eitaa logo
ظهور نزدیک است
1.9هزار دنبال‌کننده
72هزار عکس
74.2هزار ویدیو
1.4هزار فایل
گلچینی از بهترین مطالب #مهدوی #ولایی #شهدایی #سیاسی #معنوی #معرفتی #تربیتی کانال شهدایی ما👈 @ba_shaheidan کانال قصه های شهداء 👈 @Ghesehaye_shohada
مشاهده در ایتا
دانلود
درِ این خانه به‌روی جنگ‌زدگان لبنانی باز است 🔹«اگر بگویم مردم فلسطین و لبنان بیشتر از مردم ایران از عملیات وعدهٔ صادق ۲ خوشحال شدند، باور می‌کنید؟» بانوی لبنانی مقیم ایران، شاهد معتبری دارد برای ادعایش: «خانوادهٔ برادرم در بیروت، این روز‌ها میزبان ۲ خانوادهٔ جنگ‌زده هستند. شب عملیات که با برادرم تماس گرفتم، صدای دست و جیغ آن خانواده‌های مصیبت‌زده همه‌جا را پُر کرده بود؛ انگار همهٔ غم‌هایشان را فراموش کرده بودند.» 🔹«اُم علی» که از ۱۱ سال قبل عروس ایرانی‌ها شده، این روز‌ها در خط مقدم کمک‌رسانی به جنگ‌زدگان لبنانی از طریق جمع‌آوری کمک‌های مالی، نقش واسطه را میان ملت دغدغه‌مند ایران و مردم مقاوم لبنان ایفا می‌کند. 🔹بانوی لبنانی مقیم ایران اما در خانه‌اش در قم هم برای پذیرایی از جنگ‌زدگان لبنان تدارک دیده است. 🔗متن کامل را اینجا بخوانید ─═┅═༅🇵🇸𖣔🇮🇷𖣔🇱🇧༅═┅┅─ به‌کانال‌ولایی بپیوندید👇 @zohoore_ghaem @ba_Shaheidan
حملۀ موشکی به پایگاه آمریکا در سوریه 🔹خبرنگار اسپوتینک گزارش داد که پایگاه غیرقانونی آمریکا در استان دیرالزور سوریه، هدف حملات موشکی قرار گرفته و درپی این حملات، دود و آتش از پایگاه به هوا برخاسته است.
💠 |حکم شرعی انتشار شنیده‌ها بدون اطمینان از صحت آن‌ها چیست 🔹اصحاب رسانه معمولاً با بررسی سوابق و کسب اطلاعات کافی از افکار و مواضع افراد و جریان‌های مختلف در عرصه‌های گوناگون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و...، می‌توانند بعد از مدتی مواضع آن‌ها را دربارهٔ مسائل مختلف پیش‌بینی کنند یا حدس بزنند. 🔹اما آیا اجازه داریم صرفاً با تسلط به منظومهٔ فکری افراد و سوابقی که از آن‌ها سراغ داریم، شنیده‌ها یا حدسیات خود را دربارهٔ آن‌ها با دیگران به اشتراک بگذاریم؟ 🔹به بیان دیگر، از نظر شرعی «آیا می‌توان بر اساس سوابق مواضع یک فرد، شنیده‌ها دربارهٔ او را که راهی برای اثبات یا رد آن نداریم، منتشر کنیم؟» ─═┅═༅🇵🇸𖣔🇮🇷𖣔🇱🇧༅═┅┅─ به‌کانال‌ولایی بپیوندید👇 @zohoore_ghaem @ba_Shaheidan
هشدار دولت غزه درباره حمله اشغالگران به بیمارستان‌ها 🔹دفتر رسانه‌ای دولت غزه نسبت به تکرار سناریوی تخریب مجتمع پزشکی شفا توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد و از سازمان‌های بین‌المللی خواست تا از بیمارستان‌های کمال عدوان، اندونزی و العوده محافظت کنند.
وزارت خارجه سوریه حمله اسرائیل به المزه را محکوم کرد 🔹وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای گفت: «ما این جنایت وحشیانه علیه غیرنظامیان را محکوم می‌کنیم، که نشان‌دهنده گسترش جنایات نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها و لبنانی‌ها است».
کاهش ۴۳ درصدی مسافران ورودی به فرودگاه تل‌آویو 🔹بلومبرگ: با تشدید جنگ لبنان، اختلال در ترافیک هوایی در اسرائیل افزایش یافته است. 🔹تعداد مسافران ورودی به فرودگاه «بن‌گوریون» در تل‌آویو، طی ۹ ماه نخست سال جاری میلادی، ۴۳ درصد کاهش یافته است.
سومین حملۀ مقاومت عراق به صهیونیست‌ها در یک شب 🔹مقاومت عراق با انتشار بیانیه‌ای گفت که به یک هدف مهم ارتش رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی حملۀ پهپادی کرده است.
خلبانان ایتالیایی روی آسمان، عاشق سیدالکریم شدند 🔹«۴ خلبان ایتالیایی به ایران دعوت شده بودند. موقع فرود هواپیما، چشم یکی از آن‌ها به گنبد حرم حضرت عبدالعظیم افتاد با هیجان پرسید: اینجا کجاست؟ مترجم گفت: مزار یکی از نوادگان پیامبر ماست. خلبان ایتالیایی با اصرار گفت: من امشب حتماً باید به آنجا بروم.» این خاطره را سید علی از شبی که در حرم حضرت عبدالعظیم خادم بوده برایمان تعریف می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
| نانو استخوان ایرانی ایران؛ تنها کشور سازنده محصول استخون‌ساز در دنیا نخستین محصول آلوپلاستیک دنیا، ساخته شده توسط شرکت دانش‌بنیان فناوری‌ایرانی! این محصول بی‌نظیر بدون عفونت و التهاب، روند استخوان‌سازی را تسریع می‌کند. با کاربردهای گسترده در ارتوپدی، دندان‌پزشکی، و جراحی‌های ستون فقرات، این محصول منحصربه‌فرد با قیمتی مناسب جایگزین نمونه‌های خارجی شده و تحولی در پزشکی بازساختی ایجاد کرده است. ایران تنها کشوری است که این فناوری را به کار گرفته است.