شرح و تفسیر زیارتعاشورا
♦️خلاصهای از کتاب «در عظمت زیارت عاشورا» تالیف استاد زاهدی 💠قسمت بیستم 📕کانال شرح و تفسیر زیارت عا
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
📕خلاصهای از کتاب «در عظمت زیارت عاشورا»، تالیف استاد زاهدی
🔴 قسمت بیستم
♦️عاشورا در زيارت عاشورا نهفته شده است
🔻گفتيم عاشورا تجلیگاه كل قرآن وجود حسين(ع) است. حال اين قرآن را چه كسی تفسير كرده است؟ خود اهل البيت(ع) گفتهاند كه زيارت عاشورا، سِرّ قرآن وجود امام حسين(ع) است. فشردهای از سورهی قرآن وجود حسين(ع) است. مرحوم حاج شيخ عباس قمی در مفاتيح الجنان طبق روايات و مستندات ارزشمند، نقل میكند كه: امام باقر(ع) به علقمه، يكی از ياران خالص ايشان، اين زيارت را ياد داد و فرمود: ای علقمه همه ملائك به هنگام زيارت اباعبدالله الحسين(ع) با زيارت عاشورا امام را زيارت میكنند. در اين زيارت عاشورا خبرها و اسراری نهفته است. كل عاشورا در زيارت عاشورا نهفته شده است.
♦️ مقام و مرتبه زيارت عاشورا
امام باقر(ع) به علقمه فرمودند: اگر با اين زيارت حضرت اباعبدالله الحسين(ع) را زيارت كنی، از دور يا نزديك، خداوند به تو صدهزار هزار درجه (صد ميليون درجه) خواهد نوشت. منظور از اين صد ميليون درجه چيست؟ اينها رتبهها و درجاتی است كه بايد صاعد بشويم. همانطور كه قرآن نازل شده است كه ما صاعد بشويم و ائمه اطهار(ع) نازل شدهاند كه ما صاعد بشويم، امام حسين هم از حول العرش محدقين نازل شده است كه ما صاعد بشويم و صد ميليون درجه و صد ميليون پله از زيارت عاشورا شروع كنيم و بالا برويم. همچنين امام باقر(ع) به علقمه فرمودند كه: اگر حضرت اباعبدالله الحسين(ع) را با زيارت عاشورا، زيارت كنی، از دور يا نزديك، شناخته نشوی مگر در جمله شهيدانی كه با امام حسين(ع) شهيد شدهاند. یعنی با خواندن زيارت عاشورا به درجهای میرسيم كه جزو شهدای كربلا و همدرجه با آنان میشويم به اندازهای كه ديگر در ميان آنان شناخته نمیشويم.
♦️اهمیت باور و یقین به روایات معتبر
🔻شنيدن اين حرفها آسان است ولی فهم و دركشان سخت است و متاسفانه به اين سادگی نمیتوانیم به آن روايات يقين پيدا كنیم. بهتر است خاطرهای را نقل كنم تا متوجه شوید ما به اين روايات يقين پيدا نكردهايم: ايامی بر من گذشته بود و نشانههايی بر من روشن شده بود كه به نظر میرسيد عمر من تمام شده است و لذا من به خانواده گفتم: به احتمال زياد من به زودی خواهم مرد. خانواده میگفتند اين طور نگو؛ ما غصه میخوريم و ناراحت میشويم. در اين ميان يكی از فرزندان من حرف خيلی قشنگی زد و گفت: «پدرجان آخر اگر خودت يقين داشته باشی كه عمر تو به زودی تمام خواهد شد، حتی يك لحظه سر از سجده بر نخواهی داشت. معلوم میشود خودت هم به حرف خود يقين نداری». حال اگر كسی به اين روايات يقين داشته باشد مگر خوابش میبرد؟ شب تا صبح مینشيند و زيارت عاشورا میخواند ولی چون موضوع برايمان جا نمیافتد اثر چندانی بر حالات ما نمیگذارد و اين روايت در مغزمان نمیرود و بايد با صلوات فرستادن قلب و مغزمان را شستشو بدهيم تا فهم و دركمان را باز كنند و آن وقت اگر چشم دلمان، نه چشم سرمان، حقيقت را ديد، يقين پيدا میكنيم وگرنه به راحتی نمیشود باور كرد كه با يك زيارت عاشورا خواندن، میتوان يار حضرت حسين عليه السلام شد.
💠پایان قسمت بیستم
👈ادامه دارد...
#شرح_زیارت_عاشورا
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ @Ziarat_Ashoura
♦️خلاصهای از کتاب «در عظمت زیارت عاشورا» تالیف استاد زاهدی
💠قسمت بیست و یکم (آخر)
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ eitaa.com/joinchat/3805675522C83b7fa74b6
شرح و تفسیر زیارتعاشورا
♦️خلاصهای از کتاب «در عظمت زیارت عاشورا» تالیف استاد زاهدی 💠قسمت بیست و یکم (آخر) 📕کانال شرح و تفس
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
📕خلاصهای از کتاب «در عظمت زیارت عاشورا»، تالیف استاد زاهدی
🔴 قسمت بیست و یکم (آخر)
♦️استجابت دعاها با خواندن زيارت عاشورا
🔻حال روايت ديگری را از حضرت صادق(ع) نقل میكنم كه ايشان به صفوان، كه از شيعيان خالص ايشان بود، فرمودهاند. در كتاب مقدس و شريف مفاتيح الجنان مرحوم حاج شيخ عباس قمی به نقل از اسناد معتبر نقل میكند كه صفوان از حضرت صادق عليه السلام، روايت میكند كه: امام فرمودند ما ضامن حاجات و كسب مقامات تلاوتكننده زيارت عاشورا هستيم و خود نيز اين زيارت را با همين ضمانت يافتم از پدرم و پدرم از پدرش و به همين ترتيب شخص حضرت اباعبدالله الحسين(ع) و به همين ضمان از برادرش امام حسن(ع) و به همين ضمان از پدرش اميرالمؤمنين(ع) و به همين ضمان اميرالمؤمنين(ع) از رسولالله(ص) و رسولالله(ص) از جبرئيل و به همين ضمان جبرئيل از خدا. ضمان يعنی چه؟ يعنی ضمانت، يعنی رسول خدا(ص) ضمانت كرد، اميرالمؤمنين(ع) ضمانت كرد، امام حسن(ع) ضمانت كرد، خود امام حسين(ع) ضمانت كرده است كه هر كه زيارت عاشورا را از سرِ صدق بخواند هر حاجتی كه داشته باشد برآورده میشود و هر مقامی كه در ملكوت آرزوی آن را داشته باشد به او اهدا میكنند. كرامات و مقامات بسياری در مفاتيح الجنان برای زيارت عاشورا روايت شده است كه بايد خودت به آنها مراجعه كنی و در آنها تدبر و تعمّق نمايی. چه شده است كه با زيارت عاشورا اين همه فاصله داريم؟ چرا باورمان نمیآيد كه زيارت عاشورا ما را يار امام حسين عليه السلام، خواهد كرد؟ به طوری كه در ركاب حضرت حسين(ع) شهيد شديم و آن بزرگواران ما را نگاه كنند و ما را تحسين نمايند. كل يوم عاشورا، و به همين ضمان خداوند متعال ضمانت كرد هر كه زيارت كند حسين را به اين زيارت، از نزديك يا دور و دعا كند به اين دعا، از او زيارتش را قبول میكنم و دعای او را به هر قدر كه باشد میپذيرم و اجابت میكنم و درخواستهايش را میدهم و از جانب من با نااميدی و خسران باز نمیگردد و با چشم روشن او را باز میگردانم و همه حاجات او را برآورده میكنم و فيض وصول به جنّت و آزادی از دوزخ را به او عطا میكنم و شفاعت او را در حق هر كسی كه شفاعت كند قبول میكنم.
♦️مستجابالدعوه شدن تلاوت كننده زيارت عاشورا
🔻حال با اين روايت مثل يك معادله جبری برخورد كن تا بفهمی مساوی با چه چيزی ميشود. روايت میفرمايد كه اگر هر حاجتی داشته باشی برآورده میكنم؛ هر تقاضايی داشته باشی برآورده میكنم. نااميد برنمیگردانمت. تو را شفيع هر كه خواستی میكنم و شفاعتت را قبول میكنم. ضمانت هركسی را خواستی قبول میكنم؛ بعد هم تو را بهشتی در نزد خودم میآورم. اينها مساوی است با مستجاب الدعوه شدن، يعنی كسی كه زيارت عاشورا را از سر اخلاص بخواند مستجابالدعوه میشود.
