eitaa logo
ظهور نزدیک است
1.9هزار دنبال‌کننده
69.9هزار عکس
71.7هزار ویدیو
1.4هزار فایل
گلچینی از بهترین مطالب #مهدوی #ولایی #شهدایی #سیاسی #معنوی #معرفتی #تربیتی کانال شهدایی ما👈 @ba_shaheidan کانال قصه های شهداء 👈 @Ghesehaye_shohada
مشاهده در ایتا
دانلود
✨وَقَدْ خَاطَرَ مَنِ اسْتَغْنَى بِرَأْیِهِ 💠آن کس که به رأى خود قناعت کند خویشتن را به خطر افکنده است» 📘 @nahjol_balagheh
۲۱۱ 📌قسمت ششم ❣امیرالمومنین علیه‌السلام می فرماید: ✨وَقَدْ خَاطَرَ مَنِ اسْتَغْنَى بِرَأْیِهِ 💠«آن کس که به رأى خود قناعت کند خویشتن را به خطر افکنده است» ✍زیرا ضریب خطا در یک انسان بسیار زیاد است; خطاهایى که گاه آبروى وى را بر باد مى دهد، یا اموال انسان را آتش مى زند و یا جان او را به خطر مى افکند; ولى ضریب خطا در کسانى که اهل مشورتند هر اندازه طرف هاى مشورت بیشتر و آگاه تر باشند کمتر است. چرا انسان خود را از این نعمت خداداد که هزینه اى نیز بر دوش او ندارد محروم سازد. 📘 @nahjol_balagheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🗣« بروید صحیفه سجادیه را بخوانید و در آن تدبر کنید.... همین دعای " دعای صحیفه سجادیه " یک کتاب درس زندگی و درس است» 👤 🙏کانال انس با 🆔 @sahife2
بسم الله الرحمن الرحيم بخش دوم از سه عبارت زیر : ✳️ اللَّهُمَّ 1️⃣ أنْتَ عُدَّتِى إِنْ حَزِنْتُ، بار الها! اگر محزون و غمگين گردم، پناهگاه معنوى و ذخيره‏ ى روحى من تويى، 2️⃣ و أَنْتَ مُنْتَجَعِى إِنْ حُرِمْتُ، بار الها! اگر محروم شوم، اميدوارى و اتكايم به ذات اقدس توست، 3️⃣ و بِكَ اسْتِغَاثَتِى إِنْ كَرِثْتُ، بار الها! اگر به مشقت و سختى شديد گرفتار شوم، ناصر و فرياد رسم تويى.
امام سجاد (ع) در جمله ‏ى دوم اين قطعه از دعاى «مكارم‏الاخلاق» به پيشگاه خداوند عرض مى‏كند: وَ أَنْتَ مُنْتَجَعِى إِنْ حُرِمْتُ، بار الها! اگر محروم شوم، اميدوارى و اتكايم به ذات اقدس توست،
در آيين مقدس اسلام، مسئله‏ ى مواسات و مسلمانان با يكديگر از جمله ‏ى تعاليم بسيار مهم اجتماعى و اخلاقى است، هر مسلمانى در هر مرتبه و مقامى كه باشد، موظف است به حاجات برادران دينى خود توجه نمايد، آنان را مورد حمايت قرار دهد و نيازهايى را كه دارند با قلم و قدم، با مال و جاه، با دست و زبان، و خلاصه از هر راه و به هر وسيله كه ممكن است، برآورده سازد و بداند كه اين خود عبادتى است بزرگ و آن كس كه در انجام اين وظيفه‏ مقدس همت گمارد و به حل مشكلات مسلمانان بپردازد، در پيشگاه الهى از اجر بزرگ برخوردار خواهد بود.
اگر کسی با داشتن قدرت به درخواست برادر خويش ترتيب اثر ندهد و بى‏ تفاوت از كنارش بگذرد، نه تنها وظيفه‏ ى دينى و اخلاقى خود را انجام نداده است، بلكه به موجب روايات زيادى ، با اين عمل به شان معنوى و ايمان خويش آسيب رسانده و زمينه طرد و محروميت خود را فراهم آورده است.
*امام صادق (ع) فرمود: ايما رجل من شيعتنا اتى رجلا من اخوانه فاستعان به فى حاجته فلم يعنه و هو يقدر الا ابتلاه الله بان يقضى حوائج غيره من اعدائنا يعذبه الله عليها يوم القيامه. هر يك از شيعيان ما نزديكى از برادران خود برود و از وى براى حاجت خويش كمك بخواهد و كمك نكند با آنكه قادر بوده است، خداوند او را مبتلا مى‏كند به اينكه حوايج دشمنان ما را برآورده سازد و در قيامت در مقابل اين عمل عذابش نمايد.
*رسول اكرم (ص) فرمود: من احتاج اليه اخوه المسلم فى قرض و هو يقدر عليه فلم يفعل حرم الله عليه ريح الجنه. كسى كه براى گرفتن وام، نزد برادر دينى خود برود و او بتواند خواسته‏اش را انجام دهد و ندهد، خداوند نسيم بهشت را بر وى حرام خواهد نمود.
*حضرت جعفر بن محمد عليهماالسلام فرمود: ما من عبد يمتنع من معونه اخيه المسلم و السعى له فى حوائجه قضيت او لم تقض الا ابتلاه الله بالسعى فى حاجه من ياثم عليه و لا يوجر. هيچ بنده‏اى نيست كه از يارى برادر مومن خود در حاجتش امتناع كند، خواه آن حاجت برآورده مى‏شد يا نمى‏شد، مگر آنكه خداوند او را گرفتار سعى در حاجت كسى مى‏نمايد كه به وى ستم خواهد كرد و او در مقابل صبرى كه مى‏نمايد، در پيشگاه خداوند ماجور نخواهد بود.