لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🎥 جستجو در دنیای درون
️ باید قبل از ظهور این کارو انجام بدیم؛ وگرنه ...
🗣 #استادپناهیان
◾ صدای گريه تان پير کرده عالم را
بيا که با تو بپوشم لباس ماتم را ◾
@darentezar14
🍃 اَللّهُــمَّ عَ
جـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَــرَج 🍃
#کانال در انتظار گل نرگس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آخرالزمان آمادگی برای ظهور
🔸احادیثی درباره ظهور امام زمان (عج )
#کانال در انتظار گل نرگس
@darentezar14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 همه مشکلات به خاطر بیتوجهی به امام زمان (عج)
#کانال در انتظار گل نرگس
@darentezar14
🔴#غـوث
🌹از القاب خاصه امام زمان عج و به معنای پناه و پناهگاه است.[۱]
در توسل جستن به ائمه علیهم السلام گفته اند:
هرگاه شمشیر به محل ذبح تو رسید(کنایه از کثرت گرفتاری و بی پناهی )به حضرت حجت علیه السلام استغاثه کن ؛به درستی که تو را درمی یابد و او غیاث المستغیثین است.
💎بگو:"یا صاحب الزمان! انا مستغیث بک".
💎یا بگو:"یا صاحب الزمان اغثنی! یا صاحب الزمان ادرکنی!".[۲]
📚۰۱نجم الثاقب،باب دوم.
۰۲نجم الثاقب،باب نهم.
@darentezar14
#کانال در انتظار گل نرگس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 پیام های خاص رهبر معظم انقلاب در سال ۹۸
#امام_خامنهای
#غلبه_حق_بر_باطل
#تمدن_نوین_اسلامی
#ظهور_نزدیک_است
╭━━━⊰⚫️⊱━━━╮
||•🇮🇷 @marefat_ir
╰━━━⊰⚫️⊱━━━╯
#کودکانه_رضوی
#نشست_احساس
چند مورد دیگر از رفتارهایی که در مواجه با احساست کودک می کنیم را ذکر می کنم:
-ممکن است به کودک رشوه بدهیم، ببین عزیزم اگر گریه نکنی میریم بیرون یه چیز خوب برات می خرم.
-ممکن است کودک را مسخره کنیم مثلاً برای این که آرام شود شروع کنیم به دلقک بازی و شکلک درآوردن؛ این کار توهین به احساس کودک است.
مادری تعریف می کردند که هر وقت فرزند سه ساله شان زمین می خورد ایشان زود او را در آغوش می گرفت و قربان صدقه می رفتند و پدرش هم می آمدند و شروع می کردند به بشکن زدن و ادا درآوردن و آواز خواندن تا یک ساعت که کودک آرام شود، یک روز بعد از گذراندن کلاس درک احساس دوباره فرزندشان زمین می خورد و ایشان همین که آمدند کارهای همیشگی را شروع کنند که یاد کلاس می افتند و تصمیم می گیرند که آموزه های کلاس را عملی تمرین کنند، گفتند: نشستم روی زمین پیش فرزندم و گفتم آخ آخ پات خیلی درد می کنه و .... کلی درک احساس کردم، فرزندم که تا به حال چنین رفتاری از من ندیده بود ماتش برده بود و اشکهاش روی صورتش ماسیده بود که همسرم آمد و شروع کرد به درآوردن اداهای همیشگی! ناگهان فرزندم برگشت به پدرش گفت که من زمین خوردم و پام درد می کنه اونوقت تو می رقصی و آواز میخونی؟! مادر گفت من و همسرم هاج و واج مونده بودم که ما تا به حال چه کار می کردیم!!
-گاهی ما تشدید غم می کنیم، جوجه ات مرده! الهی من بمیرم و زبان می گیریم. درست مثل مجالس عزاداری ما به جای این که کاری کنیم که صاحب عزا به آرامش برسد و به برداشتن غم او کمک کنیم بدتر تا از در وارد می شویم شروع می کنیم به زبان گرفتن؛ ممکن است گاهی آنقدر شدید تشدید غم کنیم که کودک کم بیاورد، اِه مامان بیشتر از من گریه کرد پس حتماً یک جای کار من ایراد داره که خیلی غصه نمی خورم!
-به کودک دروغ می گوییم، نه عزیزم جوجه نمرده که مریض شده، بردیمش بیمارستان جوجه ها دو سه روز بستری میشه میاد بعد هم یواشکی یکی دیگه جایگزین آن می کنیم.
مسئله ی اصلی، همدردی است. همدردی یعنی درک. درک به منظور فهمیدن نیست؛ فهمیدن کار عقل است. درک یعنی حجم بزرگ غم تو را من با تمام وجودم حس می کنم؛ ما به این حالت غمگساری می گوییم. احساسات چه خوشایند و چه ناخوشایند، بار دارند. احساسات خوشایند مثل یک بار شیرینی هستند که ما دوست داریم با دیگران قسمت کنیم و سبک شویم ولی احساسات ناخوشایند یک بار سنگین بر روی دوش ما هستند؛ حال کسی که یک بار سنگین برروی دوشش است و در حال له شدن است چه انتظاری و چه نیازی دارد؟
انتظار دارد به جای این که با او رفتار منطقی کنیم، همه دست به دست هم بدهند و کمک کنند که از زیر این بار بیرون بیاید.کسی که احساس ناخوشایند دارد کمک لازم دارد که این احساس را از او بگیرند، به این حالت غمگساری می گویند. (ادامه دارد...)
#احساس {قسمت22}
[مباحث کودک متعادل]
🆔 @mahfa110
#کودکانه_رضوی
#نشست_احساس
احساسات قابل انتقال هستند، در همدردی و غمگساری ما بخشی از بار و احساس طرف مقابل را می پذیریم تا او سبک شود. در مورد احساسات دیگر نیز همین گونه است. ما در احساسات نیاز به همگساری داریم و باید از احساسات او بگیریم، در خشم پالایش می کنیم، در غم غمگساری، در ترس حمایت و .... به این حالت حمایت عاطفی و درک احساس می گوییم.