💠پایان خلاصه کتاب «در عظمت زیارت عاشورا»
#شرح_زیارت_عاشورا
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ @Ziarat_Ashoura
👈پایان درج خلاصه شرح زیارت عاشورا مربوط به کتاب «در عظمت زیارت عاشورا»، تالیف استاد زاهدی در ۲۱ قسمت.
♦️انشاءالله از فردا خلاصه شرح زیارت عاشورا مربوط به کتاب «کشتی نجات»، تالیف استاد زاهدی قرار خواهد گرفت.
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ Eitaa.com/Ziarat_Ashoura
♦️ T.me/Ziarate_Ashoura
♦️ Sapp.ir/ZiaratAshoura
♦️ Instagram.com/Ziarat_Ashoura
📕لینک تمام قسمتهای خلاصه کتاب "در عظمت زیارت عاشورا" تالیف استاد زاهدی:
🔻قسمت اول:
eitaa.com/ziarat_ashoura/285
🔻قسمت دوم:
eitaa.com/ziarat_ashoura/287
🔻قسمت سوم:
eitaa.com/ziarat_ashoura/289
🔻قسمت چهارم:
eitaa.com/ziarat_ashoura/291
🔻قسمت پنجم:
eitaa.com/ziarat_ashoura/294
🔻قسمت ششم:
eitaa.com/ziarat_ashoura/296
🔻قسمت هفتم:
eitaa.com/ziarat_ashoura/298
🔻قسمت هشتم
eitaa.com/ziarat_ashoura/300
🔻قسمت نهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/302
🔻قسمت دهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/304
🔻قسمت یازدهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/306
🔻قسمت دوازدهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/308
🔻قسمت سیزدهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/310
🔻قسمت چهاردهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/312
🔻قسمت پانزدهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/314
🔻قسمت شانزدهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/316
🔻قسمت هفدهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/318
🔻قسمت هجدهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/320
🔻قسمت نوزدهم
eitaa.com/ziarat_ashoura/322
🔻قسمت بیستم
eitaa.com/ziarat_ashoura/324
🔻قسمت بیست و یک(پایانی)
eitaa.com/ziarat_ashoura/326
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ @Ziarat_Ashoura
♦️خلاصهای از کتاب «کشتی نجات» تالیف استاد زاهدی
📚قسمت اول
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ eitaa.com/joinchat/3805675522C83b7fa74b6
شرح و تفسیر زیارتعاشورا
♦️خلاصهای از کتاب «کشتی نجات» تالیف استاد زاهدی 📚قسمت اول 📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا ♦️ eitaa
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
📕خلاصهای از کتاب «کشتی نجات»، تالیف استاد زاهدی
🔴 قسمت اول
👈توضیح: کتاب «کشتی نجات» برگرفته از جلسات سوم و چهارم شرح زیارت عاشورا توسط استاد زاهدی است که در سال ۱۳۸۲ در انتشارات صابره منتشر شده است. لازم به ذکر است که جلسات اول و دوم شرح زیارت عاشورا در قالب کتاب «در عظمت زیارت عاشورا» منتشر شده که اخیراََ طی ۲۱ قسمت در این کانال درج شد.
💠اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها.
💠أَيْنَ صَدْرُالْخَلائِقِ ذُوالْبِرِّ وَ التَّقْوي، أَيْنَ بابُ اللهِ الَّذي مِنهُ يُؤْتي، أَيْنَ وَجْهُ اللهِ الَّذي اِلَيْهِ يَتَوَجَّهُ الاَوْلِيآء.
