بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
ویژه برنامه ایام شهادت حضرت صدیقه سلاماللهعلیها
- سخنرانان:
حجتالاسلام #مهدی_خضری
حجتالاسلام #قاسم_محبی
- مدّاح: #حاج_مهدی_رسولی و مادحین میهمان
🗓 از پنجشنبه یکم دیماه ۱۴۰۱ - بمدت ۵ شب
🕗 شروع مراسم راس ساعت ۲۰
و برنامه عصر شهادت سهشنبه ساعت ۱۵
📍زنجان-گلزار شهدای پائین، حسینیه شهدا
هیئتثاراللهزنجان
(رهروان امام و شهدا)
#فاطمیه
۰[ @MAHDIRASEULI_IR ]۰
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مداحی شور| یا صاحِبَ اللَوا عَلی
🎙 حاج #مهدی_رسولی
شب دوم مراسم عزاداری ایام #فاطمیه
یکشنبه،۱۳ آذر ١۴٠١
مسجد دانشگاه تهران
هیئت اصحاب الحسین(ع)
#️⃣ #امام_علی علیه السلام
۰[ @MAHDIRASEULI_IR ]۰
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊 پیشنهاد دانلود بسیار عالی👌
🔴👈 اصلاح تمام کارها با نماز شب
💐🎙آیت الله استاد ناصری (ره)
#درس_اخلاق #تهذیب_نفس
✅ارسال به دیگران فراموش نشود🙏
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹کــانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
💠 همۀ اهداف و غایات، متوقفّ بر مقدّمات است ❗️
عن الصادق (علیهالسلام) َ قَالَ علیه السلام : لِرَجُلٍ أَحْكِمْ أَمْرَ دِينِكَ كَمَا أَحْكَمَ أَهْلُ الدُّنْيَا أَمْرَ دُنْيَاهُمْ وَ إِنَّمَا جُعِلَتِ الدُّنْيَا شَاهِداً يُعْرَفُ بِهَا مَا غَابَ عَنَّا مِنَ الْآخِرَةِ فَاعْرِفِ الْآخِرَةَ بِهَا وَ لَا تَنْظُرْ إِلَى الدُّنْيَا إِلَّا بِالاعْتِبَار/ الشافی، ص 850
🌸 حضرت امام صادق (ع) فرمود: كار دينت را استوار ساز، چنانكه دنياداران، كار دنيايشان را استوار مىسازند؛ زيرا دنيا، در حقيقت، علامت و گواهى قرار داده شده تا با آن، غيب دنيا، يعنى آخرت، شناخته شود. پس به وسيله دنيا، آخرت را بشناس و به دنيا ، جز با ديده اعتبار منگر.
🔷 آنطور که مردم دنیا در کار دنیا محکم کاری میکنند، انواع و اقسام حیلهها و شگردها و زبانبازیها را بهکار میبرند برای اینکه کار دنیایشان رو به راه بشود! اگر یک مَنفذی و راهی وجود داشته باشد که آنها را به آن منافع مطلوبِ خودشان نزدیک کند و به ذهن آنها برسد، حتما آن راه را خواهند پیمود، یعنی رها نمیکنند. ببینید اهل دنیا دربارۀ دنیایشان چطورند، شما هم دربارۀ دینتان اینطور باشید❗️
🌸 میفرمایند: ما دنیا را یک شاهدی، نمونهای، آینهای از آخرت قرار دادیم. یک اموری را در دنیا مشاهده میکنید، اینها را اماره قرار بدهید برای شناخت آنچه در مورد آخرت باید انجام داد. مراد این است اهداف و اغراضی که در دنیا دارید، جز از طریق وسائلش، این اغراض به دست نمیآید.
🔵👈 مثلاً اگر بخواهید سلامت جسمانی پیدا کنید، یک ابزارهایی دارد، نمیشود انسان بدون ورزش، بدون خوردن غذای مقوّی، بدون زندگی کردن در هوای خوب، متوقع باشد که مزاج سالم و بدنِ نیرومندی داشته باشد! همۀ اهداف و غایات، متوقفّ بر مقدّمات است. در مورد آخرت هم همینطور است،
✅ این که انسان بخواهد به اهداف اخروی، به رضوان الهی دست بیابد در حالی که مقدمات آن را انجام ندهد، این، شدنی نیست، عملی نیست. نه تضرّع، نه استغفار، نه اعمالِ واجب، نه اجتناب از محرّمات،
✅ اگر هیچکدام نباشد در عین حال انسان توقع داشته باشد آن اغراض و اهداف و خواستههای اخروی برای او فراهم بشود، این، امکان ندارد، همچنان که در دنیا امکان ندارد. به دنیا جز با چشم اعتبار نگاه نکن! نگاه کنید در امور دنیا و از آن، عبرت بگیرید که به درد آخرتتان بخورد.
[ شرح حدیث از امام خامنه ای در ابتدای درس خارج ، 22/2/92 ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
#درس_اخلاق
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹کــانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
#حدیث_روز
❤️حضرت امام على عليه السلام❤️
🔴👈 رياكار را سه نشانه است: 🔰
وقتى چشمش به مردم مى افتد كوشا مى شود،
وقتى تنهاست سستى و تنبلى مى ورزد،
و دوست دارد كه در هر كارى ستايش شود
📗 ميزان الحكمه ج4 ص336
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹کــانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 اگر حق و حقیقت را نمیپذیری بدان که سخت #بیماری
❤️ آیتالله #شهید_مطهری❤️
#درس_اخلاق
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹کــانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
#حدیث_روز
❤️حضرت امام على عليه السلام:❤️
أنصِفِ النّاسَ مِن نَفسِكَ و أهلِكَ و خاصَّتِكَ و مَن لكَ فيهِ هَوىً، و اعدِلْ فى العَدُوِّ و الصَّديقِ
دادِ #مردم را از خودت و #خانواده ات و نزديكانت و كسانى كه به آنها گرايش و علاقه دارى، بستان و با دوست و دشمن به عدالت #رفتار كن
غررالحكم حدیث 2403
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹کــانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🔴👈 علامت دل پاک و نورانی !
