فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبح_عاشوراتون_حسینی
حسینی شدن
عاشقی میخواهد
و عشق خدا
مهربانی و انسانیت
میطلبد
امیدوارم
کلام و هدف #حسین
راهنمای راهتان باشد
@zohoreshgh
🏴تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم🏴
❤️ #سلام_امام_زمانم❤️
💚 #سلام_آقای_من💚
💝 #سلام_پدر_مهربانم💝
الهی بمیرم برای دل تنهات امام مهدی عج جانم💔
امام عزیز و مهربونم عباس(ع) نداره
قاسم(ع) نداره...
علی اکبر(ع) نداره
زینب(س) نداره
عزیز دلم مادر نداره
خدایا مهدی ام(عج) غم خوار نداره💔
#تسلای_قلب_مبارک_مولاعج
بر عزای جدش 14 مرتبه #صلوات
@zohoreshgh
🏴تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم🏴
4_897112191600165417.mp3
1.57M
نهـاد پا در فـرات😭😭
@zohoreshgh
🏴تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم🏴
4_6014616680276164638.mp3
1.49M
#زینب_زینب
🎙سلیم موذن زاده
@zohoreshgh
🏴تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم🏴
4_5904403060637041133.mp3
5.36M
🎵نماهنگ
#وداع_امام_حسین (ع)
#باخانم_حضرت _زینب (س)
با شنیدن آن حتما حال خوبی به شما دست خواهد داد
#نماهنگ
@zohoreshgh
🏴تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم🏴
YEKNET.IR - zamine - 98.04.27 - mehdi akbari.mp3
5.86M
⏯ #زمینه احساسی
🍃حسین من کجا میری بدون خواهر
🍃حسین من آهسته تر برو برادر
🎤مهدی #اکبری
👌بسیار زیبا
@zohoreshgh
🏴تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم🏴
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
@zohoreshgh
❣﷽❣
:📢👇👇👇📢
🔆 #چه_کسی_اولین_بار
#زیارت_عاشورا_را_برای_مردم_خواند؟
زیارت عاشورا حدیث قدسی است و اولین کسی که از اهلبیت علیهم السلام متن زیارت عاشورا را برای عموم مردم خواند، امام باقر علیه السلام است که فرمود پدرم، او از پدرش او از جد ما از پیامبر (ص) و از جبرئیل و جبرئیل از خداوند متعال نقل کردند که خداوند فرمود: السلام علیک یا أبا عبدالله. یعنی متن زیارت در بین اهلبیت علیهم السلام بوده است.
مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیح نقل میکند امام صادق فرمود: از پدرم از پدرش تا امیرالمؤمنین از پیامبر (ص) و پیامبر از جبرئیل و جبرئیل از خداوند متعال نقل می کند که خداوند فرمود: بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا اباعبدالله تا آخر زیارت.
راز سجده آخر زیارت عاشورا
ابتدا که این زیارت به وسیله حدیث قدسی بر پیامبر (ص) وارد شد، سجده نداشته است و سجده آن در روز عاشورا به وجود آمده است که سیدالشهدا از صبح روز عاشورا بنا به مناسبتی فرازی از زیارت را می خواندند و تا موقعی که حضرت به شهادت رسیدند تمام فرازهای زیارت را خواندند و بعد به شهادت رسیدند و این فراز سجده خوانده نشد تا زمانی که آن ملعون لعین بالای سر حضرت آمد تا سر مبارک ایشان را از تن جدا کند از جلو نتوانست سر را جدا کند، پیکر را برگرداند و سر را از قفا جدا کرد؛ وارد شده است که وقتی پیشانی حضرت به خاک افتاد حضرت این فراز انتهایی را شروع کرد و فرمود: «اللَّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشَّاكِرِينَ» و این خیلی مهم است و به این علت این فراز سجده دار شده است؛ شما اینجا کلمه سجده ای را اینجا نمی بینید، با اینکه در آیات قرآن در تمام موارد واجب و مستحب، کلمه سجده وارد شده است چرا که حضرت در حال سجده عرضه می دارند: «اللَّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشَّاكِرِينَ»؛ هم علت سجده دار شدن مشخص است، و هم اینکه حضرت در چه حالی بوده اند؟؛ نه در حالی که حضرت علی اکبر یا طفلشان را از دست داده اند یا از اسب افتاده اند، در حالی حضرت به اینجا رسیده که به پیکر بی جان حضرت رحم نمی کنند و می خواهند سر حضرت را از بدن جدا کنند در این حال حضرت شاکر و حامد خداوند است اینجا باید صبر سیدالشهدا را مزه مزه کرد.
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
🌤اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج🌤
@zohoreshgh
●تاظهور دولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم●
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️