♦️ضرورت ذكر صلوات قبل از درس
🔻قبل از تشكيل جلسه درس، چه خوب است افرادی كه موفق میشوند زودتر بيايند، مجلس صلوات تشكيل دهند، زيرا با صلوات، تقاضای تمام حاجات و مقامات از طرف حقتعالی اجابت خواهد شد. بنابراين خوب است قبل از درس شرح زيارت عاشورا، اطراف پارچهای كه نام مبارك ائمه معصومين(ع) بر آن نگاشته شده باشد بنشینیم و بر روح مطهر حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعليها و اهل البيت رسول خدا(ص) صلوات بفرستیم. تمام مشكل ما مربوط به كوتاهی در درك و فهم ما از معارف اهلالبيت است. صلوات كليد ملكوت برای دلهاست. لذا اين صلواتهاست كه پشتوانه اين سخنرانیها و معارف است.
♦️تجسم عينی مفاهيم وحيانی
🔻خداوند متعال، رسول خدا (ص) و ائمه اطهار علیهم السلام را از عالم ملكوت به عالم ناسوت نازل فرموده است تا يك اسوه و سرمشق عملی و يك نسخه كاربردی و يك قرآن عينی را به ما ارائه بدهند. ائمه اطهار(ع) آمدهاند تا به ما بگويند كه چگونه از ابزار ادراكات عالی خود مثل قلب استفاده نموده و آنرا فعال نماييم تا آن وقت ما عيناً ببينيم و بفهميم كه میتوان از اين عالم خاكی بيرون آمده و بر اسرار ملكوتی قرآن دست يافته و با آن صاعد شده و به ملكوت پرواز كرد. قرآن نقشه گنج است و اهلالبيت هم راهنمايش هستند. حالا امام حسين(ع) آمده تا تمام اسلام، همه قرآن، همه ارزشها، همه فهمها، همه معارف و همه اصول را با هم در روز عاشورا متجلی سازد.
♦️لزوم تدبر در معارف عاشورا
🔻حضرت حسين(ع) قرآن ناطق و قرآن عملی و مجسّم است و همانگونه كه قرآن را بايد بخوانی و تدبر کنی و اگر تدبر نكنی به قلبت قفل خواهند زد (لَهُمْ قُلُوبٌ لا يَفْقَهُونَ بِها وَ لَهُمْ أَعْيُنٌ لا يُبْصِرُونَ بِها وَ لَهُمْ آذانٌ لا يَسْمَعُونَ بِها أُولئِکَ کَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولئِکَ هُمُ الْغافِلُونَ: اعراف،۱۷۹)، به همان دليل اگر در اسرار حوادث و وقايع عاشورای حسينی و در معارف زيارت عاشورا تدبر نكنی، بر دلت قفل خواهند زد. اگر قفل زدند، آن وقت خودت عليه عاشورا مقاله مینويسی. در شب عاشورا در يكی از آن روزنامههای آنچنانی نوشتهاند كه حضرت ابوالفضل(ع) با برادرش بر سر ارث و ميراث دعوا داشته، لذا اموالش را به آن برادر بخشيد! اين همه اسرار ملكوتی در عاشورا وجود دارد اما نويسنده اين مقاله گويا دلی همچون سنگ دارد و دلش آنچنان گنگ و كور است كه اقيانوسی از معارف عاشورايی را كنار گذاشته و از ميان نوشتههای تاريخی مطالبی را مطرح كرده كه حتی اگر درست باشد، در مقايسه با قلههای عظيم عرفان عاشورايی قابل اعتنا نيست و بالاخص در شب عاشورا يعنی شب تجليات قرآنی، ضعيفترين و بیمحتواترين نكتهها را دستچین کرده است!
📚پایان قسمت اول
👈ادامه دارد...
#شرح_زیارت_عاشورا
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ @Ziarat_Ashoura
♦️خلاصهای از کتاب «کشتی نجات» تالیف استاد زاهدی
📚قسمت دوم
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ eitaa.com/joinchat/3805675522C83b7fa74b6
شرح و تفسیر زیارتعاشورا
♦️خلاصهای از کتاب «کشتی نجات» تالیف استاد زاهدی 📚قسمت دوم 📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا ♦️ eitaa
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
📕خلاصهای از کتاب «کشتی نجات»، تالیف استاد زاهدی
🔴 قسمت دوم
💠اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها.
♦️زیارت عاشورا، تفسیر عاشورا است
🔻گفتيم كه حضرت حسين(ع) در عاشورا تجلی كرده است و كل ارزشها و كل اصول اسلام را در عاشورا به صورت مجسّم به نمايش در آورده است. اكنون بايد ديد كه عاشورا چگونه بايد تفسير شود تا تجليات حسينی را بيان و تشريح نمايد؟ حضرت امامخمينی(ره) كه اعرف عرفا، افقه فقها و اعلم علما بود، فرمودند كه: «قرآن هرگز تفسير نشده است، اين تفسيرها كه نوشته شده است، ترجمههايی بيش نيست». اين ترجمههای لغوی و نحوی است و كسی دست به عمق قرآن نبرده است و هنوز تفسير نشده است. اما عاشورا نه تنها تفسیر نشده، حتی ترجمه هم نشده است. حالا چه کسی توان معرفتی و ملکوتی دارد تا عاشورا را ترجمه کند؟ در طول نزدیک ۱۴۰۰ سال هیچ عالمی حتی از علمای بزرگ جرأت نكرده كه ادعا كند توانسته است عاشورا را تفسير كند. چه كسی میخواهد عاشورا را تفسير كند؟! فقط آنكه توانسته عاشورا را تفسير كند خود خداست. حقتعالی میفرمايد: ملائك از آسمان كه برای زيارت حضرت اباعبدالله الحسين(ع) میآيند، با زيارت عاشورا امام حسين(ع) را زيارت میكنند و بر میگردند. يعنی، زيارت عاشورا، تفسير عاشورا است.
♦️در معرفت دوران كودكی توقف كردهايم
🔻در مورد قرآنِ وجود حسين(ع)، يعني عاشورا، نيز بايد گفت كه عاشورا نه تنها تفسير نشده است، حتی ترجمه هم نشده است. عده كثيری گمان میكنند كه عاشورا يك حادثه است كه فقط مداحان و روضهخوانها بايد به نقل آنها بپردازند و به همين خاطر است كه عمری از ما گذشته است ولی هنوز در حد همان حرفهايی كه در دوران كودكی شنيدهايم، در سطح زيرنويس ترجمه عاشورا هستيم و حتی اندكی در آسمانهای معارف عاشورايی حضرت حسين(ع) پرواز نكردهايم.
♦️یا حسین(ع)
🔻در كودكی بدون تعمق و تدبر در اسرار وجود حضرت حسين(ع) میگفتيم «ياحسين» و اکنون هم هنوز در همان حد هستيم و همان ذكر «يا حسين» را بدون تدبر بر لب داريم. چرا با ذكر «ياحسين» همسفر با شهدای كربلا نيستيم؟ ما چرا با ذكر «ياحسين» توفيق حضور در ركاب حضرت مهدی(عج) را نمیيابيم و نزد حضرت مهدی(عج) نيستيم؟ چرا با ذكر «ياحسين»حضرت حسين(ع) را نمیبينيم؟ چرا با ذكر «ياحسين» به اسرار و معارف و معارج عاشورا پی نمیبريم؟ مگر در هنگام زيارت ائمه اطهار نمی گوييم «اشهد انكم ترون مقامي...»، يعنی شهادت میدهم كه شما من را میبينيد. چرا شهادت دروغ میدهيم!؟ شهادت يعنی شهود، چگونه داريم شهود میكنيم؟ نشان آنكه شهود میكنيم چيست؟ چرا حضرت حسين(ع) را نمیبينيم؟ چرا حضرت زهرا(س) را نمیبينيم؟ چرا حضرت مهدی(عج) را نمیبينيم؟
📚پایان قسمت دوم
👈ادامه دارد...
#شرح_زیارت_عاشورا
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ @Ziarat_Ashoura
♦️خلاصهای از کتاب «کشتی نجات» تالیف استاد زاهدی
📚قسمت سوم
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ eitaa.com/joinchat/3805675522C83b7fa74b6
شرح و تفسیر زیارتعاشورا
♦️خلاصهای از کتاب «کشتی نجات» تالیف استاد زاهدی 📚قسمت سوم 📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا ♦️ eitaa
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
📕خلاصهای از کتاب «کشتی نجات»، تالیف استاد زاهدی
🔴 قسمت سوم
💠اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها.
