ظهور نزدیک است
عوامل سلبی امنیت #کودک خشونت آموزشی 1 تمام آموزش هاي زود هنگام بچه ها شامل خشونت آموزشي است كه كو
عوامل سلبی امنیت #کودک
خشونت آموزشی 2
آموزش هايي كه در حال حاضر در جامعه ي ما هنجار شده است، آموزش هاي زود هنگامي هستند كه كاملاً روي سيستم مغز فشار مي آورند. در اين سن "زیر 6 و7سال" هم مغز آمادگي ندارد چون نيمكره ي تعقل هنوز فعال نشده و نيز شبكه ي عصبي شكل نگرفته است در نتيجه آموزش، آشفتگي ايجاد مي كند و كودك را دچار ناامني و اضطراب مي كند.
براي زير 6 سال يادگيري مهم است نه ياد دادن و وقتي ما روي ياد دادن متمركز مي شويم، به مغز كودك فشار وارد مي كنيم كه حاصل اين فشار، اضطراب و ناامني در كودك است.
در سنين مدرسه نيز تمركز بر نمره و رتبه و مقايسه و رقابت، ناامني هاي آموزشي هستند و اصلاً خود امتحان ناامني آموزشي است كه شكر خدا در حال حذف از سيستم آموزشي است.
چه كار كنيم تا خشونت آموزشي نداشته باشيم؟ تقويت يادگيري از طريق بازي. بچه ها به خصوص زير 6 سال هر چه قدر بيشتر بازي كنند و در محيط تجربه كنند، امن تر خواهند بود و اضطراب آموزشي پايين تر خواهد آمد .
#خشونت {قسمت23}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
✨ بچه را، در هفت تا چهاردهسالگی، از راحتطلبی جدا کن! ✨
🔹 اولین علاقه و اولین گرایشی که ما در خودمان تجربه میکنیم «راحتطلبی» است. حتی لذّتجویی که یکی از فراگیرترین گرایشهای ما در طول زندگیمان هست و برای همۀ آدمها به انحاء مختلف، موضوع مطرحی است، بعد از راحتطلبی سراغ آدم میآید. گرچه خود راحتی لذّت دارد، اما بههرحال انسان به راحتی علاقهمند است. یک نوزاد وقتی به دنیا میآید، تا گرسنهاش میشود، احساس میکند ناراحت شده، شروع میکند گریه کردن. تا دلدرد میگیرد، ناراحتی را احساس میکند و عکسالعمل نشان میدهد.
🔸 ما با راحتطلبی زاده میشویم. بعداً گرایشهای دیگر دنیاییِ ما، بیشتر تجلی میکنند و بعضی از اوقات به خاطر همین راحتطلبیِ تورم یافته، گرایشهای دیگر بد و خوبی هم در ما شکل میگیرد. شاید اوایلش انسان زیاد حبّ بقاء نداشته باشد؛ نمیفهمد من بمیرم یعنی چی، «دوست دارم زنده بمانم» را ممکن است حس و تجربه نکند، ولی عجالتاً مایل است «ناراحت» نباشد. راحتطلبی یکی از گرایشهای کلیدی ماست و یکی از شعبات اصلی حبّالدنیاست.
🔹 خیلی وقتها جوانها خودشان را اهل حبّ الدنیا نمیدانند، میگویند آیا ما حبّ مال داریم؟ حبّ جاه داریم؟ ما چه قسمتی از حبّ الدنیا را داریم؟ و خیلیها هم جوانها را باصفا میدانند. بله، واقعاً جوانها، فینفسه، باصفاتر از مسنها هستند، ولی یکی از مهمترین صفات بد دنیاطلبانه، که میتواند در جوانها رواج داشته باشد، حتی در جوانهای به ظاهر خوب که اهل بیبند و باری نیستند، همین راحتطلبی است. میبینی جوان وقتی خودش را لذّتپرست نمیداند، بچۀ خوبی میداند. وقتی خودش را شهوتران نمیداند، و میبیند که دنبال هرزگی نمیرود، خودش را بچۀ خیلی خوبی میداند. اما وقتی دقت میکنی، میبینی راحتطلبی در او موج میزند ...
🔸 وقتی ما جلوی این راحتطلبی را نگرفتیم، جلوی شهوتپرستی را هم نمیگیریم.
