🌷آیت الله جوادی آملی :
🔹️اگر کسی قرآن بخواند و معنایش را هم نفهمد همین خواندن قرآن باعث می شود فیض ببرد ، بسیاری از مواقع هست که چشم انسان از گناه مصون است به برکت همین که چشم به آیات الهی افتاده ️وانسان نمی داند که این توفیق از کجا نصیبش شده است.....
🌸 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن
🌸 اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنابِزینَة ِالْقُرآن
🌸 اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 لحظه باخبر شدن پدر شهید ضرغامپرست از شهادت فرزندش
🔹 پدر شهید به علت ابتلا به کرونا در بخش آیسییو بستری بود که با مرخص شدن از بیمارستان، امروز با خبر از دست دادن فرزندش مواجه شد.
شهید ضرغام پرست توسط اراذل و اوباش تجریه طلب وابسته به عربستان سعودی با سوء استفاده از اعتراض به حق مردم خوزستان به شهادت رسید
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔰اهمیت غدیر از زبان مقام معظم رهبری:
2⃣ بشر انواع و اقسام حکومتها را تجربه کرده است؛ اسلام این حکومتها، قدرتمندیها و قدرتمداریها را قبول ندارد؛ امامت را قبول دارد. این قاعدهی اسلام است؛ غدیر این را بیان میکند.
#غدیر #ولایت #امامت #وحدت
#امام_خامنه_ای
#امام_علی_علیه_السلام
#امت_اسلامی
💥۶روز مانده تا عید سعید غدیرخم💥
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
4_5989907750602147759.mp3
6.27M
#بشنوید
🌹مولودیهای حضرت علی "ع"
سرود «تسبیح دل اهل عالم، یاامیرالمومنینه»
[حاج محمود کریمی]
@HajMahmoud_Karimi
12-Karimi-ShamEydeGhadir1398-001.mp3
3.57M
#بشنوید
🌹مولودیهای حضرت علی "ع"
«الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین...»
⏳ ۶ روز مانده به عیدالله الاکبر #عید_غدیر_خم
[حاج محمود کریمی]
@HajMahmoud_Karimi
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
🌹مولودیهای حضرت علی "ع"
«الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین...»
⏳ ۶ روز مانده به عیدالله الاکبر #عید_غدیر_خم
[حاج محمود کریمی]
@HajMahmoud_Karimi
4_5989907750602147752.mp3
12.36M
#بشنوید
🌹مولودیهای حضرت علی "ع"
#مدح «مگر در آسمان داریم از خورشید بالاتر..»
#پیشنهاد_دانلود
[حاج محمود کریمی]
@HajMahmoud_Karimi
قرآن ترجمه المیزان
سوره 5
سوره مبارکه المائدة
صفحه 109
وَالَّذِينَ كَفَرُوا وَكَذَّبُوا بِآيَاتِنَا أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ الْجَحِيمِ (10)
و کسانى که کفر ورزيده و آيات ما را تکذيب کرده اند اينانند که اهل جهنّم خواهند بود. (10)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ هَمَّ قَوْمٌ أَنْ يَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (11)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! نعمت خدا را بر خودتان به ياد آوريد آن گاه که قومى خواستند دست [تجاوز ]به سوى شما دراز کنند ولى [خدا ]دستشان را از شما باز داشت; و از خدا پروا کنيد; و مؤمنان بايد فقط بر خدا توکّل کنند. (11)
۞ وَلَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ بَنِي إِسْرَائِيلَ وَبَعَثْنَا مِنْهُمُ اثْنَيْ عَشَرَ نَقِيبًا ۖ وَقَالَ اللَّهُ إِنِّي مَعَكُمْ ۖ لَئِنْ أَقَمْتُمُ الصَّلَاةَ وَآتَيْتُمُ الزَّكَاةَ وَآمَنْتُمْ بِرُسُلِي وَعَزَّرْتُمُوهُمْ وَأَقْرَضْتُمُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا لَأُكَفِّرَنَّ عَنْكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَلَأُدْخِلَنَّكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ۚ فَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ مِنْكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاءَ السَّبِيلِ (12)
و همانا خدا از بنى اسرائيل پيمان گرفت، و از آنان دوازده سرپرست برانگيختيم، و خدا گفت: من با شما هستم، اگر نماز را به پا داشتيد و زکات داديد و به رسولان من ايمان آورديد و آنان را يارى کرديد و به خدا قرضى نيکو داديد البتّه بدى هايتان را از شما مى زدايم و شما را به بوستان هايى در مى آورم که از پايين آنها نهرها جريان دارد، پس هر کس از شما بعد از اين، کفر ورزد قطعاً راه راست را گم کرده است. (12)
فَبِمَا نَقْضِهِمْ مِيثَاقَهُمْ لَعَنَّاهُمْ وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِيَةً ۖ يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهِ ۙ وَنَسُوا حَظًّا مِمَّا ذُكِّرُوا بِهِ ۚ وَلَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَىٰ خَائِنَةٍ مِنْهُمْ إِلَّا قَلِيلًا مِنْهُمْ ۖ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاصْفَحْ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ (13)
پس آنان را به سبب پيمان شکنى شان لعنت کرديم و قلب هايشان را سخت گردانيديم. آنان کلمات [اِلهى ]را از جاهاى خود تغيير مى دادند و بهره [عظيمى ]را از آنچه بدان تذکّر داده شدند فراموش کردند (ناديده گرفتند) و تو پيوسته بر خيانتى از آنان مطّلع مى شوى مگر عدّه کمى از آنان [که اهل خيانت نيستند]. پس آنها را ببخش و چشم پوشى کن. همانا خدا نيکوکاران را دوست مى دارد. (13)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌺نکته تفسیری صفحه ۱۰۹ 🌺
مؤمنان باید تنها بر خدا توکّل کنند:
همه ی ما برای انجام یک کار و رسیدن به یک هدف، از علل و اسباب گوناگونی بهره می گیریم. مثلاً برای به دست آوردن نان، وجود آرد، آب، آتش و توانایی برای پختن نان لازم است، و هنگامی که همهی این موارد در کنار هم جمع شوند، نان پخته می شود. در یک نگاه سطحی، موارد ذکرشده، اسباب به وجود آمدن نان هستند؛ ولی با نگاهی عمیق تر در می یابیم که تمام آن موارد، وابسته به علل و اسباب دیگری است. مثلاً وجود آرد، وابسته به گندم، و وجود گندم، وابسته به خاک و آب و نور خورشید است، و این سه منبع مهم انرژی نیز در ید قدرت خداوند هستند. بنابراین همه چیز در نهایت به خدای بی نیاز می رسد که به هیچ چیزی وابسته نیست. به همین سبب، خداوند به بندگان باایمان خود دستور می دهد که از اسباب و عللی که او در جهان قرار داده، استفاده کنند و در عین حال به یاد داشته باشند که این اسباب و علل در اختیار خداست و او هر طور که صلاح بداند، نظام هستی را اداره می کند. از همین رو باید همراه با تلاش و کوشش و بهره گرفتن از اسباب جهان هستی، کارهایشان را به خدا بسپارند و از او بخواهند که آنان را در رسیدن به اهدافشان یاری کند.
با این توضیح روشن می شود که چرا قرآن کریم و پیشوایان معصوم ما این همه بر داشتن «توکّل» تأکید کرده اند؛ زیرا کسی که تمام تلاش خود را به کار برده و بر خدا نیز توکّل کرده است، از مشکلات و سختی هایی که در راه رسیدن به اهدافش وجود دارد یا پیش می آید، نمی هراسد و یقین دارد که آنچه برایش پیش می آید، به نفع اوست؛ زیرا او کارش را به خدایی سپرده که همهی امور در اختیار اوست و حتّی از مادر و پدرش هم بر او مهربان تر است. بدون شک در زمان پیامبر، کسی جنگاورتر، سیاستمدارتر و مدبرتر از آن حضرت نبود. آن انسان حکیم، در تمام لحظات زندگی خود، تمام جوانب امور را می سنجید و از تمام قوای خود و مسلمانان برای پیش برد اهداف مقدّسش استفاده می کرد. در عین حال، هیچ کسی به اندازهی آن حضرت، مردم را به توکّل و سپردن کارها به خدا دعوت نمی کرد. بنابراین، این تصوّر که معنای توکّل، تنبلی و دست روی دست گذاشتن است، پنداری کاملاً اشتباه است. هر یک از پیشوایان دیگر ما نیز کوشاترین افرادِ زمان خود بوده اند و این مطلب به ما کمک می کند که با معنای توکّل بیشتر آشنا شویم. در حدیثی آموزنده می خوانیم که روزی مردی نزد پیامبر آمد و پرسید: «ای پیامبر خدا، آیا شترم را رها کنم و بر خدا توکّل کنم؛ یا آن را ببندم و بر خدا نیز توکّل کنم؟» پیامبر فرمود: «آن را ببند و بر خدا توکّل کن.» بر اساس آموزه های دینی، توکّل در کنار تلاش و کوشش، علاوه بر تأثیر روحی و روانی فوق العاده، تأثیراتی در عالم هستی دارد که شاید ما از آن بی خبر باشیم. خدا در قرآن می فرماید: «هر کس بر خدا توکّل کند، خدا برایش کافی است [و کارهای او را سامان می¬دهد].» به همین سبب، ما کوچک ترین کارهای خویش را نیز با نام و یاد خدا آغاز می کنیم و در انجام آن ها، از آن نیروی بی پایان کمک می خواهیم
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5974123573990655318.mp3
827.4K
🔸ترتیل صفحه ۱۰۹ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : رست (افشاری)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