قانون دوم:
"والدین باید بتونن با نوجوانشون گفتگوی مؤثر داشته باشند. "
یعنی چی؟
یعنی اینکه گفت خالی نباشه!
همشو شما بگید، اون فقط بشنوه!
یعنی آخر گفت و شنود اینجوری نشه که تعداد کلمات و جملاتی که شما گفتید، 10 برابر اون شده!
یعنی اینکه یه جمله بگی و اونم یه جمله بپرسه،
گفت و گو باشه...
برای بکارگیری درست و اصولی این قانون، باید تکنیک های گفت و گو با نوجوان رو یاد بگیرید..
باید بدونید که در یک گفت وگوی موفق، شما اصطلاحا با دنده 1 باید برونی و اون دنده 5 هست...
در مورد "تکنیک های گفت و گوی موفق با نوجوان"
یه کارگاه آموزشی کوچک قراره بذارم.. که توصیه میکنم حتما ازش استفاده کنید..
شرایط سختی هم نداره.بصورت آفلاین و در دو صوت 20 دقیقه ای ارائه میشه خدمتتون.
زمانش رو زود اعلام میکنم، تا در روند مباحث فاصله ی معناداری نیفته. 👌☺️
قانون سوم:
"والدین باید از لحاظ مهارتی، توانایی مسئله داشته باشند."
بعضی از والدین، چون روش حل یک موضوع رو نمیدونن و یاد نگرفتن، سریع میخوان اون موضوع رو پاک کنن و نبینن!!
وقتی یه پسر نوجوون یه وقتایی، سیگار میکشه(😔)
یا یه دختر نوجوون در شرایطی، فریاد میزنه(🥺)
چاره ش حذف فیزیکی نیست...
وقتی از اینکه دائم گوشی دستشه، کلافه میشید؛
چاره ش گرفتن گوشی و قطع تلفن منزل و قفل کردن در و.... نیست...
چرا؟؟
چون ممکنه مشکل فرزندتون این باشه که در ارتباط با دیگران، بی محابا و بی تجربه و جسور عمل میکنه!
اینجا دیگه شما بعنوان والد، باید مهارت حل مسئله یاد بگیری...
تا خدای نکرده، یه موقع ناشکر نباشی، یه موقع نگی کاش این بچه رو نداشتم...
حتی تو دلت!!
و خبر خوب🎉🎊
اینکه:
"زد متفاوتِ" من، بالاخره زمانشو تنظیم کرد و لابلای برنامه های درسی و غیر درسی، به من افتخار حضور فعال در کانال رو داد👏👏
انشاءالله از این هفته، هر پنجشنبه درخدمت ایشونیم با مطالب جذاب و خاصّ خودش.
📝📝📝
هدایت شده از منانقلابیام | عباسبابائی
چرا مشارکت در این دوره بالاست؟
ناکارآمدیهای فراوان دولت قبل در کنار جنگ جهانی رسانه علیه ملت، باعثشد نصاب شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی که در تاریخ انقلاب حدود ۵۸ درصد بود، به حدود ۴۰ درصد تقلیل یابد! تکرار مشارکت زیر ۵۰ درصد در انتخابات ریاستجمهوری با ميانگين ۶۶ درصد، نگرانیها را نسبت به انتخابات پیشرو بهطرز قابلتوجهی افزایش داد.
اما با اندکی تأمل میتوان فهمید، حوادث مبارکی در حال وقوع است که نوید «مشارکت حداکثری» را میدهد:
۱) پایان قیمومیت پدرخواندهها؛
یکی از تلخیهای گزنده در دورههای مختلف انتخابات، قیممآبی عدهای در جناحهای متعدد کشور بود که مجالی برای عرضاندام به باقی ظرفیتها بهویژه جوانان نمیداد.
طیفی با ترساندن از رقیب موهوم و طیفدیگر با تحکمهای روشنفکرمابانه، هر صدایی را در قامت «صدایملت» در جناح متبوع خودشان خفه میکردند؛ «اما اینبار فرقمیکند!»
آنانکه «نهضت مردمسالاری دینی» را در راستای «نهضت بزرگ خمینی» میدیدند، با «ائتلاف مردمی عدالت» به مبارزه با پدرخواندههای سیاسی آمدند تا «هوالمطلوب»های واقعی، در میان تعدد لیستهای مردمی انتخاب شود نه با زدوبندهای سیاسی در شب انتخابات!
نکتهی زیباتر آنجاست که اینروزها حتی در پایتخت، بعضی از احزاب در برابر تعدد لیستها نتوانستند «پایداری» کنند تا در یک جبهه نیز شاهد لیستهای مختلف باشیم!
۲) تنها نسخهی شفابخش؛
نزدیکشدن افکار و گفتار و رفتار مجریان دولت و ناظران شورای نگهبان به منظومهی سیاسی-اجتماعی «امامخامنهای» باعث تأیید صلاحیت گستردهای از طیفهای مختلف شد که محصول ارزشمند آن، «مردمیترشدن» انقلاب و نظام و «مشارکت حداکثری» خواهد بود.
۳) دولت مردمی؛
خیز بلند دولت برای برگزاری انتخاباتی «آسان و امن»، نویدبخش لیلةالقدری مبارک است. مصوبشدن قوانینی همچون استفاده از انواع کارتهای شناسایی جهت رایدادن، در کنار جلوگیری از تکرارنشدن اتفاقاتی چون تخلفات انتخاباتی ناجوانمردانهی برخی مدیران در دولتهای گذشته، انتخاباتی پررونق را نوید میدهد.
این اقدامات ارزشمند و بهنگام، وقتی در کنار خدمات فراوان دولت(بهویژه ریشهکنی کرونا) آن هم بعد از بحرانهای فراوان هشتسال دولت غربگرایان قرار میگیرد، هر انسان منصفی را نسبت به انجام وظیفهی مکتبیاش در قبال اسلام و انقلاب و میهن شائق میکند.
۴) صداوسیمای ملی؛
صداوسيما که مدتهای مدید تبدیل به «جعبهی جادویی سلبریتیساز» شده بود، در سالیان دراز با نشاندادن احزاب تکراری و پیرمردان سیاسی، داد انقلابی و غیرانقلابی را درآورده بود!
امسال اما در تغییری ماهوی فقط در یک برنامهی تراز انقلاب حدود یکمیلیون نفر از مخاطبانش، عهد کردند تا «بهاضافهیک» شوند و یکنفر را که با صندوق رأی قهر کرده، پای صندوق رأی بیاورند!
راهاندازی کانالهای متعدد انتخاباتی در تلویزیون، مناظرات فراوان و پرچالش سلایق گوناگون، به همراه برنامههای متنوع و گسترده که زیبا و هنرمندانه در حال تولید و پخش است، ثمرهای مبارک بهدنبال خواهد داشت.
۵) سرداران جوان گام دومی؛
این دوره از انتخابات مصادف شده با تولد طیفهای گستردهای از گروهها و کنشگران جوان حوزوی و دانشگاهی در سراسر کشور که در آوردگاه جهاد کنشگری، فضای حقیقی و مجازی را عالمانه و هنرمندانه به دست گرفتهاند تا بازنشستگان سیاسی اینبار مجبور شوند صحنهی پرتکرار «احساس تکلیف» را به «جوانان گام دومی» بسپارند!
۶) دانشگاه تراز؛
انتخابات امسال، دانشگاه را نیز تکان داده است؛ البته نه دانشجویان دغدغهمند را؛ بلکه استادان دانشگاههای مختلف کشور را تا جاییکه نه تنها وارد کارزار «دعوت به انتخابات» شدهاند، بلکه در اقدامی انقلابی، اسامی خود را بهصورت علنی در فضای مجازی برای پاسخگویی به شبهات انتخاباتی اعلام کردند!
۷) ای لشکر صاحبزمان...
در کدام دوره از انتخابات سراغ دارید که اصناف و اقشار مختلف مردمی اینگونه نسبت به سرنوشت انقلاب، احساس تکلیف کنند! از جملهی این اصناف، پزشکان هستند که اینروزها بهصورت کاملاً خودجوش در نسخههای غالباً ناخوانایشان، بسیار خوانا بیماران را به شرکت در انتخابات دعوت میکنند!
۸) امام بیدارِ جبههی حق؛
سایهی پربرکت «امامخامنهای» عزیز مستدام که هرآنچه از اقدامات مبارک در میان ملت محقق میشود، از افکار و گفتار و رفتار انقلابی اوست؛ به لطف الهی دعاهای خالصانهی ایشان بار دیگر به اجابت خواهد رسید و همچون راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن شاهد «حضوری انقلابی» در انتخابات خواهيم بود.
فارغ از هر نتیجهای که در این انتخابات حاصلشود، حضور پررنگ مردم به عنوان «صاحبان اصلی انقلاب» در میدان کنشگری، قدم بزرگی است در راه رسیدن به جامعهیاسلامی و تمدناسلامی؛ انشاءالله.
✍عباس بابائی ۷اسفند۱۴۰۲
#حجتالاسلامعباسبابائی(عضوشوید👇)
@abas_babaeii