هدایت شده از ظهور نزدیک است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡وقتی حال نداری نماز شب بخونی!
💠 استاد فاطمی نیا
@imanoor_com
هدایت شده از ظهور نزدیک است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡همه چیز درباره تعبیر خواب...
💠 استاد فاطمی نیا
@imanoor_com
هدایت شده از ظهور نزدیک است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️دیر آمدم... دیر آمدم... در داشت میسوخت😭
📝شعر آقای حسن بیاتانی در حضور رهبر انقلاب
#فاطمیه🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هدایت شده از ظهور نزدیک است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علامه امینی (ره) با یک سئوال چه تردیدی در دل ۸۰ تن از حفاظ حدیث عربستان ایجاد کرد!
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از ظهور نزدیک است
♥️عاشقانه های ناب رهبرم
خــواب راحــت بــراے مــا مــمــنــوع
مــا ڪــه درفــتــنــه ها ڪــنــار همـیم
جــبــهه ے جــنــگ مـا شــده مــعـلوم
مــا هم ایــنــجـا مــدافـع حــرمــیــم
#جانم_فدای_رهبرم 🌹
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرج🌹
#وصف_عشق
@emamkhamenei2💚
#رزق_معنوی✨
🔰 امیرالمؤمنین علیه السلام:
🔴دنیا،در حال انتقال از یکی به دیگری است و از کف رفتنی است.گیرم که دنیا برای تو بماند،تو برای آن نمی مانی.
📚غررالحکم،ح۱۸۰۲
┈┈•✾🍃❣🍃✾•┈┈
@zohoore_ghaem
موانع استجابت دعا_37.mp3
13.91M
🔰#موانع_استجابت_دعا ۳۷
⚜ نتیجهی موفق و کاملِ حضور انسان در مکتب دعا، رسیدن به مقام تسلیم و عجز دربرابر خداوند است...
مکتب دعا، میتواند آنقدر روح را بزرگ کند؛
که مقام عجز و ناتوانی خویش را در برابر خدا درک کند.
#استاد_شجاعی💫
┈┈•✾🍃❣🍃✾•┈┈
@zohoore_ghaem
❌دل باید محجوب باشد❌
دیدین بعضی ها میگن مهم دل انسانه که باید پاک باشه و انسانیت افراد، ربطی به نوع پوشش اونها نداره؟!
بله درسته که دل باید محجوب باشه؛ منتها ظاهر انسانها آینه ی فکر و دل اونهاست و ظاهر هر کس جلوه ای از درونیاتشه.
اگه ما می بینیم که زنی زیر چادر هم بی پرده و ولنگاره به این خاطره که هنوز روحش بی پرده و فکرش ولنگاره!!
هنوز شناختش از خودش عوض نشده! چنین آدمی که شناختش از خودش وسیله ای برای نمایش و فخرفروشی باشه، همهٔ عمرش رو کار می کنه، حقوق می گیره تا بتونه بهترین ها رو تهیه کنه و خودش رو بهتر نمایش بده.
برای چنین کسی اصلا پوشش هم قسمتی از جلوه گریشه!!
پس تا وقتی که خودش و شناختش از حجاب عوض نشه، در هر لباس دیگه ای همون آدمه.
چنین آدمی حجاب براش زینته؛ زینتی که زیبایی هاش رو بیشتر به جلوه دربیاره.
📘دختران آفتاب، ص ٣٨١، با کمی تصرف
#عفاف_فاطمی🌱
┈┈•✾🍃❣🍃✾•┈┈
@zohoore_ghaem
📌 *شهیدی که شاهد ترور کودک و همسر باردارش بود*
🔹️ *حجت الاسلام سید رضا بطحایی* به همراه همسر باردار و فرزند خردسالش سال ۹۳ در سامرا توسط تروریستهای داعش به طرز فجیعی به *شهادت* رسیدند.
🔹️ *حجت الاسلام سید رضا بطحایی* به اتفاق خانواده اش برای زیارت *حرم مطهر امامین عسکریین* در سامرا بودند که با حمله تروریست های داعش در جاده برگشت از سامرا به کمین نیروهای داعش افتادند.