ما انسان ها از نظر روحی به هم متصل هستیم، احساسات از ما تراوش می کنند و به احساس دیگران پیوند می خورد. وقتی بچه ای جوجه اش مرده، دچار فقدان و به دنبال آن دچار غم شده و حالا نیاز دارد که این غم را کمک کنند و از شانه اش بردارند تا یاد بگیرد که در غم ها چگونه خودش را کنترل کند که بار بیش از توانش برندارد برای این کار یک فرمول ساده داریم: درک احساس.
درک احساس یک رابطه ی عاطفی است، بچه ای که جوجه اش را ازدست داده دچار آسیب عاطفی شده. در درک احساس و رابطه ی عاطفی باید خودتان را هم قد کودک کنید یعنی بنشینید و با او صورت به صورت شوید، نگاه در نگاه. نگاه در رابطه ی عاطفی بسیار مهم است چون تنها عضو انسان است که اصلاً دروغ نمی گوید. به چشم کودک نگاه می کنیم و غم را از او می گیریم «خیلی غصه می خوری، آخ خیلی سخته، جوجه ات مرد وای چه قدر دوستش داشتی خیلی غصه می خوری میدونم» همین کافی است.
حتی ممکن است که کمتر از یک دقیقه زمان ببرد ولی با تمام وجود است و کافی است. یک دقیقه دنیا را فراموش می کنیم و سعی می کنیم با تمام وجودمان غم را تجربه کنیم و با نگاهمان و با کلماتی در حد کودک غم را از او می گیریم و فرصت می دهیم که کودک گریه کند حتی شیون کند چون عزادار و سوگوار است و باید عزاداری کند.
وقتی عزیزی را از دست می دهیم تمام ذهن ما مختل می شود، تمام تمایلاتمان از بین می رود و دلمان می خواهد که فقط بنشینیم. غم هم برای این است که ما را بنشاند و ما را ترمیم کند. همین حالت برای کودک هم صادق است؛ جوجه اش مرده یا اسباب بازی اش را گم کرده یا دوچرخه اش را دزدبرده باشد دچار فقدان شده و غم همراه فقدان می آید باید گریه و عزاداری کند.
البته کودک خودش کوچک است، غمش هم کوچک است، زمان سوگواری اش هم کوچک خواهد بود. بعد از درک احساس می رویم برای حمایت عاطفی، یک ربع تا بیست دقیقه بعد از گریه و عزاداری دیگه از غم و غصه حرف نمی زنیم بلکه از بازگشت به زندگی با او حرف می زنیم. مثلاً می گوییم وای بابا یک چیز خوشمزه برات خریده بود یادم رفت بهت بدم بیا بریم با هم بخوریم با این کار به او نشان می دهیم که برگرد به زندگی.یا مثلاً من میخوام برم بیرون خرید کنم تو هم میایی بریم. در این حالت می توانیم حتی پیشنهاد خرید یک جوجه ی دیگر بدهیم اما یادآور می شویم که این یکی هم ممکنه بمیره.
برای غم جایگزین می دهیم، پالایش و برگشت به زندگی. چون بارها و بارها دچار فقدان می شوی، غمگین شو، عزاداری کن و آرام آرام به زندگی عادی و شادی برگرد. (ادامه دارد...)
#احساس {قسمت23}
[مباحث کودک متعادل]
🆔 @mahfa110
#کودکانه_رضوی
#نشست_احساس
بچه ها فقط می خواهند که آن ها را حس کنید و درکشان کنید. باز هم تأکید می کنم که احساس کودک را تشدید نکنید، صحنه سازی هم نکنید از منظر آرامش و تعادل با کلام و در آغوش گرفتن، حمایت کنیم. در این جا تأکید می کنم که درک احساس سن خاصی ندارد و در مورد همه ی افراد در همه ی سنین قابل انجام است.
یکی از حاضرین: اگر بچه زمین خورد سریع اهمیت ندهیم و فرصت دهیم که خودش بلند شود درست است؟ استاد: حتماً کودک باید خودش از زمین بلند شود، ما همیشه در کنار کودک حضور داریم.
یک مثال می زنم در این مورد که در یک کتاب تعلیم و تربیت در ژاپن که خاطرات یک معلم ایرانی است راخواندم: یک روز ایشان در پارکی قدم می زدند و یک مادر و کودک توجه شان را جلب می کند و این طور نوشتند که: از لحظه ای که این مادر و کودک وارد پارک شدند مادر دیگر با کودک کار نداشت و روی نیمکتی نشست و بچه رفت افتاد توی خاک، توی چاله، اومد بیرون رفت توی جوب و گلی شد و خودش را بیرون کشید و هم چنان مادر سرش به کار خودش بود بعد کودک از یک تپه بالا رفت و از اون بالا با مادر دست تکان داد و مادر هم خنده ای کرد و دست تکان داد، من که حسابی حیرت کرده بودم طاقت نیاوردم و رفتم با مادر سر صحبت را باز کردم و گفتم ببخشید شما از وقتی وارد شدید من دیدم که اصلاً توجهی به فرزندتان نداشتید؟ مادر گفت: من کاملاً حواسم به فرزندم بود فقط مستقیم نگاهش نمی کردم تا یاد بگیرد خودش مسائلش را حل کند. گفتم آخه او افتاد تو چاله؟ مادر گفت بله من مواظب بودم آن چاله خطرناک نبود. گفتم آخه گلی شده؟ گفتند بله لباس برایش آوردم بازی اش تمام بشه عوض می کنم.
