فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چگونه "امام باقر" زمان ظهور امام زمان را مشخص کرد؟
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
خدایا خلوت لحظاتم را
با ياد تو پر میکنم
و اميدوارم به
لطف خـداوندیات
باشد که به دوستان
و عزیزانم در این شب زیبا
نظری از مهر داشته باشی.
ای مهربانترین مهربانان.
شبتون امام زمانی❤️
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
ســـلام🍃
روزی بی نظیر
آرامشی عمیق
لطف همیشگی خـدا
لبخندی از سرخوشبختی🍃
آرزوی همیشگی ام برای شما
روزتون امام زمانی 🍃
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
🔴 تسلط بر تمام زبانها از نشانههای محکم و مسلم حجّت خداوند...
«وَ شَدَدْنا مُلْكَهُ وَ آتَيْناهُ الْحِكْمَةَ وَ فَصْلَ الْخِطابِ»؛ «و حكومت او را استحكام بخشيديم؛ هم دانش به او داديم و هم داورى عادلانه.» (ص/ ۲۰)
🌕 هروی گوید: امام رضا علیهالسلام با مردم به زبان خودشان سخن میگفت و به خدا سوگند! در میان مردم، زبان آورترین و آگاهترین کس به همهی زبانها بود. روزی به ایشان عرض کردم: «ای پسر رسول خدا صلی الله علیه و آله! من در شگفتم که شما چگونه همهی این زبانها را با اینکه از هم متفاوتند، میدانید». فرمودند: «ای اباصلت! من حجّت خدا بر آفریدگانش هستم و خداوند کسی را که آشنا به زبان قومی نیست، بر آنها حجّت قرار نمیدهد.
آیا سخن امیرمؤمنان علیهالسلام به تو نرسیده که فرمود: «به ما کلام فیصلهدهنده (فصل الخطاب) عطا شده است» و آیا این کلام چیزی بهجز دانستن همهی زبانها است»؟
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱۳،ص۳۲
📗تفسير نور الثقلين، ج ۴، ص ۴۴۴
📗تفسير البرهان، ج ۴، ص ۶۴۶
📗بحارالأنوار، ج۲۶، ص۱۹۰
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
🔴 حکایت کوتاه
خدا یکی از خوبان و عاشقان امام زمان را رحمت کند شاید مثلا چهل سال پیش بود، سید کریم پینه دوز، هرشب جمعه به محضر آقا مشرف میشد.
در بازار تهران حجره کوچک پینه دوزی داشت، امام زمان شبهای جمعه سری به حجره اش میزد و او را میدید.
یک روز از صبح تا غروب پولی دشت نکرد،در حجره را تا انتهای شب باز گذاشت به امید مشتری, خبری نشد، زن و بچه گرسنه منتظرش بودند در خانه، حجره را بست و رفت سرکوچه ی خانه شان ایستاد، برف سنگینی میبارید گفت انقدر می ایستم تا روزی ام را مولایم حواله کند، جوانی از دور آمد و بقچه ای به او داد، گفت از طرف حضرت صاحب است، نان بود و حلوا،سید کریم میگفت عطرش آدم را مست میکند و طعم غذای بهشت دارد.
نان و حلوا را هرچه میخوردند تمام نمیشد ، سفره را که باز میکردند باز همان مقدار روز اول در سفره بود، به خانمش گفت کسی بویی نبرد از این ماجرا، زن همسایه از خانمش پرسید این عطر حلوا که کوچه را برداشته از خانه ی شماست، ماجرایی دارد؟
خانمش قصه را به زن همسایه گفته بود، برای وعده ی بعدی سفره را که باز کرده بودند دیگر نانی در سفره نبود.
❌ برداشتی آزاد از زندگی سید کریم محمودی ملقب به کریم پینه دوز>
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بہامید
روزۍ ڪہ
متن تمام روزنامہها🗞
یڪ جملہ باشد
و آن:
"مهدۍ(عج) آمد"♥️
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
🔴ملاقات امام زمان با دلاک
سید محمد موسوی رضوی نجفی از شیخ باقر بن شیخ هادی کاظمی نقل کرد: شخص صادقی که دلاک بود و پدر پیری داشت که در خدمتگزاری به او کوتاهی نمیکرد. حتی آنکه برای پدر آب در مستراح حاضر میکرد و منتظر می ایستاد که او بیرون آید و به مکانش برساند. همیشه مواظب خدمت او بود مگر در شب چهارشنبه که به مسجد سهله میرفت.
تا اینکه مسجد رفتن را ترک نمود. علت ترک کردن مسجد را از او جویا شدم. گفت: چهل شب چهارشنبه به مسجد رفتم، چون چهارشنبه ی دیگر شد بخاطر خدمت به پدر میسر نشد به مسجد بروم تا اینکه شب شد، عازم مسجد شدم، در راه شخص اعرابی را دیدم که بر اسبی سوار است، چون نزدیکم رسید رو به من کرد و از مقصد من پرسید.گفتم: مسجد سهله. فرمود: "اوصیک بالعود اوصیک بالعود" (یعنی: وصیت میکنم تو را به پدر پیرت)
و آن را سه مرتبه تکرار کرد. آنگاه از نظرم غایب شد. دانستم که او مهدی است و آن جناب راضی نیست به جدا شدن من از پدرم، حتی در شب چهارشنبه. پس دیگر به مسجد نرفتم...
📚 منتهی الامال، باب۱۴، ص۱۳۵۸
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
🔴 تلنگر مذهبی
خداوند در قرآن نفرمود: کسی که در دنیا کار خوب بکند یا کسی که در دنیا ایمان بیاورد اهل نجات است!
در هیچ جای قران نداریم که فرموده باشد:
«من فعل الحسنه»
بلکه فرمود :«من جاء بالحسنه»
این یعنی انسان باید یک قدرتی داشته باشد که بتواند این اعمال حسنه را با خود «به سرای باقی» ببرد. یعنی اعمالش در دستش نقد باشد.
این طور نباشد که در دستش کار خیر بگذارد بعد گناه کند، غیبت کند و... که با این کارها افعال خیرش بریزد. این «شیوه اخیر» مصداق همان
«من فعل الحسنه» است که مورد نظر قرآن نیست.
بلکه انسان باید آنطور باشد که بتواند همه افعال نیک و خوب خودش را به همراه خود ببرد.
لذا در صحنه قیامت نمیگویند تو در دنیا چه کردی بلکه میگویند چه با خودت آوردی؟!!
از همین رو خداوند فرمود «من جاء بالحسنه فله عشر امثالها»
اینکه گفته شد: به او ده برابر میدهند، اینطور نیست که هر کسی کار خوبی بکند به او ده برابر بدهند!!
بلکه کسی از این نعمت بهرمنده خواهد بود که بتواند آن را حفظ کند و بتواند آن حسنه را نگه دارد.
📚در تفسیر سوره ی زمر
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
🔴 قاضی درستکار
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
در زمان مهدی عباسی، (عاتبه بن یزید) قاضی بغداد بود. روزی هنگام ظهر عاتبه همراه با دفتر دیوان قضاوت بر مهدی وارد شد و از او خواست که دفتر را از او بگیرد و استعفای او را بپذیرد.
پرسید: سبب استعفا چیست؟ قاضی گفت: دو نفر برای حل مشکلی نزد من امدند و هر کدام دلیل و شاهدی اوردند که محتاج به تامل و اندیشه بود. انها را رد کردم تا شاید بروند اشتی کنند و نزاع بر طرف شود.
یکی از انان متوجه شده بود که من به رطب علاقه دارم؛ لذا مقداری رطب عالی تهیه و به خادم هم پول قابل توجهی داده بود که ان را به من برساند. تا چشمم به رطب افتاد، به خادم گفتم: به صاحبش برگردان! امروز دوباره ان دو نفر برای قضاوت امدند. دیدم در نظر من صاحب رطب مقدم و محبت من به او بیشتر است.
این است داستان من که هنوز هدیه را قبول نکرده، ان گونه تمایل به صاحب رطب دارم. بعد از قبول هدیه چه خواهد شد؟
من می ترسم فریب هدیه ها را بخورم و نتیجه اش فساد در میان مردم باشد؛ لذا مرا معاف دار!)
مجله مبلغان مهر و آبان 1385، شماره 83
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
❤️ تـرک گنــاهان کبیره
سعي کنيد گناهان کبيره را بشناسيد . بهترين کتاب ، کتاب گناهان کبيره شهيد دستغيب است . خدا در قرآن مي فرمايد : اگر از کبائر پرهيز بکنيد ما از گناهان صغيره ي شما مي گذريم . ممکن است که اين تلقي پيش بيايد که آيه باعث تجري بر گناه مي شود ، ولي اين طور نيست .
اين برداشت اشتباهي از آيه است . مقصود آيه اين است که اگر کسي اين قدر خدا ترس و باتقوا هست که از گناهان کبيره دوري بکند ، خدا کم کم در وجودش آثار گناهان صغيره را از بين مي برد .
مثلا اگر کسي مواد مخدر و غذاهاي مضر را ترک بکند ، مزاجش سالم مي شود و اگر مزاجش سالم شد ، مي تواند بعضي از غذاي ناسالم را دفع بکند . اگر کسي از گناهان کبيره اجتناب بکند روح سالم مي شود و آن وقت آثار گناه صغيره خيلي نمي تواند در زندگي فرد ضرر بزند . اگر کسي گناه صغيره را کوچک بشمارد و به آن بي اعتنا بکند اين به بدترين گناهان تبديل مي شد .
اميرالمومنين مي فرمايد : بدترين گناه اين است که شخص انجام بدهد و بگويد اين چيزي نيست . حالا اگر اين فرد توبه نکند و گناه براي او عادت بشود و بر گناه اصرار بورزد ، اين خودش گناه کبيره است .
گناه صغيره يکي از تورهاي شيطان است که اگر کسي آنرا انجام داد به سمت گناه کبيره هم مي رود. اين همان دانه پاشيدن شيطان است . يکي ديگر از موارد تکفير کهولت سن است .
همان طور که خدا مي فرمايد به پيرها احترام کنيد ، خودش هم به پيرها احترام مي کند . کهولت سن باعث مي شود که خدا از بعضي گناهان آنها بگذرد .
کسي که پير مي شود در مقابل خدا خاضع مي شود و گردن کشي ندارد و اين خودش تسليم در برابر خداست . کهولت سن يک نعمت است . وقتي ما طفل هستيم هيچ قدرتي نداريم ولي بعد که جوان شديم مغرور مي شويم .
❤️از بیانات حجت الاسلام عالی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
🔴 داستان عبدالکریم کفاش
عبدالكريم كفاش ؛ پيرمرد كفاشي بود كه وجود نازنين بقيه الله هر هفته به مغازه او مي آمدند
روزي از او سوال كردند كه اگر يك هفته نيايم چه مي كني ؟ عرضه داشت : آقا قطعا دق مي كنم .
آقا فرمودند : اگر غير از اين بود نمي آمدم
مرحوم سید عبدالکریم کفّاش اجاره نشین بود. روزی صاحب خانه ایشان را جواب کرد.
وی بلافاصله اسباب و اثاثیه خود را از منزل بیرون آورده و در کنار کوچه ای گذارده بود و از این بابت بسیار نگران به نظر می رسید.
در همان حال خدمت امام زمان (ارواحنا فداه) مشرّف می شوند. مرحوم آقا سید عبدالکریم می گوید: حضرت به من فرمودند: صابر باش.
عرض کردم: چَشم! اما مصیبت اجاره نشینی مصیبتی است که شما خانواده گرفتار آن نشده اید. آقا [لبخندي زدند و] فرمودند: برای تو منزل فراهم می شود. چیزی نگذشت که برخی از اهل خیر برای او منزلی خریدند و خیال ایشان از این جهت آسوده گردید.
❌ منبع:کتاب روزنه هایی از عالم غیب
نویسنده:آیت اللَّه سید محسن خرازی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داستان یکی از یاران امام زمان(عج)
سخنران استاد عالی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۱ مرداد ۱۴۰۳