این *شهید* بزرگوار ، هنگام دستگیری ملبس به لباس روحانیت و در حال مکالمه تلفنی با دوستانش در نجف اشرف بوده است که تروریست های داعش تلفن را از وی گرفته و دستگیری آنان را اعلام میکنند.
🔹️ *روحانی شهید سید رضا بطحایی* ، اولین و تنها خانواده ایرانی هستند که پیکرشان به دست داعشیهای جلاد در شهر بلده عراق قطعهقطعه شد ، تروریستهای داعش ابتدا فرزند خردسال و همسرش را در مقابل دیدگان ایشان *شهید* کردند و سپس خودش را هم به *شهادت* رساندند.
🔹️ مهمترین هدف داعش ورود به ایران بود که *شهدای مدافع حرم* ابتدا نگهبان حرمین شریفین در سوریه و عراق شدند و سپس نجات بخش مردم شدند.
#شهید_سیدرضا_بطحائی🌹🍃
#از_شهدا_بیاموزیم ❣
┈┈•✾🍃❣🍃✾•┈┈
@zohoore_ghaem
قرآن ترجمه المیزان
سوره 58
سوره مبارکه المجادلة
صفحه 543
أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ يَعْلَمُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۖ مَا يَكُونُ مِنْ نَجْوَىٰ ثَلَاثَةٍ إِلَّا هُوَ رَابِعُهُمْ وَلَا خَمْسَةٍ إِلَّا هُوَ سَادِسُهُمْ وَلَا أَدْنَىٰ مِنْ ذَٰلِكَ وَلَا أَكْثَرَ إِلَّا هُوَ مَعَهُمْ أَيْنَ مَا كَانُوا ۖ ثُمَّ يُنَبِّئُهُمْ بِمَا عَمِلُوا يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ (7)
آيا ندانسته اى که خداوند آنچه را در آسمان ها و آنچه را که در زمين است مى داند؟ هيچ نجواى سه نفرى نيست مگر اين که او چهارمين آنان است، و نه هيچ پنج نفرى مگر اين که او ششمين آنان است، و نه کمتر از اين و نه بيشتر مگر اين که هر جا باشند او با آنها است; سپس روز قيامت از آنچه انجام داده اند باخبرشان خواهد ساخت; به يقين خداوند به همه چيز دانا است. (7)
أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ نُهُوا عَنِ النَّجْوَىٰ ثُمَّ يَعُودُونَ لِمَا نُهُوا عَنْهُ وَيَتَنَاجَوْنَ بِالْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَمَعْصِيَتِ الرَّسُولِ وَإِذَا جَاءُوكَ حَيَّوْكَ بِمَا لَمْ يُحَيِّكَ بِهِ اللَّهُ وَيَقُولُونَ فِي أَنْفُسِهِمْ لَوْلَا يُعَذِّبُنَا اللَّهُ بِمَا نَقُولُ ۚ حَسْبُهُمْ جَهَنَّمُ يَصْلَوْنَهَا ۖ فَبِئْسَ الْمَصِيرُ (8)
آيا به کسانى که از نجوا نهى شده اند توجّه نکرده اى که باز هم به آنچه از آن نهى شده اند برمى گردند و درباره گناه و تجاوز و مخالفت با پيامبر نجوا مى کنند، و چون نزدت مى آيند با چيزى به تو تحيّت مى گويند که خدا با آن به تو تحيّت نگفته است، و با خودشان مى گويند: چرا خدا ما را به کيفر آنچه مى گوييم عذاب نمى کند؟ جهنّم براى آنان کافى است که به آن خواهند سوخت، و چه بد سرانجامى است! (8)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا تَنَاجَيْتُمْ فَلَا تَتَنَاجَوْا بِالْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَمَعْصِيَتِ الرَّسُولِ وَتَنَاجَوْا بِالْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِي إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ (9)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! هنگامى که نجوا مى کنيد، درباره گناه و تجاوز و مخالفت با پيامبر نجوا نکنيد و درباره نيکوکارى و تقوا نجوا کنيد، و از خدايى که به سوى او محشور خواهيد شد پروا داشته باشيد. (9)
إِنَّمَا النَّجْوَىٰ مِنَ الشَّيْطَانِ لِيَحْزُنَ الَّذِينَ آمَنُوا وَلَيْسَ بِضَارِّهِمْ شَيْئًا إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (10)
جز اين نيست که اين نجوا[ى منافقان ]از شيطان است، تا مؤمنان را اندوهگين کند، در حالى که جز به اذن خداوند هيچ زيانى به آنان نمى رساند، و مؤمنان بايد فقط بر خدا توکّل کنند. (10)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا قِيلَ لَكُمْ تَفَسَّحُوا فِي الْمَجَالِسِ فَافْسَحُوا يَفْسَحِ اللَّهُ لَكُمْ ۖ وَإِذَا قِيلَ انْشُزُوا فَانْشُزُوا يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ ۚ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ (11)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! هنگامى که به شما گفته شود: در مجالس جا گشاده کنيد; گشاده کنيد تا خدا به شما گشايش دهد، و هنگامى که گفته شود: برخيزيد; برخيزيد، تا خداوند کسانى از شما را که ايمان آورده، و کسانى را که از دانش برخوردار شده اند به درجاتى بالا ببرد و خدا به آنچه مى کنيد آگاه است. (11)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۴۳🌷
اسلام و سخنان درِگوشی:
در تاریخ آمده است که در زمان پیامبر، برخی از یهودیان و منافقان با یکدیگر سخنان درگوشی می گفتند و گاهی هم با چشم هایشان به افراد باایمان اشاره می کردند. مؤمنان با دیدن این منظره ناراحت می شدند و فکر می کردند نجواکنندگان، خبر ناراحت کننده ای از بستگان و عزیزانشان دارند که به جهاد رفته اند، و در این باره با هم نجوا می کنند. هنگامی که این وضعیّت ادامه پیدا کرد، مؤمنان به پیامبر شکایت کردند. پیامبر نیز دستور داد که هیچ کس حق گفتن سخنان درگوشی در برابر مسلمانان را ندارد؛ امّا نجواکنندگان گوش نکردند و کار زشتشان را ادامه دادند. در این هنگام، این آیات نازل شد و آنان را تهدید کرد. در این آیات، دو نکته ی مهم در مورد نجوا و سخنان درگوشی وجود دارد:
نخست این که هیچ نجوایی هر قدر هم مخفیانه باشد، از خدای دانا مخفی نیست. خداوند در هر جلسه ی خصوصی و نجوای پنهانی حضور دارد، و هر کس در هر جایی باشد، خدا نیز همراهش است(هُوَ مَعَهُم اَینَ ما کانوا). آری، برای او، کوچک یا پنهان بودن یک چیز، با بزرگ و آشکار بودنش تفاوتی ندارد، و همه چیز در پیشگاه او یکسان است.
از امام صادق(ع) نقل شده است:
«اینکه خداوند سمیع (بسیار شنوا) نامیده شده، بدین سبب است که سه نفر با هم نجوا نمی کنند مگر این که او چهارمین آن هاست؛ صدای راه رفتن مورچه بر سنگ سخت و صدای برخورد بال های پرندگان در هوا را می شنود؛ چیزی از او پنهان نیست و آنچه گوش ها و چشم ها درک می کنند و آنچه را که درک نمی کنند، از کوچک و بزرگ، همه نزد او ظاهر و آشکار است.» نکته ی دوّم، «انواع نجوا و سخنان درگوشی»، و نظر اسلام در این باره است. به طور کلّی این عمل با توجّه به احوال گوناگون، احکام متفاوتی دارد: اگر درگوشی صحبت کردنِ دو یا چند نفر، باعث اذیت و ناراحتی و بی احترامی به یک مسلمان شود، «حرام» است، و به فرموده ی این آیات، از اعمال شیطانی محسوب می شود. همچنین نجواهایی که موضوع آن، گناه و معصیت خدا و پیامبر باشد، «ممنوع» است. در مقابل، گاهی نجوا «واجب» است؛ این در صورتی است که مسأله ی سرّی و مهمی در میان باشد که فاش شدن آن خطرناک است، و نگفتن آن به افراد مورد اعتماد، حق مسلمانی را ضایع می کند، یا برای اسلام و مسلمانان، خطری به وجود می آورد. برخی اوقات نیز نجوا «مستحب» است. این در جایی است که انسان برای انجام کارهای خوب و پسندیده، با دیگران نجوا می کند، و در این کار، هیچ نوع بی احترامی و آزاری به دیگران نمی رسد. به طور کلّی تا زمانی که هدف مهم¬تری در کار نباشد، نجوا کردن، کار پسندیده ای نیست و برخلاف آداب معاشرت است؛ زیرا نوعی بی اعتنایی یا بی اعتمادی نسبت به دیگران محسوب می شود. در حدیثی از پیامبر می خوانیم:
«هنگامی که سه نفر [یا بیشتر] هستید، دو نفر از شما، جدای از شخص سوّم نجوا نکنند؛ زیرا این کار، نفر سوّم را ناراحت می کند.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج محمود کریمی
#راز_و_نیاز
#استغفار
#اقرار_به_گناهامون
#توبه
خدایا از بس که مهربونی تو....
دلیل این اشکامو میدونی تو....
😭😭😭😭😭
4_5895412281042273911.mp3
1.94M
🔸ترتیل صفحه 543 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#السلام_علیک_یا_اباصالح_المهدی ✋
🍃 یادمان باشد اگر تنگی دل غوغا کرد . . .
🍃 مهدی فاطمه تنهاست ، از #او یاد کنیم . . .
#سلام_نامه
https://eitaa.com/taliehnoor
4_5890794246306269277.mp3
6.4M
تفسیر آیه ۷۳ سوره مبارکه بقره
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
#سه_شنبه_با_صحیفه_سجادیه
✅قسمت یازدهم
❣فرازی از دعای اول:
❣ستايش و ثناى خداى عزوجل❣
💟 حَمْداً نُعْتَقُ بِهِ مِنْ أَلِیمِ نَارِ اللَّهِ إِلَی کرِیمِ جِوَارِ اللَّهِ.
حَمْداً نُزَاحِمُ بِهِ مَلَائِکتَهُ الْمُقَرَّبِینَ، وَ نُضَامُّ بِهِ أَنْبِیاءَهُ الْمُرْسَلِینَ فِی دَارِ الْمُقَامَةِ الَّتِی لَا تَزُولُ، وَ مَحَلِّ کرَامَتِهِ الَّتِی لَا تَحُولُ
🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
💟 ستایشی که ما را از آتش دردناک خدا آزاد و در جوار کریمانهاش جای دهد.
ستایشی که به وسیلۀ آن، همدوش فرشتگان شویم؛ و در پیشگاه رحمتش، جای را بر آنان تنگ کنیم؛ و به سبب آن، در سرای جاودانی که از بین نمیرود و محل کرامتش که دگرگونی نمیپذیرد، با پیامبران مرسل او همراه شویم.
🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
💟a praise through which we may be released from God's painful Fireand enter God's generous neighbourhood, a praise by which we may jostle the angels brought nigh and join the prophets, the envoys,in a House of Permanence that does not remove,the Place of His Generosity that does not change.
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
🆔https://chat.whatsapp.com/IF5sCwMLSHd0uwKp1QXuHt
#تاملی_در_صحیفه_سجادیه
حضرت در اين قسمت نيز حمدي را روا داشته كه بدان وسيله انسان از عقاب الهي رسته و در جوار كرامت الهي (در كنار انبيا و ملائكه الله ) قرار گيرد.😊
✔️ پس بايد حمد و ستایش ما ، شباهت به حمد و ستايش صنفي از اصناف ملائكه و انبيا داشته باشد.