ببینید بچه ها این طوری رشد می کنند. زمین خورد اگر نیاز به حمایت داشت، حمایت می کنیم اگر نه که خود کودک باید از پس کارهای خودش بر بیاید. وقتی کودک زمین خورده و اتفاق مهمی ام درک احساست کنم. دچار وسواس علمی و کتابی بچه بزرگ کردن نشویم.
درک احساس را اول برای خودتان اجرا و تمرین کنید.به احساسات خود توجه کنید و با خودتان همدردی کنید. با فرزندتان همان رفتاری را کنید که دلتان می خواهد با شما رفتار کنند. وقتی من احساس های خودم را نمی شناسم چگونه می توانم دیگری را درک کنم. این یک مشکل عمومی است و رشد عاطفی جامعه ی ما پایین است.
نیازهای عاطفی خود و دیگران را بشناسیم. نیاز ما چیست؟ منظور من اصلاً توقع نیست نیاز را با توقع اشتباه نگیریم چون توقعات، الی ماشاء ا... هستند بلکه منظور این است که ما بدانیم «نیاز من چیست که همسرم باید به من بدهد یا نیاز همسرم چیست که من به او بدهم.» (ادامه دارد...)
#احساس {قسمت25}
[مباحث کودک متعادل]
🆔 @mahfa110
#کودکانه_رضوی
#نشست_احساس
بچه ها فقط با احساسشان زندگی می کنند اصلاً با عقل زندگی نمی کنند؛ هنر مادر این است که لحظه به لحظه بتواند نقش درک کننده ی احساس را ایفا کند.
ممکن است کودک بعد از یک مسئله دوباره دچار مسئله ی دیگری شود مثلاً به سوپر می روید و فرزندتان می گوید پفک می خوام! سرما خورده یا مشکلی داره که نباید پفک بخوره، شما مادر هستید و وظیفه دارید که نخرید، کودک هم وظیفه اش است که اعلام خشم کند چون در مقابل خواسته اش مانع به وجود آمده، شروع می کند به سماجت و بهانه گیری، حال مادری که هنر درک احساس نداشته باشد یا باج می دهد یا داد می زند و کودک را به زور می برد و کتک و ... در صورتی که هیچ کاری لازم نیست کند و قفط باید درک احساس کند، کودک را از مغازه می بریم بیرون، صورت در صورت و نگاه در نگاه، می گوییم خیلی پفک دوست داری می دونم الآن نمیتونیم بخریم خیلی عصبانی و دلخوری ولی الآن نمیشه.
کودک باید تمرین کند و یاد بگیرد که در تمام مدت زندگی به مانع برمی خورد و خشمگین می شود و باید از این خشم و این احساس عبور کند یعنی بالغ رشد کند. این مطالب را تمرین کنید اما نه به عنوان انجام وظیفه و کتابی و جزوه ای عمل نکنید؛ درک احساسات یک رابطه ی عاطفی است و شما باید برای چند لحظه زندگی را فراموش کنید و با تمام حضور در آن موقعیت قرار بگیرید. در درک احساس چشمی برای دیدن، گوشی برای شنیدن و قلبی برای ادراک داشته باشید، برای 2 دقیقه دنیا و زندگی و هرچه در آن هست را فراموش کنید پیش فرض های ذهنی مثل آبروم داره میره را برای چند لحظه کاملاً تعطیل کنید، با کودک یگانه شوید و بعد معجزه اش را ببینید.
مادری تعریف می کردند که دو فرزند دارند و یک شب منزل خواهرشان مهمان بودند، زمان برگشتن پسر بزرگ، منزل خاله اش می ماند و این خانواده با فرزند کوچکتر به منزل برگشتند، در منزل پسر کوچک از مادر می خواهد که مداد شمعی های برادرش را به او بدهد، مادر گفت نه پسرم نمی تونم چون برادرت نیست و من اجازه ندارم، پسرک شروع می کند به گریه و زاری. مادر تعریف کردند که بهش گفتم: آخ جانم چه قدر خوشگل گریه می کنی بیا یک کم آب بخور دستمال هم بهت بدم؛ این کار مادر یعنی گریه کردن حق تو است من هم همراهت هستم؛ تمسخر نمی کنیم، همراه کودکم هستم و تمام عوارض احساسی را که داری بروز می دهی را من می گیرم، تو خودت را تخلیه کن؛ به این میگن حمایت عاطفی.
مادر گفت به فرزندم اجازه دادم که هرچه دلش می خواهد گریه کند ولی من نمی توانم خواسته اش را برآورده کنم، حدود 20 دقیقه این اوضاع طول کشید و بعد پسرم آمد و گفت مامان یه فکری، زنگ بزن خونه خاله از داداش اجازه بگیر با مدادهاش! بازی کنم. مادر گفت من هم هیجان زده گفتم وای چه فکر خوبی و با هم رفتیم و تلفن کردیم و پسرم هم اجازه داد که با مدادهایش بازی کند.
یک بار هم جلوی خود من (استاد) در یک اتاق بازی، یک لگو پرت شد و خورد توی سر یک دختر بچه، او هم شروع کرد به شیون و گریه! پدر رفت جلو و دختر را بغل کرد و گفت: عیبی نداره چیزی نشده خوب میشی! دختر هم صدایش را بالا برد و بلندتر گریه کرد، رفتم جلو و به آن پدر گفتم اجازه بدید من دخالت کنم، نشستم پیش دختربچه و گفتم چی شده عزیزم؟ گفت: لگو خورد توی سرم. دستم را گذاشتم روی سرم و گفتم آخ! و حالت قیافه ام هم را دردآلود کردم و گفتم آخ آخ چه دردی داره کجای لگو خورد تیزی اش یا پهنی اش؟ گفت: تیزی اش. گفتم: وای تیزی اش که اگه بخوره که دل آدم غش می ره خیلی درد می گیره! دختر بچه گریه اش تمام شد و رفت؛ پدرش گفت اگر با چشم خودم ندیده بودم محال بود باور کنم! گفتم: خوب همینه! این بچه فقط می خواست بگه که شما بفهمید که من چه دردی دارم آنوقت شما هی می گویید که عیب نداره! (ادامه دارد...)
#احساس {قسمت24}
[مباحث کودک متعادل]
🆔 @mahfa110
#کودکانه_رضوی
#نشست_احساس
نکته ی بسیار مهم: احساسات ناخوشایند کودک تا به وضوح بیان نشوند، بیرون ریخته نشوند و به آن توجه نشود و به عنوان یک واقعیت پذیرفته نشود، درست نخواهند شد و تا آخر عمر کودک در ناخودآگاه او خواهند ماند و عذابش خواهند داد. احساسات نا خوشایند نسبت به هر چیز و هرکسی به خصوص در زیر 6سالگی باید گفته شود. کودک وقتی نفرت و یا خشم یا هر احساس ناخوشایندی را بیرون می ریزد باید به او توجه کنیم و شنونده ی فعال باشیم؛ کودک به وضوح بگوید و خالی شود و ما بشنویم و درک کنیم مثل: اوه خیلی عصبانی هستی! من بستنی نخریدم ناراحت شدی؟ این حالت را حتی با همسرتان یا هر کس دیگر نیز می توانید اجرا کنید.
کتاب «کودک، انسان، خانواده» در این زمینه بسیار عالی به شما راه و روش نشان می دهد. احساس سن و سال ندارد هر چیزی که در مورد کودک یاد می گیریم در مورد بزرگسالان نیز می توانیم پیاده کنیم. احساسات متعلق به بخش کودک ذهن است، فکر نکنیم که مثلاً همسرمان 30 یا 40 ساله است و پس کاری نمی توان کرد. همه ی ما وقتی عصبانی هستیم کودک هستیم یا حسادت می کنیم یا هر احساس دیگر، در آن لحظه کودک هستیم؛ پس فرقی نمی کند راهکار یکی است.
کودک هنگام تخلیه ی احساس نباید سرزنش شود. چرا این جوری هستی؟!پذیرفتن یعنی همین جوری که هستی برای من عزیزی. تو عصبانی شدی، بد و خوب نداریم. اگر بچه ها احساسشان را بیرون نریزند، می ماند و بزرگ می شوند و تبدیل به نفرت می شود. بسیاری از قهرهای خواهر و برادرها حتی در سن های میانسالی برای همین احساسات بیرون نریخته ی کودکی است.
بخشش یعنی رها شدن از احساس ناخوشایند. ما وقتی کسی را می بخشیم یعنی از احساس ناخوشایند نسبت به او خودمان را آزاد می کنیم. بخشش این نیست که در کلام بگوییم من بخشیدمت ولی توی دلمان بگوییم که ایشالا روز قیامت بری جهنم. بخشش یعنی من دیگه این احساس را نسبت به تو ندارم. بچه ها خیلی زود از احساس بیرون ریخته عبور می کنند و می بخشند. اما باید مطمئن باشند که بیان احساس منفی تبعاتی ندارد و موجب قطع محبت نمی شود. بچه ها باید بدانند که در ابراز و گفتن احساس آزادند اما در عمل محدودند.
یعنی می توانند بگویند که ازت متنفرم میزنم توی دهنت تا بمیری...اما اگر دست بلند کردکه بزند باید دستش را بگیریم و محکم و قاطع به او بگوییم که حق ندارد بزند. یا اگر در سنی باشد که فحش بلد باشد و کلمه زشت به کار برد نیز مانع می شویم و کلمه ی جایگزین را به او یاد می دهیم. (ادامه دارد...)
#احساس {قسمت27}
[مباحث کودک متعادل]
🆔 @mahfa110
#کودکانه_رضوی
#نشست_احساس
قسمت پایانی.
نکته ی مهم دوم: درک احساسات کودک به معنی تأیید و قبول خواسته های او نیست. بچه ای که عصبانی است که برایش بستنی نخریده اید، در این جا ما اصالت خشمش را تأیید می کنیم نه مسئله ی خوردنش را. این بستنی به ضرر او است و ما هم به عنوان پدر و مادر مسئول هستیم که نخریم و کودک هم حق دارد که عصبانی شود.. تأیید حق کودک در خشم به معنی تأیید خواسته ی او نیست. تأیید خواسته ی کودک وقتی است که مادر خودش را می بازد و به کودک می گوید: خوب باشه عصبانی نشو گریه نکن می خرم ولی یادت باشه خودت بدتر میشی و سرفه می کنی ها!!
وقتی احساسات کودکان را می پذیریم، آن ها هم یاد می گیرند که احساسات خودشان را بپذیرند و به آن احترام بگذارند. علت این که ما با احساساتمان مشکل داریم این است که در کودکی ما را با احساساتمان نپذیرفتند و اجازه ی بروز ندادند و حالا در بزرگسالی ما هم نمی توانیم احساسات فرزندمان را بپذیریم پس باید به کودکی برگردیم و احساساتمان را حالا خودمان بپذیریم، خودمان را همین گونه که هستیم بپذیریم، همین که هستیم لذت ببریم از خودمان و دنبال خوب و بد نباشیم و خود را توصیف کنیم: « من حسودم، خیلی هم حسودم» و عبور کنیم.
برای درک احساس کودک یک آینه ی عاطفی باشید. آینه چه کار می کند؟ وقتی جلوی آینه می ایستید آینه با شما چه کار می کند؟ همانی که هستید را به شما نشان می دهد. آیا آینه ظاهر شما را عوض می کند مثلاً روسری سبز شما را قهوه ای نشان دهد یا به شما بگوید که این روسری یا لباس به شما نمی آید؟ آینه در مورد شما قضاوت نمی کند. آینه ی عاطفی، احساس کودک را عیناً به خودش منتقل می کند، تو عصبانی هستی، تو حسودیت شد، غصه می خوری؛ نه این که ببین خیلی حسودی بده، ... نه خوب و نه بد، همین که هست را نشان می دهیم تا کودک یاد بگیرد چگونه تغییر دهد.
کمک به درک احساس و رشد عاطفی کودک یکی از مراحل بسیار شیرین رفتار با کودک است. منتهی ما آن قدر حواسمان دنبال عقل و دانش کودک رفته که یادمان رفته شیرین ترین بخش رفتار با کودک درک احساس است چون متأسفانه درصد احساسات ناخوشایند جامعه ی ما بالا است. اگر یاد بگیریم که این احساسات ناخوشایند را تبدیل به احساسات خوشایند کنیم و یاد بگیریم از لایه های احساسات ناخوشایند ضبط شده در درونمان عبور کنیم و به احساسات خوشایند برسیم، می بینیم که بچه داری یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیا است.
هر وقت دچار احساسات ناخوشایند شدید آن ها را بنویسید، اصلاً مهم نیست که چی می نویسید در آن زمان نه به عقل و نه به انسانیت و نه هرچیز دیگر توجه نکنید فقط به این توجه کنید که هر چه در ذهنتان است بدون سانسور بنویسید مثل یک استفراغ عاطفی، هر چه سم در ذهنتان است را بیرون بریزید؛ وقتی نوشتن تمام شد هرگز آن را نخوانید و بعد آن کاغذها را بسوزانید یا دور بریزید. چون هیچ کس در هیچ شرایطی نباید این استفراغ عاطفی را ببیند. اگر هنگام نوشتن دچار بغض و گریه و فریاد شدید هیچ اشکالی ندارد. در هر مورد و به هر دلیلی دچار احساس ناخوشایند شدید این کار را انجام دهید، بنویسید و تخلیه شوید و بسوزانید تا راحت شوید. به این ترتیب یک قدم برداشته اید و تکرار کنید.
#احساس {قسمت28}
[مباحث کودک متعادل]
🆔 @mahfa110
#عارفانه_رضوی
استاد #فاطمینیا(دام عزه) :
امام سجاد علیهالسلام میفرمایند:
اگر من حقایق علوم و معارف اسلام را بیان کنم مرا میکشند!! که میکشد؟؟ یهودی و نصاری!؟
نه! عدهای از همین مسلمانان مرا میکشند، یک عده تنگ نظر میکشند! آدم تنگ نظر اگر عمری عبادت کند به هیج جا نمیرسد.
مسلمان تنگ نظر از یهودی خطرناکتر است! خوارج همین تنگ نظرها بودند. اسلام، بلند نظر می خواهد. باید از خدا بخواهیم همه ما را بلندنظر قرار دهد.
🆔 @mahfa110
#شکرانه_رضوی_۹۶۲
امروز سه شنبه ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
ما همیشه بخاطر اشتباهاتمان خودمان را سرزنش میکنیم؛ اما برای موفقیت های مان هرگز جشن نمیگیریم.
موفقیت همیشه در قالب پیروزیهای بزرگ نیست،
در مسیر موفقیت پیروزیهای کوچکی هم وجود دارد.
با هر پیروزی که کسب می کنید خود را تشویق کنید، جشن بگیرید، شاد باشید و به خود هدیه دهید، هیچ اهمیتی ندارد که چقدر این پیروزی ها کوچک باشند، زیرا همه ی آنها کمک میکند تا احساس اعتماد بنفس داشته باشید و محکم و استوار رو به جلو قدم بردارید...
#خدایا_شکرت...
🆔 @mahfa110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ «زينب يا غريبة...»
🔹مرثیه خاطرهانگیز عراقی که در دیدار موکبداران اربعین با #امام_خامنهای جمعخوانی شد. ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
🆔 @mahfa110
#کودکانه_رضوی
#نشست_احساس
گفتیم احساسات جزو وجود هستند و باید تجربه شوند. درک احساس کودک بزرگترین مرحله ی شناخت کودک است. تا احساس کودک و نیاز پشت آن را نشناسیم نمی توانیم با او رفتار مناسب داشته باشیم و رفتارمان بر اساس ذهنیات خودمان خواهد شد.
کودک تا زمانی که احساس درست نداشته باشد نمی تواند فکر و عمل کند؛ چرا بچه های ما این قدر در درس خواندن ناتوان هستند؟ چون ذهن های خیلی پری دارند و یکی از عللی که ذهن پر می شود، احساسات نا خوشایند انباشت شده است. ما و به تبع فرزندانمان بلد نیستیم از احساسات ناخوشایند عبور کنیم تا ذهن تخلیه شود. بچه ها نیز تا زمانی که احساس درست نداشته باشند درگیری های ذهنی شان اجازه نمی دهد که درس بخوانند. خود ما با این ذهن های پر می توانیم یک صفحه کتاب بخوانیم؟ وقتی ذهن پر از احساس های عبور نکرده است و خشم ها و غم ها و کینه ها و حسادت ها طبقه طبقه روی هم انباشته شده اند، این ذهن اجازه فراگیری نمی دهد.
پس بچه ها اول باید احساس سالم داشته باشند. گفتیم با احساس خوب و بد بچه ها باید با احترام برخورد کنیم. بچه ها در اوج احساس احتیاج به درک دارند و درک احساس یعنی پذیرش کودک همان گونه که هست. درحال جیغ زدنه، نعره می کشه، پا می کوبه و نمی دونه که با این احساس باید چی کار کنه من مادر و من پدر باید توانایی پذیرش داشته باشیم همین جوری که هستی بیا حمایتت کنم؛ پرخاش، قهر و دادزدن سر کودک و ... یعنی من تو را نپذیرفته ام.
