2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای بابااااااا تندرو هاااااا ❌
وحدت رو بهم نزنیییید
وحدت حول اصول: ولایت بین مؤمنین
ما با آن مسئول و حامیانش ،
که نه اصول اسلامی انقلاب را حفظ کرده و نه به #علیالاصول امام انقلاب عمل کرده
هییییچ اتحادی نداریم...
635K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰استدلال مضحک و متکبرانه مشاور قالیباف برای حمله به منتقدان رئیس مجلس: آن زمان که قالیباف در جبهه بود، خیلی از منتقدانش به دنیا نیامده بودند!
🔸احد آزادیخواه نماینده ملایر در مجلس و از مشاوران قالیباف، در گفتگویی اینترنتی به منتقدان رئیس مجلس حمله کرد.
🔹وی بدون آنکه به محتوای انتقادات دلسوزان به عملکرد قالیباف پاسخ منطقی دهد، گفت: آن زمانی که قالیباف در جبهه بود خیلی از منتقدانش به دنیا نیامده بودند یا اگر هم به دنیا آمده بودند کلاس اول ابتدایی هم نبودند!
🔸این جمله متکبرانه که بجای پاسخ به محتوای انتقادات به قالیباف، برای تحقیر شخصیت منتقدان رئیس مجلس به کار میرود، درحالیست که پیش از این بارها توسط اطرافیان مرحوم رفسنجانی به کار برده شده بود و آنها نیز استدلال میکردند چون هاشمی جزو مبارزان با سابقه انقلاب بوده است پس تا آخر عمرش هر کاری کند، درست است و کسی هم نباید به او نقد کند چون زمانی که هاشمی در حال مبارزه بود خیلی از منتقدانش به دنیا نیامده بودند!
🔹درحالیکه گذر زمان نشان داد هاشمی علیرغم سابقه مبارزاتی، دچار خطاهای محاسباتی فراوان بود و از قضا در انتخابات سال ۸۴ نیز مردم احمدینژاد را که حدود ۲۰ سال از او جوانتر بود را انتخاب کردند.
🔸متاسفانه فرهنگ "پیرسالاری" در کشور به یک ارزش تبدیل شده تا جایی که مشاور قالیباف نیز هنوز پیام انتخابات ۱۴۰۲ مجلس دوازدهم را درک نکرده که چطور مردم تهران با انتخاب قالیباف به عنوان نفر چهارم، ۳ چهره جوانتر از او را به مجلس فرستاندند تا ثابت کنند عُمر سیاسی وی تمام شده است!
639.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حس من
وقتی بهم میگن چون دیر بدنیا اومدی حق نداری از قالیباف انتقاد کنی😭
645.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهید یحیی سنوار: آیا دنیا از ما انتظار دارد که قربانیان خوشرفتاری باشیم در حالی که کشته میشویم؟
#سالروز_عملیات_پرافتخار_طوفانالاقصی
#فرماندهسنوارعزیز
یه موی گندیده ی این فرمانده ارزش داره به سردار سازشکار خائن بیشرافتی و ابلهی که برخلاف فرمان امام خامنهای عزیزمان ،
رفت و مذاکره کرد و دست داد با قاتلین امام شهیدمان و مدعی فرماندهی ه...
امام خامنهای عزیز:
مذاکره با آمریکا
ابلهانه و خائنانه است و شرافتمندانه نیست...
بن بست محض است...
شهید همت:
مذاکره با دشمنان ، خیانت است...
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۵ تا ۱۲ آبان، بهترین بازه جنگ برای ایران
🚨🚨🚨گلوبالیستهای شیطان پرست آمریکایی صهیونیستی دوباره رفتن سراغ پلن پاندمی ها اینبار نشر طاعون رو به نام روسیه زدن
فریب القای ترس رسانه ها رو موقع دادن آماااااار ابتلا و مرگ و میر رو نخورید
همه اینها دستور شیاطین مستقر در سازمان بهداشت جهانی یهودی هست.
برای ترساندن شما و از کار انداختن قدرت فکر شما تا نهایت وادارتون کنن سلاح اصلی یعنی واکسن رو بزنید
با آرامش شرایط رو رصد کنید
از طریق هواپیماها مواد سمی دارن نشر میدن در آسمان شهرها
با نشر آگاهی شکستشون میدیم
588.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از نظر ایران اینترنشنال باتوم چیست؟
اگر دست پلیس فرانسه باشه: شیء سخت دفاعی پلیس
اگر دست پلیس ایران باشه: سلاح کشتار جمعی
قالیباف و پزشکیان و اژهای:
تا رسایی رو اعدام نکنیم
آروم نمیگیگیریم
@zohe72.کانال کمیل
ذبح بیسروصدای قانون با پنبه!!
➖در تریبون مجلس به دروغ گفتن رهبری همۀ وزرا رو تأیید کردن و نمایندهها، ۱۲ معیاری که آقا بهشون امر کرده بود رو زیر پا گذاشتن و از دم رأی اعتماد دادن؛ حتی به پروندهدارهاشون!
➖امام شهید در تریبون عمومی گفتن من وزیرها رو تأیید نکرده بودم، اما مجلس به حرف و اشارۀ رهبری اعتنا نکرد و پزشکیان رو به خاطر دروغ علنی پاسخگو نکرد!
➖سر قانون حجاب، کل تیم پزشکیان(اصلاحات)، با تمام قدرت با رکیکترین الفاظ به خانۀ ملت حمله کردن و مجلس از شأن خود دفاع نکرد.
➖پزشکیان رسماً اعلام کرد که قانون حجاب رو ابلاغ و اجرا نمیکنه، اما باز مجلس نهتنها از قانون دفاع نکرد، بلکه کمک کرد تا دولت بهتر با خون شهدا و قانون مملکت بجنگه!
➖پزشکیان رسماً نهاد غیرقانونی «ستاد راهبری فضای مجازی» رو تأسیس کرد تا «شورای عالی فضای مجازی» به حاشیه بره... و نمایندگان مجلس جلوی این قانونشکنی آشکار نایستادن!
➖حالا دوباره پزشکیان ستاد غیرقانونی «شورای عالی هنر و ادبیات» رو تأسیس کرده تا «شورای عالی انقلاب فرهنگی» رو به محاق ببره... اما نمایندگان مجلس کماکان مشغول سینهزنی زیر علم #وفاق_با_نفاق هستن!
🔻کفار و منافقین برای از بین بردن کشورمون دو تا راه در پیش گرفتن؛
اول این که حمله کنن و کشور رو بگیرن... که خب نیروهای مسلح و ما مردم جلوشون ایستادیم و شکست خوردن...
دوم همین نقشۀ در حال اجرا؛ دست و زبان #قوه_قضائیه رو به زنجیر وفاق بکشن و معاونت سیاسی #سپاه رو به جان نیروهای مسلح بندازن و #مجلس رو تعطیل کنن و #قانون رو آرام آرام با پنبه سر ببرن!!