خداوند تبارك و تعالي در آيه 5 سوره شوري مي فرمايند:
✨و الملائكه يسبحون بحمد ربهم🌺 و ملائكه تنزيه مي كنند (خداوند را) با ستايش پروردگارشان✨
و در بعضي آيات به پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم امر فرمودند كه تو خدا را حمد كن، زيرا اكثريت مردم آگاه به حمد الهي نيستند
همانند سوره عنكبوت آيه 63:
✨ قل الحمدلله بل اكثرهم لا يعقلون🌺بگو ستايش از آن خداست و لكن اكثر مردم تعقل نمي كنند.✨
و در سوره لقمان آيه 25:
✨قل الحمدلله بل اكثرهم لا يعملون.🌺 بگو ستايش از آن خداست و لكن بيشتر ايشان نمي دانند. ✨
💯 اين فرمان ها كاشف از آن است كه حقيقت حمد كاري است سزاي مقام پيامبري، و معلوم است كه مقصود از حمد فقط آوردن كلمه الحمدلله بر زبان نيست كه خلايق همواره بر سر زبان دارند.و لذا هر يك از اوليا كامل الهي بر حسب حد و شعور و ظرفيت خود، حمدگو و ثناخوان حضرت حق مي باشند.😇
💢 از امام صادق عليه السلام نقل شده كه ايشان نذر فرمودند كه اگر مقصد آن بزرگوار عملي شود، حمدي كند كه احدي از خلايق نكرده باشد.
پس از مدتي، آن مقصد تحقق يافت، آن گاه حضرت فرمودند:
❣الحمدلله❣
راوي عرض كرد: شما حمد خاصي را نذر كرديد كه در توان احدي نبود و نيست.
حضرت فرمود: اين همان نذر خاصي بود كه از عهده كسي بر نمي آمد!
البته بايد دانست كه در اين جا 👈معرفت مطرح است، يعني اين كه بدانيم حضرت از كلمه الحمد چه چيز را در باطن خود ديده و درخواست كرده ؛ زيرا معرفت امام معصوم به دستگاه هستي به صورت علم حصولي نيست، بلكه با علم حضوري به ذره ذره هستي آگاه است
⏪ به عبارت ديگر، ايشان ربط و وابستگي جملگي را به ربانيت اله عالم ديده و نعمت هايي را كه از جانب او به تمامي موجودات رسيده شناخته و كمالات مخلوقات را در نظام هستي در افق آگاهي مطلق خود طي فرموده و سپس تمام حقيقت آن ها را به خداي متعال و به صاحب اصلي آنان مرتبط يافته و تمامي موجودات را استفاده كننده از همه آن نعمت ها و كمالات دانسته و تمامي ماسوي الله را تهي از هر كمال و هر گونه استقلال يافته و ملكوت موجودات را يكباره در دست اله عالم دانسته – كه بيده ملكوت كل شي – و سپس كلمه الحمدلله را بر حسب چنان كمال مطلقه اي بر زبان جاري فرموده است.
🌐بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خراسان رضوی
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
🆔https://chat.whatsapp.com/IF5sCwMLSHd0uwKp1QXuHt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تمنای_وصال
ماجرای سوزناک حاج محمد علی فشندی و تشرف محضر امام زمان (عج)
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
4_5893507231118264246.mp3
12.78M
تفسیر آیه ۷۴ سوره مبارکه بقره
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
#سرفصل_پنجم
#امام_مهدی_عج_در_روایات
4⃣ قسمت چهارم
برخی روایات اهل تسنن امام مهدی (عج) را از نسل امام حسن (ع) معرفی کردند
و برخی روایات دیگر حضرت را از نسل امام حسین (ع) میدانند.
⁉️این تعارض قابل حل است؟🤔
❓چگونه میتوان تعارض بین این روایات را حل نمود؟🧐
✅ این تعارض در روایات ممكن است اشتباه و تغييري باشد که در كلمه صورت گرفته است
يعني كلمه «حسين» در هنگام ثبت به شكل «حسن» نوشته شده باشد.
👈 به ویژه اينكه اين حديث را افراد ديگري از ابوداود نقل كرده اند كه در آن به صورت «حسين» آمده است.
✅ جواب ديگري كه مي شود به اين حديث داد اين است كه انتساب حضرت مهدي (عج) به امام حسن(ع) درست است.
💯 زيرا فاطمه، همسر امام سجاد(ع) كه مادر امام باقر (ع)است ، دختر امام حسن(ع) مي باشد لذا امام مهدي (عج) مانند اجدادش بواسطه مادر امام باقر (ع)، حسني است همان طور که حسيني هم می باشد.
⏪در نتیجه انتساب ايشان به هر دو امام صحيح مي باشد.⏩
💢 بنابراين ،اين روايت كه مهدي (عج) را از امام حسن (ع) ميداند، در صورت قبول اينكه امام مهدي(عج) حسني است، منافاتي با حسيني بودن ایشان ندارد زیرا نسب او از طريق پدر به امام حسين(ع) و از طريق مادر امام باقر(ع) به امام حسن(ع) مي رسد.
⭕️ همانطور که برخی روایات نیز این جمع را تأیید می کند؛ مانند:
پیامبر اکرم (ص) خطاب به دختر خود فاطمه زهرا علیها السلام فرمود:
✨...و الذی بعثنی بالحق ان منهما مهدی هذه الامه...🌺سوگند به کسی که مرا به حق مبعوث فرمود! به درستی که مهدی این امت از آن دو (حسن و حسین) است✨
📚محب الدین طبری، ذخائر العقبی، ص136
در حدیثی دیگر آن حضرت فرمود:
✨...ان الله اختار...من علی الحسن و الحسین واختار منهما تسعه تاسعهم قائمهم...🌺خداوند... حسن وحسین را از علی، برگزید و از آن دو، نُه حجّت را انتخاب کرد که نهمین ایشان قائم باشد...✨
📚مسعودی، اثبات الوصیه، ص266.
⁉️روایات شیعه نسب امام مهدی(عج) را چگونه بیان میکند؟
🌐 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خراسان رضوی
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
🆔https://chat.whatsapp.com/IF5sCwMLSHd0uwKp1QXuHt
پاسخ تفصیلی
بزرگان دین، مراجع تقلید و اولیاءالله توجه ویژه ای نسبت به این مسجد مقدس داشته و دارند، از جمله اینکه آیتالله العظمی محمدتقی خوانساری با مرحوم آیتالله العظمی اراکی (رحمةالله علیهما) پیاده به مسجد مقدس جمکران میرفتند.
همچنین از آیتالله العظمی نجفی مرعشی رحمةالله علیه نقل شده: «حقیر خودم مکرر کراماتی در مسجد مقدس جمکران مشاهده کردهام، چهل شب چهارشنبه مکرر موفق شدم که در آن مسجد بیتوته کنم و جای تردید نیست که از امکنهای است که مورد توجه و محل نزول برکات الهی میباشد و بعد از مسجد سهله (واقع در کوفه که منسوب به امام زمان عجل الله فرجه است) بهترین مقام و بهترین جایی است که منتسب به حضرت ولیعصر عجل الله فرجه میباشد».[۱]
مقام معظم رهبری حضرت آیتالله العظمی خامنهای هم در طی دیدار با دبیر کلّ حزبالله لبنان به ایشان توصیه میکند به مسجد مقدس جمکران مشرف شوند؛ چرا که تشرّف به مسجد مقدس جمکران برای حل مشکلات کشور ما راهگشا بوده است.[۲]
پینوشتها
۱. به نقل از خبرنامه مسجد جمكران، شماره اول، فروردین ماه ۱۳۷۸ ش، ص۱۲
۲. مجله آب آئینه آفتاب، ص۱۱، به نقل از حجتالاسلام و المسلمین کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری
#پرسش_و_پاسخ
@chashmbe_rah
🆔https://eitaa.com/taliehnoor