5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 امروز فرمانده خیمه گاه ما امام خامنه ای و مرکز آن جمهوری اسلامی است.
سید حسن نصرالله
Eitaa.com/yalesaraat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عزاداری خیابانی مردم ارومیه در سالروز شهادت امام علی (ع)
Eitaa.com/bidariymelat
🔴 این تصاویر توسط خبرگزاری دولت از سنندج و یزد و بیرجند و تهران از پارک ها و تفرجگاه ها منتشر شده است که در روز طبیعت به دلیل حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و سالروز شهادت حضرت علی(ع)_ ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ خلوت است.
Eitaa.com/bidariymelat
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 يا اميرالمؤمنين گريه زينبت را نتوانستی تحمل کنی؟
🔹️ذكر مصائب امیرالمؤمنین(ع) توسط رهبر انقلاب
Farsi.Khamenei.ir
حـمـلـه بـه خـاک ایـران
حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق و شهادت سرداران سپاه پاسداران از یک جهت، بیسابقه و در حکم حمله نظامی به خاک ایران اسلامی است.
پرسش اساسی این است که
آیا این ترورهای جسورانه و قلدرمآبانه، هزینه مقاومت است یا هزینه سازش؟
البته طرح کلی نظام اسلامی علیه صهیونیسم و رفتار و اقدامات و نقشه محور مقاومت در حادثه طوفان الاقصی، دارای دستآوردها و فتوحات قابل ارائه و قابل لمسی مهمی بوده است.
اما تفکری که از ابتدای مقاومت منطقهای میخواست دست پاسداران اسلام را ببندد در حادثه طوفان الاقصی و اساساً در دهه گذشته توانسته در موارد زیادی علیه راهبردهای کلان نظام اسلامی توطئه و طراحی مؤثّر کند.
کماکان خونخواهی و مطالبه انتقام و مطالبه اقدامات بازدارنده و نه نمایشی، باید دستور کار طرفداران و حامیان تفکر مقاومت باشد.
#نزنیم_میزنند
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
Eitaa.com/r_moazzami