شرکت همیشگی جوان علوی در حج
یکی از شیعیان در مداین میزیست، با یکی از دوستانش برای انجام مراسم حج به مکّه رفتند، در مکه و مِنا و عرفات در همه جا با هم بودند، برای انجام بخشی از مراسم حج به عرفات رفتند. در آن جا ضمن انجام عبادات خود، جوان خوش سیمایی را در حال احرام دیدند، که نشانههای مسافر بودن او از چهره اش دیده میشد.
در این میان فقیری آمد، و تقاضای کمک کرد، آنها چیزی به او ندادند، فقیر نزد آن جوان رفت و تقاضای کمک کرد، آن جوان چیزی از زمین برداشت، و به آن فقیر داد، و آن فقیر برای او دعای بسیار کرد.
سپس، آن جوان از نزد آنها رفت.
آن دو نفر میگویند: نزد آن فقیر رفتیم و گفتیم عجبا آن جوان، چه چیزی به تو داد؟
فقیر ریگ طلای دندانه دار به ما نشان داده که وزن آن قریب بیست مثقال بود،
آنها دریافتند که آن جوان، حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد.
به جستجوی او پرداختند، ولی او را نیافتند، از جمعیتی که آن جوان در میان آنها بود، سراغ او را گرفتند. آنها گفتند درباره این جوان، اطلاعی جز این نداریم که:
«از سادات علوی است، و هر سال به حرم میآید، و در مراسم حج شرکت میکند. » [۱].
-------------------
[۱]: اصول کافی، ج ۱، ص ۳۳۲، حدیث ۱۵.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم و رحمة الله
امروز پنجشنبه
۲۴ مهر ۱۳۹۹
۲۷ صفرُ المظفر۱۴۴۲
۱۵ اُکتبر ۲۰۲۰
پنجشنبه متعلق است به:
🏴 حضرت عسکری امام حسن بن علی
الزّکیِّ سلام الله و صلواته علیهِما
ــــــــــــــ
ذکر امروز: صد مرتبه:
«لا اله الّا الله المَلِکُ الحَقُّ المُبین»
پایگاه جامع قرآن کریم انهار
مناسبتها
کانال ظهور منجی
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در کنار کعبه
شیخ طوسی به سند خود از عبدالله بن جعفر حِمْیری نقل میکند که او گفت:
از محمد بن عثمان پرسیدم:
«آیا صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف را دیده ای؟ »
در پاسخ فرمود: آری، آخرین دیدارم با آن حضرت در کنار کعبه بود که چنین دعا میکرد:
«اللهم انجزلی ما و عدتنی؛ خدایا، آنچه را که به من وعده داده ای به آن وفا کن»
و دیدم آن حضرت را، پرده کعبه را در مستجار [۱] گرفته و عرض میکند:
«اللهم انتقم لی من اعدائک؛ [۲] خدایا، برای من از دشمنانت انتقام بگیر».
-----------------
[۱] پناهگاه، قسمتی از دیوار خانه کعبه که مقابل در خانه است نزدیک رکن یمانی.
[۲] غیبة الطوسی، ص ۲۵۱.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم و رحمة الله
امروز جمعه
۲۵ مهر ۱۳۹۹
۲۸ صفر المظفّر ۱۴۴٢ (سالروز شهادت پیامبر اعظم حضرت محمدٍ المصطفی صلّی الله علیه و علی آله و شهادت کریم اهل بیت علیهم السّلام حضرت امام حسن مجتبی سلام الله علیه)
۱۶ اکتبر ۲۰۲۰
جمعه متعلق است به:
🏴 حضرت صاحب الزَّمان امام اباصالِحٍ الْمَهْدی سلام الله و صلواته علیه و عجّل الله تعالی فرجه الشریف
ــــــــــــــ
ذکر امروز: صد مرتبه:
«اللهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ»
پایگاه جامع قرآن کریم انهار
مناسبتها
کانال ظهور منجی
پيامبر اکرم، حضرت محمد صلّی الله علیه و علی آله و سلّم:
«لو لم يبق من الدنيا الا يوم لطول الله ذلک اليوم، حتي يلي رجل من اهل بيتي، يوطي اسمه اسمي»؛
«اگر از عمر دنيا جز يک روز نمانده باشد، خداوند آن را به قدري طولاني مي گرداند، که مردي از اهل بيت من و هم نام با من به فرمانروايي جهان برسد» .
منبع: سنن ترمذي/ ج4/ ص505/ حديث2231
حضرت امام حسن مجتبي سلام الله و صلواته علیه:
«أما علمتم انّه ما منّا أحد الا ويقع في عنقه بيعة لطاغية زمانه إلاّ القائم الذي يصلّي روح الله عيسي بن مريم خلفه، فإنّ اللّه عزّ وجلّ يخفي ولادته ويغيب شخصه لئلاّ يکون لأحد في عنقه بيعة إذا خرج ذاک التاسع من ولد أخي الحسين ابن سيدة الاماء يطيل اللّه عمره في غيبته، ثمّ يظهره بقدرته في صورة شابٍّ ابن دون أربعين سنة، ذلک ليعلم انّ اللّه علي کل شيء قدير»؛
«مردم! آيا نميدانستيد که هر کدام از ما خاندان وحي و رسالت مجبور به بيعت با حکمران طغيانگر زمان خود ميشويم مگر قائم ـ ارواحنا فداه ـ که حضرت عيسي بن مريم، روح الله، به او اقتدا ميکند و نماز ميخواند چرا که خداوند ولادت او را مخفي و شخص او را نهان ميدارد تا هنگامي که به دستور او ظهور کند بيعت قدرتمداري را به گردن نداشته باشد. او نهمين امام معصوم از نسل برادرم حسين ـ عليهالسلام ـ است و فرزند بهترين کنيزان. خداوند در غيبت او عمر او را طولاني ميکند و سپس به قدرت خويش او را در چهرهي جواني کمتر از چهل سال ظاهر ميسازد تا همگان بدانند که خداوند بر هر کاري تواناست».
منبع: کمال الدين/ 316
هدایت شده از « ظهور منجی »
#فضیلت_خواندن_سوره_قدر
ثواب قرائت سوره قدر
أَبِی الْحَسَنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ : إِنَّ لِلَّهِ یَوْمَ الْجُمُعَةِ أَلْفَ نَفْخَةٍ مِنْ رَحْمَتِهِ یُعْطِی كُلَّ عَبْدٍ مِنْهَا مَا یَشَاءُ فَمَنْ قَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ بَعْدَ الْعَصْرِ یَوْمَ الْجُمُعَةِ مِائَةَ مَرَّةٍ وَهَبَ اللَّهُ لَهُ تِلْكَ الْأَلْفَ وَ مِثْلَهَا.
امام کاظم :خدا در روز جمعه هزارنسیم رحمت دارد كه به هر بندهاى هر چه می خواهد عطا می کند و هر كه بعد از عصر روز جمعه ، صد بار إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ بخواند خدا آن هزار نسیم رحمت و مانند آن را به او می بخشد.
امالی الصدوق، ص۶۰۷
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم و رحمة الله
امروز شنبه
۲۶ مهر ۱۳۹۹
۲۹ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۲ (سالروز شهادت حضرت اباالحسن امام علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیة و الثناء)
۱۷ اکتبر ۲۰۲۰
شنبه متعلق است به:
🏴 خاتم الأنبیاء حضرت محمد بن عبدالله صلّی الله علیه و علی آله و سلّم
ــــــــــــــ
ذکر امروز: صد مرتبه:
«یا رَبَّ العالَمین»
پایگاه جامع قرآن کریم انهار
مناسبتها
کانال ظهور منجی
قطعی بودن وجود و ظهور حضرت مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف
وجود و ظهور حضرت مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف از امور روشنی است که انکار آن به هیچ وجه امکان ندارد، زیرا دلایل نقلی و عقلی و حسّی و امثال آن بر وجود و ظهور آن حضرت، بسیار، و خلل ناپذیر است. بنابراین، قطعی بودن وجود و ظهور حضرت مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف مانند قطعی بودن ولایت و امامت امیرمؤمنان علی بن ابی طالب و خلافت بلافصل او بعد از رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلم، و مانند قطعی بودن وجود ذات پاک خداوند سبحان است، اشکال تراشی در مورد خلافت امام علی علیه السلام بعد از رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلم مانند اشکال تراشی درباره وجود خداست، و هم چنین اشکال در وجود و ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف همانند اشکال در وجود خدا میباشد.
در حدیثی نقل شده که حضرت امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:
«گویی شما را مینگرم که بعد از من در مورد جانشینم اختلاف میکنید، بدانید آن کس که اعتقاد و اقرار به امامت امامان بعد از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم دارد، ولی منکر فرزندم است، مانند کسی است که اعتقاد و اقرار به همه پیامبران و رسولان دارد، ولی پیامبری حضرت محمّد صلی الله علیه و آله و سلم را انکار نماید، و کسی که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم را انکار کند مانند کسی است که همه پیامبران را انکار نماید، زیرا اطاعت آخرین نفر ما مانند اطاعت کردن اولین ماست، و انکار نمودن آخرین نفر ما، مانند انکار کردن اولین نفر ماست. آگاه باشید که فرزندم دارای غیبتی است که مردم درباره او به شک و تردید میافتند، مگر آن کسانی که خداوند قلب آنها را در راه راست استوار نموده است. » [۱].
--------------
[۱]: اعلام الوری، فصل سوم، ص ۴۴۲.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم و رحمة الله
امروز یکشنبه
۲۷ مهر ۱۳۹۹
۱ ربیع الأوّل۱۴۴۲ (لیلةُ الْمَبیت)
۱۸ اکتبر ۲۰۲۰
یکشنبه متعلق است به:
🏴 آقا امیرالمؤمنین یعسوب الدّین امام علی علیه آلاف التحیة و الثناء
🏴 سیدة نساء العالَمین حضرت فاطمة الزهرا سلام الله و صلواته علیها
ــــــــــــــ
ذکر امروز: صد مرتبه:
«یا ذَاالْجَلالِ وَ الإکرام»
پایگاه جامع قرآن کریم انهار
مناسبتها
کانال ظهور منجی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم و رحمة الله
امروز دوشنبه
۲۸ مهر ۱۳۹۹
۲ ربیع الأوّل ۱۴۴۲
۱۹ اُکتبر ۲۰۲۰
دوشنبه متعلق است به:
🌺 حضرت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی سلام الله علیه
🌺 شهید مظلوم حضرت ثارالله امام اباعبدالله الحسین سلام الله علیه
ــــــــــــــ
ذکر امروز: صد مرتبه:
«یا قاضیَ الحاجات»
پایگاه جامع قرآن کریم انهار
مناسبتها
کانال ظهور منجی
چرا احسان ما را رد نمودی؟
حسن بن فضل یمنی میگوید:
می خواستم به شهر سامرا سفر نمایم که هدیه ای از ناحیه مقدسه حضرت علیه السلام به دستم رسید، این هدیه کیسه ای بود که چند سکّه طلا و دو دست لباس در آن بود. وقتی به آن هدیه به ظاهر مختصر نگاه کردم دیدم حسّ خود بزرگ بینی در من برانگیخته شد و با خود گفتم: آیا من، در نزد حضرت علیه السلام همین مقدار ارزش دارم!؟ به همین جهت [با بی شرمی هدیه را بازگرداندم.
ولی بلافاصله از این کارم پشیمان شدم و نامه ای به حضرتش نوشته و از آن ناحیه مقدّسه پوزش طلبیده و از حق تعالی طلب بخشش نمودم.
آنگاه از شدّت اندوه گوشه گیر و افسرده شدم، با خود عهد کرده و سوگند خوردم که اگر آن کیسه بازگردانده شود چیزی از آن را خرج نکنم، بلکه آن را نگاه خواهم داشت تا به پدرم تحویل دهم که او از من داناتر است.
چندی بعد نامه ای از حضرت حجّت علیه السلام خطاب به کسی که این هدیه را برگردانده بود رسید، در آن نامه مرقوم فرموده بودند: «این که هدیه را پس گرفتی اشتباه نمودی، مگر نمی دانی که ما گاهی نسبت به شیعیان خود این گونه عمل میکنیم، و آنها اغلب به عنوان تبرّک چیزی از ما درخواست میکنند».
و در آن نامه به من هم خطاب شده بود: «اشتباه کردی که احسان ما را رد نمودی، و چون از خدا طلب بخشایش نمودی همانا خداوند از گناهت گذشت. و چون قصد کرده ای که از آن به عنوان خرج راه استفاده نکنی، به همین جهت، آن را به تو نمی دهیم، امّا از آن دو دست لباس باید جهت احرام استفاده کنی! »
پس از تشرّف به سامرا به بغداد بازگشتم، در بغداد افسرده و دلتنگ بودم، چون دوست داشتم به حجّ نیز مشرّف شوم با خود گفتم: میترسم امسال نتوانم به حج مشرّف شده و به خانه خود بازگردم. نامه ای در این خصوص برای حضرت علیه السلام نوشتم. به خدمت ابا جعفر محمّد بن عثمان رفتم تا جواب نامه را بگیرم.
حضرت علیه السلام مرقوم فرموده بود: «برو به فلان مسجد که در فلان جاست. آنجا مردی نزد تو خواهد آمد و تو را بدانچه نیاز داری مطّلع خواهد ساخت».
به همان مسجد رفتم. به دنبال من، مردی داخل شد، به من نگاه کرد و سلام نمود و خندید و گفت: «مژده بده! امسال به حج مشرّف میشوی و صحیح و سالم نزد خانواده ات باز میگردی. ان شاءالله! »
با خوشحالی نزد «ابن وجناء»، قافله دار رفتم و از او خواستم که به اندازه پولی که به عنوان کرایه به او میدهم مرکبی در اختیارم بگذارد، امّا او نپذیرفت. چند روز بعد دوباره او را دیدم. [با هیجان ]به من گفت: کجایی؟! چند روز است که دنبالت میگردم! حضرت علیه السلام مرا مأمور فرموده اند که محمل و مرکبی به تو کرایه دهم!.
قبل از حرکت به سوی مکّه، نامه ای برای حضرت علیه السلام نوشتم و از سه مطلبی که داشتم، یکی را به گمان این که شاید صورت خوشی نداشته باشد، مطرح نکردم. حضرت علیه السلام نه تنها پاسخ دو موضع مندرج در نامه را مرقوم فرموده بودند، بلکه در مورد مطلب سوّم فرمودند: «عطر خواسته بودی! » مقداری هم عطر در خرقه ای سفید نهاده و عنایت فرموده بودند.
من آن را در محمل خود روی شتر نهاده بودم. در منزل «عُسفان» شترم رم کرد و محمل افتاد و تمام اثاثیهام پراکنده شد. همه را جمع کردم امّا کیسه ای که عطر و لباس را در آن نهاده بودم، گم شد، و هر چه دنبالش گشتم پیدا نشد.
یکی از همراهانمان گفت: دنبال چه هستی؟
گفتم: کیسه ای که همراهم بود.
گفت: چه در آن نهاده بودی؟
گفتم: خرج راهم را.
گفت: من یکی را دیدم که آن را برداشت.
از همه پرسیدم، امّا اظهار بی اطلاعی کردند، از پیدا کردن آن مأیوس شدم. وقتی به مکّه رسیدم و بارها را پیاده کرده و گشودم، اولین چیزی که به چشمم خورد آن کیسه بود، در حالی که آن را داخل بار نگذاشته بودم و بیرون محمل بوده، و وقتی محمل افتاد تمام اجناسم پراکنده شده بودند! [۱]
----------
[۱]: کمال الدین، ج ۲، ص ۴۹۰ و ۴۹۱، ذکر التوقیعات؛ بحار الانوار، ج ۵۱، ص ۳۲۸ و ۳۲۹.