/joinchat/4069785614C1befcb7f87
✍🏻 غمگینم مثل دانشجویی که غیبت کرد به امید انقلاب ولی الان باید وصیت نامه سیاسی امام رو پاس کنه :))))
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/4069785614C1befcb7f87