eitaa logo
🎺 ظــهور آخــرین منجــے ✨
258 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
561 ویدیو
18 فایل
﷽ ⏳چــقـدر به ظهور نزدیـک هسـتیم؟؟ 📔 امام زمانمان (عج)را چقدر میشناسیم؟؟ 🔴‌ بـرای ظهور آماده هـستیم؟؟ 🌐چرا اتفاقات در جهان در حال گسترش هست؟؟ 📱جــواب همه سوال های شـما در کانال مـا 🔰تبادل لینک و ارتباط با خادم کانال @birgani_1999
مشاهده در ایتا
دانلود
🍁🌱🌺🌱🍃دعــا برای #فـــــرج امام زمان(ارواحنا فداه)بر همگان واجب است مثل نماز های واجب🌾 📚مکیال المکارم جلد ۱ #الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَـــ_الْفَــرَج eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💕🔹🍃 یابن الحسن(عج) 💕🔹🍃 🍀🍃او حاضر و ما منتظران پنهانیم. هر چند که از غیبت خود میخوانیم.🍀🍃 💕🍃با این همه ای روشنی جاویدان. تا فجر فرج منتظرت می مانیم.💕🍃 #اللهُمّ_عَجّلْ_لِوَلیّکَ_الفَرجْ_الساعه eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃 .
🔷🔹دیشب: سامانه دفاع موشکی سوریه ۳ موشک را در جنوب غربی دمشق منهدم کرد. 🔹همچنین یک هواپیمای بدون سرنشین [پهپاد] در غرب پایتخت سوریه ساقط شد. 🔷🔹خبرنگار نشریه صهیونیستی 'جروزالم پست' اعلام کرد به نظر می‌رسد اسراییل یک پایگاه ایرانی در نزدیکی دمشق را هدف قرار داده است. eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃 .
🔴 تصویری از ماهواره زیست محیطی ونوس اسرائیل که وسعت آسیب وارد شده به زمین‌های اسرائیلی بر اثر راه‌اندازی بادبادک‌های آتش‌زای حماس را نشان می‌دهد. #تحولات_منطقه eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃 .
🌸💫🍃🌸❣️💫💕 💫💛 💕 💕🔹🍃دوبارہ در سڪوت صبح جمعہ دلم را خوش نمایم بر جوابت نظر ڪن بر سر این ڪوچہ ما یڪے اینجا شدہ خانہ خرابت🍃🔹💕 eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃 💕 💫💛 🌸💫🍃🌸❣️💫💕
🔴اعتراف ! به شکست پروژه اغتشاشات سعودی- پهلوی 🔷🔹کانال که مدت هاست برای روز 11 مرداد در حال دروغ پردازی است و به دنبال تحریک فریب خوردگان و کشاندن آنها کف خیابان است، عملا شکست این پروژه را اعلام کرد. 🔷🔹این کانال که کنترل آن دست گروهک تروریستی منافقین است و در گذشته برخی ادمین های داخلی آن نیز بازداشت شده اند در پستی خواستار مشارکت بیشتر مردم در اغتشاشات ! شد و اعلام کرد شهرهای مهم به این فراخوان ها جواب نداده اند و کوشیده با فحاشی و تحریک احساسات مردم این شهرها را به خیابان بکشاند! 🔶🔸لازم به ذکر است توسط ادمین هایی از منافقین در فرانسه و ترکیه و آلبانی به روز می گردد و وظیفه اصلی آن هماهنگ کردن شبکه تروریستی نفاق در داخل است. تو دهنی خوبی خوردن ضد انقلاب ها و اربابشون eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃 .
#اخبار_ظهور 💕🔹🍃حجت الاسلام ماندگاری: امام زمان(عج) #ظهــــــــور کند آبروی خیلی ها میرود. eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃 .
🔴 عصر 🔷🔹‌ظهور حضرت امام مهدی علیه السلام پس از یک رشته حوادث مقدماتی منطقه ای و بین المللی از شهر مکه آغاز خواهد شد. 🔶🔸در سطح منطقه ظهور، ابتدا دو دولت هوادار آن حضرت در ایران و یمن تشکیل میگردد. یاوران ایرانی حضرت، دولت خود را سالها قبل از ظهور برپا میکنند و پس از قرار گرفتن در یک جنگ طولانی، آن را با پیروزی به پایان میبرند. 🔷🔶اندکی قبل از ظهور، در بین ایرانیان دو شخصیت برجسته بر مسند قدرت تکیه میزنند، یکی مردی خراسانی ست که در قالب یک چهره سیاسی و دیگری شخصی به نام شعیب فرزند صالح که در قالب یک چهره نظامی بروز میکنند. 🔷🔹 به رهبری آنان، نقش مهمی در حرکتهای ظهور بر عهده میگیرند. و اما یاران حضرت، نهضت خود را تنها چند ماه قبل از ظهور آغاز میکنند. 🔶به نظر میرسد که یمنیها علاوه بر آماده کردن مقدمات ، در حوادث آن روز حجاز که با خلأ سیاسی روبرو خواهد بود ایفای نقش خواهند کرد. 🔶در ، پادشاهی به نام که از خاندان معروف آن سرزمین است، به قتل میرسد،او آخرین پادشاه سرزمین حجاز خواهد بود. 🔶در پی این حادثه بر سر جانشینی او اختلافات فراوانی ایجاد میشود. این اختلافها به خلأ سیاسی در منطقه حجاز منتهی گشته و تا ظهور حضرت ادامه مییابد: " آنگاه که عبدالله بمیرد، مردم در انتخاب جانشین او به توافق نرسند، اختلاف‌ها آغاز شود و این اختلاف به خواست خداوند، تا ظهور مولایتان تداوم یابد. بطوری که دوران سلطنتهای طولانی به پایان رسد و عمر حکومت حاکمان به چند ماه و چند روز کاهش یابد. 💕🔹🍃ابو بصیر میگوید: عرض کردم: آیا این دوران طولانی خواهد بود؟ فرمود: هرگز. " پس از قتل عبد الله، اختلافها به درگیری میان قبائل حجاز تبدیل میگردد: " از نشانه‌های ، حادثه ای است که بین مکه و مدینه رخ میدهد. به امام عرض کردم حادثه چیست؟ فرمود: بر اثر تعصبهای قبیله ای، میان مکه و مدینه فلانی پانزده نفر از سران قبیله فلان را خواهد کشت ". 🔶🔸در حدیثی از عبد الرحمان بن سیابة آمده است: " امام صادق علیه السلام فرمود: چگونه خواهید بود روزگاری که شما را نه دسترسی به امامی هدایتگر باشد و نه دانشی روشنگر. در حالی که گروهی از شما از گروه دیگر متنفر و گریزانید. در آن آزمایش خوبان و مخلصان از دیگران شناخته شوند. جنگ و اختلاف بالا گیرد بطوری که قدرت، در آغاز روز به دست کسی افتد و در پایان همان روز از او گرفته شده و به قتل رسد.❗️ 📚عصــــر ظهــــور ✍علی کورانــــی eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃 .
جالبه بدونید که ! تقریبا ۲۵ روز طول می کشد، تا یک بدن کاملا سالم عوارض۱۰۰ گرم سوسیس وکالباس را خنثی کند❗️ هر گونه بیماری و استرس این مدت زمان را حتی تا ۱۰ برابر افزایش میدهد. eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃 .
﴾﷽﴿ 💕🔹🍃 : 🔷💕🍃برای زمينه بايد آماده بشود؛ و آن عبارت از عمل كردن به احكام اسلامی و حاکمیت و است. eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃 .