علامه #وصیتــ کرده بود :
دستمال خیس #اشڪ_مُحرمش را توی قبرش بگذارند!!
ڪه #توشه_آخرتش باشد...
پس #چــادر من را هم با من دفن کنید.
جز قطره اشک هایی که هر سال محرم رویش می ریزد ...
توشه دیگری نزد حسین(علیه السلام) ندارم.
#اللهم_الرزقنا_شفاعة_الحسین
@avaye_alaviun
🔲 در معنویت، فرآیند مهم است یا استاندارد؟
🔲 مهمتر از نمازخواندن دانش آموزان، فرآیند نمازخواندن است. نمازخواندن از سر میل، یعنی فرآیند غلط نمازخوان شدن!
➖ یکی از مفاهیم جاری در زندگی ما، مفهوم "استانداردسازی" است. در کنار آن، مفهوم دیگری وجود دارد و آنهم "فرآیند تولید" است. مثلا ممکن است یک محصول شرایط استاندارد را دارا باشد، ولی فرآیند تولید خوبی نداشته باشد. استاندارد یعنی توجه به محصول نهایی، اما فرایند یعنی توجه به چگونگی تولید یک محصول.
➖در مکتب پروردگار عالم در نزد خداوند متعال "فرآیند" مهم است یا "استاندارد"؟ مثلاً آدمی منظم شده؛ یعنی یکی از استاندارهای معنوی را به دست آورده. ولی اگر بخواهید به فرآیند توجه کنید باید بپرسید، به چه دلیل منظم شده؟
➖ من رفتم یک مدرسۀ اسلامی، مسئولش به من میگفت بچههای ما اینقدر خوب نماز میخوانند! گفتم حالا نماز را بگذار کنار، گفت حاجآقا نماز! حاجآقا نماز! گفتم عزیز من! برنامههای مدرسهات را به من بگو فدایت شوم! من ذوق نمیکنم یک دبستانی همه نمازخوان باشند، من میخواهم بدانم چرا آمدند نماز؟ گفت حاجآقا به میل خودشان. گفتم اشتباه است! امروز به میل خودش میآید نماز میخواند، پسفردا هم میلش تغییر خواهد کرد و به میل خودش نماز نمیخواند.
حتی اگر بچهها از سر محبت به معلم بیایند نماز بخوانند، این اصالت ندارد، باید از سر ادب بیایند. مدرسه بگوید: ما «دلم میخواهد» نداریم؛ چون بیادبی است و این مدرسه آدابی دارد که همه باید رعایت کنند. امام صادق(ع) فرمود: بچه باید هفت سال در ادب باید سپری بکند.(يُؤَدَّبْ سَبْعَ سِنِين...؛ الفقیه، ج۳، ص۴۹۲)
➖ محاسبه نفس یعنی نگاه به فرآیندها! مثلاً کسی در نمازش خشوع دارد؛ آیا هر خشوعی در نماز ارزش دارد؟ میفرماید: «هرکسی بدعتی در دین بگذارد، خشوعش در عبادتش بیشتر میشود»؛نوادر راوندی/۱۸) برای خدا ۹۹درصد فرآیند مهم است، یک درصد استاندارد!
➖ فرآیندها را توجه کنید! کی به کجا، به چه «روشی» رسیده است؟
👤 علیرضا پناهیان
#محاسبه_نفس
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 تمام زندگیات مرهون این لحظهها است ...
#یک_دقیقه
@Panahian_ir
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨
💞🍃💞
#محرومیت_عاطفی
✍وقتی بحث رابطه عاطفی در میان باشد، بعضی ها را نمی شود به این راحتی ها خوشحال کرد، انتظارشان زیاد است، راحت راضی نمی شوند، هرچیزی ممکن است بهشان بربخورد، زود می رنجند و قهر می کنند و انگار هرکاری برایشان انجام بدهی درنهایت باز بدهکار هستی.
این افراد احتمالا در تله #محرومیت_عاطفی گیر افتاده اند. شاید بیشتر درکشان کنیم اگر بدانیم که در کودکی در حق آنها اجحاف شده و از توجه، محبت و حمایت محروم بوده اند. این بچه ها را لوس نکرده اند و عزیزدردانه پدر ومادر نبوده اند. برای همین در بزرگسالی با آشفتگی به دنبال عشق می گردند، بدنبال کسی که لوسشان کند!
با این وجود، این افراد باید حواسشان باشد که آدم های مقابل نه تنها مسئول کوتاهی های والدین آنها نیستند بلکه اساسا نمی توانند نقش والد را برای آنها برعهده بگیرند چون رابطه عاطفی رابطه بین دو بزرگسال است و نه رابطه بین والد و کودک.
اگرچه ما در یک رابطه سالم گاهی نقش والد را برای بخش کودکانه پارتنرمان بازی می کنیم ولی اگر انتظار داشته باشیم که طرف مقابل همیشه و همه جا مثل یک مادر که از کودکش مراقبت میکند به نیازهای ما توجه کند، ممکن است به چشم او پرتوقع و خودخواه به نظر برسیم، رابطه را از دست بدهیم و دوباره تنها شویم .
