⭕️رحلت عالم و فقیه بزرگ اسلام "علامه حلی"
🔹حسن بن یوسف معروف به علامه حلی در ۶۴۸ ق در شهر حلّه عراق به دنیا آمد. سال های اولیه زندگی او با حملات وحشیانه مغولان به سرزمین های اسلامی همراه بود. او از محضر محقق حلی، خواجه نصیرالدین طوسی، سیدبن طاووس و ... استفاده کرد. سالها بعد او توانست با ارایه تصویری صحیح از تشیع، حاکم مغولیِ ایران، سلطان محمد خدابنده را به این مذهب مجذوب و باعث نشر مذهب اهل بیت علیهم السلام در سراسر ایران شود.
🔸دو بار دیدار علامه حلی با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف جزو داستانهای مشهور درباره او است : ۱) روزی علامه حلی کتابی از یکی از علمای اهل سنت امانت گرفته بود تا از آن نسخه برداری کند، ولی نیمه شب خواب مانع نوشتن میشد. در حالت خواب و بیداری، امام زمان(عج) از علامه میخواهد که ادامه کار استنساخ را به او واگذار کند. علامه حلی پس از بیداری میبیند که نسخهبرداری کتاب تمام شده است.
♦️۲) در یکی از سفرهای علامه حلی به کربلا، او در میان راه با سیّد عالمی همراه میشود. پس از مدتی گفتگو، از او سوال میکند که آیا در زمان غیبت کبری امکان ملاقات با امام عصر(عج) وجود دارد؟ و همزمان تازیانه از دستش میافتد. آن سید تازیانه را از زمین برداشته به علامه میدهد و جواب میدهد که چگونه ممکن نباشد در حالی که دست او هماکنون در دست توست.
💠 شاگردان و آثار قلمی علامه بسیار زیاد است. سرانجام علامه حلی در ۲۱ محرم ۷۲۶ق در ۷۸ سالگی بدرود حیات گفت و در حرم مطهر امام علی(ع) مدفون گشت.
#تقویم_تاریخ
#علامه_حلی
(شوشتری، مجالس المؤمنین، ج۱، ص۵۷۱)
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
💠«وقفه در ضمن زیارت عاشورا»
💬آیا وقفه انداختن در میان خواندن زیارت به دلیل بیان ذکر مصیبت توسط مداح با اشاره به محتوا و معنای زیارت عاشورا مانعی دارد؟
🔹 آیت الله العظمی وحید خراسانی:اگر از اول به نحو متصل و همانطور که رسیده خوانده شود قطعاً به مضمون روایت زیارات عمل شده و اگر فاصله در حدّ متعارف باشد و محتوا و معنای زیارات را بهم نزند، مانعی ندارد و تذکر محتوای زیارت به کسی که متوجه میشود اشکالی ندارد.
#احکام
#زیارت_عاشورا
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
🔹 قال الامام الصادق«صلواتاللهعلیه»
بَكَى عَلَى الْحُسَيْنِ عِشْرِينَ سَنَةً أَوْ أَرْبَعِينَ سَنَةً وَ مَا وُضِعَ بَيْنَ يَدَيْهِ طَعَامٌ إِلَّا بَكَى
✍ امام زین العابدین «صلواتاللهعلیه» بیست سال (به یاد عاشورا) گریست و هرگز طعامی پیش روی او نمیگذاشتند مگر اینکه گریه میکرد. ┄┅═══••✾❀✾❀✾••═══┅┄
📚 «بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج۴۳، ص:۱۵۵»
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بزرگ شده هلند با دیدن قتلگاه امام جان داد
از هلند تا کربلا.......جوانی که سال قبل در روز عاشورا در حرم امام حسین علیهالسلام فوت کرد ، بدون هیچگونه مریضی و هیچ گونه فشاری و علتی....
جوان مرفهی از خانواده ای غیر مذهبی ، که توسط پدر و مادرش به هلند فرستاده شده بود، برای ادامه تحصیل و زندگی ، اما به یکباره برمیگردد ، همه زرق وبرق و خوشی و ثروت را رها می کند و می گوید می خواهد سرباز امام زمان شود ، خانواده اش اصلا متوجه حرف او نمیشوند .....، او وارد حوزه میشود و محرم سال قبل برای اولین بار در عمرش می خواهد به کربلا برود ،
به مادرش می گوید
مگر میشود کربلا رفت و قتلگاه را دید و زنده برگشت
با دوستش دونفری به عراق می آیند ، دوستش می گوید مستقیم کربلا بریم ،
امیر حسین قصه ما، می گوید :
اگر کربلا بریم من دیگه نجف را نمی بینم ، اما تا ابد کنار امیرالمومنین خواهم بود
و نجف را ندید
در همان حرم امام حسین علیهالسلام امیر حسین تمام کرد
با اینکه عتبه حسینی سه جا برای قبر در حرم به آنها پیشنهاد داد :
اما امیر حسین همانطور که خودش گفته بود در نجف دفن شد
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
🔸 خواص عاشورایی:
اَدهَم بن اُمیّه بصری
🔻 ادهَم فرزند اُمیه از جمله دعوت کنندگان به امامت امام حسین علیه السلام به شمار می آید . پدر او یکی از یاران و راویان حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله و از بزرگان شیعه در بصره بود.
🔺از امام باقر علیه السلام نقل شده که وی از شیعیان بصره بود و در جلسات منزل بانوی شیعی، ماریه دختر منقذ عبدی که از شیعیان فعال بصره بود، حاضر می شد. آن خانه محل تجمع دوست داران اهل بیت علیهم السلام بود.
🔹امام حسین علیه السلام نامه ای خطاب به بزرگان شیعه در بصره نوشت و آنها را به یاری خود دعوت کرد. اهالی بصره دعوت امام علیه السلام را پذیرفتند و ادهم بن امیه نیز یکی از دعوت کنندگان بود.
♻️ پس از دستگیری تعدادی از شیعیان بصره توسط ابن زیاد، ادهم همرته با یزید بن ثُبیط و پسرانش از بصره خارج شد و در مسیر کوفه به امام ع ملحق شد و تا کربلا همراه ایشان بود. او در روز عاشورا در حمله اول در ۴۵ سالگی به شهادت رسید.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#ادهم_بن_امیه
#بصیرت
(اخبار الطوال؛ص۲۸۰_ تاریخ طبری ج۵ص۳۸۵)
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
💠 سخنان حجةالاسلام والمسلمینحاج شیخ احمد ناصری «حفظهالله»
🔹 در زیارت آلیاسین ما به حضرت «صلواتاللهعلیه» چه میگوییم؟ میگوییم: آقا جان! ما کوتاهیهایی داشتیم اما
«أَنَا وَلِيٌّ لَكَ...»، آقا! من دوستت دارم...
«بَرِي ءٌ مِنْ عَدُوِّكَ....»، آقا! من با دشمنات کاری ندارم...
🔹 اگر [این] در زندگی ما اینطور باشد خیلی خوب است. این یعنی وارد حریم شدی و میخواهی نزدیک امام زمان «صلواتاللهعلیه» باشی و همین دوست داشتن امام زمان «صلواتاللهعلیه» و دوستان امام زمان «صلواتاللهعلیه» و دشمن داشتن دشمنان امام زمان «صلواتاللهعلیه»؛ کلّ محبت است.
🔹 یک چیز دیگر آقا جان!
«فَالْحَقُّ مَارَضِيتُمُوهُ...»، من حقّ و باطل را خودم تشخیص نمیدهم..
حق، آن است که شما راضی باشی...
«وَ الْبَاطِلُ مَا أَسْخَطْتُمُوهُ...»، باطل هم آن است که شما قبول نداشته باشید.
اینکه میگویند: «صِرَاطُ عَلِیٍّ حَقٌّ»، علی «صلواتاللهعلیه» میزان است.
الان ما به امام زمان «أرواحنا فداه» میگوییم که حق این است که شما خوشحال بشوید، شما خوشنود باشید، شما راضی باشید؛ این حق است. چون در تعریف حقّ میگویند: ضدّ باطل.
باطل همان هست که شما میگویید.
میزان شمایید.
✳️ اگر در کارهایمان این باشد خیلی خوب است، یعنی اصل تولّی و تبرّی همین است. این که دو اصل مهم در دین هست که ما این میزان را نگاه کنیم.
✍حجةالاسلام والمسلمینحاج شیخ احمد #ناصری «حفظهالله»
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
⭕️رحلت "شيخ طوسی" عالم بزرگ شيعه
🔹شیخ ابوجعفر محمد بن الحسن طوسی معروف به شیخُ الطّائفه از ستارگان درخشان جهان اسلام در سال ۳۸۵ قمری در خراسان به دنیا آمد. در ۲۳ سالگی به بغداد مهاجرت کرد و تا پایان عمر در عراق ماند. او پنج سال ازمحضر شیخ مفید و ۲۳ سال هم از خدمت سیدمرتضی بهره مند شد.
🔺شیخ طوسی پس از استادش سید مرتضی، ریاست علمی و فتوایی شیعه را بر عهده گرفت و به علت یک سلسله آشوب های به وجود آمده از سوی مخالفان، خانه و کتابخانه اش به تاراج رفت. سپس شیخ از بغداد به نجف اشرف مهاجرت کرد و در آنجا حوزه ی علمیه نجف اشرف را تاسیس نمود.
💢دو اثر بسیار مهم شیخ طوسی با نام "تَهذیب" و "اِستِبصار" در کنار کتاب "کافی" از کلینی و "من لایَحضُرُه الفَقیه" از شیخ صدوق کتب چهارگانه حدیث شیعه را تشکیل می دهند. شمار آثار شیخ طوسی به بیش از ۵۰ جلد می رسد. او سرانجام در ۲۲محرم سال ۴۶۰ قمری در ۷۶ سالگی رخ در نقاب خاک کشید و در نجف اشرف به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#شیخ_طوسی
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
📚#معرفی_کتاب
🌟عنوان:ما بعد الحسین علیه السلام 🌟
✍️به قلم:سید علی اصغر علوی
🖨ناشر:نشر معارف
📜📓📜📓📜📓📜📓📜
🌟درباره کتاب مابعدالحسین علیه السلام
با نام امام حسین علیه السلام میشود یک فرهنگنامه نوشت! میشود همهٔ فرهنگها را با امامحسین (علیه السلام) به وجد آورد؛ اما هدف اصلی تألیف این اثر، تغییر نگاه و ایجاد باور در خواننده است. خواننده در پایان اثر به جهانبینی عاشورایی خواهد رسید و عالَم را از منظر عاشورا تحلیل و تفسیر خواهد کرد. با عینک «با امامحسین (علیه السلام) یا بی امامحسین (علیه السلام)» میتوان مابقی پدیدهها را هم تماشا کرد. این اثر فرصت تماشای چند موضوع را از باب نمونه، عهدهدار شده است؛ بهعبارت دیگر این اثر جای طولانی شدن دارد؛ اما تلاش بر این بوده که کتاب مختصری باشد. بهعنوان نمونه میتوان همهٔ شاخههای مختلف علومانسانی را وارد این مجموعه کرد؛ اما در این اثر فقط به اقتصاد و مدیریت و قضاوت پرداختهایم و جای تعمیم به عرصههایی مانند جامعهشناسی، فلسفه، هنر و... خالی است. درواقع سرفصلها و عناوین بسیاری وجود دارد که در این اثر به آنها پرداخته نشده است.
📓این کتاب سعی دارد عشق به امام حسین را بیشتر از قبل در دل مومنان شعلهور کند.
📚خواندن کتاب مابعدالحسین علیه السلام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام عاشقان امام حسین (علیه السلام) پیشنهاد میکنیم.
📜📓📜📓📜📓📜📓📜📓
#کتاب_عاشورایی
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
هدایت شده از قاصدک
🛑 عبا و کت و مانتو جواهردوزی شده ی ، اینستا ،با نصف قیمت 😱 اومد ایتاااااا🎊🥳
💚 تولید کننده ایم 💚
💯طرح های اختصاصی که هیچ جا ندیدی 🥺
🛑 به قدو سایز خودت با هر رنگ جواهردوزی که بخوایی ،برات سریع آماده
می کنیم😍😘👇اینجا👇بزن روش👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2873360934Cb9463004f9
https://eitaa.com/joinchat/2873360934Cb9463004f9
♨️پرداخت دومرحله ای👆بزن روش 👆
‼️با اولین سفارشت ۲۰۰ هزارتومن ، هدیه ی تخفیف بگیر🤩😍
‼️آماده ی همکاری بامزون ها و کانال دارها😍
💠احـکام زیارت
💬پرسش
با توجه به اینکه بعد از نماز مستحب است همین طور که رو به قبله نشسته، تعقیبات خوانده شود و همچنین در مفاتیح به نقل از امام صادق علیه السلام ذکر شده که هنگام خواندن زیارت عاشورا روی خود را به سوی قبر حضرت سیدالشهدا علیه السلام بگردانید آیا زیارت عاشورا بعد از نماز رو به سوی قبر آن حضرت خوانده شود بهتر است یا رو به سوی قبله؟
#احکام
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et