#نماز_شب
💠آیت الله مصباح یزدی رحمهالله
🔸تأکید شده اگر همه نمازشب را نمی توانید بخوانید حداقل #شفع و #وتر را بخوانید و اگر آن را نیز نمی توانید کامل بجا بیاورید حداقل با یک سوره حمد بخوانید؛ حتی می گویند بهتر است اگر موفق به نماز شب نشدید #قضای آن را بجا آوردید.
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
@zeyafat_zohor
🍁🍂پاییز
🍂🌼تلنگر خوبی برای
🍁🍂برگ های سبز است
🍂🌼او می آید
🍁🍂تا به آنها بفهماند
🍂🌼در پس هر سبزی
🍁🍂و طراوتی
🍂🌼زردی و خزانی هم هست
🌼بهار دلتان همیشه بی خزان 🍂🍁
❤️سلام دوستان ارجمندم
💛روزتون بخیر دعا میڪنم
🍁نه حسرت ڪَذشته
💛غمڪَینتون ڪنه و
🍁نه غم آینده نڪَرانتون
💛در حال زندڪَی ڪنید و
🍁پراز آرامش باشید
💛تقدیم به شما همراهان عزیز
اخرین روز ابان ماهتون بخیر وسعادت وعافیت#
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 پلیدی ها را نخورید؛ در این آیه خداوند خوردن گوشتهاى حرام به اضافه خون را حرام اعلام مى كند كه بعضى پليدى ظاهرى دارند و بر كسى مخفى نيست ، مانند مردار، خون و گوشت خوك ، و بعضى پليدى معنوى دارند مانند قرباني هائى كه براى بتها مى كردند. البته از آنجا كه گاه ضرورتهائى پيش مى آيد كه انسان براى حفظ جان خويش مجبور به استفاده از بعضى از غذاهاى حرام مى شود در انتهای آیه می فرماید ولى كسى كه مجبور شود از آنها بخورد گناهى بر او نيست، به شرط آنکه ستمگر و متجاوز نباشد.
🔷 آیه روز :
إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةَ و َالدَّمَ و َلَحْمَ الْخِنْزِيرِ و َمَا أُهِلَّ بِهِ لِغَيْرِ اللَّهِ فَمَنِ اضْطُرَّ غَيْرَ بَاغٍ وَ لَا عَادٍ فَلَا إِثْمَ عَلَيْهِ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ ﴿بقره / آیه 173﴾
🔶 ترجمه :
خداوند تنها (گوشت) مردار و خون و گوشت خوك، و آنچه نام غير خدا به هنگام ذبح بر آن گفته شود، حرام كرده است (ولي) آن كس كه مجبور شود (در موقع ضرورت براي حفظ جان خود از آن بخورد در صورتي كه ستمگر و متجاوز نباشد گناهي بر او نيست، خداوند بخشنده و مهربان است.
📅 یکشنبه 30 آبان 1400
#غذا ، #حرام ، #حلال
🌼هر روز یک آیه🌼
♦️چـقـدر دیـر میـفـهـمـیـم...
🍀که زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم
💎زندگی کوتاه است و زمان به سرعت میگذرد
"" نه تکراری نه برگشتنی ""
🔸پس در هر لحظه ای از زندگی که قرار دارید لذت ببرید...
@zeyafat_zohor
🌷 امام رضا (علیه السلام) میفرمایند:
🌺 او چون ظاهر شود، زمين به نور پروردگار نوراني گردد. ترازوي عدالت در ميان مردم قرار دهد (ارزشها و معيارهاي عدالت را پياده کند) ديگر احدي به ديگري ستم نمي کند، زمين زير پايش طي مي شود و براي او سايه نمي باشد. براي او منادي غيبي از آسمان ندا مي کند و همه ي مردم روي زمين آن ندا را مي شنوند که آنها را به سوي او دعوت مي کند و مي گويد: آگاه باشيد که حجت خدا در کنار خانه ي خدا ظاهر شده است، از او پيروي کنيد که حق با اوست و در دست اوست.
📗 کمال الدين، ص۳۷۲
🌹 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹
🌺🌷🌹
🇮🇷 @zeyafat_zohor
🌷 اَللّهُـمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّـکَ الفَــرَج 🌷