از وصایای رسول الله صلی الله علیه و آله به اباذر غفاری علیه الرحمة : يا اَباذَرٍّ: اِذا دَخَلَ النُّورُ الْقَلْبَ اِنْفَسَحَ الْقَلْبُ وَ اسْتَوْسَعَ قُلْتُ: فَما عَلامَةُ ذلِكَ؟ بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى يا رَسُولَ اللّهِ قالَ: اَلاِنابَةُ اِلى دارِالْخُلُودِ وَ التَّجافى عَنْ دارِ الْغُرُورِ وَ الاِسْتِعْدادُ لِلْمَوْتِ قَبْلَ نُزُولِهِ. ( مکارم الاخلاق ،ص 464 )
✅ وقتی نور هدایت الهی در دل کسی وارد شود آن دل گسترۀ وسیعی پیدا می کند. و آماده پذیرش حقایق می گردد.البته عمل انسان یکی از مهمترین عوامل برای اراده ی هدایت از سوی پروردگار و نورانیّت دل هاست ؛ هرچند عوامل دیگری هم هست. جناب ابوذر می پرسد :« علامت دل نورانی چیست؟ » حضرت می فرماید: علایم دل نورانی این است که :
✅ اوّل؛ میل و کشش رجوع به دارِ خلود و جهان ابدی در دل باشد که این دارِ فنا و بلا – که در آن هستیم- دامن ما را نگیرد و گرایش انسان به آن طرف باشد.
✅ دوم ؛ برچیدن از دار غرور و دار فریب ها. نشانه ی دل نورانی این است که ، انسان از این جاذبه ها و علایق تجافی (دوری) کند . یعنی خود را بالا نگیرد و دامن چیند.
✅ سوم : خود را آماده مردن کند،پیش از آنکه مرگ سراغ او بیاید. مردن خبر نمی کند. هیچ یک از من و شما خبر نداریم ،تا یک ساعت دیگر چه خواهد شد.برای مرگ آماده باشیم. علامت دل پاک و نورانی اینهاست.
[ احسان طریق الاسلامی، مکارم ولایت، رهنمودهای اخلاقی تربیتی مقام معظم رهبری طریق معرفت ثقلین ، چاپ دوم ، 1396 ، ص86 ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
#درس_اخلاق
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹کــانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🌺شرح خطبه ۷۰ نهجالبلاغه توسط استاد محمدعلی انصاری
🔅 شرح خطبه ۷۰
✨ملَکَتْنِي عَيْنِي وَأَنَا جَالِسٌ، فَسَنَحَ لِي رَسُولُ اللهِ صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ: فَقُلْتَ يَا رَسُولَ اللهِ، مَاذَا لَقِيتُ مِنْ أُمَّتِکَ مِنَ الْأُوَدِ وَاللَّدَدِ؟ فَقَالَ: «ادْعُ عَلَيْهِمْ»، فَقُلْتُ: أَبْدَلَنِي اللهُ بِهمْ خَيْراً مِنْهُمْ، وَأَبْدَلَهُمْ بِي شَرّاً لَهُمْ مِنِّي.
🔹همان گونه كه نشسته بودم، خواب چشمانم را ربود، رسول خدا (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم) را ديدم، پس گفتم اى رسول خدا، از امّت تو چه تلخى ها ديدم و از لجبازى و دشمنى آنها چه كشيدم. پيامبر (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم) فرمود: نفرينشان كن. گفتم: خدا بهتر از آنان را به من بدهد، و به جاى من شخص بدى را بر آنها مسلّط گرداند.
🔸سید رضی می گوید: كلمه «أود» يعنى كجى و انحراف و «لدد» يعنى دشمنى و خصومت، و اين از فصيح ترين كلمات است
#شرح_خطبه_۷۰
@nahjol_balagheh
#شرح_خطبه_202
🔰آه سوزان على عليه السلام در کنار قبر زهرا عليها السلام
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
◽️السَّلاَمُ عَلَيْکَ يَا رَسُولَ اللّهِ عَنِّي، وَ عَنِ ابْنَتِکَ النَّازِلَةِ فِي جِوَارِکَ، وَالسَّرِيعَةِ اللِّحَاقِ بِکَ
▪️ «سلام و درود بر تو اى رسول خداصلى الله عليه وآله از سوى خودم، و از سوى دخترت (زهرا) که هم اکنون در جوار تو فرود آمده، و به سرعت به تو ملحق شده است»
🖊با اينکه محتواى سخنان امام عليه السلام، شکوائيه دردناکى است; ولى ادب کلام ايجاب مى کند که از سلام و درود بر پيامبرصلى الله عليه وآله شروع کند.
🔹جمله النَّازِلَةِ فِي جِوَارِکَ نشان مى دهد که قبر بانوى اسلام در کنار قبر پيامبرصلى الله عليه وآله بود و نظريه کسانى که قبر مقدّس آن حضرت را در خانه اش مى دانند، تقويت مى کند.
البتّه ممکن است دفن در بقيع را نيز در جوار پيامبرصلى الله عليه وآله محسوب کنيم يا جوار را به معناى همسايگى روحانى و معنوى در بهشت بدانيم; ولى معناى اوّل با ظاهر عبارت سازگارتر است و روايات متعددى نيز آن را تأييد مى کند.
📘#خطبه_202
✏️ادامه دارد..
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
@nahjol_balagheh
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•