@hamsardari_eslami
•┈••✾🍃💞🍃✾••┈•
✨﷽✨
💞🍃💞
🔴آیا به گذشته همسرمان اهمیت دهیم؟
✍تقریباً اکثر آدم ها نسبت به گذشته کسی که با او در یک ارتباط عاطفی وفعال قرار دارند حساس هستند و این برای شان مسئله ای نگران کننده و استرس زا است.
اشخاص باید این را بدانند که اولین نفر در زندگی همسر آينده خویش نیستند و پیش از این شخص با اشخاص مختلفی اشنا شده، ولی ازدواج صورت نگرفته است پس گذشته شخص به خود او مربوط بوده و کنکاش زیاد در گذشته شخص سبب ایجاد مشکلات در زندگی مشترکشان می شود.
گاهی شخص به قدری درگیر گذشته طرف مقابل می شود که زمان حال را فراموش می کند، گاهی در گذشته شخص مواردی وجود دارد که مربوط به شخص حاضر در زندگی اش نیست و یا یک راز است که دوست ندارد همسر آينده و شخص دیگری بداند.
باید بدانید که وقتی درگیر گذشته شخص می شوید خشم درونی در شما بالا رفته، اعتماد به نفستان از بین میرود بنابراین زندگی مشترک با مشکلاتی مواجهه خواهد شد.
با پرت کردن حواستان به اموری دیگر و کنار گذاشتن حسادت کنکاش در گذشته را کنار بگذارید و این نکته را فراموش نکنید که در حال حاضر تنها انتخاب همسرتان هستید.
@hamsardari_eslami
•┈••✾🍃💞🍃✾••┈•
#سیاستهای_همسرداری
✍دعوای زن و شوهر طبیعیست اما بسیار غیر طبیعیست که تمامی دوستان و اقوام و همسایه ها از این دعواهای زناشویی باخبر شوند! پس نسبت به مسائل و مشکلات خود، رازدار باشید و فراموش نکنید که به زودی با هم آشتی خواهید کرد.
آن وقت همسر شما با حرفهایی که پشت سرش زدهاید موقعیت بدی در بین فامیل، دوستان و آشنایان پیدا میکند و خود شما نیز به خاطر آن که آن قدر بدگویی کرده بودید شرمنده میشوید....
@hamsardari_eslami
•┈••✾🍃💞🍃✾••┈•
🔴 #فرمول_زدودن_کینه
💠 زن و شوهری که نمیتوانند به راحتی #کینه همسر خود را از دل بیرون کنند این کارها را تمرین کنند:
✍ اندیشیدن به نقاط #مثبت وی
✍ #شکرگزاری خدا بخاطر پیش نیامدن شرایط سختتر و ناگوارتر
✍ ایجاد ارتباط #کلامی فوری و محبتآمیز
✍ تصور حالات خوش و #لذتهای گذشته زندگی
✍ #تعریف و تمجید از وی در نزد دیگران
💠 بدانید مبارزه با #کینهورزی، شما را بشدّت #محبوب همسر میکند.
@hamsardari_eslami
•┈••✾🍃💞🍃✾••┈•
دانشمندان معتقدند که هر بار که یک فکر جدید به ذهن انسان خطور می کند یا تصمیم می گیرد یا به دنبال حل مسئله است، یک پیوند عصبی جدید در مغز ایجاد می شود .
کودکان را در معرض تصمیم گیری
قرار دهید.
Join @nooredideh
نبایدهای تنبیه کودک 👇
کودکان زیر سه سال را تنبیه نکنید
تنبیه برای نقض مقررات و ارزشها اعمال می شود، نه برای ضعف مهارتها که نیاز به تمرین دارند (مثل افتادن یک پارچ سنگین از دست کودک)
کودک در اشتباهات غیرعمد، لازم است بدون هیچگونه سرزنشی تنها به جبران بپردازد؛ مثلا مواد ریخته شده را از زمین جمع کند، حتی اگر این کار را نمی تواند کامل و تمیز انجام دهد، خودتان بعدا آنرا کامل کنید.
Join @nooredideh
علل پر حرفی در كودكان : 👇
یکی از مهم ترین علت های پر حرفی در کودکان ، حس کنجکاوی و تمایل به دانستن همه چیز است.
یکی دیگر از مهمترین علت های پرحرفی در کودکان، نیاز به جلب توجه است.
شاید تاکنون بارها توجه کرده باشید، زمانی که مادران با تلفن به مدت طولانی صحبت میکنند یا در جمعی مشغول صحبت هستند و از کودکشان غافل میشوند، کودک با صحبت کردن طولانی یا پرسشهای مکرر سعی میکند که توجه مادر را به خود جلب کند.
گاهی ترس کودکان نیز به زیاد صحبت کردن آنها منجر میشود. (این اتفاق به ویژه در سنین پایین و برای کودکانی که شبها از تنها خوابیدن در اتاق خود میترسند، اتفاق میافتد.چنین کودکانی از والدینشان میخواهند که کنار آنها بمانند تا با آنها صحبت کنند).
حسادت نیز بخصوص پس از به دنیا آمدن فرزند جدید در خانواده ، برای کودکان بالای سه سال، میتواند عاملی برای زیاد صحبت کردن و جلب توجه والدین محسوب شود.
@nooredideh