♦️زيارت عاشورا كيمياست
🔻ائمه معصومين عليهم الصلوه و السلام با آنهمه تأكيد بر تلاوت زيارت عاشورا گويا به صراحت میفرمايند كه زيارت عاشورا كيميا است و مس وجود آدمی را يك دفعه طلا میكند و انسان اگر زيارت عاشورا را درست بخواند، زيارت عاشورا او را عارف میكند. زيارت عاشورا تفسير فشرده و اسرارآميز عاشورا است. در كتابی به نام "اسرار عاشقان و مقامات عارفان" كه با عنايت حقتعالی توسط نگارنده تأليف شده است، اسرار عرفانی عاشورا در دوازده فصل تشريح شده است. اسراری در زيارت عاشورا است كه اگر همه عرفا، همه فقها، همه فلاسفه و همه حكما جمع بشوند نمیتوانند به اعماق آن دست يابند. زيارت عاشورا دارای چنين گنجهايی است.
♦️زیارت عاشورا، حدیث قدسی
🔻طبق روايات، امام صادق(ع) از قول حقتعالی میفرمايند: زائر حسين(ع) با زيارت عاشورا، هر كسی را كه درخواست نمايد برای او شفاعت میكنم و هر خواستهای داشته باشد، برآورده میكنم و اصلاً نمیگذارم دست خالی برگردد. آن وقت خود حضرت میفرمايند: پدرم هم ضمانت كرد، پدرش امام سجاد(ع) هم اين زيارت را ضمانت كرده است، شخص حضرت امام حسين(ع) هم ضمانت كرده است و خلاصه اين زيارتنامه را چهارده ضمانتنامه تضمين كرده است تا شخص مكّرم رسولالله(ص). در ضمن يك ضمانتنامه عجيب و غريب هم دارد و آن ضمانت جبرئيل است و همچنين خود خدا هم اين زيارتنامه را امضا كرده است. به همين دليل اخير است كه زيارت عاشورا از احاديث قدسی محسوب میشود. اين روايات را میدانیم ولی متاسفانه اينگونه نتيجه میگيریم كه يعنی ثواب قرائت زیارت عاشورا زياد است. البته معلوم است كه ثوابش زياد است، اما آيا شيعه نبايد از خودش بپرسد كه چرا اين همه ثوابش زياد است؟ چرا ائمه اطهار عليهمالسلام تا اين اندازه برای زيارت عاشورا حساب باز كردهاند؟ و گفتهاند كه هر كس زيارت عاشورا را بخواند، اينقدر مقامات به او میرسد؟
♦️توجه خاص اهلالبيت(ع) به زيارت عاشورا
🔻مگر در زيارت عاشورا چه اسراری نهفته است كه ائمه اطهار(ع) اين اندازه به آن توجه میكنند؟ من تمام زيارتنامههای حضرت اباعبدالله علیهالسلام را شمارش نكردهام ولی احتمالاً امام حسين(ع) در حدود پانزده نوع زيارت دارد كه در كامل الزيارات و ساير مدارك شيعه آمده است. نظير «زيارت امام حسين(ع) از نزديك»، «زيارتامام حسين(ع) از دور»، «زيارت امام حسين(ع) در ماه شعبان»، «زيارت امام حسين(ع) در ماه رمضان» و غيره. اما چرا به زيارت عاشورا اين همه سفارش شده است؟ مگر در زيارت عاشورا چيست كه اينقدر به آن تأكيد شده است؟ آيا اين سؤالها را نبايد شيعه از خودش بپرسد؟ البته اينكه تلاوت زيارت عاشورا ثواب دارد، مهم است و قابل انكار نيست ولی محتوای ثواب و باطن ثواب و حقيقت ثواب، آن مقامات و اسرار و معارف و آگاهی و انواری است كه به زائر میدهند.
📚پایان قسمت سوم
👈ادامه دارد...
#شرح_زیارت_عاشورا
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ @Ziarat_Ashoura
♦️خلاصهای از کتاب «کشتی نجات» تالیف استاد زاهدی
📚قسمت چهارم
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ eitaa.com/joinchat/3805675522C83b7fa74b6