بچه ها هرچه بیشتر راجع به احساساتشان صحبت کنند مهارت بیشتری به دست می آورند و باید این امکان را داشته باشند که احساسات را بیرون بریزند و راجع به آن حرف بزنند. (ادامه دارد...)
#احساس {قسمت26}
[مباحث کودک متعادل]
🆔 @mahfa110
🔴چگونه نسبت به مدعیان دروغین مهدویت فریب نخوریم و گمراه نشویم؟
‼️ما از حضرت صاحب الزمان عج نامه ای داریم که ایشان در یکی از توقیعاتشان فرمودند:
🌺 و سیأتی الی شیعتی من یدعی المشاهدة، الا فمن ادعی المشاهده قبل خروج السفیانی و الصیحة فهو کذاب مفتر
🔸 و به زودی کسانی نزد شیعیان من می آیند و ادّعای مشاهده میکنند، بدانید هر که پیش از خروج سفیانی و صیحه آسمانی ادّعای مشاهده کند دروغگوی تهمت زننده ای است.
🔶🔸 در ضمن طبق حدیث بالا منظور از مشاهده ، ادعای مشاهده ارتباطی است. یعنی کسانی بگوید من رابط بین شما و امام هستم بنابراین حضرت فرموده اند که من در دوران غیبت هیچ واسطهای ندارم و اساساً فرق بین غیبت صغری و کبری به نبود واسطه هست .
🔷🔹متاسفانه افرادی که بعضا توسط شبکه صهیونیستی تغذیه میشوند در این زمینه ادعاهایی کرده اند نظیر احمدالحسن و ... که حضرت حجت عج چنین روزهایی را می دیدند که عده ای ادعاهایی دروغین و باطل میکنند که چنین حدیثی را فرمودند تا گول این افراد را نخوریم
🔶🔸مثلا احمدالحسن که اهل عراق هست یکی از این مدعیان دروغین می باشد که از دیدار های مکرر با حضرت حجت عج در خواب و بیداری گفته است و خود را زمینه ساز ظهورمعرفی کرده و گفته که من را امام زمان عج فرستاده و هم اکنون به دنبال بیعت گرفتن از مردم میباشد و همانند فرقه وهابیت ، مراجع تقلید و علما و متخصصین دینی را که با او بیعت نکرده اند را فاسد و کافر میداند و سعی در دور کردن مردم از آنها دارد تا اینگونه مردم راحت تر فریبش را بخورند و با او بیعت کنند.
🔷🔹از طرفی این شخص اینقدر ترسو میباشد که مکان زندگی اش را از بقیه پنهان کرده و از طریق اینترنت و شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک و تلگرام به دنبال جمع کردن آدم برای بیعت هست و حتی تصویری از خود هم نشان نداده است تا در صورتی که کشته شد شخص دیگری را جایگزین او کنند و از عناوینی فریبنده همچون ظهور کرد ، یمانی موعود و ... استفاده میکند.
⚠️مراقب و هوشیار باشیم تا ان شاء الله گول چنین افراد منحرف و دروغگویی را نخوریم
📚منابع حدیث:
الاحتجاج شیخ طوسی ج2ص478 - کمال الدین شیخ صدوق ح2 ص516 حدیث44 - الغیبة شیخ طوسی ص395حدیث365 - بحارالانوارعلامه مجلسی ج51 ص360حدیث7
#مدعیان_دروغین
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
🌷مهدی شناسی ۴۸۰🌷
🌹بِأبى أنْتُمْ وَ اُمّى وَ نَفْسى وَ أهْلى وَ مالى ذكْرُكُم فِى الذّاكِرينِ وَ أسْماؤُكُمْ فِى الأْسْماءِ وَ أجْسادُكُمْ فِى الْأجْسادِ وَ أرْواحُكُمْ فِى الأْرْواحِ وَ أنْفُسُكُمْ فِى النُّفُوس ِ وَ آثارُكُمْ فِى الآْثارِ وَ قُبُورُكُمْ فِى الْقُبُورِ ، فَما أحْلى أسْماءَكُم وَ أكْرَمَ أنْفُسَكُمْ وَ أعْظَمَ شَأْنَكُمْ وَ أجَلَّ خَطَرَكُمْ وَ أوْفى عَهْدَكُمْ وَ أصْدَقَ وَعْدَكُمْ🌹
🔸زیارت جامعه کبیره🔸
🌸در اين بخش از «زيارت جامعه» ، بر پايه رهنمودهاى امام هادى عليه السلام ،ما پس از اظهار ارادت دوباره به خاندان پيامبر صلى الله عليه و آله ، به يكى از مهم ترين ويژگى هاى آنان ، يعنى جاذبه فوق العاده اهل بيت عليهم السلام براى اهل معرفت ، اشاره مى نمايیم.
🌿جاذبه ظاهرى و باطنى امام
🔹جاذبه علمى ، اخلاقى و عملى يكى از ضرورترين ويژگى ها براى رهبرى جامعه است كه امامان ، از بالاترين مراتب آن ، برخوردارند .
🔹جاذبه باطنى امامان عليهم السلام به حدّى است كه به نام و ياد آنها نيز جاذبه داده است ، به گونه اى كه هر كس با آنها آشنا شود ، از شنيدن نامشان ، احساس شيرينى مى كند و در برابر جسم و جان ، و حتّى در برابر قبر منوّر آنان ، سرِ تعظيم ، فرود مى آورد .
🌿جاذبه هاى اخلاقى امامان
🔹وفاى به عهد و صداقت در وعده ها ، اصلى ترين عنصر اخلاقى اى است كه براى رهبران جامعه ، فوق العاده مهم و نقش آفرين است . هر قدر پيشوايان جامعه ، در قول و قرارها و وعده هاى خود صادق تر باشند ، براى مردم ، جاذبه بيشترى دارند . از اين رو ، جاذبه هاى اخلاقى اهل بيت عليهم السلام ، با اين ويژگى آغاز مى شود و ويژگى هاى اخلاقىِ جاذبه آفرين ديگر آنان ، مانند : احسان ، كَرَم ، حق محورى ، راستگويى و مُدارا ، در پى مى آيد .
