eitaa logo
زینبیون📡
350 دنبال‌کننده
10هزار عکس
7.6هزار ویدیو
65 فایل
🌍زمینه ساز ظهور باشیم حتی به اندازه قدمی کوتاه! مهدی غریب است 🌼اللهم عجل لولیک الفرج مقاومت اسلامی زینبیون انتقاد و پیشنهاد👈 @mahta_shin
مشاهده در ایتا
دانلود
🎥فرمانده ایرانی تبارِ یگان تکاوریِ رضوان حزب الله لبنان کسی نیست جز هیثم علی طباطبائی معروف به ابوعلی؛ همانکه مفتخر به دریافت سلاح شخصی عماد مغنیه شد! وزارت خارجه امریکا در سال ٢٠٢٠ و ٢٠٢٣ برای دریافت هرنوع اطلاعات در خصوص علی طباطبائی پاداش ۵میلیون دلاری تعیین کرده بود اما حزب الله لبنان چند روز پیش در رزمایش خود از وی تقدیر و تصویر او را رسانه‌ای کرد. 🌹 به سپاه زینبیون بپیوندید.
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرگ بر سه فاسد؛ (اسی)حامد اسماعیل، مصی علی‌نژاد و مجاهدین خلق/ اعتراف اینترنشنال به بالا گرفتن اختلافات و تنش‌ها میان گروه‌های مختلف اپوزیسیون کارشناس اینترنشنال: افرایش این مدل تنش‌ها بیشتر ناشی از ناامیدی بسیار وسیع و عمیقی است که میان طرفین مختلف مخالف جمهوری اسلامی در خارج از کشور حاکم شده، ما از نظر روانشناسی سیاسی گرفتار شدیم. 🌹 به سپاه زینبیون بپیوندید.
🔴 شيطان در آخرالزمان با تمام توان خود می‌تازد... ✍آخرالزمان چون نزديك نابودی ابليس است ، تمام سعی و تلاش خود را برای تأخير در ظهور و گمراهی مردمان به كار خواهد بست . آنقدر در آخرالزمان اين مسائل رونق می‌گيرد كه وقتی ندای آسمانی به نفع امام زمان علیه‌السلام بلند می‌شود ، نعره‌ای هم از جانب شيطان شنيده می‌شود كه بعضی‌ها ، حق و باطل را اشتباه می‌كنند . حضرت امام صادق علیه‌السلام در مورد زمان ظهور حضرت و نشان آن فرمودند : منادی نام قائم «عجل الله تعالی فرجه الشریف» را ندا می‌دهد . پرسيدم : آيا اين ندا را بعضی می‌شنوند يا همه ؟ حضرت فرمودند : «همه ! هر قومی به زبان خودش می‌شنود» . پرسيدم : پس با اين حال ، ديگر چه كسی با حضرت مخالفت می‌كند ، در حالی كه نام او ندا داده شده و شكی در حقانيت او نيست ؟ حضرت فرمودند : ابليس آن‌ها را رها نمی‌كند ، تا اين‌كه در آخر شب ندای ديگری بدهد . پس مردم دچار شك می‌‌شوند . 📚كمال‌الدين و تمام النعمة ، ج ۲ ، ص ۶۵۰ . 🌹 به سپاه زینبیون بپیوندید.
🔴 داعش پشت درب پارلمان بود راحت به هرکسی که رسیده بودند تیر خلاص زدند. او هم زخمی شده بود. با وجود جراحت با تمام توان تلاش کرد درهای ورودی را ببندد تا وارد صحن نشوند. وارد اگر میشدند حمام خون به راه میافتاد و امثال محمود صادقی و همین غربگراهایی که در این چند روز با توئیت هایشان رونمایی از موشک را به سخره گرفتند (و آن زمان در صحن مجلس بودند) را آبکش میکرد. او مردانه ایستاد تا بی منت جانش را فدا کند برای هرکسی که ایرانی است. حتی آنها که خودش و تفکرش و راه و رسمش را قبول نداشته و ندارند. میگویند داعشی ها از عصبانیت ده ها گلوله بر پیکر بی جانش شلیک کرده بودند... این ماجرا در سال 96 در چنین روزهایی رخ داده بود. روح شهید جواد تیموری شاد. 🌹 به سپاه زینبیون بپیوندید.
بدون شرح... 😊 تفاوت استقبال از دو رئیس جمهور در دو دوره ی متفاوت😉 🌹 به سپاه زینبیون بپیوندید.
-شهروند عراقی: از ایران میخواهیم رود فرات را باز کند تا به عراق آب برسد!!! +خبرنگار: اما فرات از ترکیه سرچشمه میگیره نه ایران... تاثیر مخ شوئی در فضای مجازی این شکلیه که این عراقی هنوز نمیدونه فرات از ترکیه سرچشمه میگیره و ایران رو عامل خشکسالی فرات می دونه! 🗣عماد 🇮🇷 مطیع قوامی 🌹 به سپاه زینبیون بپیوندید.
مستند قرار روز شانزدهم 🔹روایت صد روز مجاهدت شهید محمدحسین محمدخانی در سوریه 🔸پخش از شبکه سه سیما 🕦جمعه ۱۹ خرداد، ساعت ۲۳:۳۰ 🌹 به سپاه زینبیون بپیوندید.
️ پدر فرزندم کیست؟ تقریباً از هر ۱۰ مادر انگلیسی یک نفر مطمئن نیست که چه کسی پدر فرزندش است. 🔻بر اساس یک نظرسنجی جدید و غافلگیرکننده در انگلیس که ۱۰۰۰ مادر را مورد بررسی قرار گرفته است. تقریباً از هر ۱۰ مادر، یک نفر نمی‌داند که پدر فرزندش کیست. 🔻در این نظرسنجی حدوود ۷.۸ درصد مادران اعتراف کرده‌اند که بر سر اصل و نسب بیولوژیکی فرزندانشان دروغ می‌گویند. 🔻این بدان معناست که به طور بالقوه ۲.۱ میلیون خانواده در بریتانیا وجود دارد که مرد خانواده پدر واقعی فرزند نیست.😐🤭 منبع: نیویورک پست 🌹 به سپاه زینبیون بپیوندید.
739.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این آقا مالک شرکت هواپیمایی زاگرس می‌گه فشار وزارت راه برای پایین ماندن قیمت بلیط هواپیما،باعث شده اتوبوس‌سوارها و قطارسوارها هم بخواهند هواپیماسوار شوند و تقاضای کاذب ایجاد شود! از نگاه لیبرال‌ها، فقط سرمایه‌دارها حق زندگی با کیفیت دارند و نباید همه سوار هواپیما شوند! صاحبان همین تفکر بودند که می‌گفتند پراید و پیکان سوارها حق حضور در کیش را ندارند! 🌹 به سپاه زینبیون بپیوندید.