ســـــــلام
صبحتون پُر از عطر خدا
الهی دلتـون بی غم
قلبتون مَملُو از آرامش باشه
هر کجا هستید
امیدوارم روزیتون افزون
وجودتون شادی آفرین
دستاتون روزی رسون
آرزوهاتون دست یافتنی
و تنتون سالم وسلامت باشه
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 امیرالمؤمنین و داستان چراغ خاموش
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
رسول اکرم(ص) شبی نماز مغرب و عشا را به جای می آورد. مردی از میان صف برخاست و گفت: مردی غریبم، و این سؤال را در وقت نماز حضرت رسول(ص) می کنم. به من غذا دهید.
رسول(ص) گفت: ای دوست، ذکر غربت نکن که بسیار غمگین شدم. غریبان چهار نوع اند. گفتند: یا رسول الله کدام اند ایشان؟گفت: مسجدی در میان قوم که در او نماز نکنند و قرآنی در دست قومی که آن را نخوانند و عالِمی در میان قومی که از احوال او خبر نداشته باشند و از او دلجویی نکنند. سپس گفت: کسی هست که از عهدة معیشت این مرد برآید؟ خداوند او را در بهشت برین جا دهد!
حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) برخاست و دست فقیر گرفت و بُرد به خانه فاطمه(س) و گفت: ای دختر رسول خدا، به این مهمان رسیدگی کن. فاطمه(س) گفت ای پسر عموی رسولِ خدا، در خانه به جز کمی گندم نداشتیم و از آن غذایی درست کرده ام. بچه ها گرسنه هستند و تو روزه داری و غذا کم است. برای یک نفر بیشتر نیست. گفت: حاضر کن. او رفت و غذا را آورد. امیر المؤمنین(ع) به غذا نگاه کرد. کم بود. با خود گفت: اگر من غذا نخورم شایسته نیست و اگر بخورم، برای مهمان کافی نیست. دست مبارک را دراز کرد. به خاطر همین، چراغ را خاموش می کنم و خاموش کرد. آنگاه به حضرت خیر النساء گفت: چراغ را دیرتر روشن کن تا مهمان غذایش را کامل بخورَد. بعد چراغ را بیار. و حضرت امیرالمؤمنین(ع) دهان مبارک را تکان می داد و وا نمود می کرد که غذا می خورَد. و در واقع نمی خورد. تا اینکه مهمان غذایش را کامل خورد و سیر شد.
حضرت خیر النساء(س)، چراغ را آورد و گذاشت. مقدار غذا به همان اندازه اول بود. پس امیرالمؤمنین به مهمان گفت: چرا غذا نخوردی؟ گفت: یا اباالحسن، من خوردم و سیر شدم. ولیکن خدای تعالی، برکت به غذا داده است. آنگاه از آن غذا امیرالمؤمنین خورد و حضرت خیر النساء و شاهزاده ها(ع) نیز خوردند و به همسایه ها نیز دادند از برکتی که خداوند به آنها داده بود.
صبح زود که حضرت امیرالمؤمنین به مسجد آمد، رسول(ص) گفت: یا علی، چه طور بودی با مهمان؟ گفت: بحمدالله، یا رسول الله، خوب بود. رسول(ص) گفت: خداوند تعجب کرد از آن کاری که تو با آن فقیر کردی، از خاموش کردن چراغ و غذا نخوردن به خاطر مهمان. گفت: یا رسول الله، به شما چه کسی خبر داد؟ گفت: جبرئیل به من خبر داد. و این آیه را آورد: (وَ یؤثرُونَ عَلی اَنفسِهِم وَ لَو کانَ بِهِم خَصاصةُ) [و دیگران را بر خویش ترجیح می دهند؛ هر چند خود نیازمند باشند» (حشر: 9)]
منبع حوزه نت
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 خروج سی إلی هفتاد دجال، پیش از خروج دجال اصلی...
🌕 ثعلبة بن عباد عبدی از اهالی «بصره» به ما خبر داد که او روزی خطبهای از سمرة بن جندب را شنید و در خطبهاش حدیثی از رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم ذکر کرد که فرموده است:
«وَاللهِ لَا تَقُومُ السَّاعَةُ حَتَّی یَخرُجَ ثَلَاثُونَ کَذَّابًا آخِرُهُمُ الأعوَرُ الدَّجَّالُ، مَمسُوحُ العَینِ الیُسرَی کَأنَّهَا عَینُ أبِی تِحیِی أو یَحیَی؛ لِشَیخٍ مِنَ الأنصَارِ، وَ إِنَّهُ مَتَی یَخرُجُ فَإِنَّهُ یَزعُمُ أنَّهُ اللهُ، فَمَن آمَنَ بِهِ وَ صَدَّقَهُ وَ اتَّبَعَهُ فَلَیسَ یَنفَعُهُ صَالحٌ مِن عَمَلٍ لَهُ سَلَفَ، وَ مَن کَفَرَ بِهِ وَ کَذَّبَهُ فَلیسَ یُعَاقَبُ بِشَیءٍ مِن عَمَلِهِ سَلَفَ، وَ إِنَّهُ سَیَظهَرُ عَلی الارضِ کُلِّهَا إِلَّا الحَرَمَ و بیت المقدسِ، وَ إِنَّهُ یَحصُرُ المومنینَ فی بیتِ المقدسِ»، قالَ فَیَهزِمُهُ اللهُ وَ جُنُودَهُ حَتَّی إِنَّ جِذمَ الحَائِطِ وَ أصلَ الشَّجَرَةِ یُنَادِی: یَا مُؤمِنُ، هَذَا کَافِرٌ یَستَتِرُ بِی تَعَالَ اقتُلهُ قالَ وَ لَن یَکُونَ ذَاکَ کَذَاکَ حَتَّی تَرَونَ أمُورًا یَنفَاجُّ شَأنُهَا فِی أنفُسِکُم تَسَاءَلُونَ بَینَکُم هَل کَانَ نبیُّکُم ذَکَرَ لَکُم مِنهَا ذِکرًا، وَ حَتَّی تَزُولَ جِبَالٌ عَن مَرَاتِبِهَا ثُمَّ عَلَی إِثرِ ذَلِکَ القَبضُ وَ أشَارَ بِیَدِهِ قال ثُمَّ شَهِدَت لَهُ خُطبَةٌ أخرَی قَالَ فَذَکَرَ هذا الحدیثَ مَا قَدَّمَ کَلِمَةً وَ لَا أخَّرَهَا
🌕 به خدا قسم قیامت بر پا نمیشود تا اینکه سی دروغگو خروج کنند که آخرینشان دجال یک چشم است که چشم چپش از بین رفته است؛ همانند چشم ابوتحی یا حیی، پیرمردی از انصار. هنگامی که خروج میکند، میپندارد او خدا است. پس هر که به او ایمان آورد، تصدیقش کند و از او پیروی کند، اعمال نیک گذشتهاش به او سودی نمیرساند و هر که به او کفر ورزد و تکذیبش کند، پس عقابی برای او نسبت به عمل گذشتهاش نیست و همانا او بر تمام زمین به جز حرم (مکّه) و بیت المقدّس تسلّط مییابد و همانا او مؤمنان را در بیت المقدس محاصره میکند. پس خدا او و سپاهش را شکست میدهد تا جایی که پی و اساس دیوار و ریشهٔ درخت ندا سر میدهند: ای مؤمن! این کافر است که در اینجا پنهان شده، بیا او را بکش.» و پیامبر با دستشان اشاره کردند. سپس فرمودند: «و این امر نمیشود تا اینکه اموری را میبینی که شگفتی در ذات شما ایجاد کند. در میان خود سؤال میکنید: آیا پیامبر شما از این یادی کرده است؟ تا اینکه کوه ها از جایگاهشان حرکت میکنند. سپس در اثر آن قبض پی میآید» و آنگاه رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم با دستش اشاره کرد.
راوی میگوید: سپس خطبهای دیگر از او شنیدم که این حدیث را ذکر کرد و یک کلمه پس و پیش نکرد.
🌕 رسول خدا صلی الله علیه و آله در مکانی دیگر فرمودند: «یَکُونُ قَبلَ خُرُوجِ الدّجّالِ نَیِّفٌ عَلَی سَبعِینَ دَجّالاً»
«قبل از خروج دجال، هفتاد و اندی دجال هستند.»
📗معجم احادیث الامام مهدی، ج۲، صص۳۲-۴۳
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 جوانــی نورَس...
🌕 ازدی میگوید: من و ابو بصیر در حالی که علی بن عبدالعزیز با ما بود بر حضرت صادق علیهالسلام وارد شدیم. من از حضرت پرسیدم: «شما صاحب ما هستید؟» حضرت فرمودند: «من صاحب شما هستم؟» آنگاه پشت بازوی مبارکش را گرفت و فرمود: «من پیرمردی سالخوردهام؛ صاحب شما جوانی نورس است.»
عَنِ اَلْأَزْدِيِّ قَالَ دَخَلْتُ أَنَا وَ أَبُو بَصِيرٍ عَلَى أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِالسَّلاَمُ وَ عَلِيُّ بْنُ عَبْدِ اَلْعَزِيزِ مَعَنَا فَقُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اَللَّهِ أَنْتَ صَاحِبُنَا فَقَالَ إِنِّي لَصَاحِبِكُمْ ثُمَّ أَخَذَ جِلْدَةَ عَضُدِهِ فَمَدَّهَا فَقَالَ أَنَا شَيْخٌ كَبِيرٌ وَ صَاحِبُكُمْ شَابٌّ حَدَثٌ
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۲۸۰
📗قرب الإسناد، ج ۱، ص ۴۴
-----------------------------------------
✍ «من صاحب شما هستم؟» استفهام انکاری است، (یعنی صاحب الامر شما نیستم) و احتمال دارد به این معنی باشد که من صاحب شما هستم، ولی آن قائمی که شما در نظر دارید، نیستم.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اهمیت عجیب حق الناس
سخنران استاد رفیعی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 داستان ظهور قسمت هفدهم
آن سنگ بزرگ را بياوريد!
امام يكى از ياران نزديك خودرا به عنوان فرماندار مكّه و جانشين خود معيّن مى نمايد و دستور حركت به سوى مدينه را صادر مى كند.
لشكر به سمت مدينه به پيش مى رود.
هوا خيلى گرم است و كم كم تشنگى بر همه غلبه مى كند.
من كه خيلى تشنه هستم و دراين فكرم كه چگونه در اين بيابان خشك،آب پيدا كنم. آيا تو هم تشنه شده اى؟
امام تشنگى و گرسنگى يارانش را مى بيند، دستور مى دهد تا لشكر در وسط بيابان منزل كند.
اينجا يك بيابان خشك است،نه آبى،نه گياهى! فقط عطش است وگرماى سوزان صحراى حجاز!
آن طرف چه خبر است؟ چرا همه نگاه ها متوجّه آنجا شده است؟
امام دستور داده است سنگ بزرگى را پيش او بياورند.اين سنگ كجا بوده است؟گويا از زمانى كه از مكّه حركت كرده ايم،اين سنگ همراه اين لشكر بوده است.
اكنون، امام با عصايش به اين سنگ مى زند. ناگهان همه فرياد مى زنند:آب! آب!
چه آب گوارايى ازاين سنگ جارى مى شود! خدايا اين سنگ واين عصا چه حكايتى دارند؟
اصل ماجرا به زمان موسى(ع)، برمى گردد، آن زمانى كه قوم موسى دربيابانى بدون آب، گرفتار شده بودند و نزديك بود ازتشنگى هلاك شوند،پس موسى(ع)عصاى خودرا بر سنگى زد ودوازده چشمه آب از آن سنگ جارى شد.
همه قوم بنى اسرائيل كه بيش از ششصد هزار نفر بودند از آن آب سيراب شدند.اكنون همان سنگ درمقابل امام زمان مى باشد.
اين سنگ از موسى(ع) به امام به ارث رسيده است، آرى به راستى كه او وارث همه پيامبران مى باشد.
آبى كه از اين سنگ مى جوشد هم تشنگى را برطرف مى كند وهم نياز انسان را به غذا!
❌ پایان قسمت هفدهم
منابع در پست بعدی....
➥ @zohur_media
منابع:
۱- الاختصاص،الشیخ المفید (۴۱۳ق)تحقیق:علی اکبر اغفاری،الطبعه الثانیه،۱۴۱۴ق،دارالمفید للطباعه والنشر و التوزیع لبنان
۲- البدایه و النهایه،ابن الکثیر (۷۷۴ق)تحقیق:علی شیری،الطبعه الاولی،۱۴۰۸ق،دار احیاء التراث العربی،بیروت
۳- بصایر الدرجات ،محمد بن الصفار (۲۹۰ق)الطبعه الاولی۱۴۰۴،منشورات الاعلمی تهران
۴- تاج العروس الزبیدی،(۱۲۰۵ق)تحقیق علی شیری،دار الفکر للطباعه و النشر و التوزیع،بیروت
۵- التاریخ الکبیر،البخاری (۲۵۶ق)المکتبه
الاسلامیه،دیار بکر،ترکیا
۶-تحفه الاحوذی،المبارکفوری (۱۲۸۲ق)،الطبعه الاولی ۱۴۱۰ق،دارالمعرفه للطباعه و النشر و التوزیع،بیروت
۷- تفسی الرازی،الفحر الرازی(۶۰۶ق)،الطبعه الثانیه
۸-جامع احادیث الشیعه السید البروجردی (۱۳۸۳ق)المطبعه العلمیه،قم
۹-سنن ابی یعلی،ابویعلی موصلی (۳۰۷ق)تحقیق حسین سلیم اسد،دارالمامون
۱۰الطبقات الکبری،محمد بن سعد،(۲۳۰ق)،دار صادر ،بیروت
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یابن الحسن عج رو فراموش نکنید!
سخنران آیت الله ناصری
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 خدمت به امام زمان علیه السّلام
خدمت به امام ، آن هم در حدّ توان، و سعی و جدّیت در این راه، تکلیف و وظیفه مؤمن است.
ملائکه و انبیاء خدمت به آن حضرت را افتخار خود می دانند و پیامبر عظیم الشأن و بزرگی هم چون حضرت خضر علی نبیّنا و آله و علیه السّلام در خدمت ایشان می باشد.
🌹قال الصادق (ع):
وَ لَو اَدرَکتُهُ لَخَدَمتُهُ ایّامَ حَیوتی.(۱)
امام صادق علیه السّلام میفرمایند:
اگر او را درک می کردم[و به او می رسیدم] تمام ایّام زندگی خود، به او خدمت میکردم.
🔸️خدمت به مؤمن از مستحبّات اکید اسلامی و دارای ثواب عظیم است و از صفات ممتاز و برجسته مؤمنان حقیقی و بزرگان دین می باشد و مؤمن راستین را می توان از شدّت اهتمام او در خدمت به مخلوق خداوند متعال شناخت، پس خدمت به آن حضرت که صاحب عصر و رئیس و مولای مؤمنان می باشد، برترین عبادت ها و طاعت ها است.
🌹خدمت به حضرت حجّة (ع)از راه خدمت به دوستان، پیروان و شیعیان او به دست میآید.
به عنوان مثال: رفع حوائج و دفع مشکلات و حلّ و فصل امور آن ها در حقیقت خدمت به آن حضرت است. هم چنین برپایی محافل و مجالس ذکر، تألیف یا نشر کتب مربوط به آن حضرت، بنای حوزه های علمیه و …، اگر قصد خدمت به آن حضرت باشد، خدمت به آن بزرگوار به حساب می آید. مصادیق خدمت به امام (ع) بسیارند که باید با قصد و نیّت خدمت به آن حضرت انجام گیرند.
📚 بحارالانوار ج۵۱
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 «یَوْمَ الْإِبْدَالِ»؛ روز جایگزینی و تبادل بین سپاهیان
یوم الاِبدال از غربالهای سنگین و عظیم آخرالزمانیست؛ روزی که تمام اسلام در مقابل تمام کفر صفآرایی میکند و تبادلی بین سپاهیان انجام میشود.
امام باقر علیهالسلام فرمودند:
...سپس دو لشکر امام مهدی علیهالسلام و سفیانی ملعون باهم تلاقی میکنند؛ آن روز، روز تغییر و تبدیل است؛ به این معنی که افرادی از شيعيان آل محمد علیهمالسلام که با سفيانی بودند، به سپاه امام میپيوندند؛ و گروهی که همراهی با آل محمد علیهمالسلام را داشتند، از سپاه امام، به لشکر سفيانی ملحق میشوند. در این وقت هر کسی به صف واقعی خود میپیوندد؛ و آن روز، روز «ابدال» است! روز تبدیل...
📗تفسیرالبرهان، ج ۱، ص ۳۵۰
نکتـــــــــه: کسانی که از سپاه امام به لشکر سفیانی میپیوندند، غیر از آن سیصد و سیزده نفر هستند!!! چرا که آنها در حقیقت و در دل، از پیروان سفیانی میباشند؛ چنان که آن عدهای که به سپاه حضرت قائم عجلالله فرجه، ملحق میشوند، در باطن شیعه هستند! که در جریان تبادل بین سپاهیان این امر اثبات خواهد شد!!!
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ سخنان زیبای استاد دانشمند در مورد پدر
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 خدمت به امام زمان علیه السّلام
خدمت به امام ، آن هم در حدّ توان، و سعی و جدّیت در این راه، تکلیف و وظیفه مؤمن است.
ملائکه و انبیاء خدمت به آن حضرت را افتخار خود می دانند و پیامبر عظیم الشأن و بزرگی هم چون حضرت خضر علی نبیّنا و آله و علیه السّلام در خدمت ایشان می باشد.
🌹قال الصادق (ع):
وَ لَو اَدرَکتُهُ لَخَدَمتُهُ ایّامَ حَیوتی.(۱)
امام صادق علیه السّلام میفرمایند:
اگر او را درک می کردم[و به او می رسیدم] تمام ایّام زندگی خود، به او خدمت میکردم.
🔸️خدمت به مؤمن از مستحبّات اکید اسلامی و دارای ثواب عظیم است و از صفات ممتاز و برجسته مؤمنان حقیقی و بزرگان دین می باشد و مؤمن راستین را می توان از شدّت اهتمام او در خدمت به مخلوق خداوند متعال شناخت، پس خدمت به آن حضرت که صاحب عصر و رئیس و مولای مؤمنان می باشد، برترین عبادت ها و طاعت ها است.
🌹خدمت به حضرت حجّة (ع)از راه خدمت به دوستان، پیروان و شیعیان او به دست میآید.
به عنوان مثال: رفع حوائج و دفع مشکلات و حلّ و فصل امور آن ها در حقیقت خدمت به آن حضرت است. هم چنین برپایی محافل و مجالس ذکر، تألیف یا نشر کتب مربوط به آن حضرت، بنای حوزه های علمیه و …، اگر قصد خدمت به آن حضرت باشد، خدمت به آن بزرگوار به حساب می آید. مصادیق خدمت به امام (ع) بسیارند که باید با قصد و نیّت خدمت به آن حضرت انجام گیرند.
📚 بحارالانوار ج۵۱
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان