8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بهترین کار و بهترین ذکر در رمضان
دنبال چه بکنیم چه ذکری بگوییم نباشید.دنبال چه نکنیم و چه نگوییم باشید که بالاترین کار است.
🎙استادمسعودعالی
→ @zohur_media
🔴ـامیرالمومنین علی علیه السّلام، در توصیف حالات و ایام تهران در آخرالزمان فرمودند:
«...ولی ری، بی گمان، آن جا شهری است که با دست مردم خود به آشوب کشیده می شود، و آشوب ناشنوا در آن جا ماندگار است، و ویرانی آن در آخرالزمان جز با دست دیلمها نخواهد بود، و سوگند که بی گمان، در ری، بر دروازۀ کوهستان، در آخر الزامان آفریدگان بسیاری که شمارشان را جز آفریدگارشان کسی نمی داند، کشته می شوند، و بر دروازۀ کوهستان، هشت تن از بزرگان بنی هاشم که هر کدام خواستار رهبری است، گرفتار می شوند، و مردی بزرگ که همنام پیامبری است، در ری در تنگنا می افتد و چهل روز در تنگنا می ماند، سپس، در پیِ آن، دستگیر و کشته می شود، و در زمامداری سفیانی، بی بارانی، دشواری و گرفتاری بزرگی به مردمان ری میرسند.
📗لفتوح، جز۲، ص ۷۹-۸۰
🌕سپس به من فرمود: زوراء را می شناسی؟ گفتم: فدای تو شوم، می گویند: آن جا بغداد است. فرمود: نه! سپس فرمود: درون ری رفته ای؟ گفتم: آری. فرمود: به بازار چهارپایان آمده ای؟ گفتم: بله. فرمود: از سوی راست راه، کوه سیاه را دیدهای؟ همان جا زورا است که در آن، هشتاد هزار تن کشته می شوند، از آنان، هشتاد مردی از فرزندان فلانیاند که همه شایستۀ رهبری می باشند. گفتم: فدای تو شوم، چه کسی ایشان را می کشد؟ فرمود: فرزندان عجمها (پارسیان) آنان را می کشند.
📗الکافي، ج۸، ص۱۲۶، ح۱۹۸
🌕شعر امام صادق علیه سلام در وصف زوراء:
معاویه پسر وَهْب گفت: ابو عبدالله -صادق-(علیه السّلام) این پاره شعر را که سرودۀ پسر ابو عَقِب است، نمونه آورد:
«و کشته می شوند از آنان در زورا هنگام بالاآمدن آفتاب»
«هشتاد هزار تن، چنان که شتران چاق گردن زده میشوند»
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴عنایات ویژه پروردگار به روزه داراران
❤✨رسول اکرم صلی الله علیه و آله:
💠 اگر میدانستید که در ماه رمضان چه فضیلتی است برای شما، خدای را بیشتر از این سپاس میگفتید.
📝 چون شب اول ماه رمضان فرا رسد، خداوند گناهان مخفی و آشکار امّت مرا کلاًّ میآمرزد و برای هر یک از شما دو هزار هزار (دو میلیون) درجه بالا میبرد و پنجاه شهر بنا میکند.
📝 چون روز دوّم فرا رسد، برای هر گامی که بر میدارید پاداش عبادت یکسال، ثواب یک پیامبر و پاداش روزه یکسال برای شما مینویسد.
📝 چون روز سوّم فرا رسد، به تعداد هر مویی که در بدن شماست، خداوند قبّه ای در فردوس برین از درّ سفید به شما عنایت میکند، که در بالای آن دوازده هزار اطاق از نور، و در پایین آن دوازده هزار اطاق از نور قرار دارد، که در هر اطاقی هزار تخت و بر فراز هر تختی حوریّه ای نشسته، هر روز هزار فرشته بر شما وارد شود، که با هر کدام هدیه ای هست
📝 چون روز چهارم فرا رسد، خداوند هفتاد هزار قصر در بهشت جاویدان برای شما عنایت میکند، که در هر قصری هفتاد هزار غرقه، در هر غرفه ای پنجاه هزار تخت، بر فراز هر تختی حوریّه ای، در برابر هر حوریّه کنیزی است، که پوشش هر یک از آنها از دنیا و آنچه در دنیاست بهتر است.
