📣 فراخوان همکاری جهت تدریس
مدیریت آموزش سازمان حرم مطهر رضوی از بین نیروهای افتخاری توانمند و علاقه مند جهت تدریس در حوزه های زیر دعوت به همکاری به صورت افتخاری (رایگان) می نماید:
حوزه های مدنظر در قالب گروه های آموزشی زیر است:
1- گروه حرم شناسي و مهارت هاي خدمتي: عناوين زيرمجموعه: حرم شناسی، امام شناسي، تاريخچه حرم مطهر، آشنايي با اماکن متبرکه، مراسم هاي حرم مطهر، مشاهير مدفون در حرم مطهر، موزه شناسی، آشنايي با ساختار آستان قدس رضوي، مشهد شناسي، آداب زيارت ، آشنايي با شرح وظايف عمومي و تخصصي، آئين نامه هاي خدمتي، آداب خدمت و ...
دوره های اختصاصی مربوط به بخش های خدمتی (مثلاً اصول پذیرایی برای نیروهای مهمانسرا و جرم شناسی برای نیروهای آگاهی و ....) در اولویت توجه است.
2- گروه بحران و پدافند غيرعامل: عناوين زيرمجموعه: امداد و کمک هاي اوليه، مديريت بحران، پدافند غيرعامل، اطفاي حريق، بهداشت، ايمني و محيط زيست در محيط کار (HSE) و ...
3- گروه بهداشت و سلامت: عناوين زيرمجموعه: بهداشت فردي، بهداشت روان، ارگونومي، طب الرضا، تغذيه سالم، پيشگيري از بيماري ها، سبک زندگي سالم، بيماريهاي رايج، فعاليت و ورزش، کنترل خشم، کنترل استرس و ...
4- گروه مهارت هاي ارتباطي و اجتماعي: عناوين زيرمجموعه: اخلاق، سبک زندگي، جنگ نرم و شيوه هاي مقابله، روش هاي امر به معروف و نهي از منکر، بهداشت رواني خانواده، آداب معاشرت، آئين سخنوري و فن بيان، روانشناسي مراجعين، و روانشناسی تکریم زائرین
5- گروه قرآن و معارف ديني: عناوين زيرمجموعه: قرآن (روانخواني، تجويد، تفسير، حفظ، تدبر)، نهج البلاغه، ادعيه، احکام حرم مطهر، وقف، نذر، آداب زیارت و ...
6- گروه زبان هاي خارجي: مکالمه کاربردي انگليسي، عربي، ترکي آذري، اردو، فرانسوي و ... شامل: مکالمات عمومي، مکالمات کاربردي و تخصصي درحرم مطهر، مکالمه آزاد حرم شناسي و ...
7- گروه فناوري اطلاعات: عناوين زيرمجموعه: امنيت اطلاعات، سواد رسانه اي، مباني رايانه، اينترنت، فضاي مجازي، نرم افزارهاي کاربردي، شبکه و ...
8- گروه مديريت: عناوين زيرمجموعه: مديريت اسلامي، اصول سرپرستي، برنامه ريزي، مديريت زمان، مهارت هاي تصميم گيري، مهارت هاي خلاقيت، مديريت پروژه، مهندسي ارزش، اصول و فنون مذاکره، آينده پژوهي، 5S و ...
علاوه بر دوره های فوق، دوره های پیشنهادی مرتبط با خدام نیز پذیرفته می شود.
مخاطب دوره ها، خدمه و خادمیاران افتخاری حرم مطهر رضوی می باشند.
دوره های آموزشی یا بصورت تک جلسه ای حضوری (همایش) یا بصورت چند جلسه ای حضوری (کلاسی) و یا بصورت غیر حضوری (وبینار) برگزار می گردد.
اساتید محترم بایستی جزء خدمه یا خادمیاران افتخاری فعال در حرم مطهر رضوی باشند. اساتید خارج از استان خراسان رضوی که امکان حضور منظم در حرم مطهر رضوی را ندارند می توانند جهت تدریس در همایش ها (یا آموزش های تک جلسه ای) یا وبینارها درخواست پیشنهادی خود را ارسال نمایند.
ارسال رزومه از طریق ایمیل به khedmat@aqr.ir
نتایج پس از مصاحبه حضوری و تایید مدیریت آموزش سازمان حرم مطهر رضوی اعلام می گردد. تخصص هایی که بیشتر مناسب نیروهای افتخاری باشد در اولویت قرار می گیرد.
تدریس افتخاری در دوره ها به عنوان خدمت تخصصی، فوق العاده یا موظف در پرونده خدمتی اساتید ثبت می گردد.
☀️ آموزش رضوان ☀️
کانال رسمی مدیریت آموزش سازمان حرم مطهر رضوی
🆔 https://sapp.ir/amoozeshrezvan
🆔 https://gap.im/amoozeshrezvan
🆔 https://ble.im/amoozeshrezvan
#کودکانه_رضوی
#چرا_خدا_رو_نمیبینیم
(پاسخ #سطح_اول برای کودکان)
چه جوری خدا رو #ببینیم ؟
خدا رو نمی شه با #چشم دید .
چرا ؟
چون خدای بزرگ مثل ما یا چیزای دیگه نیست که بشه با چشم اونو دید . البته ما خیلی چیزا رو با چشمامون نمی بینیم ؛ مثلاً اون پَرده چرا تکون می خوره ؟
چون باد بهش می خوره .
آیا بادِ کولر رو میتونی ببینی ؟
نه .
آفرین ! درسته ؛ ما باد رو نمی تونیم با چشم ببینیم ، ولی بادی #وجود داره که پرده رو حرکت میده . اگه باد بهش نمی خورد که حرکت نمی کرد ، درسته ؟
بله .
پس باد #هست ، ولی ما نمی تونیم اون رو با چشم ببینیم . خیلی چیزای دیگه هم هست که وجود دارن ولی دیده نمی شن ، مثلاً این گل رو بو کن ! چه بویی میده ؟
بوی خوبی داره .
تو میتونی این بو رو با چشمات ببینی ؟
نه .
بوها و صدا ها هم هستند ، ولی ما نمی تونیم با چشمامون اونا رو ببینیم . پس خیلی چیزا هستند که ما با چشمامون نمی تونیم اونا رو ببینیم . خدا هم با چشم دیده نمیشه . البته درسته که خدا هم با چشم دیده نمیشه ولی با همه چیز فرق داره ، یعنی خدا مثل باد و بو نیست . این مثال ها رو برات گفتم تا فقط ذهنت رو کمی روشن تر کنم ، ایشالا وقتی بزرگتر بشی و چیزای بیشتری یاد بگیری ، پاسخ سئوالت رو بهتر می فهمی .
📚 شصت پرسش اعتقادی ، سید رضا طباطبایی ، ص ۲۴
🆔 @mahfa110
#کودکانه_رضوی
حق انتخاب دادن، جایگزین "نه گفتن"
کودکان زیر هفت سال دوست دارند احساس استقلال داشته باشند. به جای رد کردن کامل خواسته او هنگامی که پیش از غذا یک تکه شکلات درخواست می کند، به او یک تکه سیب یا انگور پیشنهاد کنید. یا اجازه دهید شکلات مورد نظر خود را انتخاب کند اما بعد از ناهار بخورد.
اگر کودک اصرار دارد لباس نامناسب فصل بپوشد، به او حق انتخاب بین دو نوع لباس مناسب را بدهید. البته مسلما این حق انتخاب ها باعث خوشحالی فرزند شما نمی شود اما یاد می گیرد باید بین آنها یکی را انتخاب کند.
🆔 @mahfa110
#کودکانه_رضوی
#نشست_احساس
در جامعه ی ما که بر پایه ی هنجارهای آن زندگی می کنیم، به دو بعد عقل و جسم اهمیت بیشتری داده می شود. بیشترین توان خانواده از نظر مالی و وقت و حوصله صرف این می شود که بچه ها خوب بخورند، خوب بپوشند و خوب درس بخوانند. در مباحث مربوط به جسم دیدیم که ما حتی در این زمینه هم شناخت و مهارت نداریم اما اهمیت فراوانی به آن می دهیم. در حوزه ی عقل و شناخت هم فقط درس خواندن را می شناسیم و شناخت دیگری نداریم. پس متأسفانه می بینیم که در جامعه ی ما تمرکز بیشتر روی دو بعد جسم و عقل است و از دو بعد دیگر غافل هستیم. در مباحث پیشین راجع به معنویت و امنیت و شخصیت صحبت کردیم؛ در این مبحث راجع به احساس خواهیم گفت.
ما از کلمه ی احساس و احساسات خیلی استفاده می کنیم به خصوص خانم ها. چه قدر می گوییم: من حساسم، احساس دارم، احساسات منو درک نمی کنی، مردها احساس ندارند و...... حال ببینیم که چه قدر از آن اطلاعات و شناخت داریم؟ و چه کار کنیم که از احساساتمان بهتر استفاده کنیم؟
نقش احساس در رشد بسیار مهم است. احساس 80 درصد ریشه ی رفتارهای ما و علت خوشبختی و یا عدم خوشبختی ما است؛ در حالی که نقش عقل فقط 20 در صد است. قبلاً هم این فرمول را گفته ایم: درک -- تصور -- انتظار (نیاز) -- احساس -- رفتار
ریشه ی رفتارهای ما احساسات ما است. هیچ کار و فعلی نیست که از ما سر بزند و یک احساسی پشت آن نباشد. ما بر پایه ی درک و تصوری که از خودمان و دنیای پیرامونمان داریم، یک نیاز یا انتظاری را احساس می کنیم و در مقابل دریافت یا عدم دریافت آن یک احساسی خواهیم داشت که این احساس پایه ی شکل گیری رفتار ما خواهد بود.
تمام رفتارهای ما را احساسات ما کنترل می کنند. حال اگر انسان احساس سالمی نداشته باشد، رفتار سالمی نیز نخواهد داشت. پایه گذاری احساس در سال های کودکی است یعنی 6سال اول. رشد عاطفی در شش سال اول کودکی صورت می گیرد. احساس یک پدیده ی واقعی است و جزو غرایز ما است. شبکه ی عصبی را توضیح دادیم، نتیجه ی چگونگی شکل گیری این شبکه ی عصبی، احساسات مختلف است.
احساسات از جنینی شکل می گیرند و نوزاد وقتی به دنیا می آید ساختار احساسی او کامل است در حالی که ساختار عقلی اصلاً کامل نیست و 18 سال طول می کشد تا این ساختار و نظام عقلی و فکری شکل بگیرد ولی نظام عاطفی و احساسی او کامل است. و آن قدر این سیستم در نوزاد کامل و قوی است که خطا نمی کند. نوزاد تمام احساسات مادر را درک می کند چه خوشایند و چه ناخوشایند، همه را درک می کند و خطا ندارد و واکنش نشان می دهد. خیلی وقت ها مادر اذعان می کند که: من نمی گذارم که فرزندم متوجه شود! خوب این مادر زحمت اضافی می کشد چون بچه خیلی زود و سریع متوجه می شود و اصلاً لازم نیست که شما کاری بکنید.
#احساس {قسمت1}
[مباحث کودک متعادل، استاد محمود سلطانی]
🆔 @mahfa110
#عارفانه_رضوی
آیت الله #فاطمینیا(دام عزه) :
✍بعضی ها در #دعای_کمیل فراوان #دروغ می گویند. دروغ نه به معنی اخباری، به معنای #تعارف با خدا.!
میگوید: "صبرت علی عذابک فکیف اصبر علی فراقک" ای دروغ گو! تو حاضر نیستی یکی از لذتهایت را کنار بگذاری؛ یا مثلا در جای دیگر میگوید: "پروردگارا من هر چه تو بخواهی و هر چه بگویی من تسلیمم!" ولی #تسلیم نیست!
🍃حضرت سجاد(ع) رسید به کسی که دعا میخواند و می گفت:
"اللهم انی اسئلک البلا و الصبر علی البلا" ( خدایا از تو بلا می خوام و #صبر بر #بلا)؛ حضرت فرمود:
این چه حرفی است که میزنی؟ پرسید: چه بگویم؟ آقا فرمود: بگو:
"اللهم انی اسئلک العافیه و شکر علی العافیه" (خدایا از تو #عافیت میخواهم و شکر بر عافیت!).
🆔 @mahfa110
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | گنجینه سحر
🌟 توصیههای رهبرانقلاب به #جوانان درباره خواندن #نماز_شب و استفاده از فرصت جوانی
Khamenei_ir
@Zohoore_Ghaem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام اظهارات رئیسجمهور درباره مذاکره با امریکا در چند سال اخیر
Roshangari_ir
@Zohoore_Ghaem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مادران دو شهید حزب الله لبنان که در حمله چند شب قبل رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدن، دارن به همدیگه دلداری میدن.
یکیشون به دیگری میگه: "میدونی پسرامون الان کجان؟
پیش حسین علیه السلام..."
Roshangari_ir
@Zohoore_Ghaem
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺جواب کوبنده حجت الاسلام پناهیان به رسانه دولتی که سخنانش را #تقطیع کرده بود!!
من این رو گفتم..!؟
خبرگزاری دولتی عین #بی_بی_سی عمل کرده !
رئیس دولتش هم با همین دروغ ها رای آورد!
@Zohoore_Ghaem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 سخنان جناب بی آزار تهرانی در مورد صحبتهای آقای روحانی پیرامون مذاکره با آمریکا
✖️این ویدئو فقط چند ساعت بعد از انتشار از اینستاگرام حذف شد..
Roshangari_ir
@Zohoore_Ghaem