فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️هشیاری در برابر دستکاری ویدئو و اسناد صوتی
👈اگر شما با اینگونه خبرها مواجه شدید بهترین کار این است که متن خبر را در جستوجوگرهای رسمی سرچ کنید، اصل خبر را پیدا کنید و قبل از انتشار برای دیگران از صحت آن اطمینان پیدا کنید.
#سواد_رسانه_ای
🔴 موشک کجا و خودرو کجا!
با هر خبر از موفقیتهای صنعت هوافضا و موشکی سوال میشه چرا خودروسازی ما اینقدر عقب موندهاس و جواب همیشگی: مافیای خودرو!
🔹تصادف پنجاه خودرو بدون باز شدن حتی یک ایربگ، باید مورد «رسیدگی قضایی و محاکمه» علیه خودروسازان قرار بگیره.
✍️فاطمه فردوس
✍ بیداری ملت
@bidariymelat
37.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سگ ولگرد نان و جان «متین» را گرفت!
🔹«متین» کودک ۵ سالهای بابلی بود که توسط پدربزرگ و مادربزرگش نگهداری میشد، به علت حمله سگ ولگرد جان خود را از دست داد، « متین» تنها کودک قربانی حمله سگهای ولگرد نیست، او همانند کودک ۴.۵ ساله بیرجندی در حمله سگ ولگرد فوت کرد. این مستند به بخش کوچکی از ماجرای حمله سگهای ولگرد میپردازد، دغدغه مردمی که روزانه نگران حمله این همزیستان ناخوانده هستند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
سخنرانی آیت الله جاودان پنج شنبه 23 دی 1400.mp3
16.27M
فایل صوتی
📚 :جلسه درس اخلاق پنج شنبه ها (۲۳دی ۱۴۰۰)
🕌 : مسجد امام خمینی (ره) بازار تهران
📱@javedan_ir
🌐 www.javedan.ir
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
17.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #چشمها سخن میگویند....
⬛ به مناسبت سالروز وفات عالم ربانی و معلم اخلاق، آیتالله احمد مجتهدی تهرانی
📱@javedan_ir
🌐 www.javedan.ir
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
هدایت شده از جا مانده از قافله
*اشاره:
نگارنده مقاله در بخش پایانی آن، با اشاره به موارد متعدد مداخله آمریکا در روند، نتیجه یا پیامد انتخاباتهای دموکراتیک در سراسر جهان طی نیم قرن اخیر، سعی در تبیین این نکته در ذهن خواننده دارد که آمریکا نه فقط اعتقاد به دموکراسی واقعی ندارد، بلکه همواره کوشیده است در آنجا که دموکراسی، منافع و اهدافش را به مخاطره انداخته، به بدترین شکل ممکن با آن مقابله کند. نگارنده بر این باور است که هر گاه آمریکا مکرراً بر طبل به خطر افتادن دموکراسی یا نقض حقوق بشر در یک کشور کوفت، بدانید در حاکمیت آن کشور نفوذی ندارد و این مظاهر صرفاًتا آنجا برای آمریکا اهمیت مییابد که قادر باشد منافعش را حفظ کند. با شما خوانندگان گرامی مطلب را پی میگیریم.
***
* دخالت آمریکا در انتخابات دیگر کشورها
هدف من در این قسمت از مقاله اینست که شما را فقط با چند مورد از فهرست بلند دخالتها و جنایات آمریکا در انتخابات چند کشور، که اغلب با خونریزی فراوان همراه بوده است و در بعضی کشورها منجر بهجنگهای پارتیزانی شده است، آشنا کنم. جنایات و چپاول کشورهای آمریکای لاتین بهوسیله آمریکا غیر قابل تصور است.
آمریکا به طور متداول در انتخابات مکزیک، کشوری که ۲۰۰۰ مایل با آمریکا مرز مشترک دارد و منبع ۱۵ میلیون کارگر ارزان، یعنی فاقد هرگونه مزایای بهداشتی و ایمنی و غیره برای آمریکاست، کشوری که خصومت نهادینه نسبت به آمریکا دارد، دخالت میکند که اغلب منجر به ترور رهبرهای سیاسی مکزیک شده است. این مسأله، چشمانداز کشوری غیر قابلاداره و از بین رفتنی به مکزیک فرهنگ داده است. نتیجه یک تحقیق مهم در سال ۱۹۸۰ حاکی از آنست که دمکراسی در مکزیک، یک چالش بزرگ اقتصادی و ملیگرایی برای آمریکا درست خواهد کرد و این، نتیجة گفته مکرر دولتهای آمریکا در گذشته را که دمکراسی برای کشورهای آمریکایی لاتین خوب نیست، تایید میکند. اقتصاد مکزیک از ۲۵ سال قبل خرابتر شده است.
آمریکا در انتخابات آزاد ریاست جمهوری گواتمالا در ۱۹۵۴ دخالت کرد. در آن کشور و در کشورهای نیکاراگوا و ال سالوادور در طول دهه ۱۹۸۰، آمریکا کار همیشگی خود را کرد: خونریزی فراوان که شامل کشتن شمار زیادی دانشجو، کشتن رئیس یک دانشگاه، از بین بردن نیروی استقامت مردمی و مخالف و از بین بردن رسانههای آزاد برای بیرونآوردن رئیسجمهورهای مورد نظر خود از صندوقهای انتخاباتی بود. در اِل سالوادور، آمریکا مثل همیشه رسانهها را سانسور نکرد، بلکه با بمب و ترور، آنها را کاملا از بین برد. سردبیر یک روزنامه مستقل را تکه تکه و اسقف اعظم «رومرو» را ترور کرد و یک دمکراسی کاغذی برای قانونی نشان دادن چپاول آن کشور به وجود آمد. (قتل روزنامهنگار السالوادوری مرا یاد سرنوشت سردبیر روزنامه باختر امروز در کودتای ۲۸ مرداد انداخت).
در سال ۱۹۹۶، آمریکا به مردم نیکاراگوا حق انتخاب بین ادامه جنگ « Contra» که خود آن را راه انداخته بود و یا انتخاب رئیسجمهوری مورد نظر خود را داد. خانم «چامورو» (chamoro) کاندیدای مورد نظرآمریکا رئیسجمهور شد. اگر واقعاً علاقمند هستید با جنایات آمریکا با کمک موسسههای روابط عمومی در کشورهای اِل سالوادور، گواتمالا و نیکاراگوئه آشنا شوید، باید دست کم فصل سوم کتاب کلاسیک «ساختن رضایت» نوشته «ادوارد هرمن» و «نوآم چامسکی» را بخوانید.
بعد از حمله آمریکا به فیلیپین در ابتدای قرن بیستم که منجر به کشتاری عظیم و قصابی عجیبی شبیه کشتار بعدی آمریکا در ویتنام شد، آمریکا نوع انتخابات دمکراتیک خود را به آن کشور صادر کرد. فقدان یک انتخابات سالم مردمی، در اواسط سال ۱۹۸۵ منجر به بروز جنگ پارتیزانی شد که در نهایت رژیم «مارکوس» دستنشاندة آمریکا را کنار گذاشت. چگونه یک انتخابات دموکراتیک میتواند مسئول و پاسخ گو نباشد، اگر امکان بدهد که همسر مارکوس (ایملدا) بطریهای بزرگی از عطر کریستن دیور، یا ۳۰۰۰ جفت کفش، یا ۵۷۰ میلیون دلار اندوخته در بانکهای سوئیس داشته باشد در حالی که فقر و بدبختی در کشور غوغا میکند؟ این نوع رهبرها، افرادی هستند که بهوسیله آمریکا در انتخابات، از آنها حمایت میشود. مثل «پینوشه» یا «سوهارتو» که بعدها اغلب با بیلیونها دلار پول دزدیده شده خود در آمریکا، بازنشسته میشوند. بنابراین آمریکا چپاول این کشورها را بهدو طریق انجام میدهد: یکی در طول زمانی که رهبر مورد نظر آمریکا حکومت میکند و دیگری موقعیکه مردم آنها را بیرون میکنند. چه چپاولی برای آمریکا از این بهتر؟ احساس یأس و ناامیدی از اینکه رای مردم را در انتخابات دزدیدند، اغلب مردم را بعد از چنین انتخاباتهایی بهطرف جنگهای پارتیزانی سوق میدهد؛ نظیر آنچه در کلمبیا، فیلیپین یا الجزایر اتفاق افتاد.
در سال ۱۹۵۹ آمریکا انتخابات لائوس را به هم زد و از سال ۱۹۶۶ به بعد، به طور مداوم انتخاباتهایی در چند کشور طراحی کرد که آنها را انتخابات آزاد، نمونه، الگو یا بی نظیر
هدایت شده از جا مانده از قافله
نام نهاد و آژانسهای مسافربری، آمریکا، این کشورها را به عنوان کشورهای «بهشت توریستی» آگهی میکردند.
بهعلت داشتن نفت و برلیان، در سال ۱۹۹۲، آمریکا یک جنگ مخفیانه برای متزلزلکردن انتخابات آنگولا بهراه انداخت و برای این کار از سلاح، مربی نظامی و سربازهای مزدور در این کشور استفاده کرد که منجر بهکشتار فراوان شد. آمریکا انتخابات سالم و آزاد سال ۱۹۹۲ در الجزایر را از ترس اینکه ممکن است اسلامگرایان سرکار بیایند به هم زد. این دخالت آمریکا منجر به مرگ ۱۰۰ هزار تن و آوارگی یک میلیون و نیم الجزایری شد. در انتخابات بعدی این کشور، ارتش به راحتی برنده شد، چون قسمت اعظم مردم به جای رای دادن، در منزل ماندند. بعد از مهندسی کودتا در سال ۱۹۶۵ که منجر به آوردن «سوهارتو» در اندونزی شد، این رژیم با همکاری آمریکا، یک میلیون تن از مردم اندونزی را کشت. این کشور پس از ۴۴ سال توانست نخستین انتخابات آزاد خود را برگزار کند.
آمریکا در انتخابات بوسنی (۱۹۹۶) نیز تقلب کرد و تمام عملیات آن محصول همکاری بین ارتش آمریکا، چند سیاستمدار واشنگتنی و تقلب عظیمی در ثبت نام رایدهندگان بود. طبق گزارش حاصله، آمریکا پول فراوانی هم در انتخابات سال ۱۹۹۹ گرجستان و اوکراین صرف کرد. در سال ۱۹۹۱ یک انتخابات آزاد و دمکراتیک درهائیتی انجام گرفت، اما آمریکا بهعلت اینکه نامزد مورد نظر او فقط ۱۴ درصد آرا را به دست آورد، بسیار عصبانی شد و تصمیم گرفت این رژیم مردمی را متزلزل کند. از مدتی پیش از انتخابات، آمریکا پناهندگانهائیتی را به زور بیرون میکرد، اما بعد از انتخابات آزاد، پس از مدت کمی، شروع به پذیرش پناهنده کرد. آخرین نمودار فقدان احترام برای انتخابات آزاد و قانون اساسی کشورها، آنچه بود که آمریکا با «ارستید» درهائیتی انجام داد: فردی را که از طریق انتخابات دمکراتیک و آزاد بهوسیله مردم انتخاب شده بود، به زور از قدرت کنار گذاشت.
اکنون تمام دنیا آگاه است که آمریکا چه کاری در انتخابات ویتنام کرد. جلوگیری از انجام انتخاباتی که پس از شکست فرانسه قرار بود، تعیین کند که آیا این کشور جدا از هم به صورت جنوبی و شمالی بماند یا باید باهم متحد و یکی شود، منجر به بروز جنگی شد که طی آن ۵۶ هزار آمریکایی کشته شدند و یک شکست عظیم در تاریخ آمریکا رقم خورد که تا امروز فراموش نشده است. این جنگ همچنین سبب کشته شدن ۳ میلیون تن از مردم ویتنام و به گفته بعضی دانشمندان، خرابی زیست محیطی شد که شاید بهعلت استفاده از مواد سمی، هرگز این کشور نتواند از آن خلاصی پیدا کند. آمریکا بعضی اوقات، وقتی از روشهای معمول مثل خریدن سردبیر روزنامه و چاپکردن مقالات برای بیاعتبارکردن رهبر یک کشور یا تقلب در انتخابات به وسیله مزدوران خود موفق نشود، دست به روشهای دیگری مثل کودتا میزند. این کار را نیکسون در شیلی کرد. وقتی کوشش او در انتخاب فرد مورد نظرش به نتیجه نرسید، با مهندسی یک کودتای نظامی، «سالوادور آلنده» رهبر مردمی را که از طریق دمکراسی و با حمایت مردم انتخاب شده بود، کشت و بهجای او یک قصاب مثل پینوشه را مستقر کرد. این بزرگترین موفقیت نیکسون در طول دوران ریاست جمهوریاش بود!
« سیا» در سال ۱۹۴۷ تشکیل شد و اولین مأموریت آن، جلوگیری از پیروزی چپگراها در انتخابات ایتالیا و فرانسه بود. در همان سال، اولین تصمیم سازمان امنیت ملی آمریکا به استناد یک سند مخفیانه، این بود که با استفاده از ناوگان ششم و حمایت از عملیات شبه نظامی (تروریسم) در ایتالیا، این کار را انجام دهد. اما وقتی با خرابکاری در داخل کشور، کم شدن ذخیره غذایی، دوباره به کار گماردن یک پلیس فاشیستی و از بینبردن و برهم زدن سازمان کارگران هدف مورد نظر محقق شد، دیگر آمریکا از برنامه اولی یعنی حمله با ناوگان ششم استفاده نکرد. از زمان شکست آمریکا در ویتنام به بعد، کاخ سفید برای خنثیکردن این باور مردم دنیا که « آمریکا حامی دیکتاتوری در جهان است»، سعی کرد در انتخاباتها به ویژه در کشورهای آمریکای لاتین به نحو دیگری عمل کند؛ یعنی با نامگذاری «انتخابات نمونه یا مثال زدنی» عملکرد آمریکا بهنظر صحیح و عادلانه بیاید. نکته مد نظر آمریکا در این ترفند این بود که اگر میخواهید در انتخابات موفق شوید، باید از مدل آمریکایی استفاده کنید. یعنی کاری که «یلتسین» در انتخابات روسیه انجام داد؛ با رشوهدادن به سردبیرهای نشریات روسی، منحصرکردن تلویزیون بهخود و محرومکردن رقیب از آن، خلاصه به شکل یک مدل انتخاباتی آمریکای لاتین، اما نتوانست دنیا را با این شیوه فریب دهد.
* نتیجهگیری
سیستمی که در آمریکا حکمفرماست، «پلوتاکراسی» است و نه دمکراسی. در سیستم «پلوتاکراسی» اداره کشور بهدست ثروتمندان است و این سیستم به وسیله بنیانگذاران آمریکا، بهعلت وحشت از مردم عادی طراحی شده و آمریکا وفادارانه تا امروز از آن پیروی کرده است. وقتی در نظر بگیریم که «نقش مردم» در ق
هدایت شده از جا مانده از قافله
لب دمکراسی جای دارد، این سیستم با هیچ تعریفی نمیتواند دمکراسی یا مردمی باشد و بهعلت قدرت نظامی آمریکا، این امر برای دنیا خطر بزرگی محسوب میشود.
نقش پول در آمریکا منحصر به انتخابات نیست، بلکه بر تمام جوانب آمریکا حکمفرماست. حکم دادگاه جنایی هم به وسیله ثروتمندان میتواند خریداری شود. در اینجا فقط بهیک مثال اکتفا میکنم. «او. جی سیمپسون» یک بازیکن مشهور فوتبال آمریکایی، زن مطلقه خود و دوست پسر او را کشت و با استفاده از چند وکیل برجسته بسیار گرانقیمت، تبرئه شد.
هنوز وضع انتخابات در آمریکا هیچ تغییری نکرده و فقط مخارج آن سرسامآورتر شده است. بهعلت اینکه آمریکا در پایان جنگ جهانی دوم تنها قدرت نظامی و اقتصادی بود و فقر و خرابی جنگ، دنیا را احاطه کرده بود، چشم مردم دنیا بهکمکهای اقتصادی آمریکا دوخته شده بود و همچنین به دلیل ناآگاهی مردم جهان از سیستم سیاسی آمریکا و نظام مدیریتی آن، ادعای آمریکا در این مورد که قهرمان دمکراسی جهان است، به طور کلی پذیرفته شد، ولی مثل تمام سلطهجویان تاریخ، اولین و آخرین هدف آمریکا در پایان جنگ، پول و منافع اقتصادی و چپاول ثروت کشورهای ضعیف یا در حال توسعه، با استفاده ابزاری از دمکراسی بوده است.
انسانها ذاتاً مخالف نظام دیکتاتوری هستند و آمریکا و انگلیس با استفاده ابزاری از شعارهای دمکراسی، حقوق بشر و آزادی، در جهت کاهش نظارت و کنترل بر مزدوران خود در داخل کشورها کوشیدهاند تا آنها بتوانند در نظامها رخنه کرده و در نهایت کنترل کشور را بهدست گیرند. وقتیکه آمریکا و انگلیس از فقدان دموکراسی، حقوق بشر و آزادی در کشوری صحبت میکنند، بدانید که در آن کشور نفوذی ندارند.
اشتباه غیرقابل بخشش و مهلک این است که ایران یا کشوری مثل ایران تصور کند، آمریکا یک کشور دموکرانیک و خواهان دموکراسی برای آنها است. ایران هرگز نباید کوچکترین قدمی برای کاهش سیستم امنیتی خود بردارد.
مردم ایران باید از استقلال و آزادی که امام خمینی(ره) به آنها هدیه دادهاند و نمیتوان روی آن قیمت گذاشت، با دادن هر بهای ممکن، حتی جان خود، محفاظت کنند.
وقتی در نظر بگیریم که جمهوری اسلامی ایران و گسترش نفوذ آن بهدیگر کشورهای اسلامی، چقدر منافع دنیای غرب، بهخصوص انگلیس و آمریکا را بهخطر انداخته است، باید باور کنیم که غرب حاضر است بیلیونها دلار برای براندازی جمهوری اسلامی ایران هزینه کند و با وجودی که شرایط را مناسب نمیبیند، مطمئن باشید که هنوز پولهای سرشاری برای تبلیغات علیه نظام ایران خرج میکند.
نقد دموکراسی غرب
دکتر امیرحسین فردوس
بخش سوم و پایانی
چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۲
https://eitaa.com/zohoore_ghaem
035.mp3
1.63M
🔶 صحبت های دکتر حبشی در مورد رابطه صحیح زن و شوهر در خانواده
"بخش سی و پنجم"
❇️ اثرات خطرناک قهر کردن زن بر روحیه مرد
+ راه حل چیست؟!
💥 دکتر حمید #حبشی
🔹@IslamlifeStyles
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ اثر نیت خالصانه مادر در تربیت فرزند
#حضرت_امالبنین
🌷 استاد پناهیان
🌺@IslamlifeStyles
ظهور نزدیک است
🗒 #وصیتنامه سردار شهیدحاجقاسم سلیمانی 💖« #قسمت_اول » "بسم الله الرحمن الرحیم" 🌷 شهاد
🗒 #وصیتنامه شهیدحاجقاسم سلیمانی
💖« #قسمت_دوم »
🌴💫🌴💫🌴
🌸پروردگارا! تو را سپاس که مرا با بهترین بندگانت در هم آمیختی و درک بوسه بر گونههای بهشتی آنان و استشمام بوی عطر الهی آنان را یعنی مجاهدین و شهدای این راه به من ارزانی داشتی🤲🌿
💖خداوندا! ای قادر عزیز و ای رحمان رزّاق، پیشانی شُکر شرم بر آستانت میسایم که مرا در مسیر فاطمه اطهر و فرزندانش در مذهب تشیّع عطر حقیقی اسلام قرار دادی
و مرا از اشک بر فرزندان علی بن ابیطالب و فاطمه اطهر بهرهمند نمودی؛😭
🌷چه نعمت عظمایی که بالاترین و ارزشمندترین نعمتهایت است؛
نعمتی که در آن «نور» است، معنویت، بی قراری که در درون خود بالاترین قرارها را دارد، غمی که آرامش و معنویت دارد.
🍃🌅❣
▪️خداوندا!
تو را سپاس که مرا از پدر و مادر فقیر، اما متدیّن و عاشق اهل بیت و پیوسته در مسیر پاکی بهرهمند نمودی❤️
از تو عاجزانه میخواهم آنها را در بهشتت و با اولیائت قرین کنی و مرا در عالم آخرت از درک محضرشان بهرهمند فرما.🤲
▪️خدایا!
به عفو تو امید دارم ای خدای عزیز و ای خالق حکیم بی همتا!
🍂دستم خالی است و کوله پشتی سفرم خالی، من بدون برگ و توشهای به امید ضیافتِ عفو و کرم تو می آیم. من توشهای برنگرفته ام؛ چون فقیر را در نزد کریم چه حاجتی است به توشه و برگ؟!🍀🍃.
#مکتب_حاج_قاسم
#سردار_دلها
@IslamLifeStyles
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
تو عالیترین دلیـل انقلـابـی
و من چریـکِ منتظرِ یک خنـدهی تـو...💔
هر کجا از این مملکت و آدمهایش خسته شدم به تو نگاه میکنم!
قبلا آغوشت بود دور یا نزدیک ..
قبلا میشد بالاخره یکجا پیدایت کرد ...
حالا اما به عکسهایت نگاه میکنم..
هر کجا کم آوردم به چین و چروکهای پیشانیات،
به خستگی چشمهایت،
به گودی زیر چشمهایت،
به محاسن سفیدت نگاه میکنم و...
و ادامه میدهم!
همانطور که تو ادامه دادی...
#سردارجان💔
#قاسم_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻#مکتب_سردار_کریمان
🔹📜حضور حاجقاسم در جمع فرماندهان حشدالشعبی عراق در عملیات آزادسازی کرکوک
#مرد_میدان
#HERO
@mensejjil
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اگر آدم یک کلمه رو باور کنه همه جا میتونه به خدا توکل کنه
🔹🎙استاد عالی
#درس_اخلاق
@mensejjil
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
دل ز داغت
به همان مهرو نشان است که بود...
#شادی_روح_شهدا_صلوات🌹
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کمتر دیده شده عملیات کربلای ۴ رو از دید تلویزیون عراق ببینید
از انبوه شهدا گرفتار شده ایرانی در میادین مین و سیم خاردار عراقیها
تا شاید بعضی ها از این شهدا خجالت بکشند و یا شاید از خجالت بمیرند ...شاید
و دل از صندلی و سمتهایی که لیاقت ان را ندارند بکنند
@mensejjil
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
🔻این تصویر باید عکس منتخب سال شود/لبخند دخترک اسیر در چنگال گرگهای رژیم صهیونیستی!!
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اگر آدم یک کلمه رو باور کنه همه جا میتونه به خدا توکل کنه
🔹🎙استاد عالی
#درس_اخلاق
@mensejjil
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻#کلیپ «امام زمان از ما چی میخواد؟»
🔹 حجت الاسلام سید حسین #مؤمنی
🔹🔅 باید یه کاری کنیم که مشمول عنایت خاص حضرت بشیم، حضرت ویژه بهمون نگاه کنه...
🔹 واحد مهدویت مصاف (مهدیاران)
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
@mensejjil
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 حماسه اشک
▪️ حضرت آیتالله خامنهای :«یکی از بخشهای مهم و جذابی که میتواند مصیبت ابالفضل را بیان کند، زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین»
◾️ مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست؛ البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد؛ بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.» ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
💻 @Khamenei_ir
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روضهخوانی تکاندهندهی و قدیمی رهبر انقلاب در مصیبت حضرت امالبنین (س)
🏴 انتشار بهمناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین
🗓 ۱۳۵۲/۱۱/۱۲
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
✍🏻 مرقومه رهبرانقلاب در قرآن تقدیمی به مادران چشم انتظار شهدای مفقود الاثر
🏴 بمناسبت وفات حضرت ام البنین(س)
☑️ @Khamenei_ir
13890606_2627_1281k.mp3
1.6M
🏴 غزلی تقدیم به ساحت حضرت امالبنین علیهاالسلام
زن رشک حور بود و تمنای خود نداشت
چون آسمان نظر به بلندای خود نداشت
اسمی عظیم بود که چون راز سر به مهر
در خانهی علی سَرِ افشای خود نداشت
▪️شعرخوانی آقای افشین علاء تقدیم به ساحت حضرت امالبنین علیهاالسلام در دیدار شاعران سال ۱۳۸۹
💻 @Khamenei_ir
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
#شرح_نامه۳۱
نهجالبلاغه
📌قسمت ۱۱۵
❣امیرالمومنین علیه السلام در هفتمين توصيه مى فرمايد:
✨وَإِنْ أَرَدْتَ قَطِيعَةَ أَخِيکَ فَاسْتَبْقِ لَهُ مِنْ نَفْسِکَ بَقِيَّةً يَرْجِعُ إِلَيْهَا إِنْ بَدَا لَهُ ذَلِکَ يَوْماً مَا
💠 «اگر خواستى پيوند برادرى و رفاقت را قطع کنى جايى براى آشتى بگذار که اگر روزى خواست باز گردد بتواند»
🖋اشاره به اينکه هم چنان که انسان در دوستى بايد حد اعتدال را نگه دارد و همه اسرار خويش را نزد دوستش فاش نکند که اگر روزى دوستى مبدل به دشمنى شد گرفتار زيان و خسران نشود، همين گونه اگر انسان پيوند دوستى را بريد نبايد تمام پل هاى پشت سر خود را ويران سازد، زيرا بسيار مى شود که طرف پشيمان مى گردد و مى خواهد به دوستى بر گردد; ولى راهى در برابر او باقى نمانده است.
📝ادامه دارد.....
┏━━━🍃🌹🍃━━━┓
@nahjol_balagheh
┗━━━🍁━━
#راه_زدودن_كينه_ها
🌷امیرالمومنین علیه السلام:
☀️اُحصُدِالشَّرَّ مِن صَدرِ غَیرِکَ بِقَلعِه مِن صَدرِکَ.
🌎كينه و بدخواهى ديگران را از سينه خود دور كن تا بدخواهى به تو از سينه ديگران ريشه كن شود
📘#حکمت_178
@nahjol_balagheh
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
#بزرگترين_حسرت
🌷امیرالمومنین علیه السلام:
💥إِنَّ أَعْظَمَ الْحَسَرَاتِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ حَسْرَةُ رَجُل كَسَبَ مَالاً فِي غَيْرِ طَاعَةِ اللّهِ، فَوَرِثَهُ رَجُلٌ فَأَنْفَقَهُ فِى طَاعَةِ اللّهِ سُبْحَانَهُ، فَدَخَلَ بِهِ الْجَنَّةَ، وَ دَخَلَ الاَْوَّلُ بِهِ النَّارَ
🌎بزرگترين حسرت ها در قيامت حسرت كسى است كه ثروتى را از راه حرام به دست آورده و كسى آن را از او به ارث برده كه در راه خداوند سبحان انفاق نموده است و خداوند به سبب اين مال او را داخل بهشت مى كند و شخص اوّل را به سبب همان مال، وارد جهنم مى گرداند»
📘#حکمت_429
@nahjol_balagheh
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ_تصویری
💥پشیمانی، اولین مرحله توبه
◽️سَيِّئَةٌ تَسُوءُكَ خَيْرٌ عِنْدَ اللَّهِ مِنْ حَسَنَةٍ تُعْجِبُكَ .
🔴گناهى كه تو را پشيمان كند بهتر از كار نيكى است كه تو را به خود پسندى وا دارد.
📘 #حکمت ۴۶
🌱🍁🌱🍁🌱
🎤حجت الاسلام والمسلمین#فرحزاد
@nahjol_balagheh
🌹ظهور نزدیک است ....
گنجینه ای از بهترین مطالب #مهدوی #معنوی #معرفتی #سیاسی #ولایی #شهدایی #تربیتی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c