🔴 زندگی حیوانی مردمِ آخرالزمان...
🌕 كامل تمار گويد: شنيدم امام باقر عليه السلام ميفرمود: «كُلُّهُمْ بَهَائِمُ ثَلاَثاً إِلاَّ قَلِيلاً مِنَ اَلْمُؤْمِنِينَ وَ اَلْمُؤْمِنُ غَرِيبٌ ثَلاَثَ مَرَّاتٍ»
مردم همگى به مانند چهار پايانند، جز اندكى از مؤمنين؛ و اين جمله را سه بار تكرار ميكرد. سپس ميفرمود: و مؤمن غريب است؛ اين جمله را هم سه بار ميفرمود.
➖چهارپا در زندگی به دنبال چيست؟
➖چه دغدغهای دارد؟
➖همّتش مصروف به چيست؟
بهتر بخورد، در جای بهتری سكنیٰ گزيند،
بيشتر آمیزش كند و...
چه انسانیتی؟ چه تمدنی؟ چه عقلانیتی؟ اگر دغدغه انسان هم با چهار پا مشترک باشد، اگر کسی خدا و امام زمانش در زندگی او جاری و ساری نباشد چه فرقی با یک چهارپا دارد؟!.....
🌕 امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:
«فِي اَلْفِتْنَةِ... اَلْعَمْيَاءُ اَلصَّمَّاءُ اَلْمُطْبِقَةُ يَصِيرُ اَلنَّاسُ فِيهَا كَالْبَهَائِمِ»
در فتنههای آخرالزمانی مردم مانند چهارپایان مطیع و بیعقل میشوند.
📗الکافي، ج ۲، ص ۲۴۲
📗الملاحم و الفتن، ج۱، ص ۱۵۷
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 احاطه و اشراف دشمنان بر کتب حدیثی، حتی بیشتر از شیعیان
🌕 امام حسن مجتبی علیه السلام:
«وَ اَللهِ مَا لَكُم سِرٌّ إلاَّ وَ عَدوُّكُم أعلَم بِه مِنكُم»
به خداوند سوگند كه شما هيچ سرّى نداريد جز آنكه دشمنانتان از شما بِدان آگاهترند.
📗بحار، ج ۷۵، ص ۲۸۶
این حدیث، یک سخن معمولی نیست که براحتی از آن گذشت؛ بلکه یک نوع آگاهی بخشی و هشدار به شیعیان است که بیدار باشید! دشمنانتان از شما آگاهتر و آماده ترند؛ بنابر این آنها نقلهای ما را، از ما بهتر میدانند؛ روایات منشأ تصمیم گیری دشمنان است. بر اساس روایات شیعه نقشههای خود را طراحی میکنند؛ فیلم و انیمیشن میسازند بازی های کامپیوتری طراحی میکنند؛ اقدام به جعل آخرالزمان و شبیه سازی علائم ظهور مینمایند؛ ۱۰۰ دانشگاه شیعه شناسی در دنیا و ۴ دانشگاه شیعه شناسی در اسرائیل وجود دارد. مسولان ما تا چه حد با تفکرات دشمنان آشنا هستند؟آنها تلماسه را با بودجه کلان و در بالاترین سطح کیفیت سینمایی به منظور تخریب چهره امام مهدی علیه السلام میسازند؛ آنوقت مابعد از ۴۳ سال هنوز نتوانسته ایم یک فیلم در مورد امام زمان بسازیم؛ مردم هم مشغولِ خندوانه و عصر جدید و جوکر..
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🌟امام مهدی (ع)
"ما در رعایت حال شما کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نبرده ایم، که اگر جز این بود گرفتاری ها به شما روی میآورد و دشمنان، شما را ریشه کن میکردند. از خدا بترسید و ما را پشتیبانی کنید."
📚بحارالأنوار، ج ۵۳، ص ۱۷۵
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴داستان تربیتی واقعی
معلّم از دانشآموز سوالی کرد امّا او نتوانست جواب دهد، همه او را تمسخر کردند. معلّم متوجّه شد که او اعتماد به نفس پایینی دارد. زنگ آخر وقتی همه رفتند معلّم، او را صدا زد و به او برگهای داد که بیت شعری روی آن بود و از او خواست آن بیت شعر را حفظ کرده و با هیچکس در این مورد صحبت نکند. روز بعد، معلّم همان بیت شعر را روی تخته نوشت و به سرعت آن را پاک کرد و از بچّهها خواست هر کس توانسته شعر را سریع حفظ کند، دستش را بالا ببرد. تنها کسی که دست خود را بالا برد و شعر را خواند همان دانش آموز بود. بچّهها از این که او توانسته در فرصت کم شعر را حفظ کند مات و مبهوت شدند. معلّم خواست برای او دست بزنند. معلّم هر روز این کار را تکرار میکرد و از بچّهها میخواست تشویقش کنند. دیگر کسی او را مسخره نمیکرد و دارای اعتماد به نفس شد و احساس کرد دیگر آن شخصی که همواره او را "خِنگ" مینامیدند، نیست و تمام تلاش خود را میکرد که همیشه احساس خوبِ برتر بودن و باهوش بودن را حفظ کند.
آن سال با معدّلی خوب قبول شد. به کلاسهای بالاتر رفت. وارد دانشگاه شد. مدرک دکترای فوق تخصص پزشکی گرفت و اکنون پدر پیوند کبد جهان است.
📚کتاب زندگانی دکتر ملک حسینی
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴اثر بی توجهی و بی اعتنایی به پدر!
فرزند آیت الله کوهستانی، درباره احترام به پدر، از دیدگاه پدر گرامی خود چنین حکایت می کند:
روزی در حیاط منزل مشغول انجام کاری بودم، آقا چند بار مرا صدا کرد، ولی من چون نشنیده بودم متوجه خطاب ایشان نشدم.
برای مرتبه آخر که مقداری بلندتر مرا مورد خطاب قرار داد صدای مبارک ایشان را شنیدم و بلافاصله به محضرشان رسیدم.
با ناراحتی فرمود:
«چرا جواب ندادی؟»
عرض کردم: صدای شما را نشنیدم، اگر کوتاهی کردم حاضرم مؤاخذه شوم.
فرمود:
من که تو را بخشیدم ولی از اثرش می ترسم...
گویا مراد معظم له این بود که فرزند نباید در مراقبت و اطاعت از والدین خود کوتاهی کند و باید همواره گوش به فرمان پدر و آماده خدمت گزاری باشد
زیرا که سهل انگاری در این زمینه آثار نامطلوبی روی فرزند خواهد داشت.
📕بر قله پارسایی،کرامات آیت الله کوهستانی
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در عبادت دچار غرور نشويم !
👤 حجت الاسلام والمسلمین قرائتی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 علت عدم بارشِ نزولات آسمانی در بعضی از سالها یا در برخی از سرزمینها...
🌕 آقا امام باقر علیهالسلام فرمودند:
«إِنَّهُ مَا مِنْ سَنَهًٍْ أَقَلَّ مَطَراً مِنْ سَنَهًٍْ وَ لَکِنَّ اللَّهَ یَضَعُهُ حَیْثُ یَشَاءُ إِنَّ اللَّهَ عزّوجلّ إِذَا عَمِلَ قَوْمٌ بِالْمَعَاصِی صَرَفَ عَنْهُمْ مَا کَانَ قَدَّرَ لَهُمْ مِنَ الْمَطَرِ فِی تِلْکَ السَّنَهًِْ إِلَی غَیْرِهِمْ وَ إِلَی الْفَیَافِی وَ الْبِحَارِ وَ الْجِبَالِ وَ إِنَّ اللَّهَ لَیُعَذِّبُ الْجُعَلَ فِی جُحْرِهَا فَیَحْبِسُ الْمَطَرَ عَنِ الْأَرْضِ الَّتِی هِیَ بِمَحَلِّهَا بِخَطَایَا مَنْ بِحَضْرَتِهَا وَ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لَهَا السَّبِیلَ فِی مَسْلَکٍ سِوَی مَحَلَّهًِْ أَهْلِ الْمَعَاصِی قَالَ ثُمَّ قَالَ أَبُوجَعْفَرٍ فَاعْتَبِرُوا یا أُولِی الْأَبْصار.»
«اینطور نیست که سالی باران کمتر از سالی دیگر بیاید، خداوند خود بارانها را هرطور مصلحت بداند نازل میکند و به هرجا اراده کند، میفرستد هرگاه قومی مرتکب گناه شوند خداوند باران را از آنها برمیگرداند اگر چه باران برای آنها مقدّر شده باشد خدا آن باران را برای گروهی دیگر میفرستد، و در بیابانها و دریاها و کوهها فرومیریزد. خداوند خزندگان را هم در سوراخها معذّب میکند، و باران را از سرزمینهایی که مردمان آنجا معصیت میکنند منع میگرداند و باران را در جاهای دیگر میریزد». و بعد از آن فرمود: «فَاعْتَبِرُوا یا أُولِی الْأَبْصارِ.»
📗بحارالأنوار، ج۷۰، ص۳۲۹
📗المحاسن، ج۱، ص۱۱۶
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
آیتالله بهجت ره:
در زمان نزدیک به ظهور که ظلم فراگیر میشود به افرادی که در دین و ایمان ثابتقدم هستند، عنایات خاصی میشود، تا از دین خارج نشوند.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
✅فلسفهٔ نماز
✍امام رضا (علیه السلام)
دربارهٔ علت واجب شدن نماز این طور می گفتند: «تا بنده به خدایی خدا توجه و اقرار کند و مبارزه با شرک و ایستادن در برابر خدا در نهایت فروتنی و اعتراف به گناهان و تقاضای بخشش گناهان گذشته و گذاشتن پیشانی بر زمین، همه روزه انجام شود. همچنین انسان همیشه هوشیار باشد، غبار فراموش کاری بر دلش ننشیند، مست و مغرور نشود، افتاده و خاکی باشد و علاقه مند به نعمتهای دینی و دنیوی و طالب افزایش آن شود. همین توجه به خدا و ایستادن در برابر او، انسان را از گناهان باز می دارد و جلوی انواع فساد را می گیرد.
📚 تفسیر نمونه، ج ۱۶، ص ۲۹۴
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️اعمالی که باعث خوشحالی اموات میشود
با توجه به اینکه اموات دستشان از اعمال خیر کوتاه است؛ به احسان و دعاى فرزندان و خویشان و دوستان مؤمن خود، نیازمندند. مرحوم «علاّمه مجلسى» مى فرماید: دعا کردن براى اموات در نماز شب و بعد از نمازهاى فریضه و همچنین یاد آنها در مکان هاى زیارتى خوب است و براى پدر و مادر باید بیشتر دعا کرد و اعمال خیر براى آنان بجاآورد.
همچنین مى فرماید: «در حدیث صحیحى آمده است که امام صادق(ع) در هر شب براى فرزند خود و در هر روز، براى پدر و مادر خود، دو رکعت نماز مى خواندند (و به روح آنان هدیه مى کردند) در رکعت اوّل سوره «انّا انزلناه» و در رکعت دوم سوره «کوثر» را مى خواندند».
امام صادق(ع) فرمودند: ثواب اعمال خیر، براى کسى که براى مردگان انجام مى دهد، براى او و براى آن مرده، هر دو نوشته مى شود.
اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَالمُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَالاَموَاتِ
منبع : بحارالانوار
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ ۲ هدیه با ارزش
🎙استاد رفیعی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
📚انسانها هنگام مرگ چه چیزهایی می بینند؟!
امام علی (علیه السلام) فرمود: در آخرین روز از روزهای دنیا و اولین روز از روزهای آخرت چهره هایی برای انسان متمثل می شوند. اولین چهره ای که متمثل می شود ازاو می پرسد تو که هستی؟
می گوید من اموال تو هستم. به او می گوید من برای تو زحمت کشیدم در این آخر عمری می بینی شدیداً گرفتارم تو به چه درد من می خوری؟
اموالش به او می گوید تو به اندازه یک کفن حق داری. کفنت را بردار بقیه مال تو نیست و مال بازماندگان است. از این ناامید می شود که چهره دومی برایش تمثل پیدا می کند. می پرسد تو که هستی؟ می گوید من اهل تو هستم .
اهل یعنی خانواده، زن، فرزند، پدر، مادر، دوست ، آشنا، کسانی که عنوان اهل به آنها اطلاق می شود. می گوید من برای شما زحمت کشیدم. استراحت شما را به استراحت خودم ترجیح دادم الی آخر و کارهایی که برایشان انجام داده را بازگو می کند و گرفتاری خودش را مطرح می کند.
اهلش به او می گویند ما تو را تا قبر همراهی می کنیم ، دفن می کنیم و بر می گردیم زیرا نمی توانیم همراهت داخل قبر بیاییم. چهره سوم که اعمالش هست تمثل پیدا می کند به او می گوید تو که هستی؟
می گوید من اعمال تو هستم. به او می گوید من نسبت به تو خیلی دل خوشی نداشتم سخت بودی برای من حالا به چه درد من می خوری؟ اعمال می گوید من همه جا همراه تو هستم. در عالم برزخ، قبر، قیامت و...
📚بحارالانوار ج ۶ ص ۱۶۱
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان