eitaa logo
ظهور نزدیک است
1.1هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
4.9هزار ویدیو
43 فایل
•بسم ا... "با حضور گرم خانواده شهید مدافع حرم رضا حاجی زاده" _این گروه ابتدابه برسی علایم ظهورواثبات نزدیکی آن میپردازد _بعد دنیای زیبای پس ازظهور‏ _سوم وظایف منتظران •امید است یاریمان کنید انتقادات وپیشنهادات: @Sarbaz_mood @Mood80 @Ahmadii_ir:تب
مشاهده در ایتا
دانلود
1.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشک‌‌های ایرانی بر فراز اراضی اشغالی
⭕️آمریکا پایگاه هوایی خود در قطر را تخلیه کرد😂😂ترسیدی؟نترس
♦️آژیر خطر در پایگاه هوایی پالماخیم به صدا درآمد
♦️ هشدار ایران به کشورهای عربی از طریق قطر 🔹رسانه‌های عربی: منابع می‌گویند ایران این هفته از طریق قطر به همسایگان خلیج فارس خود هشدار داده است که در صورت حمله ایالات متحده به ایران، پایگاه‌های آمریکایی در خاک آنها به اهداف مشروع تبدیل خواهند شد
شبکه سازمان‌یافته اسرائیل در یاسوج متلاشی شد 🔹با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) طی اقدام مشترک در سازمان اطلاعات سپاه فتح و اداره اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد شبکه سازمان یافته مزدوران رژیم صهیونی پیش از اقدام خرابکارانه زیر ضربه رفته و این شبکه متلاشی شد. 🔹این شبکه سازمان یافته قصد داشت با تهیه اسلحه و تقسیم کار در شهرهای مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد از طریق پخش تراکت، شبنامه، شعارنویسی و.. دست به عملیات خرابکارانه و ایذایی بزند. 🔹این شبکه سازمان یافته با جذب اسپانسر مالی و ارتباط از طریق تبدیل رمز ارز و تبدیل آن به کارت هدیه 5میلیون تومانی در صدد جذب عناصر خرابکار و... بودند. 🔹همچنین برگزاری جلسات آموزشی و امنیتی برای تیم های عملیاتی در شهرهای مختلف در دستور کار آنها بود و در مراحل بعدی ارتباط‌گیری از طریق نزدیکان ربع پهلوی جزئی از برنامه آنان بود. 🔹برخی از دستگیرشدگان، اراذل و اوباش و برخی دارای سوابق امنیتی بوده و در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ نقش لیدری بر عهده داشتند.
28.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️لحظه شلیک موشک‌ها به سمت سرزمین‌های اشغالی
عراقچی: ایران متجاوز را از خطای بزرگ خود پشیمان می‌کند وزیر خارجه: 🔹 اکنون، تمام جهان باید بداند که: ایران صرفاً از خودش دفاع می‌کند. حتی در مواجهه با ظالمانه‌ترین تجاوز علیه مردم ما، ایران تا کنون فقط علیه رژیم اسرائیل اقدام متقابل کرده و نه علیه کسانی که به او کمک کرده و تشویقش می‌کنند. 🔹 درست همانطور که نتانیاهو این جنگ را برای نابودی دیپلماسی به راه انداخت، جهان باید نسبت به تلاش‌های فزاینده رژیم ضعیف شده‌ی اسرائیل برای وادار کردن دیگران به نجاتش و گسترش شعله‌های این(جنگ) به منطقه و فراتر از آن، بسیار هوشیار باشد. 🔹 ایران در عمل آنچه را که همیشه علناً به آن متعهد بوده، ثابت کرده است: ما هرگز به دنبال سلاح‌های هسته‌ای نبوده و نخواهیم بود. اگر غیر از این می‌بود، چه بهانه‌ای بهتر از تجاوز فعلی تنها رژیم مسلح به سلاح هسته‌ای در منطقه، می‌توانستیم برای توسعه این سلاح‌های غیرانسانی داشته باشیم؟ 🔹ایران با افتخار و شجاعت به اِعمال حق دفاع از خود ادامه خواهد داد و ما متجاوز را از خطای بزرگ خود پشیمان کرده و وادار می کنیم تاوان آن را بپردازد.
♦️امروز رهبر این آیه را خواندند و توصیه کردند به آن اهتمام داشته باشید: وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ 🔹و [در انجام فرمان هایِ حق و در جهاد با دشمن] سستی نکنید و اندوهگین مشوید که شما اگر مؤمن باشید، برترید. _آیه ۱۳۹ سوره آل عمران
بی‌خانمانی یک درصد از جمعیت یک شهر صهیونیست‌نشین در نتیجه حملات موشکی ایران 🔹 خبرنگار شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد از زمان اصابت موشک‌های ایرانی به شهر بیت یام، ۱۵۰۰ نفر که معادل یک درصد جمعیت این شهر به شمار می‌روند اکنون بی‌خانمان شده‌اند.
کاربر عرب ساکن فلسطین اشغالی در پی حملات موشکی امشب ایران: 🔹برای کسانی که می‌پرسند آیا موشک‌ها به هدف خوردند یا نه 🔹واقعاً زلزله‌ای بود! خانه‌مان از شدت انفجارها به لرزه درآمد. در حال تماشای لایو در تلگرام بودیم که پنج موشک به «تل آویو» برخورد کرد. 🔹راستش را بخواهید، نتوانستم بشمارم شاید حتی بیشتر هم بوده باشد! 🔹فقط یکی از آن‌ها رهگیری شد… بقیه بدون مشکل به اهدافشان اصابت کردند.
3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️هک شدن سیستم اعلام اضطراری صگیونیستها و پخش مداحی خیبر خیبر یا صهیون... کانالی که به درد همه میخوره⭕👇🏻 https://eitaa.com/nasle_zohor
4.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥عجز و ناله شهرک نشین صهیونیست و همزمان اصابت موشک