📝 چون روز پنجم فرا رسد، خداوند در جنّة المأوی هزار هزار شهر به شما عنایت میکند، که در هر شهری هفتاد هزار خانه، در هر خانه ای هفتاد هزار سفره، بر هر سفره ای هفتاد هزار کاسه، در هر کاسه ای شصت هزار رنگ طعام است که شباهتی به یکدیگر ندارند.
📚:الامالی شیخ صدوق/ص۱۰۳/ح۷۹
#در_ثواب_نشر_سهیم_باشید
→ @zohur_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو خیمه امام زمانت هستی؟:)
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴#فواید_روزه_داری
روزه آثار معنوی فراوانی به دنبال دارد که به برخی از آنها فهرست وار اشاره می شود:
🌸پارسایی🌸
مهم ترین رهاورد روزه، براساس آیه 183 بقره، رسیدن به گوهر پرارج تقواست. هدف از وجوب روزه، تربیت معنوی انسان و گذاشتن او در بزرگراهی است که به پارسایی منتهی می شود. تعبیر «لعلکم تتقون» در این آیه شریفه، پرده از رازی می گشاید که ملاک برتری آدمیان بر یکدیگر دانسته شده و فرجامی نیک به نام فلاح و رستگاری خواهد داشت.
🌸رهایی از بند تن🌸
با نگاهی به شرایط روزه داری، در می یابیم که این برنامه هدفی جز تربیت انسان و آسمانی کردن او ندارد. خداوند سبحان با دعوت به روزه، مقامی دیگر از انسانیت را پیشنهاد می دهد؛ انسانیتی رها از اسارت تن و خواهش های درونی. انسانیتی که با گذار از موانع ساده به دست می آید. چشم پوشی از آنچه تاکنون به راحتی بهره مند بوده آن هم برای مدتی معین. تلاش برای خدایی شدن. شکستن دیوار عادت هایی که مانع انس با معنویات است و انسان را از ترقی و تعالی باز می دارد.
🌸آرامش🌸
یکی از آثار معنوی روزه، آرامش قلبی است، در گران سنگی که بشریت امروز برای یافتن آن حاضر است از همه دارایی خویش بگذرد. درپرتو روزه داری، دل از هوی و هوس بریده و در دامن یاری که مبدأ و معدن آرامش است، پـناه می گیرد. روزه دار با توجه بیشتر به پروردگار و احساس نزدیکی به آن «قریب مجیب»، دل از اغیار بریده و سرشار از آرامش و طمأنینه می گردد. از این رو امام باقر(علیه السّلام) در سخنی کوتاه و زیبا فرمود: الصیام تسکین القلوب؛ روزه مایه آرامش دل هاست.»
→ @zohur_media
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 خیلی عجیبه که ما ماه رمضانمون خیلی امام زمانی نیست
👤 استاد پناهیان
👌 از دست ندهید
🤲 اللهم عجل لولیک الفرج
→ @zohur_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طاعات و عباداتتون قبول 🙏🏻
صبح بخیر🌹😊
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مدح دنیا توسط مولا علی (ع)!!!
🎙 استاد عالی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
📚 مقام غلام با معرفت امام سجاد علیه السلام
از سعید بن مسیب روایت شده که گفت: قحطى عمومى مردم را فرا گرفت، من چشم خود را گشودم، غلام سیاهى را بالاى تپهاى تنها دیدم، به طرف او روان شدم، دیدم لبهاى خود را حرکت میدهد، هنوز دعاى او تمام نشده بود که ابرى آمد، وقتی آن ابر را دید خوشحال شد و برگشت، به قدرى باران آمد که ما گمان کردیم غرق خواهیم شد.
من به دنبال آن غلام رفتم تا اینکه دیدم داخل خانه امام سجاد(علیه السلام) شد. من نیز بعد از او داخل خانه آنحضرت شدم، و گفتم: اى آقاى من! در خانه شما غلام سیاهى است که به من تفضّل نما و او را به من بفروش؟
آنحضرت فرمود: «اى سعید! چرا آن غلام به تو بخشیده نشود؟»، پس به سرپرست غلامان خود دستور داد تا همه غلامهایى را که در خانه آنحضرت بودند به من بدهند، او غلامان را حاضر ساخت، ولى من آن غلام را در بین آنان ندیدم، گفتم: غلام سیاهی که من میخواهم در میان آنان نیست! سرپرست غلامان گفت: غیر از فلان غلام که نگهبان است کسى نیست، گفتم: او را بیاور! چون او را آورد دیدم همان غلامی است که من میخواستم.
به امام گفتم: این همان غلامی است که من میخواهم.
امام(علیه السلام) فرمود: «اى غلام! سعید، مالک تو شد، با او برو»
غلام به من گفت: چه باعث شد که تو بین من و مولاى من جدایى انداختى؟! گفتم: آن معجزهاى که من بالاى تپه از تو دیدم.
ناگاه آن غلام دست خود را با تضرّع و زارى به طرف آسمان بلند کرد و گفت: اى خدا! اگر ما بین من و تو رازى بوده که آنرا فاش کردى الآن مرا قبض روح کن.
امام سجاد(علیه السلام) و حاضران در مجلس گریستند، من هم با چشم اشکبار خارج شدم، همینکه به منزل خود رسیدم پیغامرسان امام نزد من آمد و گفت:
اگر میخواهى در تشییع جنازه آن غلام شرکت کنی بیا...
📚 اثبات الوصیة مسعودى، ص 175، انصاریان، قم، 1384 ش، 1426ق.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
23.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚#چاه_مکن_بهر_کسی_اول_خودت_دوم_کسی
🎙با صدای شهيد حاج شيخ احمد كافے
وَمِنَ الْأَعْرَابِ مَنْ يَتَّخِذُ مَا يُنْفِقُ مَغْرَمًا وَيَتَرَبَّصُ بِكُمُ الدَّوَائِرَ عَلَيْهِمْ دَائِرَةُ السَّوْءِ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
و برخى از آن باديه نشينان كسانى هستند كه آنچه را [در راه خدا] هزينه مى كنند خسارتى [براى خود] مى دانند و براى شما پيشامدهاى بد انتظار مى برند پيشامد بد براى آنان خواهد بود و خدا شنواى داناست
«آیه ۹۸ از سوره مبارکه توبه»
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 زوراء در انتظار چهار گونه عذاب...
🌕 از پیامبر گرامی صلی الله علیه و آله نقل است که فرمودند:
«حادثه ای در زوراء روی میدهد ، زوراء شهری در مشرق ، میان چند رود که بدترین خلق خدا و گردنکشان امتم در آنجا ساکن هستند ، و با چهار گونه عذاب کوبیده میشوند ، با «شمشیر» «فرو شدن در زمین» ، «پرتاب سنگ» و «مسخ شدن...»
📗السنن الوارده فیالفتن، ص۲۶۸
🔴 ویرانی کامل تهران با عذابهای عجیب بی سابقه...
🌕 مفضل از امام صادق علیه السلام نقل کرده است: ای سرور من در آن هنگام (آخرالزمان) دارالفاسقین (زوراء) چگونه خواهد بود؟
فرمود: در نفرین خدا و خشم اوست فتنه ها آن شهر را ویران و چون بیابانی رهایش میکنند. پس وای و سراسر وای به حال آنجا و ساکنانش از پرچمهای زرد (پرچمهای مغرب) کسی که جزیره را با شر تهدید میکند و پرچمهایی که از هر نزدیک یا دوری به سویش می آیند. به خدا سوگند بی گمان در آن شهر از انواع عذاب چیزهایی فرود میآیند که از آغاز روزگار تا پایانش بر دیگر امّتهای سرکش فرود نیامده باشند و بی گمان عذابی بر آنجا فرود خواهد آمد که مانند آن را هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده باشد.طوفان اهل آن شهر جز با شمشیر نخواهد بود.پس وای بر کسی که آنجا را محل سکونت خویش قرار دهد پس بی گمان کسی در آن شهر میماند که بدبخت باشد و کسی از آنجا بیرون میرود که در رحمت خدا باشد..
آنگاه خدا آن شهر را به سبب آن فتنه ها و پرچمها ویران میکند تا آنکه رهگذر از ان مکان میگذرد و میگوید: آیا اینجا زوراء بود؟سپس حسنی جوان زیبارویی از خطه دیلم خروج میکند.
📗بحارالانوار، ج۵۳، ص۵-۱۴ ب۲۸
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان