eitaa logo
« ظهور منجی »
117 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
165 ویدیو
4 فایل
مولا جان خوب کردی که رخ از آینه پنهان کردی هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
حضرت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف منتقم امام حسین سلام الله علیه حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف یگانه منتقم خونِ امام حسین علیه السلام است، چنان که در دعای ندبه می‌خوانیم: «أَین الطالب بدم المقتول بکربلا أَین المنصور علی من اعتدی علیه و افتری... ؛ کجاست طالبِ خونِ حسین علیه السلام که در کربلا کشته شد؟ کجاست آن که بر متجاوزان و مفتریان بر او یاری شده است. » امام باقرعلیه السلام در وجهِ نامگذاری حضرت مهدی علیه السلام به «قائم آل محمدصلی الله علیه و آله و سلم حدیثی قدسی را روایت فرمود: «زمانی که جدم حسین که صلوات خدا بر او باد به شهادت رسید، فرشتگان با گریه و زاری به درگاه خداوند عزّوجلّ نالیدند و گفتند: پروردگارا! آیا از آنان که برگزیده و فرزند برگزیده [۱] تو را، و امام انتخاب شده از بین خلق را کشتند، در می‌گذری؟! خداوند به آنان وحی فرمود: «فرشتگانِ من! آرام گیرید. سوگند به عزّت و جلالم که از آنان انتقام می‌گیرم، اگرچه بعد از گذشت زمانی طولانی باشد. سپس فرزندان از نسل حسین علیه السلام را که پس از او به امامت می‌رسند به ملائکه نشان داد و آنان شاد شدند. در بین این پیشوایان، یک نفرشان به نماز ایستاده بود «فإذا احدهم قائم یصلّی فقال الله عزّوجلّ: بذلک القائم أنتقم منهم؛ خداوند عزّوجلّ فرمود: به وسیله آن «قائم» از دشمنان و قاتلان حسین علیه السلام انتقام می‌گیرم. » [۲] ---------- [۱]: فرزند امام علی علیه السلام. [۲]: ینابیع المودة ۳: ۲۴۲؛اثبات الهداة ۳: ۴۵۵؛ بحارالأنوار ۵۲: ۳۱۳.
با اینکه تازه پشت لبش سبز شده بود اما سوالی مطرح کرد؟! از «مفاتیح الجنان» حکایت تشرف حاج علی بغدادی خدمت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دوران غیبت کبری را آورد و گفت: مگر امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در آخرین توقیع و نامه خود به آخرین نایب خاصش نفرمودند: «کسی که ادعای مشاهده کند،...، او دروغگو و افترا زننده است»؛ پس حاج علی راست نگفته است؟ از دقتش خوشم آمد. بلافاصله سخن شهید صدر را برایش خواندم: «مراد،... [این است] که شخص با ادعای مشاهده و ارتباط بخواهد عقاید و نظر خود را با نام پیام‌های امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به مردم القاء کند». فهمش هم بالا بود چون نتیجه گرفت: دیدار حضرت امر ممکنی است اما شاهد و دلیل می‌خواهد.
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم و رحمة الله امروز پنجشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۹ ۷ محرم الحرام ۱۴۴۲ ۲۷ اوت ۲۰۲۰ پنجشنبه متعلق است به: 🌺 حضرت عسکری امام حسن بن علی الزّکیِّ سلام الله و صلواته علیهِما ــــــــــــــ ذکر امروز: صد مرتبه: «لا اله الّا الله المَلِکُ الحَقُّ المُبین» پایگاه جامع قرآن کریم انهار مناسبتها کانال ظهور منجی
فواید امام غائب و حکمت آن ۱) در مجموعه ای از روایات، امتحان خلق یکی از دلایل غیبت برشمرده شده است. از اسباب امتحان که اصل خلقت بشر برای آن است، غیبت امام زمان علیه السلام می‌باشد. غیبت برای چیست؟ حضرت امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: «لِلْقَائِمِ غَیْبَةٌ قَبْلَ قِیَامِهِ، قُلْتُ: وَلِمَ؟ قَالَ: یَخَافُ عَلَی نَفْسِهِ الذَّبْحَ؛ [۲] برای قائم غیبتی است قبل از قیامش. راوی می‌گوید: به حضرت عرض کردم: به چه جهت؟ فرمود: زیرا از قتل، بر خود می‌ترسد. » پس حفظ جان آن حضرت موجب غیبت است. خانه امام عسکری علیه السلام زیر نظر خلیفه جور قرار داشت و برای اینکه از تولد امام دوازدهم جلوگیری کنند زنهایی را به عنوان مراقب و جاسوس گمارده بودند. زن‌هایی که مراقب خانه ی امام حسن عسکری علیه السلام بودند، ناگهان به خانه ی آن حضرت هجوم آوردند تا زن‌ها و کنیزهای حضرت را معاینه کنند. در این اثنا صدای طفلی بلند شد، و بلافاصله ندایی از دیوار آمد که ای مادر فرزندت را داخل چاه آب بینداز. وقتی بر سر چاه آمدند دیدند آب آن بالا آمد و کودک روی آب خوابیده است، همان طور که برای حضرت موسی علیه السلام نیز چنین واقعه ای رخ داد. ۲) علت دیگر غیبت آن حضرت عدم تکمیل شدن یاران خاص می‌باشد. ۳) رسیدن به کمالاتی در زمان غیبت، که در زمان حضور به آن نائل نمی شوند. ---------- [۲]: کمال الدین و تمام النعمه، ج۲، ص۴۸۱.
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم و رحمة الله امروز جمعه ٧شهریور ۱۳۹۹ ٨ محرم الحرام ۱۴۴٢ ٢٨ اوت ۲۰۲۰ جمعه متعلق است به: 🌺 حضرت صاحب الزَّمان امام اباصالِحٍ الْمَهْدی سلام الله و صلواته علیه و عجّل الله تعالی فرجه الشریف ــــــــــــــ ذکر امروز: صد مرتبه: «اللهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» پایگاه جامع قرآن کریم انهار مناسبتها کانال ظهور منجی
💢 سلام های صبح گاهی 💢السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن 💢السلام علیڪ یابقیة الله یا اباصالح المهدۍیاخلیفة الرحمن ویاشریڪ القرآن ایهاالامام الانس والجان"سیدی"و"مولاۍ" الامان الامان. 💢 أللَّـهُـمَ عَـجِّـلْ لولیک الفرج
دعا در حقّ ولیّ عصر علیه السلام در پاسخ به التماس دعای ایشان یکی از انگیزه‌های دعا برای دیگری می‌تواند در خواست خود او باشد و این امر در مورد دعا برای حضرت ولیّ عصر علیه السلام صادق است؛ چرا که ایشان از ما خواسته اند که برایشان دعا کنیم. عبارتی که در توقیع شریف ایشان آمده این است: " اَکثِرُوا الدُّعاءَ بِتَعجیلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلِکَ فَرَجُکُم". [۱] "برای تعجیل فرج زیاد دعا کنید زیرا آن فرج شماست". امام علیه السلام در این توقیع شریف امر به زیاد دعا کردن فرموده اند و این نشانگر کمال عنایت ایشان به لزوم اهتمام اهل ایمان به دعا برای تعجیل فرج امامشان است. حضرت در این عبارت به دعای کم رضایت نداده و به اکثار آن دستور فرموده اند. آن چه در دعاهای مأثور (صادر شده از معصومین علیهم السلام) درباره امام زمان علیه السلام آمده، نشان می‌دهد که انواع دعا در حقّ ایشان با مضامین متنوّع و مختلف، مطلوب و محبوب خداونداست. برخی از این مضامین عبارتند از: ۱- دعا برای دفع شرور از امام زمان علیه السلام ۲- دعا در جهت حفظ امام علیه السلام ۳- دعا برای دوستان و علیه دشمنان امام علیه السلام ۴- دعا برای شادی امام علیه السلام به خاطر رعیّتش ۵- دعا برای تعجیل فرج امام علیه السلام. ---------- [۱]: کمال الدّین، باب ۴۵، ح ۴ و احتجاج، ج۲، ص۲۸۴.
برخاستن هنگام ذکر نام مبارک حضرت امام مهدی عجل الله تعلی فرجه الشریف یکی از وظایف مستحبی این است که وقتی نام مبارک حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف را می‌شنویم، به احترام او از جا بر خیزیم و بایستیم، شاعر معروف شیعه دِعْبِل خُزاعی وقتی که قصیده تائیه خود را در محضر حضرت امام رضا علیه السلام خواند، تا به این شعر رسید: «خُرُوجُ اِمامٍ لا مَحالَةَ واقِعٌ یقُومُ عَلَی اسمِ اللهِ بِالْبَرَکاتِ ناگزیر خروج و قیام امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف تحقّق می‌یابد، و او به نام خدا، همراه برکت‌های اِلاهی قیام می‌کند.» حضرت رضا علیه السلام برخاست و روی دو پایش ایستاد، و سرش را به زیر افکند، سپس دست راستش را بر سرش نهاد و گفت: "اللهم عَجِّل فَرَجَهُ وَ مَخْرَجَهُ، وَ انصُرنا بِهِ نَصْراً عَزیزاً"[۱] "خدایا، در فرج خروج حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف شتاب فرما، و ما را به وسیله او به پیروزی شکست ناپذیر و پرشکوه، یاری فرما". این مطلب بیانگر آن است که با شنیدن هر یک از نام‌های امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، برخاستن و ایستادن مستحب است، و این استحباب، اختصاص به واژه «قائم» ندارد.