🔹 بسیاری از خانوادههای مذهبی، گلهمند هستند از اینکه: «بچۀ ما تا چهاردهسالگی کم و زیاد بچۀ خوبی بود، و حتی نماز میخواند. نه تنها خیلی از رفتارهای ناخوب را نداشت، بلکه رفتارهای خوب هم داشت. اما کم کم سر و گوشش دارد میجنبد، کم کم دنبال رفقای ناباب است، از لذّت حرام چشم نمیپوشد و دارد بداخلاقی میکند.» بررسی که میکنید، میبینید در این خانواده، از هفت تا چهارده سال، پدر و مادر فرصت داشتهاند که این بچه را از راحتطلبی جدا کنند؛ اما چون بچهاش را دوست دارد، میگوید بگذار بچهام «راحت» باشد.
🔸 قبل از چهاردهسالگی، باید پدر و مادر، مسئولیتهایی را به بچه بدهند. او باید اهل مبارزه با راحتی بشود.
(استاد حجت الاسلام پناهیان)
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
کودکانی که فکر می کنید لجبازند و با روش های مختلفی باشما لجبازی می کنند به جای اینکه عصبانی شوید که چرا به حرف من گوش نمی دهد و به او برچسب لجبازی بزنید، با خود بگویید کودکم چقدر باهوش است،روش های مختلفی را امتحان می کند تا بفهمد چگونه مرا وادار به تسلیم کند.
رفتار با کودک باهوش سخت تر است، اگر دنبال کودک باهوش هستید باید خودتان را آماده کنید
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
از يكسالگي كودكان شروع به سرپيچي از دستورات شما ميكنند. آنها به چشمان شما خيره ميشوند و آنچه كه نميخواهيد را انجام ميدهند مثلا به تلويزيون ميزنند. از هجده ماهگي بيشترين كلمه اي كه فرزندتان استفاده ميكند "نه" خواهد بود. اين رفتار مسير رشد يك كودك است.
اگر در مسير رشد فرزندتان دخالت نكنيد، داد نزنيد، عصباني نشويد، تنبيه نكنيد، فرزندتان از اين مراحل خواهد گذشت و اعتماد بنفس او ساخته خواهد شد. اما اگر سعي كنيد اين نهال تازه جوانه زده را تاديب كنيد، اضطراب يا خشم جايگزين اعتماد بنفس خواهد شد. فرزندتان به شما ميچسبد يا با شما وارد لجبازي خوهد شد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تحقیقات روانشناسی نشان داده که وقتی انسان هیجان زده میشود، عقل و خِرد او به یک سوم، افت پیدا میکند "چه مثبت و چه منفی، چه عاشق و چه عصبانی، پر از خشم و نفرت و يا محبت افراطی و ...."
يعني اگر ما ۱۸۰ درجه IQ "ضریب هوشی" داشته باشیم و جزو نوابغ باشیم، وقتی هیجانزده شویم، ضریب هوشی مان به ۶۰ میرسد "نُرمالِ ضریب هوشی، ۱۰۰ است" یعنی مثل یک آدم عقبمانده تصمیم میگیریم.
خونسردی، آرامش و متانت و تصميم نگرفتن در لحظه های خشم و عصبانيت و يا عشق زياد، راهِ درست زندگی کردن و موفقیت و خوشبخت شدن است.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
وقتی که کودک عصبانی است،
شوخی کردن با او اگر چه ظاهراً
شرایط را شاد می کند، ولی در
واقع به شدت مخرب است.
هنگامی عصبانیت کودک است،
خندیدن به او باعث می شود
احساس بدتری پیدا کند....
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
لجبازي كودكان بهترين فرصت
براي تربيت آنهاست.
وقتي مثل هميشه آرام و محكم
باشيد فرزندتان ميفهمد قادر به
كنترل كردن شما نيست.
اگر عصباني بشويد يعني
فرزندتان در كنترل شما موفق بوده.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
آقا! ازاینکه اینهمه "تنها"شدی، ببخش
از اینکه خرج مردم دنیا شدی، ببخش
مظلومی مقام تو تقصیر دشمن است
اما غریب بین "احبّا" شدی، ببخش
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
#وقتےڪہرفتےتمامِ شهرخالےشد..
مگرتوچندنفر بودےسردار؟؟!!!🌾..
بہوقتِدلتنگے..
#حاجقاسِم🌾..
خداحافظ سردار
اخرین بار بود که کنار رهبرم بودی ....
اشکهای رهبرم را دیدی در فراقت....
خداحافظ سردار😭
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢راز انگشتر عقیق حاج قاسم سلیمانی از زبان خودشان
📍انگشتری که سردار ۶ سال برای آن صبر کرد...
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
17.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽🔴روش مدیریتی امام خامنه ای چیه؟
بشنوید از بیانات استاد پناهیان عزیز
#از_روش_دست_بر_نمی_داریم
#نشر_حداکثری
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist