Banifateme imamzaman.mp3
2.24M
#مناجات_امام_زمان
ای کاش یک سه شنبه شبی قسمتم شود
در راهِ🕌جمکران سر راهی ببینمت
💔 #فاطمیه
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
😍#سلام_امام_زمان_مهربان
سلامتی و ظهور تو را آرزو میکنم
🙏دعای سلامتی امام زمان (عج)
💐بسم الله الرحمن الرحیم💐
اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلا
🌼 @zohornazdikast313
#حدیث_مهدوی
⭕️دین خدا با امام زمان(عج) آشکار می شود
🔶امام باقر علیه السلام در تفسیر آیه شریفه «الَّذينَ إِن مَكَّنّاهُم فِي الأَرضِ أَقامُوا الصَّلاةَ؛ آنان که وقتی در زمین حاکمیت شان بخشیم نماز را بپا می دارند...» می فرماید:
🔷 «این آیه در شأن مهدی علیه السلام و یارانش فرود آمده است. خداوند به وسیله آنان، دین خود را آشکار می کند و حاکم می گرداند؛ به گونه ای که اثری از ستم و بدعت دیده نمی شود.»
📚منبع:
تفسیر قمی،ج ۲، ص 87
احقاق الحق، ج 13، ص 341
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
در پیام رسان سروش:👇
http://sapp.ir/zohornazdikast313
ایتا:👇
http://eitaa.com/zohornazdikast313
efaf v hejab hazrat zahra.rafiei.mp3
1.95M
🔖 عفت و حجاب حضرت زهرا سلام الله علیها
🎙واعظ: حاج آقا #رفیعی
#چهارشنبه_های_زهرایی
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
ظهور نزدیک است313
💔دل امام زمان(عج) را با گناهان مان غمگین نکنیم
⚠️ روزی بر من نمی گذرد که گناه نکنم، پرونده من را خدمت امام زمان(عج) عرضه می کنند، دل ایشان از گناه من می گیرد ولی یک مرتبه نفرموده اند: بی حیا برو و خجالت بکش.
🔷حجت الاسلام و المسلمین سید حسین هاشمی نژاد، کارشناس مذهبی اظهارداشت:
🔹 حیف نیست، انسان امام زمان(عج) را اذیت کند، ایشان بسیار مهربان هستند، زمانی که به بهترین رفیق خود، 4 مرتبه بی محبتی کنید، به شما خواهد گفت خجالت بکش و پررویی نکن اما من از روزی که مکلف شده ام، روزی بر من نمی گذرد که گناه نکنم، پرونده من را خدمت امام زمان(عج) عرضه می کنند، دل ایشان از گناه من می گیرد ولی یک مرتبه نفرموده اند: بی حیا برو و خجالت بکش.
🔸وی با بیان اینکه ایشان باز هم علی رغم تمام این خطاها می فرمایند: بیایید و رویتان را از ما برنگردانید، در هر حالی هستید، متوجه ما باشید، ما برای شما دعا می کنیم، گفت: در روایت داریم، حضرت ابراهیم (ع) در زمان سیر ملکوتی شدن، زمانی که به آسمان اول رسید، پرده ها کنار رفت و به زمین نگاهی انداخت و دید دو نفر در حال گناه کردن هستند، تاب نیاورد و نفرین کرد، به سبب نفرین پیامبر خدا، هر دو مردند.
🔸 حضرت ابراهیم(ع) به آسمان دوم رسید، پرده ها مجدد کنار رفت و زمین را نگاه کرد و دید دو نفر دیگر در حال گناه هستند، مجدد نفرین کرد، عذاب نازل شد و هر دو در یک لحظه جان دادند، رسید به آسمان سوم و مجدد در زمین دید که دو نفر دیگر در حال گناه هستند، تا بنای به نفرین کردن گذاشت، خطاب آمد صبر کن، سه تا گناه دیدی تاب نیاوردی؟!
⚠️ابراهیم خلیل(ع) پیامبراولوالعزم بود، سه گناه دید، نفرین کرد، فدای این امام مهربان شویم که بیش از 1200 سال است، شیعه را در حال گناه، نافرمانی و معصیت ه رروز می بیند اما یک مرتبه هم لسان به نفرین باز نکرده است و حتی دستانش را بلند می کنند و برای ما دعای می کنند و اشک می ریزند.
📚منبع : مهدویت شبستان
#چهارشنبه_های_زهرایی
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳👇
@zohornazdikast313
22.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چشم👀چرانی ممنوع
امام صادق فرمود: چشم چرانی، تخم شهوت را در دل می کارد و چنین کاری برای نگاه کننده کافی است که منشأ فتنه گردد
#چهارشنبه_های_زهرایی
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
😍#سلام_امام_زمان_مهربان
سلامتی و ظهور تو را آرزو میکنم
🙏دعای سلامتی امام زمان (عج)
💐بسم الله الرحمن الرحیم💐
اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلا
🌼 @zohornazdikast313
ظهور نزدیک است313
⭕️سهم اموات از سفره «انتظار»
دعای امام مهدی (عج) برای اموات
🔶بنابر آموزه های دینی این فقط زندگان نیستند که به دعا نیاز دارند بلکه اموات چه بسا به دلیل آنکه اصطلاحاً دست شان از دنیا کوتاه است و خود توان تاثیر بر احوال خویش در بزرخ را ندارند، به دعا نیازمندتر باشند.
🔷از دعاهای منسوب به امام عصر(عج)، دعای معروف «اللَّهُمَّ ارْزُقْنَا تَوْفِيقَ الطَّاعَةِ...» است که به زیبایی هر چه تمام و در فرازهایی کوتاه، وظایف منتظران از اقشار و صنوف مختلف را بیان کرده و راه و رسم زندگی به سبک انتظار را نشان می دهد.
🔶از این رو، در سلسله مطالبی شرح فرازهای نورانی و ژرف این دعا مرور می شود:
🔹امام مهدی(عج) در ادامه این دعای شریف بیان می کنند: «وَ عَلَى مَوْتَاهُمْ بِالرَّأْفَةِ وَ الرَّحْمَة؛ بر مردگانشان مهرباني و رحمت تفضل كن».
🔸این فراز از دعای امام عصر(عج) اوج رافت و محبت ایشان در حق مردم حتی اموات را نشان می دهد چراکه آن حضرت(عج) از خدا برای مردگان طلب مهربانی و رحمت می کنند.
🔹باید توجه داشت بنابر آموزه های دینی این فقط زندگان نیستند که به دعا نیاز دارند بلکه اموات چه بسا به دلیل آنکه اصطلاحاً دست شان از دنیا کوتاه است و خود توان تاثیر بر احوال خویش در بزرخ را ندارند، به دعا نیازمندتر باشند. لذا انجام اعمال واجب و مستحبی به نیابت از آنها و هدیه کردن ثواب این اعمال به روح آنها که از دنیا رفته اند نه فقط برای فرد متوفی بلکه برای شخصی که این اعمال را انجام می دهد، منشا خیرات و برکات بسیار است.
🔸مرور بر آموزه های دینی روایی نشان می دهد بهترین دعا در حق اموات، طلب آمرزش و مغفرت برای آنها است چنان که در آیه قرآن این دعا آمده: «ربّنا اغفر لي و لوالديّ و للمؤمنين يوم يقوم الحساب؛ (1) پروردگارا ! روزى که حساب برپا مىشود، بر من و پدر و مادرم و بر مؤمنان ببخشاى».
🔹يکي از صحابه از حضرت رسول(ص) نقل کرده که ایشان فرمودند: «براي مردگان خود هديه بفرستيد»، عرض کردم: هديه مردگان چيست؟ فرمود: «صدقه و دعا. ارواح مؤمنان هر جمعه به آسمان دنيا مقابل خانههاي خود ميآيند و فرياد ميکنند... اي خانواده من، پدر ، فرزندان و خويشان من، بر ما مهرباني کنيد. آن چه در دست ما بود، عذاب و حساب آن ها بر ما است . نفعش براي غير ما. اي خويشان ما، به درهمي يا قرص ناني يا جامهاي ما را کمک کنيد تا خداوند شما را از جامههاي بهشت بپوشاند».(2)
🔸این روایت و نیازی که اموال به خیرات و دعای زندگان دارند نشان از اهمیت دعای امام عصر(عج) در حق مردگان و رافت ایشان در حق اموات دارد چراکه بنابر روایات امام از پدر و مادر بر انسان ها مهربانتر و دعایش قطعاً مستجاب است و لذا دعایی که در حق مردگان از مومنان و شیعیان و غیر از دشمنان اهل بیت علیهم السلام می کند، مورد اجابت قرار می گیرد.
🔹این رفتار حضرت حجت(عج) برای منتظران ایشان هم درس آموز است تا اموات را یاد کنند و حواس شان به نیاز و اضطرار آنها در عالم برزخ باشد؛ چنان که در روایات و منابع معتبر اعمالی برای اموات سفارش شده، مثل دعای بیست و چهارم از صحیفه سجادیه.
🔸همچنین، برای میت هر سورهای از قرآن خوانده شود ثواب دارد و نسبت به خواندن سورهی حمد و توحید و تبارك، یس و قدر سفارش شده است. (۳)
🔹مرحوم حاج شیخ عباس قمى در مفاتیحالجنان، صفحه ۳۱۷ حدیث صحیحى را از امام صادق(ع) نقل فرموده که می فرمایند: «میت شاد و مسرور مى شود و گشایش پیدا مى کند به دعا و استغفارى که براى او مى کنند چنانچه زنده شاد مى شود به هدیه که براى او مى برند و فرمود که ثواب نماز، روزه، حج، صدقه و سایر اعمال خیر و دعا در قبر میت بر او وارد مى شود و ثواب آن براى مرده و کسى که آنها را انجام داده نوشته مى شود».
📚پی نوشت ها:
1-ابراهيم (14)آيه 41؛
2-محدث قمي، مفاتيح الجنان ، بخش زيارت قبور مؤمنين؛
3- مفاتیح الجنان، صص939 -942.
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
در پیام رسان سروش:👇
http://sapp.ir/zohornazdikast313
ایتا:👇
http://eitaa.com/zohornazdikast313