🌿جاذبه هاى علمى اهل بيت عليهم السلام
🔹پس از ويژگى هاى اخلاقى ، ويژگى هاى علمى رهبران جامعه ، جاذبه آفرين است . خاندان پيامبر صلى الله عليه و آله ، به دليل اين كه از منبع وحى و الهام و آثار انبيا ، بويژه خاتمِ آنان تغذيه علمى كرده اند ، در بالاترين مراتب علمى قرار دارند و از اين روى ، جاذبه هاى علمی آنان با هیچ کس سنجیده نمی شود.
#مهدی_شناسی
#قسمت_480
#جامعه_کبیره
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
◀️معرفت مهدوی
📣اگر امام حسین (علیهالسلام)
امام تو است باید راه او را بروی..
🔹متأسّفانه مسئلهى پيشوایی و پيشروى در مورد امام، امروز در معارف فرهنگ شيعى ما هيچ مطرح نيست. تا میگویی امام حسين (علیهالسّلام) در فلان موقعيّت يک چنين عملى انجام داد، اميرالمؤمنين (علیهالسّلام) چنان و.. ميگويد: آقا! اينها امام بودند.
👌خُب، به دلیل اینکه اینها امام بودند، بايد تو پيروى كنى. يعنى چه که بگویی او چون امام است، پس من نميتوانم پسِ كار او و دنبال راه او را بگيرم؟ در حالى كه اين خطاى خيلى بزرگى است،
💠وقتى كه ما امام را به امامت شناختيم، بايد راه امام و خطّ سير زندگى او را هم بفهميم و بدانيم؛ تا بتوانيم دنبال اين خطّ سير را بگيريم و عمل كنيم.
👈اميرالمؤمنين (صلواتاللهعليه) فرمود: «ألا وَ إنَّ لِكُلِّ مَأمومٍ إماماً يَقتَدِى بِه»؛ هر مأمومى امامى دارد كه به آن امام اقتدا ميكند، دنبالهرو آن امام است و بايد دنبال آن امام برود؛ والّا امامِ او نيست و او هم مأموم او نيست. پس مسئلهى اقتدا كردن و دنبال خطّ سير و زندگى امام رفتن، مطلبى است لازم و مقتضاى لفظ امام و مأموم.
📚همرزمان حسین (علیهالسلام)؛
#امام_خامنهای
#معرفت_امام
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
مسجد یا استیج عکاسی مدلینگ!
در دنیا برای مکان های مذهبی باید و نباید های در نظر گرفتهاند؛ اما مسجد نصیرالملک شیراز در فقدان نظارت مسئولان به جولانگاه افرادی تبدیل شده که بدون در نظر گرفتن حرمت این مکان مقدس، مسجد را با استیج عکاسی اشتباه گرفته اند!
#جاهلیت_مدرن
#آخرالزمان
#هتک_حرمت_مساجد
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ مذاکره دوباره با آمریکا
♨️ابوموسیاشعریِ رانتخوار با شعار دروغین صلح رای آورد...
#استادپناهیان
#سیاست_مهدوی
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
در جریان برگزاری جشنواره سالانه گوجهفرنگی در شهر بونُل اسپانیا، ۱۴۵ تن گوجهفرنگی له و لورده شد.
در دنیایی که نامش دهکده جهانیست،
و شعار سردمدارانش حقوق بشر جهانی،
کودکان یمن نیازمند غذا هستند برای زنده مانده، و مردم اسپانیا در حال هدر دادن غذا هستند برای تفریح کردن!
#جاهلیت_مدرن
#آخرالزمان
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
◀️تا رابطه ی ما با امام زمان قوی نشود کار ما درست نخواهد شد.
◀️و قوت رابطه ی ما با ولی امر اصلاح نفس است.
#آیت_الله_بهجت
#رابطه_با_امام
#اصلاح_نفس
#تلنگر_مهدوی
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
💢هوس عکس یادگاری با شیطان
🔹 ۷آبان ۹۶ روحانی در مجلس ، خطاب به آمریکا:مگر کشورها دیوانه شده اند که با شما مذاکره کنند!
khat57
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
چرا مذاکره در نیویورک منتفی است؟ -۱
✍️ مذاکره با دولت آمریکا، سالبه به انتفای موضوع است. در ادبیات سیاسی، حتی ملاقات و دست دادن دو سیاستمدار هم مذاکره قلمداد نمی شود (که همین هم بین ما و دولت آمریکا موضوعیت ندارد).
🔹مذاکره، مقدمه رسیدن توافق و تعامل (عمل متقابل) است. طرفین حداقل هایی را قائل هستند که کف مذاکره است و نمی توان از آن عقب نشینی کرد. بر این مبنا اگر اشتراکاتی پیدا شد، می توان قول و قرار گذاشت و توافق کرد.
♦️به تعبیر سخنگوی دولت، آقای روحانی تردید داشته که امسال اصلا در نشست امسال مجمع عمومی شرکت کند. علت را باید در رفتار قلدر مآبانه و غیر قانونی آمریکا جست و جو کرد که برای سفر هیئت ایرانی مانع تراشی کرد و سرانجام نیز به برخی اعضای هیئت ویزا نداد.
🔹وزیر خارجه هم اخیرا در فهرست تحریم ها قرار گرفت و حال آن که اگر آمریکا می خواست پالس مذاکره بفرستد، طبیعتا نباید این گونه به مذاکره کننده ارشد ایرانی توهین می کرد. این رویکرد دولت ترامپ و کارشکنی های آن، بوی استقبال از مذاکره نمی کند؛ مگر در فضای توهین و تحقیر.
♦️اخیرا ریچارد هاس رئیس شورای روابط خارجی آمریکا در واشنگتنپست نوشت "دونالد ترامپ دنبال مذاکره کردن نیست، بلکه میخواهد دیکته کند و دستور بدهد. سیاست خارجی ترامپ، فاقد دیپلماسی است. هم در قبال ایران و هم حتی چین و پاکستان و هند".
🔹به این معنا، مذاکره -به مفهوم مصطلح آن در ادبیات دیپلماتیک- از اساس منتفی است و اصلا امکان ندارد؛ ولو اینکه کسانی می خواستند روحانی را با ترامپ و ظریف را با پمپئو رو به رو کنند و مثلا مقابل عمل انجام شده قرار دهند. چنان ملاقات محالی، صرفا هجو مذاکره است.
♦️ثانیا، دولت و وزارت خارجه ما مذاکره ندیده نیست. امروز تقریبا هیچ کس (مگر عناصر ماموریت دار و وابسته) از شنیدن نام مذاکره هیجان زده نمی شود.
🔹ما چهار سال قبل، از مرحله مذاکره عبور کردیم و به توافق رسیدیم. دولت ما ظرف دو ماه، همه تعهدات را به انجام رساند. و از آن تاریخ (27 دی 94) منتظر اجرای یازده تعهدات آمریکا و اروپا درباره لغو تحریم های مالی و بانکی و نفتی است.
♦️آقای ظریف، چه مذاکره ای می تواندداشته باشد، در حالی که همین چند روز قبل، ویدئوی اظهارت پمپئو را درباره افتخار به تقلب و دروغگویی منتشر کرد؟ پمپئو در این فیلم می گوید "زمانی که رئیس CIA بودم، دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور #افتخارات_تجربه_آمریکایی است".
🔹ظریف همان جا نوشت "پمپئو! عادات قدیمی، به سختی ترک میشود. دروغ و تقلب در روزهای اخیر به اوج رسیده است".
#محمدایمانی
🔻ادامه دارد🔻
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
چرا مذاکره در نیویورک منتفی است؟ -۲
🔹«کریستین امانپور» خبرنگار بدسابقه سی ان ان دیروز بعد از مصاحبه با آقای ظریف مدعی شد "اوبه من گفت روحانی حاضر است با ترامپ این هفته در نیویورک دیدار کند، اگر ترامپ حاضر باشد آن چیزهایی که ضروری است را انجام دهد؛ لغو تحریمها در ازای نظارتهای دائمی بر برنامه هسته ای ایران".
♦️بنیان این ادعا و این قبیل فضا سازی های رسانه ای، از همه جهت سست است. ظریف و روحانی پیش از این به درستی گفته اند برجام قابل مذاکره مجدد و افزایش تعهدات نیست. ما تمام و کمال، هزینه های برجام را پرداخته ایم و مطالبه ما نیز، همه تعهدات صد تحریمی اروپا و آمریکاست. طبعا برای یک معامله، دو بار هزینه نمی کنند.
🔹برجام (به عنوان سند ضمیمه قطعنامه 2231 شورای امنیت) سقف زمانی مشخصی برای محدودیت های هسته ای ایران قائل شده و پس از انقضای آن، طبق توافق باید محدودیت ها برداشته شود؛ چه این که این محدودیت ها فراتر از محدودیت هایی است که معاهده NPT برای اعضای خود قائل شده و دلیلی ندارد ایران، استثنای بر قاعده باشد.
♦️نه ظریف و روحانی و نه هیچ کس دیگری نمی توانند این محدودیت های موقت را دائمی کنند؛ آن هم در ازای مشتی وعده دوباره و در حالی که وعده های قبلی در برجام کاملا نقض شده است.
🔹ضمنا دولت دیکته گوی ترامپ، فراتر از انتظارات نا به جای هسته ای، آرزوی خلع توانمندی نظامی و نفوذ منطقه ای ایران را هم در سر می پروراند و مطالبه می کند.
♦️اگر اوباما ژست تعامل گرفته بود اما با تحریم های محدودیت ویزایی و سپس کاتسا و ایسا زیر برجام زد، ترامپ علنا دنبال دیکته کردن است. و هر کس به فرض محال، به مذاکره در چنین فضایی (ولو مع الواسطه) تن دهد، قبل از هر چیز به خود شلیک کرده است.
🔹مذاکره با آمریکا فاقد کمترین موضوعیت است. آمریکا فقط می تواند به شکل مشروط ، به کمیسیون مشترک برجام برگردد، با همان مقدماتی که رهبر انقلاب تصریح کردند:
♦️"چنانچه آمریکا حرف خود را پس گرفت و توبه کرد و به معاهده هستهای که آن را نقض کرده ، بازگشت، آنوقت در جمع کشورهای عضو معاهده که شرکت و با ایران صحبت میکنند، آمریکا هم میتواند #شرکت_کند، اما در غیر اینصورت هیچ مذاکرهای در هیچ سطحی بین مسئولان جمهوری اسلامی و آمریکاییها اتفاق نخواهد افتاد نه در نیویورک و نه غیر آن".
#محمدایمانی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 بخشی از وصیت امام خمینی(ره) که برای این روزهای ماست..!👆
🔺 "شما ها نباید بنشینید و منتظر آن باشید که حکام و دست اندر کاران کشورتان یا قدرت های خارجی بیایند و برای شما #استقلال و #آزادی را تحفه بیاورند.."
🔺"...حکام جنایتکار که دسترنج شما را به دشمنان شما تقدیم میکنند از کشور خود برانید !!
و خود و طبقات خدمتگزار متعهد، زمام امور را به دست گیرید..!!"
Roshangari_ir
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729