اسرائیل به دلیل محدود بودن وسعت جغرافیایی، به چند میدان نفتی و گازی، نیروگاه برق و پالایشگاه اندک وابسته است. کوچکترین ضربه به این زیرساختها، اسرائیل را با چالش جدی رو به رو خواهد کرد.
این روزها صهیونیستها بیش از همیشه در ترس و نگرانی از حمله تلافیجویانه مجدد ایران و محور مقاومت به سر میبرند و در همین راستا ارزیابیهایی از نقاط حساسی که ممکن است هدف حمله مجدد ایران قرار بگیرد را ارائه کردهاند.این گزارش قبل از عملیات وعده صا دق ۲ منتشر شده است :
ایالات متحده آمریکا نیز در این مدت به عنوان متحد اصلی رژیم صهیونیستی تمام تلاش خود را به کار بسته بود تا با تهدید یا تشکیل ائتلافهای منطقهای، مانع از عملیات تلافیجویانه ایران شود. اما در مقابل نیز ایران از روز اول در دیدار با سران کشورهای مختلف و در مجامع بینالمللی اعلام کرده بود که حق خود را برای پاسخ به ترور مهمان دیپلماتیک خود در خاک ایران محفوظ میداند. صهیونیستها هم علیرغم اینکه اعلام کردهاند «برای هر سناریویی از جانب ایران آماده هستند» اما نمیتوانند وحشت خود را از واکنش محور مقاومت پنهان کنند.علی ای حال به نظر می رسد هر گونه پاسخ اسرائیل به عملیات وعده صادق ۲ ؛ اسرائیل را با چالش هدف قرار گرفتن زیر ساختهای حیاتی اش توسط جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت منطقه ای مواجه کند . لذا فعلا در حال ارزیابی سناریوها و موضوع هزینه فایده پاسخ به عملیاتی صادق ۲ است .
در این فضای بحرانی هیچ تلاش دیپلماتیک جدی بینالمللی، هیچ ابتکار سیاسی منطقهای، حتی هیچ مساعی برای فرونشاندن آتش جنگ بین ایران و اسرائیل نمیبینیم.
گویی تمام قدرتها و ابرقدرتها، به تماشا ایستادهاند تا بازی بزرگ شروع شود. در این میان فقط آمریکا با ارائۀ مشورت به اسرائیل، در صدد هدایت جنگ به سمت تأمین منافع استراتژیک خود و نه پیشگیری از آن است. هیچ تحرک ملموسی هم از جانب چین و روسیه و حتی اتحادیۀ اروپا دیده نمیشود.
ظاهراً همه به این نتیجه رسیدهاند که چون چوپان دروغگو شده اند و وعده وعید داده اند ایران پذیرای دیپلماسی نیست و چاره ای جز جنگ بین اسرائیل و ایران نمی باشد فلذا هیچ طرح دیپلماتیکی در این مرحله شانسی برای پذیرش از سوی هیچکدام از دو طرف ندارد. وشاید هم همگی منافعشان را در این رویارویی تاریخی و بیسابقه میبینند!
نه تعلل می کنیم نه شتابزده عمل می کنیم👇🇮🇷
کلید واژه ها ی بیانات رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه امروز اینگونه قابل تفسیر و جمعبندی است :
نماز جمعه امروز تهران به امامت رهبر معظم انقلاب نماد بارز وحدت و وفاق ملی، ایمان اسلامی و اقتدار ایران و تجلیبخش پیوند عمیق رهبر فرزانه و مردم فهیم ایران عزیز بود و امروز خاطرات ماندگار نمازهای جمعه اول انقلاب برای همه که آن روزها را تجربه کرده اند ،زنده شد.
اقتدار و نگرش معتدل، با محوریت دفاع مشروع و صلحطلبانه، صدای قاطع ایرانیان به جهان خواهد بود.
نماز جمعه امروز تهران نماد بارز وحدت و وفاق ملی، ایمان اسلامی و اقتدار ایران، و تجلیبخش پیوند عمیق رهبر فرزانه و مردم فهیم ایران عزیز بود.سخنان امروز رهبری انقلاب در شرایط پر التهاب منطقه و حالت روحی و روانی داخلی که مردم نگران جنگ هستند، آرامبخش بود
ایشان تاکید کردند: که جمهوری اسلامی هر وظیفهای در این زمینه (دفاع مشروع و قانونی )داشته باشد با قدرت و صلابت انجام خواهد داد.
و در انجام ( این ) وظیفه نه تعلل میکنیم و نه شتابزده میشویم.
یعنی آنچه که منطقی است بنا به تصمیمگیری مسئولان امنیتی و سیاسی در زمان خود انجام خواهد شد.
هر ملتی حق دارد از کشور و خاک خود در مقابل متجاوز دفاع کند.
کار نیروهای مسلح ما یک اقدام کاملا مشروع و قانونی بود.
اینها همه برای جامعه جهانی و دشمنان سر سخت ایران اسلامی به ویژه سگ هار صهیونی پیام قابل تحلیل دارد البته اگر تحلیل داشته باشند .
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد ...
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در خصوص وضعیت عجیب سرویسهای بهداشتی ورزشگاه تختی عنوان کرد: هر آن چیزی که دفتر فنی به ما بگوید اجرا کردیم. مهم نیست ما از چیزی خوشمان بیاید یا نه. منافع ملیمان را در تاییدیههای AFC مدنظر قرار میدهیم، شاید خود من از خیلی چیزها خوشم نیاید ولی اگر الزام داشته باشیم باید انجام دهیم. شاید نواقصی در این زمینه وجود داشته باشد که باید برطرف شود تا امنیت و پوشش بیشتری داشته باشیم.
وقتی فرهنگ و ارزش های دینی و سنتی خود را فدای چهارچوب های نظام غربی کنیم آنها حتی برای نحوه دستشویی رفتن ایرانیان هم خط و نشان می کشند پذیرش اف ای تی اف پیشکش.!
این گوی و این میدان ...🇱🇧🇮🇷🇮🇶
🌙📣📣📣فراخوان جمعیت هلال احمر برای اعزام نیروهای داوطلب امدادی، بهداشتی و درمانی به لبنان
✏️جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در راستای کمک به مجروحین و جنگ زدگان لبنانی و براساس وظیفه ذاتی خود در حوزه کمک های بشردوستانه به مردم آلام دیده، آمادگی دارد تا با ساماندهی نیروهای امدادی، بهداشتی و درمانی، به متاثرین از جنگ امدادرسانی کند.
✏️براین اساس آن دسته از نیروهای داوطلب شامل امدادگران، کادر درمانی، پرستاران و نیروهای فعال در حوزه بهداشت و درمان که آمادگی و تمایل دارند تا به مردم جنگ زده لبنان خدمت رسانی کنند، می توانند از طریق لینک زير اقدام به نام نویسی در این طرح بشردوستانه کنند.
لينك ثبت نام:
https://rcs.ir/portal/CustomForms/2173
مسکن و خودرو دو معضل قبل از انقلاب :
🗞روزنامه گردی دیدبان تاریخ ۱۵ مهر ۱۳۵۵؛
ظرف چهار روز، ۱۴ هزار نفر برای خرید پیکان نوبت گرفتند
مبارزه شدید با سودجویی نامشروع در مسکن و افزایش کرایه خانه، تیتر یک شماره امروز پنجشنبه ۱۵ مهر سال ۱۳۵۵ روزنامه ۴۴ صفحه ای اطلاعات است. اطلاعات همچنین خبر داده ۶۶ هزار واحد مسکونی ارزانقیمت در دست ساخت است.
به صفحه سوم روزنامه می رویم به خبری با عنوان ۱۴ هزار نفر ظرف ۴ روز برای خرید پیکان نوبت گرفتند .
وقتی مدار سرمایه گذاری قطعی داشته باشد نقدینگی جامعه به سمت سفته بازی و دیگر بازارهای پولی غیر مولد سرازیر می شود چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب .
روایت یک دیدار ...
جواد موگویی نویسنده و مستندساز که این روزها برای روایت میدانی جنگ، راهی بیروت شده است، از ملاقاتش با وزیر پیشین ارشاد دولت اصلاحات گفت.
موگویی در صفحه اینستاگرام خود درباره رو به رو شدنش با عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات در فرودگاه بیروت اینطور نوشته:
در فرودگاه عطاالله مهاجرانی (وزیر ارشاد خاتمی) را دیدم! پرواز لندن. برق از سرم پرید!
گفت «باید صدای بمباران را شنید تا از فلسطین حرف زد.»
-این روزها عجیب محبوب جماعت انقلابی هستید! با شما وحدت پیدا کردهاند.
-خب من هنوز هم انقلابیام. امروز مقاومت در اوج شکوه و وحدت است. آقای خامنهای یعنی وحدت...
بعد روایتی خواند که خدا دوستارانش را غرق مصیبت میکند تا پرورش یابند. از عشقش به حاجقاسم گفت و ایران.
گفتم اختلافهای دهه۷۰ تمام شده، کاش برگردید. با ذوق سری به افسوس تکان داد. دمش گرم، پیرمرد از آن لنگه دنیا آمده برای روایت فلسطین.
در تاریخ میخوانیم؛
تقاضای استالین از هیتلر برای نفوذ شوروی در ایران👇
طبق اسناد به دست آمده، استالين رهبر وقت شوروي كه در آستانه جنگ جهاني دوم با هيتلر قرارداد عدم تعرض امضا كرده بود، در پاسخ به درخواست هيتلر كه تعهد كند سوخت (نفت) مورد نياز آلمان را تامين سازد (درعوض) از او خواسته بود نظر به تاريخ و فرهنگ مشترك مردم جمهوري هاي جنوبي شوروي با ايرانيان، با بسط نفوذ شوروي در ايران كه از مشروعيت جهاني هم برخوردار خواهد بود رضايت دهد. استالين تمايل مشابهي را هم نسبت به بلغارستان نشان داده بود كه هيتلر به دليل علاقه شخصي به تاريخ، فرهنگ و مردم ايران و ملاحظات نژادي و نيز رابطه ويزه با رضاشاه و طرح هاي دور و درازي که با هم داشتند در پاسخ مورخ هشتم اكتبر (16 مهر ماه) سال 1940 خود به استالين با بسط نفوذ شوروي در ايران اكيدا مخالفت كرد، ولي با تمايل رهبر شوروي نسبت به بلغارستان روي موافق نشان داد.
مورخاني كه درباره علل و نتايج و جريان جنگ جهاني دوم بررسي و مطالعه كرده اند نوشته اند كه يكي از دلايل (فرعي) ترديد هيتلر به صداقت استالين و حمله نظامي به شوروي همين خواست استالين(درباره ايران) از وي بود و با اين كه بسياري از ژنرالهاي آلمان باز كردن جبهه روسيه را كه كشوري وسيع و زمستاني سخت دارد به مصلحت نمي ديدند هيتلر در ژوئن 1941 حمله نظامي به شوروي را آغاز كرد. همين مورخان نوشته اند كه دليل عدم تخليه ايران از واحدهاي ارتش سرخ، پس از پايان جنگ دوم نيز به همان علت و تمايل قديمي استالين بود. طبق همين اسناد، قرار بود كه ايران به عضويت پيمان محور (آلمان، ايتاليا، ژاپن) درآيد كه انگليسي ها از طريق جاسوس هاي خود متوجه قضيه شدند و از فرصت حمله آلمان به شوروي استفاده كردند و با خريدن چند ژنرال و سياستمدار در تهران، ايران را كه داراي ارتشي نيرومند و وسيع بود با چند هزار سرباز فرسوده و دست دوم اشغال نظامي كردند و رئيس كشور را بركنار و به تبعيد فرستادند.
در دهه 1960 كه سخن از ايجاد فدراسيون ايران و افغانستان همزبان ، همفرهنگ و همنژاد ايران و افغانستان به ميان آمد كه مردمشان نياكان مشترك دارند، كرملين سخت ترين مخالفت ها را با آن از خود نشان داد، زيرا از آن مي ترسيد كه تاجيكستان تمايل به پيوستن به اين فدراسيون نشان دهد و امپراتوري پارسها در مرزهاي جنوبي شوروي زنده شود و به همين سبب هم هنگامي كه ايران (به خواست آمريكا) به كمك همنژادان كرد خود در عراق شتافت، كرملين با عراق قرارداد دوستي امضا كرد و سيل اسلحه را به آن كشور سرازير ساخت.
منبع:iranianshistoryonthisday.com
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت نان مسکن بازنشسته دخل خرج درآمد هزینه و....
کلید واژه های آخرین مناظره رئیس جمهور مسعود پزشکیان با رقیب خود ( سعید جمهور):
اما بعد :
گوشت همچنان گران است توان خرید آن برای بسیاری مردمان نیست...
نان گران شد آرام و بی سر و صدا ....
از برنامه اجرایی و سیاستهای قانون برنامه هفتم و قانون جهش مسکن مورد تاکید شما خبری درج نشده است ...
بازنشستگان هنوز معترض اند در هفته جاری تجمع آنها به خشونت گرایید.
دخل و خرج مردمان ما نا ترازی دارد چون تورم هنوز در نزدیک کانال ۴۰ درصد است
شنید ها حاکی از افزایش حقوق ۲۰ درصد است اما تورم ۴۰ درصد
ناترازی ۱۰۰۰میلیارد تومانی بودجه ۱۴۰۴ متصور است .
و....
البته فراموش کردیم آقای رئیس جمهور :.
هنوز استانداران دولت شما انتخاب نشده اند به تبع آن فرمانداران و مدیران کل استانی و بسیاری از مدیران میانی و روسای سازمانها و نهادهای اجرایی ذیل دولت شما بلاتکلیف در ابقا یا عزل ....
روابط همچنان جایگزین ضوابط است .
از شایسته سالاری خبری نیست .
وفاق ملی یعنی آقایان فسیل شده در دولتهای هفتم تا سیزدهم.
دایره مدیریتی و انتصابات حول محور صف اولی هاست
انتصاب و ابقای برخی مدیران و وزیران دولتهای قبل نماد وفاق ملی دولت چهاردهم شده است .
دولت چهاردهم هم گرفتار همان ۴درصدی های ادبیات سیاسی کشور شد .
انتصابات و خط و نشان های فامیلی در دولت چهاردهم ادامه یافت .
آقای رییس جمهور پزشکیان : فعلا تا اینجا شما هم مانند بقیه روسای جمهور قبلی مشروط شدید ...
راه بسیار دارید تا شعارهایتان به شعور برسد .
منتظر می مانیم ..هر چند چشم مان آب نمی خورد !