هدایت شده از ظهور نزدیک است
1.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بد اخلاقی. استاد فاطمی نیا
کانال نشر معارف استاد فاطمی نیا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@ostad_Fateminia
https://eitaa.com/joinchat/1296695471C365e4f7c3b
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 "استاد فاطمی نیا"
🔹 مقایسه قرآن با امام حسین (ع) در بیان یک عالم سنی
کانال نشر معارف استاد فاطمی نیا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@ostad_Fateminia
https://eitaa.com/joinchat/1296695471C365e4f7c3b
1.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸استاد فاطمی نیا : روضه امام حسین (ع) از زبان امام سجاد (ع)
کانال نشر معارف استاد فاطمی نیا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@ostad_Fateminia
https://eitaa.com/joinchat/1296695471C365e4f7c3b
3.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸عاق والدین استاد فاطمی نیا
کانال نشر معارف استاد فاطمی نیا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@ostad_Fateminia
https://eitaa.com/joinchat/1296695471C365e4f7c3b
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 افکار منفی رو دور کن
🔹 استاد فاطمی نیا
کانال نشر معارف استاد فاطمی نیا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@ostad_Fateminia
https://eitaa.com/joinchat/1296695471C365e4f7c3b
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️سینه زنی شور انگیز عزاداران سیدالشهدا با صدای محمد حسین پویانفر
@nahjol_balagheh
🔴آنها در باطل خود متّحدند و شما در حقّتان پراکنده!
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
🔸امیرالمومنین به عوامل شکست و عقب نشينى مردم کوفه و عراق، توأم با ملامت و سرزنش مى پردازد،می فرماید:
💥فَيَا عَجَباً عَجَباً، وَ اللَّهِ يُمِيتُ الْقَلْبَ وَ يَجْلِبُ الْهَمَّ مِنَ اجْتِمَاعِ هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ عَلَى بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِكُمْ عَنْ حَقِّكُمْ، فَقُبْحاً لَكُمْ وَ تَرَحاً حِينَ صِرْتُمْ غَرَضاً يُرْمَى يُغَارُ عَلَيْكُمْ وَ لَا تُغِيرُونَ وَ تُغْزَوْنَ وَ لَا تَغْزُونَ وَ يُعْصَى اللَّهُ وَ تَرْضَوْنَ. فَإِذَا أَمَرْتُكُمْ بِالسَّيْرِ إِلَيْهِمْ فِي أَيَّامِ الْحَرِّ قُلْتُمْ هَذِهِ حَمَارَّةُ الْقَيْظِ أَمْهِلْنَا يُسَبَّخْ عَنَّا الْحَرُّ وَ إِذَا أَمَرْتُكُمْ بِالسَّيْرِ إِلَيْهِمْ فِي الشِّتَاءِ قُلْتُمْ هَذِهِ صَبَارَّةُ الْقُرِّ أَمْهِلْنَا يَنْسَلِخْ عَنَّا الْبَرْدُ. كُلُّ هَذَا فِرَاراً مِنَ الْحَرِّ وَ الْقُرِّ فَإِذَا كُنْتُمْ مِنَ الْحَرِّ وَ الْقُرِّ تَفِرُّونَ، فَأَنْتُمْ وَ اللَّهِ مِنَ السَّيْفِ أَفَرُّ.
🌖شگفتا شگفتا، به خدا سوگند، اين واقعيّت قلب انسان را مى ميراند و دچار غم و اندوه مى كند كه شاميان در باطل خود وحدت دارند، و شما در حق خود متفرّقيد.زشت باد روى شما و از اندوه رهايى نيابيد كه آماج تير بلا شديد. به شما حمله مى كنند، شما حمله نمى كنيد با شما مى جنگند، شما نمى جنگيد اين گونه معصيت خدا مى شود و شما رضايت مى دهيد. وقتى در تابستان فرمان حركت به سوى دشمن مى دهم، مى گوييد هوا گرم است، مهلت ده تا سوز گرما بگذرد، و آنگاه كه در زمستان فرمان جنگ مى دهم، مى گوييد هوا خيلى سرد است بگذار سرما برود.همه اين بهانه ها براى فرار از سرما و گرما بود. وقتى شما از گرما و سرما فرار مى كنيد، به خدا سوگند كه از شمشير بيشتر گريزانيد.
📘#خطبه_27
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
@nqhjol_balagheh
#از_نشانه_هاى_اصلى_ايمان
#نهج_البلاغه
💥 لَا يَصْدُقُ إِيمَانُ عَبْدٍ، حَتَّى يَكُونَ بِمَا فِي يَدِ اللَّهِ، أَوْثَقَ مِنْهُ بِمَا فِي يَدِه.
🌎ايمان بنده اى درست نباشد جز آن كه اعتماد او به آنچه در دست خداست بيشتر از آن باشد كه در دست اوست.
✍اشاره به اينكه خدا از يكسو رزق بندگان خود را تضمين كرده و از سوى ديگر وعده داده است كه با انفاق، انسان چيزى را از دست نمى دهد، بلكه خدا پاداشى بيشتر در جنبه هاى مادى و معنوى به او مى بخشد
📘#حکمت_310
@nahjol_balagheh
#عبرت_گرفتن_از_مردگان
#نهج_البلاغه
◽️وَ اللَّهِ لَا أَكُونُ كَمُسْتَمِعِ اللَّدْمِ يَسْمَعُ النَّاعِيَ وَ يَحْضُرُ الْبَاكِيَ ثُمَّ لَا يَعْتَبِرُ
💠سوگند بخدا! من آن كس نیستم كه صدای گریه و بر سر و سینه زدن برای مرده و ندای فرشته مرگ را بشنود و عبرت نگیرد.
📚 #خطبه ۱۴۸
@nahjol_balagheh
175.mp3
زمان:
حجم:
1.97M
#کلیپ_صوتی
💠نفس کسی که برا مظلومیت حسین بن علی آهی می کشد....
🎤آیت الله جوادی #آملی
🎗کانال نهجالبلاغه 🎗
@nahjol_balagheh
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
#شرح_نامه۳۱
📌قسمت۱۴۴
❣امیرالمومنین علیهالسلام در بيست و دومین توصیه می فرماید:
✨أَخِّرِ الشَّرَّ فَإِنَّکَ إِذَا شِئْتَ تَعَجَّلْتَهُ
💠 «بدى را به تأخير بيفکن (و در آن عجله نکن) زيرا هر زمان بخواهى مى توانى انجام دهى»
✍اشاره به اينکه خوبى احتياج به مقدماتى دارد که انسان بايد براى آن عجله کند در حالى که بدى در هر زمان و در هر شرايط از هر شخصى ساخته است.
🔹اين سخن ممکن است به اين معنا باشد که در مجازات ها و توبيخ و سرزنش هاى به حق عجله مکن چرا که در هر زمان ميسّر است شايد بعدا پشيمان شوى و راه بازگشت بر تو بسته شده باشد.
🔹اين احتمال نيز وجود دارد که کنايه از ترک هرگونه شر و بدى به ناحق باشد مثل اينکه گاه بعضى از افراد مى گويند: ما چنان ناراحت شده ايم که مى خواهيم دست به خودکشى بزنيم و ما به آنها مى گوييم خودکشى دير نمى شود و هر زمان ممکن است. بيا تا راه اصلاح مشکلات را جستجو کنيم.
✔️ به يقين مفهوم اين سخن آن نيست که بعداً اقدام به خودکشى کن، بلکه کنايه از ترک آن است.
📝ادامه دارد.......
┏━━━🍃🌹🍃━━━┓
@nahjol_balagheh
┗━━━🍁━━